Evet canım biliyorum.Canım ben de olurdum diyordum da emzirenlere yasakmış.Hala emziriyorsan zor aşı olmak
Nasıl evde tartıyorsunuz bende tartıyımYarın kendim evde tartiyim yazarım
Ilk sen cikiyorsun tartina sonra bebisini kucagina alip cikiyorsun aradaki fark bebisin kilosu oluyor.Nasıl evde tartıyorsunuz bende tartıyım
Kuzum benim annem hastanede yatıyor 1 haftadır. Görmeye gidiyorum çocukları yanıma almadan. Yani orada da tedbirler iyi görünüyor. Yani zaten benim izlemime göre binaları çok kalabalık tutmuyorlar. Devlette yatıyor. Artık hiçbir yer bir yerden daha güvenilir gelmiyor bana. Tabi bulunduğunuz yerdeki hastane şartlarını çok dikkatli irdelemek gerekiyor. Allah korusun..Kızlar bebıse genel kan tahlili yaptıracagjz. Ama devletten korkuyorum vırusten dolayı. Ama özellerden daha cok kork dıyolar napcagımızı şaşırdık
Canım biliyor musun ben de çok hamarattım, mutfak işlerini çok severim. Canım birşey istesin asla hazıra kaçmazdım, kalkıp mis gibi kendim yapardım. Şimdi atıyorum bi poğaça istesem ne uğraşıcam 2 tane alim yiyim modundayım. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama uğraşması zor şeylere ayıracak hiç vakit kalmıyor. Hem de üşeniyorum yani, azıcık boş vaktim olsa dinlenme moduna geçiyorum.O çekiştirmeler bana bir işe başlamadan pes etmeyi öğretti çok şükür
Ama iyi bir şey ya üşenmesem ben de yapsam.
Kuru şeyler iyi oyalıyor.
He ya kankiş benimkide tam tersi oldu hep malesef ondan boyle karamsarm bu konuda.. Ama dedıgım gıbı olacak heryer de olur.kesınlikle her ozel temiz yada her devlet pistir demiyorum ve bende kesinlikle kabul ediyorum ki devletlerin eskiye oranla cok daha temiz oldugu hatta hemsıre doktorlar bile eskiye nazaran daha ilgili ve kıbarlar. Velhasıl kelam eyle işte tilililiDisardaki wc herzaman icin pistir zaten perosum. Benim gittigim hastaneye ben her konuda guveniyordum buyuk sehirdeyiz sonicta develtler eskisi gibi pis ilgisiz degil bence. Birde beni bunu dusunmeye surukleyen sey ben ozEl bi klinikte calisiyordum dr un ve diger oersonelin temiz gibi gorunen seyelrin alrinda ne haltlar dondugunu bildigim icin guvenemiyorum . Tabi buda her devlet hastanesi her ozel hastame iyi veya kotu etiketi yapistiramayiz ama ama benim deneyimimde bir cok kere boyle
Aynen canım kesinlikle katılıyorum bıryer dıger yerden asla guvenılıyor olmayabiliyor artık. Ama zaten dedım ya ozellerden korkuyor millet artık. Ne yapacağımızı sasırdıkKuzum benim annem hastanede yatıyor 1 haftadır. Görmeye gidiyorum çocukları yanıma almadan. Yani orada da tedbirler iyi görünüyor. Yani zaten benim izlemime göre binaları çok kalabalık tutmuyorlar. Devlette yatıyor. Artık hiçbir yer bir yerden daha güvenilir gelmiyor bana. Tabi bulunduğunuz yerdeki hastane şartlarını çok dikkatli irdelemek gerekiyor. Allah korusun..
