2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçenlerde petibör yedi canım ama bundan vermem eline belki de bakıcam bakalım yarın
Ev yapimi olanlar biraz daha kitir oluyo dunurum. ben diger bebe biskuvisini veriyorum cok rahat yiyo ama tabi hangi tarifle yaptin onuda bilmiyorumda irmik varsa icinde baya kitir oluyo

Ev yapimi olanlar biraz daha kitir oluyo dunurum. ben diger bebe biskuvisini veriyorum cok rahat yiyo ama tabi hangi tarifle yaptin onuda bilmiyorumda irmik varsa icinde baya kitir oluyo
İrmik var dünürüm içinde sert ama suyla ıslatıp verdim hapur hupur olmasada tırtıkladı işte muhallebilere katılır ben bile yerim çayın yanında eşimde diyorki olduysa yapıp satalım ticaret adamı

Tarifini gönderebilir misin kuzum? Ben de bir kere yaptım çok sert oldu
Ben de kızım bebekken yapmıştım canım. Çok sert olmuştu. Cevizle robottan geçirip Magnolia yapmıştım onu Hünnap keçi sütlü var ya onun kokusu ve tadı çok güzel geliyor bana. Ondan alıyorum. Birkaç kez de bu gri paketli olan klasik cicibebe var ya ondan aldım. Onun kokusu da çok bebeksi yaaa

Bende hippin elmalısını almıştım canım şekersiz diye o da baya sertti suyla ıslatıp veriyordum

Aynen canım ben de hünnap keçi sütlü almıştım, arada veriyorum, ben de yiyorum

Erkek bebisi olan anneler bebislerinizin 4 ay + kiyafetlerini birine vermek isterseniz maddi durumu olmayan.calisamayan.esi tarafindan terkedilmis bir kadin var ozelden adresini atarim yollamak isyeyen olursa.3 yasindada bir kızı var kiz kiyafeti yollamak isteyen olursada atarim :)

İyiyim şükür kuzum, sen nasılsın? Bebişin neler yapıyor?
Coksukur ıyıyım canım işe baslamıs tim 1 ay denedim ama olmadı bebıs depresyona girdi cıktım geri alışamadı biraz alıstı derken cok zayıfladı.iş saati cok uzundu. gunde 12 13 saat anne sutunden mahrum kaldı.sağdım bıraktım ıçmedi. Annemde zorlandı kemoterapi goruyor ya yorgun dusuyor.. O yuzden sımdılık yeniden evımın karısı oldum ha bide cocuklarımın anası tilililili

Kızlar bebıse genel kan tahlili yaptıracagjz. Ama devletten korkuyorum vırusten dolayı. Ama özellerden daha cok kork dıyolar napcagımızı şaşırdık

Bizde bir el yumruk diğeri açık alkış yapmaya başladı . Aman başka bir hareket yapmasın da
Bi ark vardi bebegi alkis yaomayi ogrendigimdr kafayi yukari kaldirir bosluga bakar yukari dogru ellerini cirpar rahat bib10 sn bekleyip bidaha cirpardi sinek yakalar gibi arada aklima geliyor . Benimkide bi elini sabit tutup diger elini vuruyo hep

Çok iyi yapmışsın canım. Şuan çok küçükler. Sen de daha huzurlu hissedersin. Maddi olarak çok sıkıntı olmuyorsa biraz ertelemen daha hayırlı olmuş gibi Evde daha yoğun geçiyor zaman emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…