2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amim inşallah. Cok guzel yol katetmiş. Allah saglik versin hersey olur. Benim kardesim otizmli zeka geriligide var. Tam 8 yasindaydi herseyi konusmaya basladiginda. Annem cok savas vermisti. Pes etmeden ugrasmak gerekiyor

Yooo senn yokkende biz cok guluyoduk saka saka tamam hee iyiki geldin bida gidersen kuseriz bak hans'in anasi
Canım ben varken başka hahaha zaten sen tek basınada yetiyon mubarek ama benimle bir baskaa valla ben hans dıcektım amma olganjn yanına yakısmadı bu ısım be kanka hans alamandı demı olga ıse genellikle russian

Benim kız da önce masmaviydi,6 aylıkken elaya döndü yeşili fazlaydı,şimdi tam bal rengi.Oğlan da lavivertti doğduğunda şimdi kahverengi gibi bakalım değişir belki

Aman canım Allah tedavi edilemeyen hastalık vermesin baksana neler atlatmış yavrucak çok şükür bugünüze.Benim kız da 3,5 yaşına kadar üç kelime hariç konuşmuyordu.İlkokula kadar r ve ş leri söyleyemiyordu.Okumayı öğrendikten sonra düzeldi.Okulda düzelmeseydi götürecektim doktora da gerek kalmadı.İnşallah senin kuzucuk da halleder.Geç kaldı diye düşünme bizimkinin çenesi bir açıldı kimse susturamıyor

Merak etme kizin oglumla evlenince evde tropik meyve eksik olmaz bol bol yeriz evlerine gittikce :)

Kiz istedikten sonra gerisi boş :) hem istanbulda yasasinlar demiyorum ki nerde mutlu oluyorlarsa orda yasasinlar .ben peslerinden giderim dermisim :)

Benim kiz hepsini yiyo cnm bolbol avokado slatasi yaparlar bize hahah benim içinde hic farketmez

Gecmis olsun ins. tüm farklarini kapatir ilginiz hep uzerinde belliki hemen ustune dusunce kendini duzeltmeye baslamissa tum dili duzelir yakinda diye düşünüyorum ,bazen ilk ogrendiklerini soylemek daha kolaylarina geliyor galiba

Geçmiş olsun canım valla zor ya diş

Malum sozde diyet yapiyordum 1 gun yapip 2 gun yapmiyordum ama yinede normale gore az yiyordum 1 hafta 10 gun olmustur baslayali 64 kiloydum bugun tartildim 63 kiloyum :) 1 kilo 1 kilodur :) kaldi 3 kilo :)
Oh maşallah brn diyeti bıraktım bu ara canım çok tatlı istiyor deli gibi tabi kilo olarak da yansıyor

Bana bi yardımcı olur musunuz kızıma çalışma masası aldım beyaz lake şimdi de sandalye bakıyorum ben beyaz olanı tercih etmek istiyorum ama pembe olan daha mı rahat olur

Eklentiler

• 50D986AC-1523-40DD-91BC-8D87F491C613.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 556C97F2-CD04-472E-946F-E1A3E38F0DEA.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 15
Bana bi yardımcı olur musunuz kızıma çalışma masası aldım beyaz lake şimdi de sandalye bakıyorum ben beyaz olanı tercih etmek istiyorum ama pembe olan daha mı rahat olur
Bence pembe olan canım beyaz hem çok kirlenir hem de dediğin gibi pek rahat gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…