- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Biz variz canim. Aylardir boyle bende cok bunaldim tukendim ama yapacak bisey yokKızlar gece 10 defa uyanıyoruz ya böyle olan var mı sürekli uyanıyor 9 aylık bebek uykusuzluk beni çok bunaltıyor artık
Ev yapimi olanlar biraz daha kitir oluyo dunurum. ben diger bebe biskuvisini veriyorum cok rahat yiyo ama tabi hangi tarifle yaptin onuda bilmiyorumda irmik varsa icinde baya kitir oluyoGeçenlerde petibör yedi canım ama bundan vermem eline belki de bakıcam bakalım yarın
Dün gece en az 10 kere uyanmıştır bizimkideKızlar gece 10 defa uyanıyoruz ya böyle olan var mı sürekli uyanıyor 9 aylık bebek uykusuzluk beni çok bunaltıyor artık
İrmik var dünürüm içinde sert ama suyla ıslatıp verdim hapur hupur olmasada tırtıkladı işteEv yapimi olanlar biraz daha kitir oluyo dunurum. ben diger bebe biskuvisini veriyorum cok rahat yiyo ama tabi hangi tarifle yaptin onuda bilmiyorumda irmik varsa icinde baya kitir oluyo
Canım ben de bu gece neredeyse saat başı uyandım. Her gün böyle değil bazen 5 bazen 10 kezKızlar gece 10 defa uyanıyoruz ya böyle olan var mı sürekli uyanıyor 9 aylık bebek uykusuzluk beni çok bunaltıyor artık
Ayy benimki de bunun memede uyuma ve kollarda sallama versiyonuAnlık durumum
Eki Görüntüle 2744676
İyiyim şükür kuzum, sen nasılsın? Bebişin neler yapıyor?HoŞ buldum minnakim pandamnasılsın canım :)
Ben de kızım bebekken yapmıştım canım. Çok sert olmuştu. Cevizle robottan geçirip Magnolia yapmıştım onuTarifini gönderebilir misin kuzum? Ben de bir kere yaptım çok sert oldu
Hahha tıpkı benAyy benimki de bunun memede uyuma ve kollarda sallama versiyonuŞimdi gülüyorum ama o an hiç öyle olmuyor
Bende hippin elmalısını almıştım canım şekersiz diye o da baya sertti suyla ıslatıp veriyordumBen de kızım bebekken yapmıştım canım. Çok sert olmuştu. Cevizle robottan geçirip Magnolia yapmıştım onuHünnap keçi sütlü var ya onun kokusu ve tadı çok güzel geliyor bana. Ondan alıyorum. Birkaç kez de bu gri paketli olan klasik cicibebe var ya ondan aldım. Onun kokusu da çok bebeksi yaaa
Pinkolog eline mi veriyorsun yoksa ıhlamur ya da süt ile falan mı ıslatıp yediriyorsun.Ev yapimi olanlar biraz daha kitir oluyo dunurum. ben diger bebe biskuvisini veriyorum cok rahat yiyo ama tabi hangi tarifle yaptin onuda bilmiyorumda irmik varsa icinde baya kitir oluyo
Aynen canım ben de hünnap keçi sütlü almıştım, arada veriyorum, ben de yiyorumBen de kızım bebekken yapmıştım canım. Çok sert olmuştu. Cevizle robottan geçirip Magnolia yapmıştım onuHünnap keçi sütlü var ya onun kokusu ve tadı çok güzel geliyor bana. Ondan alıyorum. Birkaç kez de bu gri paketli olan klasik cicibebe var ya ondan aldım. Onun kokusu da çok bebeksi yaaa
Coksukur ıyıyım canım işe baslamıs tim 1 ay denedim ama olmadı bebıs depresyona girdi cıktım geriİyiyim şükür kuzum, sen nasılsın? Bebişin neler yapıyor?
Ohh yarasinİrmik var dünürüm içinde sert ama suyla ıslatıp verdim hapur hupur olmasada tırtıkladı iştemuhallebilere katılır ben bile yerim çayın yanında eşimde diyorki olduysa yapıp satalım ticaret adamı
Biz cay icerken onunda eline veriyorum cnm ara ara su iciyorum bogazini sarmasin diye cok seviniyor bizimle yedigi icin.Pinkolog eline mi veriyorsun yoksa ıhlamur ya da süt ile falan mı ıslatıp yediriyorsun.
Bi ark vardi bebegi alkis yaomayi ogrendigimdr kafayi yukari kaldirir bosluga bakar yukari dogru ellerini cirpar rahat bib10 sn bekleyip bidaha cirpardi sinek yakalar gibiBizde bir el yumruk diğeri açık alkış yapmaya başladı . Aman başka bir hareket yapmasın da
Çok iyi yapmışsın canım. Şuan çok küçükler. Sen de daha huzurlu hissedersin. Maddi olarak çok sıkıntı olmuyorsa biraz ertelemen daha hayırlı olmuş gibiCoksukur ıyıyım canım işe baslamıs tim 1 ay denedim ama olmadı bebıs depresyona girdi cıktım gerialışamadı biraz alıstı derken cok zayıfladı.iş saati cok uzundu. gunde 12 13 saat anne sutunden mahrum kaldı.sağdım bıraktım ıçmedi. Annemde zorlandı kemoterapi goruyor ya yorgun dusuyor.. O yuzden sımdılık yeniden evımın karısı oldum ha bide cocuklarımın anası tilililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?