2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar kitaplarınızı aldığınız güvenilir ve uygun kitap sitesi var mı? Paylaşır mısınız benimle.. D&r dan da sepete attım ama çok yüksek sanki fiyatları. Her yerde aynı mıdır ki :/
Kitapyurdu, idefix karşılaştırıyorum.
Kampanyalarına bakıyorum.
Sonra gidip bkm'den gerçek dükkandan alıp kazıklanıyorum

Ouy maşallah bende yürüme arkadaşı aldım sonunda sandalyeleri itekliyordu çocuğum
Hayırlı olsun dişinizzz yoğurt falan da mı yemiyor soğuk soğuk damaklarına da iyi gelir aslında

Yedikleri az ama kilosu ne kadar

Kızlar sağolun

Hahhaha hasat yaa benim bebe karnımda da durmuyordu erken gelenlerdendi. O değilde gerçekten hamileyken karında hiç durmayanlar dışarda da durmuyormuş. Tersi çıkan var mı ya merak ettim?
Yooook benimfe defne oyleydi karnimdada zor tuttmuatum.ve erken dogum olmistu oglusumda heo digum aancisi vardi ama tembellikten dogum gununde kanalda bile degildi dr lar eliyle cok ugrasti kanala girsin die

Canım bayadır yazmıyorum ama bu topiğin en yemeyen bebeği benimki 9 ay bitti daha bir tane bile dişimiz çıkmadı sürekli diş kaşıntıları çekiyoruz nerdeyse hiç ek gıda yemiyor kendi eline alıp bi şeyler kıtlarsa o kadar Aylardır da çok çok az kilo alıyoruz zaten

Zar zor yedirdim 2 yemek kaşığı ya vardı ya yoktu
Olsun canım yemiş yine az da olsa . Bende mercimek çorbası yaptım ilk defa Bize yaptığımızdan tattırmıştım daha önce . Çok severek yemedi ama yine yedi biraz da yoğurt verdim bir kaka yaptı arkasından bir paket ıslak mendilin başını yedi

İnan kendimi bomboş hissediyorum. Ama hicbir sey icin ne vaktim ne enerjim var. Spor yapmam lazim yapamiyorum. Eve cocuklara hicbirseye yetisemiyorum. Sadece gunlerce uyusam uykuya doymam

Kızlar sağolun

Hahhaha hasat yaa benim bebe karnımda da durmuyordu erken gelenlerdendi. O değilde gerçekten hamileyken karında hiç durmayanlar dışarda da durmuyormuş. Tersi çıkan var mı ya merak ettim?
Eslem 3 hafta erken dogdu. Yusraya gore baya hizli gidiyo ama ilk 3.5 ay cok uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…