Gecmis olsun canim. İnsallah tedavi iyi gelir bobreklerwKuzum benim annem hastanede yatıyor 1 haftadır. Görmeye gidiyorum çocukları yanıma almadan. Yani orada da tedbirler iyi görünüyor. Yani zaten benim izlemime göre binaları çok kalabalık tutmuyorlar. Devlette yatıyor. Artık hiçbir yer bir yerden daha güvenilir gelmiyor bana. Tabi bulunduğunuz yerdeki hastane şartlarını çok dikkatli irdelemek gerekiyor. Allah korusun..
Canım bunlar hep ilgi ihtiyacından. Benim kızım da kendi yemek yiyebiliyor. Ama özellikle bana, anne sen yedir, ben çok küçüğüm yiyemem ki diyorSizin bebekler göndermiyor tuvalete, benim koca dana.
Çünkü çizgi filmi de birlikte izlemeliyiz, Allah muhafaza bir şey kaçırırım ben.
Bu çocuk niye böyle oldu ya.
Teşekkür ederim aijommGecmis olsun canim. İnsallah tedavi iyi gelir bobreklerw
Cok gecmis olsun cnmSağolasın, teşekkür ederim canımBöbrekleri epeydir rahatsız aslında. Artık vücudunda bölgesel hafif şişkinlikler oluşmaya başladı. Bu da böbreklerin çalışmadığı anlamına geliyormuş. Götürdük, doktor da baya kötü durumda dedi. Diyaliz e başlayacak, inşallah fayda eder.
Cok gecmis olsun canim imsallahh fydasi olurSağolasın, teşekkür ederim canımBöbrekleri epeydir rahatsız aslında. Artık vücudunda bölgesel hafif şişkinlikler oluşmaya başladı. Bu da böbreklerin çalışmadığı anlamına geliyormuş. Götürdük, doktor da baya kötü durumda dedi. Diyaliz e başlayacak, inşallah fayda eder.
Evet canım istedik de sağlık ocağı hemşiresi olmaz dedi geldi kendi vurduBir kisi yazmıstı burda O sendin degılmı canim gprumce si hemsıre Bebegın aşılarını evde yaptırmıştı sanırım.
Bizde suan eslemle baska odadayiz babasiyla yusra etkinlikteKizimla etkinlik yapiyorduk oglusda yerde isimize karisiyorduponponlar dokuldu yere bizim oglan depara kalkti bi emekliyo hizli hizli ben şokkk madem yapabiliyosun nie yapmion evladim dedim saga sola popnpon doktum emeklettim bide topluyoruz die nasil kiziyo bize cokda tinn
Doktor da yoktu o derece yaniDedigin gibi tilililili herkes butcesine gore hareket ediyo sonucta. Kizima dermatolojiden randevu aradik bulamadik ankaranin teeeev polatli ilce hast vardi . Ozel hast goturecektik bugun esim tesadufen bulmus aldik randevu . Devlet hast yogunluk yok cnm zaten bir kismi filyasyon ekibi olatak gorev yapiyor . Gecen hafta esim dis hast gitti ne hasta var ne dr vardi diyo
Ay yine eve gelmişler yaa bizim saglık ocagı burnu havada hepsinın biz gelmiyoruz demıslerdı. Kızlar ebemizi degıstırmek istiyorum nereye basvurmam lazım. Aile hekimi edevlette degiştirilebılıyor. peki ya ebe?Evet canım istedik de sağlık ocağı hemşiresi olmaz dedi geldi kendi vurdu
Her doktorun hemşiresi ayrı canım doktoru değiştirmen gerekebilir.Danışma var ya sağlık ocağında ona sor bence doktoruna da sorabilirsinAy yine eve gelmişler yaa bizim saglık ocagı burnu havada hepsinın biz gelmiyoruz demıslerdı. Kızlar ebemizi degıstırmek istiyorum nereye basvurmam lazım. Aile hekimi edevlette degiştirilebılıyor. peki ya ebe?
Saglik ocagindaki dr degisince ebede degisiyor diye biliyorum cnm ama yinede emin degilimAy yine eve gelmişler yaa bizim saglık ocagı burnu havada hepsinın biz gelmiyoruz demıslerdı. Kızlar ebemizi degıstırmek istiyorum nereye basvurmam lazım. Aile hekimi edevlette degiştirilebılıyor. peki ya ebe?
Ay canım geçmiş olsun benim annem de iki yıldır diyalize giriyor merak etme eskisinden iyi olur benim annem başlayınca 10 kilo verdi genç kız gibi oldu diyaliz günleri gelince yorgun oluyor ama.Diyeti var dikkat edecek bir de ilaçlar tabi.Sağolasın canımBöbrek yetmezliği var. Galiba baya yetersiz hâle gelmiş. Diyalize başlatacakmış doktor.
Ses çıkarmaBen ikisindede o konuda rahatim canim. Yemegimi icmegimi yaptiysam daginiklikgi asla umursamiyorum . Bugun esim 3te geldi yemek yapuyordum bende sasirdim 4.30da geliyodu o gelmeden evide supurup silme planim vardi ama suan caktirmiyorum her is tamamis gibi devamkee. Ama oturupta 2dk bir dinlendigim vakit gercekten yok .
Olsun, bizim kendi kendimize keyfimiz yine yalan olsunBizimde var keyfimizcizgifilm keyfi meyve esliginde .napsinlar anneyle basbasa vakit olsunda ne olursa olsun
Her doktorun hemşiresi ayrı canım doktoru değiştirmen gerekebilir.Danışma var ya sağlık ocağında ona sor bence doktoruna da sorabilirsin
Sağolun kızlar. Ay ne sacma iş. Belkı doktordan memnunum da ebeden memnun deılımSaglik ocagindaki dr degisince ebede degisiyor diye biliyorum cnm ama yinede emin degilim
Ah o yemek yeme olayı zaten.Canım bunlar hep ilgi ihtiyacından. Benim kızım da kendi yemek yiyebiliyor. Ama özellikle bana, anne sen yedir, ben çok küçüğüm yiyemem ki diyor
Yalnız en uzun gece oturmanın en uzun olacağı değil, çocukların en uzun kalkacağı geceBen ikisindede o konuda rahatim canim. Yemegimi icmegimi yaptiysam daginiklikgi asla umursamiyorum . Bugun esim 3te geldi yemek yapuyordum bende sasirdim 4.30da geliyodu o gelmeden evide supurup silme planim vardi ama suan caktirmiyorum her is tamamis gibi devamkee. Ama oturupta 2dk bir dinlendigim vakit gercekten yok .
valla ya dinlenecek vakit yok bugün en uzun gece ya çocukları uyutup oturmak istiyorum ne sen olsa gece uzun
Canım nasıl rahatladım okuyunca anlatamamAy canım geçmiş olsun benim annem de iki yıldır diyalize giriyor merak etme eskisinden iyi olur benim annem başlayınca 10 kilo verdi genç kız gibi oldu diyaliz günleri gelince yorgun oluyor ama.Diyeti var dikkat edecek bir de ilaçlar tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?