Yarın götüreceğiz biz de.Kızlar bebıse genel kan tahlili yaptıracagjz. Ama devletten korkuyorum vırusten dolayı. Ama özellerden daha cok kork dıyolar napcagımızı şaşırdık
Ayy sesli guldumYarın götüreceğiz biz de.
Eşim dışarda kalır belki, doğru düzgün bi hasta olmayı bile beceremediği için antikoru yok diye düşünüyorum.
Ahah erkek siniri diye bir şey var herkes kabullenecek bunuKizlar vize cok kotu bi guncelleme geldi . Herkesle kavga ediyor baya bildigin kavgasaldiriyor sac cekme ve yolma zaten vardida simdi vuruyo vururkende ahh ahh dio .sabah beni dis fircasi kabiyla bir guzel dovdu ablasi opuyo die ciglik atiyor tepiniyo kiza elnden bisey alsak yine oyle . Artik duzelmez heralde hosgeldin erkek çoçuuuuuğğ
Ben devletten aldim randevulu calistiklari ocon belli sayida hasta oluyor canim yogunluk ve yigin olusmadan isini hallediyosun al sende hansa bi randevuKızlar bebıse genel kan tahlili yaptıracagjz. Ama devletten korkuyorum vırusten dolayı. Ama özellerden daha cok kork dıyolar napcagımızı şaşırdık
Evet yaa bencede varAhah erkek siniri diye bir şey var herkes kabullenecek bunu
Gülme kız bi insan her konuda başarısız olmamalı.Ayy sesli guldumo demek acaba . Bende pzt goturcem
Sen kayitlarda olmadigin icin sana asi var demiGülme kız bi insan her konuda başarısız olmamalı.
2 öksürdü diye aşı yok taktım bu konuya
Çok iyi yapmışsın canım. Şuan çok küçükler. Sen de daha huzurlu hissedersin. Maddi olarak çok sıkıntı olmuyorsa biraz ertelemen daha hayırlı olmuş gibiEvde daha yoğun geçiyor zaman emin ol
Yav kanka bak sende hıc anlamıyon haaaBen devletten aldim randevulu calistiklari ocon belli sayida hasta oluyor canim yogunluk ve yigin olusmadan isini hallediyosun al sende hansa bi randevu. Ben zaten o zihniyeti anlamiyorum yani yanlis anlamada genel soyluyorum devlette virus vardir die millet ozele akin ediyor cunkusu orda yok ora ozelya viruste girmeden buslasma ucreti oduyo
Haha dün akşam hamur yoğururken kızım pijamamı çekiştiriyordu bende bi ara dedim bunun emeği var unu elektriği var madam alıvereydin hazır ne uğraşıyorsunOh bisküviler yapılıyor.
Kahve rahat etmek isteyince dayasın grissiniyi
İyi kurtarıcı bakın, yapması pardon alması da kolay
Ama seloma narin bir çiçek gibi davranır dimi dünürümKizlar vize cok kotu bi guncelleme geldi . Herkesle kavga ediyor baya bildigin kavgasaldiriyor sac cekme ve yolma zaten vardida simdi vuruyo vururkende ahh ahh dio .sabah beni dis fircasi kabiyla bir guzel dovdu ablasi opuyo die ciglik atiyor tepiniyo kiza elnden bisey alsak yine oyle . Artik duzelmez heralde hosgeldin erkek çoçuuuuuğğ
Hahahajaj suan bagirip cagirip kirip dokmeyi kesfetti ecük hevesini alsim bakalim olmadi kirmizo odaya yollarikHaha dün akşam hamur yoğururken kızım pijamamı çekiştiriyordu bende bi ara dedim bunun emeği var unu elektriği var madam alıvereydin hazır ne uğraşıyorsun
Ama seloma narin bir çiçek gibi davranır dimi dünürüm
