2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar kitaplarınızı aldığınız güvenilir ve uygun kitap sitesi var mı? Paylaşır mısınız benimle.. D&r dan da sepete attım ama çok yüksek sanki fiyatları. Her yerde aynı mıdır ki :/
Bana d r yuksek geliyor fiyatlari kitap kurdumu kitap yurdumu ne ordan almistim ben

Kizlar hic oglusuma pankek yapmadim.yarin sabah yapayim diyorum.yapan varsa malzemelerini atabilirmi?
valla ben normal
Unutmusim mola olayini simdiye kdar 8 saat mola yapardik tuh beee
deli yaaa diyor ki bak kardesim de yaramazlik yapti ona neden mola yok diyor ben de her seferinde kardesin de yaramaz ama koltuga koysam mola da asagi uçar ,yere kiysam durmaz gider anlamaz o daha diyorum guluyor zaten niye kardesime yok derken bile guluyor anlamayacagini bildigi icin

Kuzum ben çok az da olsa okuyorum. Okumak lâzım. Kendi zihnimi tazelemek adına. Vakit ayırabildiğimden değil. İnan bana evde çoğu şeyi yetiştiremiyorum. Ama insan okumadıkça iyice uzaklaşıyor kitaplardan. Ayrıca dizi de izliyorum. Yarım yamalak ta olsa.

Bende cok okurdum simdi 1 kitap 3 ayda bitiyor.

Valla bende kuran basladim ama abdest alamiyorum

Masallah canim. Bir haftaya kalmaz hiz kazanır

Masallah canim ,ilk bikac gun gecince son hiz yürüyorlar pankek icin daha once denemistim dokunmadi ,sekersiz yaptigim icin bizimkinden veriyorum ustune pekmez damlatabilirsin cokaz seviyorsa

Bak gor ayaz diger bebeler neler yapiyor :)
Kızlar sağolun

Hahhaha hasat yaa benim bebe karnımda da durmuyordu erken gelenlerdendi. O değilde gerçekten hamileyken karında hiç durmayanlar dışarda da durmuyormuş. Tersi çıkan var mı ya merak ettim?

Kizlar bizim oyuncaklar hep batiyor.su elektrikli olanlari nasil temizliyorsunuz?
Canım ben sleepynin sirkeli ıslak mendiliyle siliyorum. Ayda birde sirkeli su yapıyorum onla siliyorum.
Hatta içinde metal olanlarıda öyle yapıyorum. Bir tane kurmalı oyuncağı vardı yıkıyordum. Paslandı bozuldu kurma yeri attım bende pas zarar verir diye. Suya sokmaya gelmiyor.

Kızlar sağolun

Hahhaha hasat yaa benim bebe karnımda da durmuyordu erken gelenlerdendi. O değilde gerçekten hamileyken karında hiç durmayanlar dışarda da durmuyormuş. Tersi çıkan var mı ya merak ettim?
Benimkide tembel dogmayinca sezeryan oldum :)

Gitmeyinn ayazın üstüne lütfen o depar atacak hepsine
He he ne de atardi depar :) bizimki kas gucu degil mantik gucu gidiyor :) ne gorse yapiyor telefonumu alip kulagina dayiyor :) bugunde bir oyuncak vardi karnina basip ses cikaran ogrenmis basma yerini habire basiyor :) bir de agzini aca aca yapiyor :)

Benimde aklima islak mendil geldide sorayim dedim cnm.cocugun deterjaniyla yikiyordum birazda sirke koyayim saol cnm :)

Sorun olacağını sanmam canım alerji gelişmezse . Doktor başla yavaştan dedi bana da ama cesaret edemiyorum nedense dediğin gibi pankek içinde denenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…