2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebıse genel kan tahlili yaptıracagjz. Ama devletten korkuyorum vırusten dolayı. Ama özellerden daha cok kork dıyolar napcagımızı şaşırdık
Kuzum benim annem hastanede yatıyor 1 haftadır. Görmeye gidiyorum çocukları yanıma almadan. Yani orada da tedbirler iyi görünüyor. Yani zaten benim izlemime göre binaları çok kalabalık tutmuyorlar. Devlette yatıyor. Artık hiçbir yer bir yerden daha güvenilir gelmiyor bana. Tabi bulunduğunuz yerdeki hastane şartlarını çok dikkatli irdelemek gerekiyor. Allah korusun..

O çekiştirmeler bana bir işe başlamadan pes etmeyi öğretti çok şükür
Ama iyi bir şey ya üşenmesem ben de yapsam.
Kuru şeyler iyi oyalıyor.
Canım biliyor musun ben de çok hamarattım, mutfak işlerini çok severim. Canım birşey istesin asla hazıra kaçmazdım, kalkıp mis gibi kendim yapardım. Şimdi atıyorum bi poğaça istesem ne uğraşıcam 2 tane alim yiyim modundayım. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama uğraşması zor şeylere ayıracak hiç vakit kalmıyor. Hem de üşeniyorum yani, azıcık boş vaktim olsa dinlenme moduna geçiyorum.

He ya kankiş benimkide tam tersi oldu hep malesef ondan boyle karamsarm bu konuda.. Ama dedıgım gıbı olacak heryer de olur.kesınlikle her ozel temiz yada her devlet pistir demiyorum ve bende kesinlikle kabul ediyorum ki devletlerin eskiye oranla cok daha temiz oldugu hatta hemsıre doktorlar bile eskiye nazaran daha ilgili ve kıbarlar. Velhasıl kelam eyle işte tililili

Aynen canım kesinlikle katılıyorum bıryer dıger yerden asla guvenılıyor olmayabiliyor artık. Ama zaten dedım ya ozellerden korkuyor millet artık. Ne yapacağımızı sasırdık

Bizi de doktor çağırdı Ocakta yaptırmasam mı diyorum.Bizim gideceğimiz hastanede görümcem yönetici ına sorucam ben götürürsem de o ilgilenir herşeyle bakalım
Bir kisi yazmıstı burda O sendin degılmı canim gprumce si hemsıre Bebegın aşılarını evde yaptırmıştı sanırım.

Geçmiş olsun nesi var annenin?

Önce dinlenme, sonra diğer işler
Ben oğlumda 2 sene adam akıllı yemek yapamadım.
Hep bi yorgunluk, hep bi stres.
Şimdi olsa hiç dert etmez, çocuğumla daha sakin ilgilenir, daha çok dinlenmeye çalışırdım.

Dedigin gibi tilililili herkes butcesine gore hareket ediyo sonucta . Kizima dermatolojiden randevu aradik bulamadik ankaranin teeeev polatli ilce hast vardi . Ozel hast goturecektik bugun esim tesadufen bulmus aldik randevu . Devlet hast yogunluk yok cnm zaten bir kismi filyasyon ekibi olatak gorev yapiyor . Gecen hafta esim dis hast gitti ne hasta var ne dr vardi diyo

Valla ben alkış diyorum gösteriyorum yüzüme bakıyordu sadece işte yeni yeni yapmaya başladı yalan yanlış . Bizimkine depar at de atar o ayrı . Sol bacak yok bende sağ bacak yeni düzeldi. Sırt desen artık bir kamburum var . Hayırlısi be gülo yavaş yavaş eriyorum galiba. E tabi sevgisi de eritiyor .. yoksa beş dakka bakilmaz he

Ben ikisindede o konuda rahatim canim. Yemegimi icmegimi yaptiysam daginiklikgi asla umursamiyorum . Bugun esim 3te geldi yemek yapuyordum bende sasirdim 4.30da geliyodu o gelmeden evide supurup silme planim vardi ama suan caktirmiyorum her is tamamis gibi devamkee. Ama oturupta 2dk bir dinlendigim vakit gercekten yok .

Sizin bebekler göndermiyor tuvalete, benim koca dana.
Çünkü çizgi filmi de birlikte izlemeliyiz, Allah muhafaza bir şey kaçırırım ben.
Bu çocuk niye böyle oldu ya.
Bizimde var keyfimiz cizgifilm keyfi meyve esliginde .napsinlar anneyle basbasa vakit olsunda ne olursa olsun

Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin kolaylik versin . Covittenmi etkilendi acaba bobrekleri varmiydi daha once sorunu ?
Sağolasın, teşekkür ederim canım Böbrekleri epeydir rahatsız aslında. Artık vücudunda bölgesel hafif şişkinlikler oluşmaya başladı. Bu da böbreklerin çalışmadığı anlamına geliyormuş. Götürdük, doktor da baya kötü durumda dedi. Diyaliz e başlayacak, inşallah fayda eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…