2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecmis olsun canim. İnsallah tedavi iyi gelir bobreklerw

Sizin bebekler göndermiyor tuvalete, benim koca dana.
Çünkü çizgi filmi de birlikte izlemeliyiz, Allah muhafaza bir şey kaçırırım ben.
Bu çocuk niye böyle oldu ya.
Canım bunlar hep ilgi ihtiyacından. Benim kızım da kendi yemek yiyebiliyor. Ama özellikle bana, anne sen yedir, ben çok küçüğüm yiyemem ki diyor

Cok gecmis olsun cnm

Cok gecmis olsun canim imsallahh fydasi olur

Kizimla etkinlik yapiyorduk oglusda yerde isimize karisiyordu ponponlar dokuldu yere bizim oglan depara kalkti bi emekliyo hizli hizli ben şokkkmadem yapabiliyosun nie yapmion evladim dedim saga sola popnpon doktum emeklettim bide topluyoruz die nasil kiziyo bize cokda tinn

Bizde suan eslemle baska odadayiz babasiyla yusra etkinlikte

Ben ikisindede o konuda rahatim canim. Yemegimi icmegimi yaptiysam daginiklikgi asla umursamiyorum . Bugun esim 3te geldi yemek yapuyordum bende sasirdim 4.30da geliyodu o gelmeden evide supurup silme planim vardi ama suan caktirmiyorum her is tamamis gibi devamkee. Ama oturupta 2dk bir dinlendigim vakit gercekten yok .
valla ya dinlenecek vakit yok bugün en uzun gece ya çocukları uyutup oturmak istiyorum ne sen olsa gece uzun

Doktor da yoktu o derece yani hadı hasta yok bari dr olaymıs :)

Evet canım istedik de sağlık ocağı hemşiresi olmaz dedi geldi kendi vurdu
Ay yine eve gelmişler yaa bizim saglık ocagı burnu havada hepsinın biz gelmiyoruz demıslerdı. Kızlar ebemizi degıstırmek istiyorum nereye basvurmam lazım. Aile hekimi edevlette degiştirilebılıyor. peki ya ebe?

Ay yine eve gelmişler yaa bizim saglık ocagı burnu havada hepsinın biz gelmiyoruz demıslerdı. Kızlar ebemizi degıstırmek istiyorum nereye basvurmam lazım. Aile hekimi edevlette degiştirilebılıyor. peki ya ebe?
Her doktorun hemşiresi ayrı canım doktoru değiştirmen gerekebilir.Danışma var ya sağlık ocağında ona sor bence doktoruna da sorabilirsin

Saglik ocagindaki dr degisince ebede degisiyor diye biliyorum cnm ama yinede emin degilim

Sağolasın canım Böbrek yetmezliği var. Galiba baya yetersiz hâle gelmiş. Diyalize başlatacakmış doktor.
Ay canım geçmiş olsun benim annem de iki yıldır diyalize giriyor merak etme eskisinden iyi olur benim annem başlayınca 10 kilo verdi genç kız gibi oldu diyaliz günleri gelince yorgun oluyor ama.Diyeti var dikkat edecek bir de ilaçlar tabi.

Ses çıkarma
Ben bir günde silip süpürmeyi çoktan bıraktım
Daha doğrusu ben o işi eşime paslamıştım ama tahmin edersin neyin içinde oturduğumuzu.
Dün 2 oda süpürdüm sildim, gerisini de bugün yapmadım tabii ki, artık ne zaman olursa

Canım bunlar hep ilgi ihtiyacından. Benim kızım da kendi yemek yiyebiliyor. Ama özellikle bana, anne sen yedir, ben çok küçüğüm yiyemem ki diyor
Ah o yemek yeme olayı zaten.
İnsan kıyamıyor da
İlgi ihtiyacı da biz bu çocuğu hiç ihmal edemedik, öyle bi şansımız olmadı.
Küçük doğunca büyük biraz ilgisiz kalmaz mı, bizde neden tersi oluyor

Yalnız en uzun gece oturmanın en uzun olacağı değil, çocukların en uzun kalkacağı gece
Ayrıca ne demiş şair, en uzun geceyi kimseler bilemez bebe sallayan analar bilir demiş.
Şair kusura bakmasın değiştirdim birazcıcık.

Canım nasıl rahatladım okuyunca anlatamam İnşallah annem de çok iyi olur. Maşallah senin anneciğine Haftada 2 gün diyaliz vermiş. Allah'tan yakın annemlerin evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…