Bir kisi yazmıstı burda O sendin degılmı canim gprumce si hemsıre Bebegın aşılarını evde yaptırmıştı sanırım.Bizi de doktor çağırdı Ocakta yaptırmasam mı diyorum.Bizim gideceğimiz hastanede görümcem yönetici ına sorucam ben götürürsem de o ilgilenir herşeyle bakalım
Geçmiş olsun nesi var annenin?Kuzum benim annem hastanede yatıyor 1 haftadır. Görmeye gidiyorum çocukları yanıma almadan. Yani orada da tedbirler iyi görünüyor. Yani zaten benim izlemime göre binaları çok kalabalık tutmuyorlar. Devlette yatıyor. Artık hiçbir yer bir yerden daha güvenilir gelmiyor bana. Tabi bulunduğunuz yerdeki hastane şartlarını çok dikkatli irdelemek gerekiyor. Allah korusun..
Sağolasın canımGeçmiş olsun nesi var annenin?
Önce dinlenme, sonra diğer işlerCanım biliyor musun ben de çok hamarattım, mutfak işlerini çok severim. Canım birşey istesin asla hazıra kaçmazdım, kalkıp mis gibi kendim yapardım. Şimdi atıyorum bi poğaça istesem ne uğraşıcam 2 tane alim yiyim modundayım. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama uğraşması zor şeylere ayıracak hiç vakit kalmıyor. Hem de üşeniyorum yani, azıcık boş vaktim olsa dinlenme moduna geçiyorum.
Allah şifa versin bir an önce.Sağolasın canımBöbrek yetmezliği var. Galiba baya yetersiz hâle gelmiş. Diyalize başlatacakmış doktor.
Dedigin gibi tilililili herkes butcesine gore hareket ediyo sonuctaHe ya kankiş benimkide tam tersi oldu hep malesef ondan boyle karamsarm bu konuda.. Ama dedıgım gıbı olacak heryer de olur.kesınlikle her ozel temiz yada her devlet pistir demiyorum ve bende kesinlikle kabul ediyorum ki devletlerin eskiye oranla cok daha temiz oldugu hatta hemsıre doktorlar bile eskiye nazaran daha ilgili ve kıbarlar. Velhasıl kelam eyle işte tililili
Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin kolaylik versin . Covittenmi etkilendi acaba bobrekleri varmiydi daha once sorunu ?Sağolasın canımBöbrek yetmezliği var. Galiba baya yetersiz hâle gelmiş. Diyalize başlatacakmış doktor.
Valla ben alkış diyorum gösteriyorum yüzüme bakıyordu sadece işte yeni yeni yapmaya başladı yalan yanlış . Bizimkine depar at de atar o ayrı . Sol bacak yok bende sağ bacak yeni düzeldi. Sırt desen artık bir kamburum var . Hayırlısi be gülo yavaş yavaş eriyorum galiba. E tabi sevgisi de eritiyor .. yoksa beş dakka bakilmaz heBenimkinin tek yaptığı alkış iki aydır yapıyorAnnem ne gel babası yapıyor,ne tel sarıyor çok tembel bu çocuk diyor Bir de karşısına alıp yüzüne söylüyor ne tel sarıyorsun,ne gel babası yapıyorsun diye bizimki de alkış yapıyor annem de iyi ki bir öğrenmişin onu başka numaran yok diyor
Ben ikisindede o konuda rahatim canim. Yemegimi icmegimi yaptiysam daginiklikgi asla umursamiyorum . Bugun esim 3te geldi yemek yapuyordum bende sasirdim 4.30da geliyodu o gelmeden evide supurup silme planim vardi ama suan caktirmiyorum her is tamamis gibi devamkeeÖnce dinlenme, sonra diğer işler
Ben oğlumda 2 sene adam akıllı yemek yapamadım.
Hep bi yorgunluk, hep bi stres.
Şimdi olsa hiç dert etmez, çocuğumla daha sakin ilgilenir, daha çok dinlenmeye çalışırdım.
Bizimde var keyfimizSizin bebekler göndermiyor tuvalete, benim koca dana.
Çünkü çizgi filmi de birlikte izlemeliyiz, Allah muhafaza bir şey kaçırırım ben.
Bu çocuk niye böyle oldu ya.
Sağolasın, teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim rabbim sifa versin kolaylik versin . Covittenmi etkilendi acaba bobrekleri varmiydi daha once sorunu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?