Sen daha otur ayaz efendi el ayaga kalkti yuruyorsoRma pink beizim ki de öyle ya hala geri deri sürünüyor başka yok
Peluslar benimde makinada yikaniyor :) birde kullanmadigi oyuncaklari ayiklayayim artik yakin cevremden kimin cocugu olursa :)Peluşlar makinaya diğerleri ıslak mendille
Kitapyurdu, idefix karşılaştırıyorum.Kızlar kitaplarınızı aldığınız güvenilir ve uygun kitap sitesi var mı? Paylaşır mısınız benimle.. D&r dan da sepete attım ama çok yüksek sanki fiyatları. Her yerde aynı mıdır ki :/
Ouy maşallahKızlar benim bebem dün itibari ile kendisi yürümeye başladı. Bir maşallahınızı alırız. Biz gel diyince keyfi isterse geliyordu bir süredir. Dün sabahtan beri kendisi tutunduğu yeri bırakıp yürüyerek gitmeye başladı. Tabi henüz gözünün kestirdiği yerlerisalonun kapısına kadar yürüyor. Ordan mutfağa emekleyerek geçiyor.mutfakta tekrar ayağa kalkıyor.
Darısı sizinkilere inşallah.
Hayırlı olsun dişinizzzBu sabah bir sürprizzz, alt yan kesicimizin bir tanesi daha gelmişşboşuna takmamışım hunileri yani şimdi 3 üst 3 alt oldu. Ama sabahtan bu yana bir lokma bişey yediremedim inanıyor musunuz ya bir lokma azcık ıhlamur içirdim bir kerede emdi o kadar bence bu topiğin en yemeyen bebeği benimki ya artık hevesim iyice kırıldı herkese güzel güzel yiyen bebeklerle huzurlu pazarlar diliyorum efennimmm
Yedikleri az ama kilosu ne kadarYazdıklarınızı okuyorum kızlar da baya biseyler yediriyorsunuz bebelerinize hatta aijoo dunyalari yedirdim demis.ben bi an kendimi düşündüm kötü oldum. Sabah uyanınca biraz emdi kızım kahvaltıda normalde yumurta yerdi ama hemen öncesinde emdiği için yemedi ve kızımı babasına bırakıp ise gittim 3 te geldim tarhana çorbası içmiş biraz, akşamda krep verdim eline ağzına ne gittiyse artık ve yatmadan emzirdim uyudu..9. Aya gireceğiz. Akşamları pirinç unuyla falan mama yapıyor musunuz
Zar zor yedirdim 2 yemek kaşığı ya vardı ya yoktuOuy maşallahbende yürüme arkadaşı aldım sonunda sandalyeleri itekliyordu çocuğum
Hayırlı olsun dişinizzzyoğurt falan da mı yemiyor soğuk soğuk damaklarına da iyi gelir aslında
Delurme 2.ye saklaPeluslar benimde makinada yikaniyor :) birde kullanmadigi oyuncaklari ayiklayayim artik yakin cevremden kimin cocugu olursa :)
YooookKızlar sağolun
Hahhaha hasat yaabenim bebe karnımda da durmuyordu erken gelenlerdendi. O değilde gerçekten hamileyken karında hiç durmayanlar dışarda da durmuyormuş. Tersi çıkan var mı ya merak ettim?
Yurume arkadasiniz hayirli olsun dunur cinarla yan yana ittirirlerOuy maşallahbende yürüme arkadaşı aldım sonunda sandalyeleri itekliyordu çocuğum
Hayırlı olsun dişinizzzyoğurt falan da mı yemiyor soğuk soğuk damaklarına da iyi gelir aslında
Canım bayadır yazmıyorum ama bu topiğin en yemeyen bebeği benimkiBu sabah bir sürprizzz, alt yan kesicimizin bir tanesi daha gelmişşboşuna takmamışım hunileri yani şimdi 3 üst 3 alt oldu. Ama sabahtan bu yana bir lokma bişey yediremedim inanıyor musunuz ya bir lokma azcık ıhlamur içirdim bir kerede emdi o kadar bence bu topiğin en yemeyen bebeği benimki ya artık hevesim iyice kırıldı herkese güzel güzel yiyen bebeklerle huzurlu pazarlar diliyorum efennimmm
Canım Babil.com, kitapyurduKızlar kitaplarınızı aldığınız güvenilir ve uygun kitap sitesi var mı? Paylaşır mısınız benimle.. D&r dan da sepete attım ama çok yüksek sanki fiyatları. Her yerde aynı mıdır ki :/
Yutmasina yutardi ama ucu civi gibi ince bogazina batar bagirsagina zarar verirdi.gecis yollari icin tehlikeliydi :) aynen cnm Allah koruyir.
Olsun canım yemiş yine az da olsa . Bende mercimek çorbası yaptım ilk defaZar zor yedirdim 2 yemek kaşığı ya vardı ya yoktu
İnan kendimi bomboş hissediyorum. Ama hicbir sey icin ne vaktim ne enerjim var. Spor yapmam lazim yapamiyorum. Eve cocuklara hicbirseye yetisemiyorum. Sadece gunlerce uyusam uykuya doymamKuzum ben çok az da olsa okuyorum. Okumak lâzım. Kendi zihnimi tazelemek adına. Vakit ayırabildiğimden değil. İnan bana evde çoğu şeyi yetiştiremiyorum. Ama insan okumadıkça iyice uzaklaşıyor kitaplardan. Ayrıca dizi de izliyorum. Yarım yamalak ta olsa.
Eslem 3 hafta erken dogdu. Yusraya gore baya hizli gidiyoKızlar sağolun
Hahhaha hasat yaabenim bebe karnımda da durmuyordu erken gelenlerdendi. O değilde gerçekten hamileyken karında hiç durmayanlar dışarda da durmuyormuş. Tersi çıkan var mı ya merak ettim?
Enerji toplamışEslem 3 hafta erken dogdu. Yusraya gore baya hizli gidiyoama ilk 3.5 ay cok uyudu
Hepimiz sakin olcak sanmistikEnerji toplamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?