Disardaki wc herzaman icin pistir zaten perosum. Benim gittigim hastaneye ben her konuda guveniyordum buyuk sehirdeyiz sonicta develtler eskisi gibi pis ilgisiz degil bence. Birde beni bunu dusunmeye surukleyen sey ben ozEl bi klinikte calisiyordum dr un ve diger oersonelin temiz gibi gorunen seyelrin alrinda ne haltlar dondugunu bildigim icin guvenemiyorum . Tabi buda her devlet hastanesi her ozel hastame iyi veya kotu etiketi yapistiramayiz ama ama benim deneyimimde bir cok kere boyleYav kanka bak sende hıc anlamıyon haaaozellerden daha cok kork dıolar dedık kendı tezımızı curuttuk işte tam olarak o zihniyette degılim ama oncedende vardi bu bende sanki devlette sağlam temizlik dezenfekte yapılmıyor gıbı.. Bak mesela ben hamişken bıkere bızım buradaki devlete gitmek zorunda kaldım ama bin pısman oldum. Hadı kendimi aşayım kurtulam şu zihniyetten dedım ama olmadı. Cunku hastanenin lavaboları okadar ıgrenctıkı afedersiniz idrar kokusundan gırılmıyordu sanki millet ortalığa çiş yapmış gıbıydı. Oyle boyle deıldi. Devletlerin temızlıgı ne cok inanmazdım bir kere daha emın oldum.. Yanı ne bıleyım olacak heryer de oluyor Allah korusun ama gelde onu kafaya anlat iste
Benimkinin tek yaptığı alkış iki aydır yapıyorBizde bir el yumruk diğeri açık alkış yapmaya başladı . Aman başka bir hareket yapmasın da
Benimki gece dörde kadar 5-10 arası kalkıyor beşle yedi arası uyanık 7-8 arası yine uyuyor sonra kalkıyor birkaç gündür.Eskiden sabah yedide kalkardı yine uyanırdı arada da hemen uyurdu artık uyumuyor.Kızlar gece 10 defa uyanıyoruz ya böyle olan var mı sürekli uyanıyor 9 aylık bebek uykusuzluk beni çok bunaltıyor artık
Canım dediğin doğru kp Eskişehirde ameliyat olmuştu devlette yattı çok temizdi hastane.Ama İstdakiler maalesef öyle değil.Yıllardır ben devlet hastanesine gitmiyorum Allah düşürmesin de.Gerçi ben dışarda mecbur kalmadıkça wcye giremem takıntı bende.Okula giderken de sabahtan akşama tutardım eve kadarDisardaki wc herzaman icin pistir zaten perosum. Benim gittigim hastaneye ben her konuda guveniyordum buyuk sehirdeyiz sonicta develtler eskisi gibi pis ilgisiz degil bence. Birde beni bunu dusunmeye surukleyen sey ben ozEl bi klinikte calisiyordum dr un ve diger oersonelin temiz gibi gorunen seyelrin alrinda ne haltlar dondugunu bildigim icin guvenemiyorum . Tabi buda her devlet hastanesi her ozel hastame iyi veya kotu etiketi yapistiramayiz ama ama benim deneyimimde bir cok kere boyle
Bizi de doktor çağırdı Ocakta yaptırmasam mı diyorum.Bizim gideceğimiz hastanede görümcem yönetici ına sorucam ben götürürsem de o ilgilenir herşeyle bakalımKızlar bebıse genel kan tahlili yaptıracagjz. Ama devletten korkuyorum vırusten dolayı. Ama özellerden daha cok kork dıyolar napcagımızı şaşırdık
Tabii var ben koşa koşa gidip aşı olucamSen kayitlarda olmadigin icin sana asi var demi. Off yaa zaten virus mustasyona ugramis %70daha hizli bulasiyomus buda demk oluyoki daha mrb derken virus bulascak
O çekiştirmeler bana bir işe başlamadan pes etmeyi öğretti çok şükürHaha dün akşam hamur yoğururken kızım pijamamı çekiştiriyordu bende bi ara dedim bunun emeği var unu elektriği var madam alıvereydin hazır ne uğraşıyorsun
Ama seloma narin bir çiçek gibi davranır dimi dünürüm
Canım ben de olurdum diyordum da emzirenlere yasakmış.Hala emziriyorsan zor aşı olmakTabii var ben koşa koşa gidip aşı olucam
Mutasyon haberleri beni etkilemedi ya, gücü azalıyordur belki bakalım bi araştırıp açıklasınlar.
Gücü azalmıyorsabedenen olmasa da kafa olarak 2. kez hasta olmaya hazırlıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?