- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bana d r yuksek geliyor fiyatlari kitap kurdumu kitap yurdumu ne ordan almistim benKızlar kitaplarınızı aldığınız güvenilir ve uygun kitap sitesi var mı? Paylaşır mısınız benimle.. D&r dan da sepete attım ama çok yüksek sanki fiyatları. Her yerde aynı mıdır ki :/
valla ben normalKizlar hic oglusuma pankek yapmadim.yarin sabah yapayim diyorum.yapan varsa malzemelerini atabilirmi?
deli yaaaUnutmusim mola olayini simdiye kdar 8 saat mola yapardik tuh beee
Heralde canım kullan ya bizde kullandık öyleCanım şimdi baktım.
İlk aldığım siyah olan 09.2020 tarihi.
2.aldığım kahverengi olan 06.2020
O zamab ikisde normal heralde.
Kuzum ben çok az da olsa okuyorum. Okumak lâzım. Kendi zihnimi tazelemek adına. Vakit ayırabildiğimden değil. İnan bana evde çoğu şeyi yetiştiremiyorum. Ama insan okumadıkça iyice uzaklaşıyor kitaplardan. Ayrıca dizi de izliyorum. Yarım yamalak ta olsa.Siz okumak kitapHasatzamani Tinybirdy
Ben ki kitap kurduydum lise de yarismayi kazanıp ödül olarak bosnaya geziye gitmistim. Şimdi ne kitap ne film ne dizi hiç bişey yok hayatimda. Kulaklığımıda kaybettim müzik zevkim bile yok :'(
Bende cok okurdum simdi 1 kitap 3 ayda bitiyor.Siz okumak kitapHasatzamani Tinybirdy
Ben ki kitap kurduydum lise de yarismayi kazanıp ödül olarak bosnaya geziye gitmistim. Şimdi ne kitap ne film ne dizi hiç bişey yok hayatimda. Kulaklığımıda kaybettim müzik zevkim bile yok :'(
Sen daha otur ayaz efendi el ayaga kalkti yuruyorBak gor ayaz diger bebeler neler yapiyor :)
Valla bende kuran basladim ama abdest alamiyorumKuzum ben çok az da olsa okuyorum. Okumak lâzım. Kendi zihnimi tazelemek adına. Vakit ayırabildiğimden değil. İnan bana evde çoğu şeyi yetiştiremiyorum. Ama insan okumadıkça iyice uzaklaşıyor kitaplardan. Ayrıca dizi de izliyorum. Yarım yamalak ta olsa.
Masallah canim. Bir haftaya kalmaz hiz kazanır
Masallah canim ,ilk bikac gun gecince son hiz yürüyorlarpankek icin daha once denemistim dokunmadi ,sekersiz yaptigim icin bizimkinden veriyorum ustune pekmez damlatabilirsin cokaz seviyorsa
Maşallah
Kızlar sağolunBak gor ayaz diger bebeler neler yapiyor :)
Gitmeyinn ayazın üstüne lütfen o depar atacak hepsineSen daha otur ayaz efendi el ayaga kalkti yuruyor
Canım ben sleepynin sirkeli ıslak mendiliyle siliyorum. Ayda birde sirkeli su yapıyorum onla siliyorum.Kizlar bizim oyuncaklar hep batiyor.su elektrikli olanlari nasil temizliyorsunuz?
Benimkide tembel dogmayinca sezeryan oldum :)Kızlar sağolun
Hahhaha hasat yaabenim bebe karnımda da durmuyordu erken gelenlerdendi. O değilde gerçekten hamileyken karında hiç durmayanlar dışarda da durmuyormuş. Tersi çıkan var mı ya merak ettim?
He he ne de atardi depar :) bizimki kas gucu degil mantik gucu gidiyor :) ne gorse yapiyor telefonumu alip kulagina dayiyor :) bugunde bir oyuncak vardi karnina basip ses cikaran ogrenmis basma yerini habire basiyor :) bir de agzini aca aca yapiyor :)Gitmeyinn ayazın üstüne lütfen o depar atacak hepsine
Benimde aklima islak mendil geldide sorayim dedim cnm.cocugun deterjaniyla yikiyordum birazda sirke koyayim saol cnm :)Canım ben sleepynin sirkeli ıslak mendiliyle siliyorum. Ayda birde sirkeli su yapıyorum onla siliyorum.
Hatta içinde metal olanlarıda öyle yapıyorum. Bir tane kurmalı oyuncağı vardı yıkıyordum. Paslandı bozuldu kurma yeri attım bende pas zarar verir diye. Suya sokmaya gelmiyor.
Buyur tabikidr cnm.2 haftacik annesi birsey olmaz bakarsin pesinden yuruyerek gelir :)5 haftadır evden çalışıyordum nasıl alıştım ya eve. Şimdi 2 hafta işe gidicem gözümde büyüyor yolkuzumdan ayrılmak
Sorun olacağını sanmam canım alerji gelişmezse . Doktor başla yavaştan dedi bana da ama cesaret edemiyorum nedenseYa bende 2 kere pankek yaptım muzlu yuurtanın sarısıyla. İkiside kötü oldu.oğlumda yemedi. Eşimde. İçi pişmemiş gibi oluyor kabarmıyor.artık böyle şeylerde yumurtanın beyazınıda kullansam sorun olmaz heralde.
Peluşlar makinaya diğerleri ıslak mendilleBenimde aklima islak mendil geldide sorayim dedim cnm.cocugun deterjaniyla yikiyordum birazda sirke koyayim saol cnm :)
Kitapyurdu idefixKızlar kitaplarınızı aldığınız güvenilir ve uygun kitap sitesi var mı? Paylaşır mısınız benimle.. D&r dan da sepete attım ama çok yüksek sanki fiyatları. Her yerde aynı mıdır ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?