2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahahahaha bizimde sabah aynisi oldu diyorumji geri getirmek icin zicmayan bebeyide zicirttin
Sorma cankm ya benim oğlan haftada bir yaptığı zamanlarda bir kerecik babasına bırakayım defim de yarım saat sonra bu kokuyor diye getirmişti yanıma ben de uykulu yeni emzirdim de acıkmamıştır da söylenip duruyordum o kadar eminim ki kaka yapmadığına aklıma bile gelmiyor

Valla bizim 6. Diş bugün patladı kuzum, ama gerisi gelecek sanırım hala ne bulursa ağzına sokup damaklarını kaşıyor. Yarın bir uyansak bebelere bişey olsa da ne versek yeseler benim hayale bakar mısın

Bugün ben de mercimek çorbası yapmıştım iki tatlı kaşığı yedirebildim heralde sevmedi benimki de tadını, damak tatlarına uymuyor herhaldee

Kızlar kitaplarınızı aldığınız güvenilir ve uygun kitap sitesi var mı? Paylaşır mısınız benimle.. D&r dan da sepete attım ama çok yüksek sanki fiyatları. Her yerde aynı mıdır ki :/
Trendyolda indirime giriyor bazen ordan alıyorum.Genelde ben bizim pazardan ucuza alıyordum bir de bizim burda sahaf var ikinci el ordan alıyorum.tuzlasahaf instagramda bak ordan kargo ile gönderiyorlar ikinci el.Ben gidip karıştırıyorum dükkanı öyle alıyorum.

Film,dizi bende de pek yok kitap da başucumda.Oğlanı sallarken buraya girmediğim zamanlar okuyorum yavaş yavaş

Bugün ben de mercimek çorbası yapmıştım iki tatlı kaşığı yedirebildim heralde sevmedi benimki de tadını, damak tatlarına uymuyor herhaldee
Bende kapya biberini fazla koymuşum kıpkırmızı oldu çorba benimkide öyle sonlara doğru başladı öğürmeye tarhana olsa bi tencere yersin dedim

Bende kapya biberini fazla koymuşum kıpkırmızı oldu çorba benimkide öyle sonlara doğru başladı öğürmeye tarhana olsa bi tencere yersin dedim
Hahhaha bu kızlar aynı benimki de tarhana seviyor ve kapyacı madamrayyyy ben de bugün ayıptır söylemesi pizza yapmıştım üzerindeki kapya biberdenn verdim aklıma sen geldin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…