- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kiz kuru yerde yatirmadimVay anacazım vayne hallere soktun gı gadını tovbe tovbe
Agir yasamin faydalari et bagliyolarAyazida kucagimda tarttim 11 kilo cikti 1 hafta sonra kontrolu var o zaman kesinlesir kilosu :)
Olgaaa hanimiş bana papayaaMerak etme kizin oglumla evlenince evde tropik meyve eksik olmaz bol bol yeriz evlerine gittikce :)
3 cocuk diyince bi ates bastiYa zaten her şartta zararı dokunan kişiye ne denir, koca denir.
3 çocuk büyütüyoruz 3, boru mu.
Sabırlar diliyorum
TililililiKiz kuru yerde yatirmadimyatakta yatiyodu iste nevar
Yooo senn yokkende biz cok guluyodukTililililiıyıkı geldım demı hahaha ne kadanda mutevaziyim
Amim inşallah. Cok guzel yol katetmiş. Allah saglik versin hersey olur. Benim kardesim otizmli zeka geriligide var. Tam 8 yasindaydi herseyi konusmaya basladiginda. Annem cok savas vermisti. Pes etmeden ugrasmak gerekiyorEvet canım kızımın doğumu komplikasyonu çoktu. Yoğun bakımda ağır enfeksiyon tadavisi görmüştü
O zaman doktorlar her şeye hazırlıklı olun demişlerdi.
Yanı gelişimde her sey etkili 2.Kardeşinin gelişimini görünce kızımın gerçekten zorluklarla hayata tutundugnu tekrar fark ettik.
Gecikmiş konuşması da bu gelişim in aksamasindan kaynaklı olabilir
Rabbim telafisi ve tedavisi olmayan dert vermesin
Canım ben varken başka hahahaYooo senn yokkende biz cok guluyoduksaka saka tamam hee iyiki geldin bida gidersen kuseriz bak hans'in anasi
Amin canım hepimizin evlatlarının inşallahCok isteyince olmaz derler ya o hesap canim ,olsun yakisikli masallah pmrude guzel olsun
Benim kız da önce masmaviydi,6 aylıkken elaya döndü yeşili fazlaydı,şimdi tam bal rengi.Oğlan da lavivertti doğduğunda şimdi kahverengi gibi bakalım değişir belkiKizlar dun gelemedim evet. Yogun tempolu gecti anca diyet sayfalarina baktim. Burda sohbetlere her zaman katilamayinca yakalamak zor oluyor
Son gündeme bakarak diyorum ki yüsra ilk ay yesil gozluydu sonra puslasti. anlamistik donecegini ela oldu 1 yas civari. Babasina cekmis ela oldu derken 2 yasta kahverengiye döndüsaçlarda hep ayni tabi sarimtrak babaya halaya çekmiş, zayifligi vucut tipi de halaya benziyor daha çok kabullendim artik
Eslem dogdugunda ilk kuvozde gördük kapkaraydi. Esmerligi belki degisir diye bekliyodum ama hepimiz saclari kara olcak sandik. İlk emzirmeye gidince tuylerinin sari oldugunu gordum. Zaten eve gelince de saclari boyle acayip oldu kinali gibi. Yine de bir umut siyah kalir sandik7 aylikken kazitinca direkt sarı çıktı bu da gol degil ama gözleri hep aynı. Sadece ilk dogdugunda harika bir maviydi. Zamanla biraz daha degisti. Epeydir ayni. Eşimin tarafinda uzak akrabalar harici yakin olanlarda hic renkli goz yok. Benim tarafimda iki dedem, iki halam renkli. Sanki halalarimin gozlerine benziyor. Ama hâla dönebilirde ablasininda cok sonra degisti netice de
Aman canım Allah tedavi edilemeyen hastalık vermesin baksana neler atlatmış yavrucak çok şükür bugünüze.Benim kız da 3,5 yaşına kadar üç kelime hariç konuşmuyordu.İlkokula kadar r ve ş leri söyleyemiyordu.Okumayı öğrendikten sonra düzeldi.Okulda düzelmeseydi götürecektim doktora da gerek kalmadı.İnşallah senin kuzucuk da halleder.Geç kaldı diye düşünme bizimkinin çenesi bir açıldı kimse susturamıyorEvet canım kızımın doğumu komplikasyonu çoktu. Yoğun bakımda ağır enfeksiyon tadavisi görmüştü
Yanı gelişimde her sey etkili 2.Kardeşinin gelişimini görünce kızımın gerçekten zorluklarla hayata tutundugnu tekrar fark ettik.
Merak etme kizin oglumla evlenince evde tropik meyve eksik olmaz bol bol yeriz evlerine gittikce :)
Kiz istedikten sonra gerisi boş :) hem istanbulda yasasinlar demiyorum ki nerde mutlu oluyorlarsa orda yasasinlar .ben peslerinden giderim dermisim :)
Evet canım kızımın doğumu komplikasyonu çoktu. Yoğun bakımda ağır enfeksiyon tadavisi görmüştü
Geçmiş olsun canım valla zor ya dişAhh bende aynı dertten muzdaribim gecen gun bı sışti davul davul dolandım ortalarda. Gebelikte dolgusu dusmustu bebeme can olsun diye hominigırtlak tıkınırkeneabbboov nasıl sısmıstı nasıl bıde calısıyom.. Allah vergisi amma insan kendını kotu hissediyor Maske kapattı ılk kez farklı bir ıse yaradı
Oh maşallah brn diyeti bıraktım bu ara canım çok tatlı istiyor deli gibi tabi kilo olarak da yansıyorMalum sozde diyet yapiyordum 1 gun yapip 2 gun yapmiyordum ama yinede normale gore az yiyordum 1 hafta 10 gun olmustur baslayali 64 kiloydum bugun tartildim 63 kiloyum :) 1 kilo 1 kilodur :) kaldi 3 kilo :)
Onuda yedik :)Olgaaa hanimiş bana papayaahahaha valla dalga gecmıyorm nitten baktım varımış beyle bir tropik meyvaa
Benimde istiyor cnm ama tutuyorum.eski fotolarima bakip ic geciriyorum yemiyorum oyleOh maşallah brn diyeti bıraktım bu ara canım çok tatlı istiyor deli gibi tabi kilo olarak da yansıyor
Bence pembe olan canım beyaz hem çok kirlenir hem de dediğin gibi pek rahat gözükmüyorBana bi yardımcı olur musunuz kızıma çalışma masası aldım beyaz lake şimdi de sandalye bakıyorum ben beyaz olanı tercih etmek istiyorum ama pembe olan daha mı rahat olur
Bence pembe olan canimBana bi yardımcı olur musunuz kızıma çalışma masası aldım beyaz lake şimdi de sandalye bakıyorum ben beyaz olanı tercih etmek istiyorum ama pembe olan daha mı rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?