Bende sabah yaptim zor yedi hiç sevmiyo yaKızçeme bebe bisküvisi yaptım inşallah Fail olmam
Bebe kekinde ben fail olmustum umarim olmustur :)Kızçeme bebe bisküvisi yaptım inşallah Fail olmam
Kaynanama gittiğimizde petibör hüpletince bende deniyim dedimBende sabah yaptim zor yedi hiç sevmiyo ya
Fırını çalıştıramıyorum bizimki hemen gidip camına yapışır çünküBebe kekinde ben fail olmustum umarim olmustur :)
Sorma cankm ya benim oğlan haftada bir yaptığı zamanlarda bir kerecik babasına bırakayım defim de yarım saat sonra bu kokuyor diye getirmişti yanıma ben de uykulu yeni emzirdim de acıkmamıştır da söylenip duruyordum o kadar eminim ki kaka yapmadığına aklıma bile gelmiyorHahahahaha bizimde sabah aynisi oldu diyorumji geri getirmek icin zicmayan bebeyide zicirttin
Valla bizim 6. Diş bugün patladı kuzum, ama gerisi gelecek sanırım hala ne bulursa ağzına sokup damaklarını kaşıyor. Yarın bir uyansak bebelere bişey olsa da ne versek yeselerCanım bayadır yazmıyorum ama bu topiğin en yemeyen bebeği benimki9 ay bitti daha bir tane bile dişimiz çıkmadı sürekli diş kaşıntıları çekiyoruz nerdeyse hiç ek gıda yemiyor kendi eline alıp bi şeyler kıtlarsa o kadar Aylardır da çok çok az kilo alıyoruz zaten
Bugün ben de mercimek çorbası yapmıştım iki tatlı kaşığı yedirebildim heraldeOlsun canım yemiş yine az da olsa . Bende mercimek çorbası yaptım ilk defaBize yaptığımızdan tattırmıştım daha önce . Çok severek yemedi ama yine yedi biraz da yoğurt verdim bir kaka yaptı arkasından bir paket ıslak mendilin başını yedi
Trendyolda indirime giriyor bazen ordan alıyorum.Genelde ben bizim pazardan ucuza alıyordum bir de bizim burda sahaf var ikinci el ordan alıyorum.tuzlasahaf instagramda bak ordan kargo ile gönderiyorlar ikinci el.Ben gidip karıştırıyorum dükkanı öyle alıyorum.Kızlar kitaplarınızı aldığınız güvenilir ve uygun kitap sitesi var mı? Paylaşır mısınız benimle.. D&r dan da sepete attım ama çok yüksek sanki fiyatları. Her yerde aynı mıdır ki :/
Film,dizi bende de pek yok kitap da başucumda.Oğlanı sallarken buraya girmediğim zamanlar okuyorum yavaş yavaşSiz okumak kitapHasatzamani @minnakminnakpanda
Ben ki kitap kurduydum lise de yarismayi kazanıp ödül olarak bosnaya geziye gitmistim. Şimdi ne kitap ne film ne dizi hiç bişey yok hayatimda. Kulaklığımıda kaybettim müzik zevkim bile yok :'(
Haftaya emekler benimki geri geri giderken bir haftaya emekledi bir hafta sonra da ayağa kalkıyor tutunarakLostinin msjini ayaza gosterdim utan dedim utandi heralde az once 5 6 kez geri geri surunerek emekledi :) ayaz uniyi kazanmis kadar sevindim
Ay insallah cnm :)Haftaya emekler benimki geri geri giderken bir haftaya emekledi bir hafta sonra da ayağa kalkıyor tutunarak
Bende kapya biberini fazla koymuşum kıpkırmızı oldu çorbaBugün ben de mercimek çorbası yapmıştım iki tatlı kaşığı yedirebildim heraldesevmedi benimki de tadını, damak tatlarına uymuyor herhaldee
cocugunu kapyayla taniyorum madam :) kapya zicip kapya kusacak :)Bende kapya biberini fazla koymuşum kıpkırmızı oldu çorbabenimkide öyle sonlara doğru başladı öğürmeye tarhana olsa bi tencere yersin dedim
Ay ben salçasız yemek hiç sevmem onun mamalarına da hep salça niyetine kapya koyuyorumcocugunu kapyayla taniyorum madam :) kapya zicip kapya kusacak :)
Benim için imkansız yani bi de hep kabız hep kabızValla bizim 6. Diş bugün patladı kuzum, ama gerisi gelecek sanırım hala ne bulursa ağzına sokup damaklarını kaşıyor. Yarın bir uyansak bebelere bişey olsa da ne versek yeselerbenim hayale bakar mısın
Hahhaha bu kızlar aynı benimki de tarhana seviyor ve kapyacı madamrayyyy ben de bugün ayıptır söylemesi pizza yapmıştım üzerindeki kapya biberdenn verdim aklıma sen geldin vallaBende kapya biberini fazla koymuşum kıpkırmızı oldu çorbabenimkide öyle sonlara doğru başladı öğürmeye tarhana olsa bi tencere yersin dedim
Umut fakirin ekmeği canım belli mi olur yiyiverirlerBenim için imkansız yani bi de hep kabız hep kabız
Tarifini gönderebilir misin kuzum? Ben de bir kere yaptım çok sert olduBebek bisküvisi oldu kızlarumarım kızım sever de yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?