2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar sağolun

Hahhaha hasat yaa benim bebe karnımda da durmuyordu erken gelenlerdendi. O değilde gerçekten hamileyken karında hiç durmayanlar dışarda da durmuyormuş. Tersi çıkan var mı ya merak ettim?
Ya oğlum usluydu karnımda ama şimdi çok yaramaz çok huysuz Anamı ağlatıyor

Tarifini gönderebilir misin kuzum? Ben de bir kere yaptım çok sert oldu
2 çay bardağı pirinç unu
1 çay bardağı tam buğday unu
Yarım çay bardağı bebek irmik
Yarım çay bardağı elma suyu
İki kaşık hurma özü
125 gr tereyağ eritip dök karıştır kuzum hamurun kıvamı aynı Elmalı rulo kurabiye hamuru gibi oluyor ele yapışmayan bi hamur ama ne sert ne yumuşak. Şeklini de fotodaki gibi yaptım içi pişmeme ihtimali olmasın diye
17o derece 15 dk falan üstleri kızarmadan çıkar dışarda başka bi tepsi&tabakta soğusun . Sıcakken baktım içi hafif hamurumsuydu ama soğuyunca çekmiş içini

Eklentiler

• D697A9C6-BBAE-4126-A606-099FD99C66F9.webp
    19 KB · Görüntüleme: 28
Sen sen bitanesinnnn güzel güzel yazmış bir de kıyamam çok sağol kuzum deniycem en müsait zamanda

Kız çocukları için 12 yaşında rahim ağzı kanseri aşısı varmış hiç duyan yaptıran oldu mu kızlar ?
Evet 3 lü veya 6 lı aşılar. Bu aşılar bütün gelişmiş ülkelerde ortaokul dönemindeki tüm kız çocuklara yapılıyor. 9 lu olanıda geçtiğimiz yıllarda piyasaya çıktı ama maalesef henüz Türkiye de yok. (3lü 6 lı derken HPV virüsünün kaç çeşidine etkili olduğunu belirtir HPV 18 20 v.s) 3 doz şeklinde yapılır ama maalesef devlet karşılamıyor ve aşının 1 dozu sanırım 1800 2000 tl arası. Sözde kadınlarda en sık görülen ve tedavi edilmesi erken dönemde mümkün olan bu hastalığı hiç yaşamama şansı varken devlet gözardı ediyor.

Lostinin msjini ayaza gosterdim utan dedim utandi heralde az once 5 6 kez geri geri surunerek emekledi :) ayaz uniyi kazanmis kadar sevindim
Gecen yazmistimya benimki ilerlemedi hala o asamada dedimki ne uyuz bebesin sadece 1 2 adim gidiyor 3 adimlik iyuncak varsa geri oturuyo

Maşallah. Bizimki de bir adım atıyor koltuktan bana benden koltuğa gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…