2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay yine eve gelmişler yaa bizim saglık ocagı burnu havada hepsinın biz gelmiyoruz demıslerdı. Kızlar ebemizi degıstırmek istiyorum nereye basvurmam lazım. Aile hekimi edevlette degiştirilebılıyor. peki ya ebe?
Malesef aile hekimini değiştirmen gerekiyo. Enabizdan ben degistirdim daha once

Canım nasıl rahatladım okuyunca anlatamam İnşallah annem de çok iyi olur. Maşallah senin anneciğine Haftada 2 gün diyaliz vermiş. Allah'tan yakın annemlerin evine.

Gecmis olsun cnm ins.iyi gelir diyaliz halamda giderdi cok uzun yillar gitti ,cayini suyunu olculu icerdi mesela sadece yorgunluk oluyordu döndüğü gunler , Allah sifa versin❤

Olsun, bizim kendi kendimize keyfimiz yine yalan olsun
Dun aksam cay iciyoruz biskuvi yiyoruz kvgil goruntulunaradi actik kizim konusuyo oohh uyutup hepsi keyof yapiyo dedi agzimdada biskuvi var aldim teli sus kiz keyifdemi yapmiyak dedim bu sirada biskuviler ucusuyo agzimdan iyi ettim 5dk sonrada uyandi zaten

Nasılsınız güzel anneler bayadır giremiyorum özledim sizleri umarım herşey yolundadır
Gunaydın nonisa kardes.hersey yoldan bi cıkar gıbı oldu bende sonra gerı yola girdi cok sukur. Hayat iste ınıslı cıkıslı. Sımdılık cok sukur ıyıyız. Sen nasılsın minnak nasıl. Emeklıyomu dişi cıktımı.ek gıda olayi nasıl gıdıyor. Vs vs anladın sen bebekle ilgili hersey soruyorum anlat bahimmm :)

Yaaaa pink sen benı oldurecen cumle aralarındaki şu detaylarına kopuyorum agzimda piskevıtler ucusuyo detayını vermesen olmaz demi.. Olmaz tabi ona guldum zati bende

Geli geliveeeer tam sekerek boğazına dursun ham çökelek tililey tilileyyy teeey teyy günaydın efenim gunaydınnnnn amanında bızım guzellerımızle yakısıklılarımız nasıllarmış bugunn acebaaayn
Zivas cokelegsi dimi . Gunaydinn gunndaha yeni basladindaha kudurmadik eyiyiz sukur siz nasilsiniz hans hansin anasi hansin anasinin amasi nasillar

Zivas cokelegsi dimi . Gunaydinn gunndaha yeni basladindaha kudurmadik eyiyiz sukur siz nasilsiniz hans hansin anasi hansin anasinin amasi nasillar
Oo masallah herkes ıyı hatta hansın anasının anasının anası bilem ıyı cooook sukur tilililili

Cok derinmi temizliyosun kahvecim yani dip kose mi . Bem yatak odasimdan basliyorum en son oturma odasi 15dk suruyor tum odalar. Pesinede siliykrum 15 dk da o 30 dk lik is amaniste hangi 30dk

Doktor da yoktu o derece yani hadı hasta yok bari dr olaymıs :)
Iste cnm fikyasyonn ekibi olarak gorev yapiyolar az dr az hasta var hastanelerde .pzt gunu icin ogluma rand almistim dunnaksam msj geldi randevunuz iptal edilmistir die dr un cakisma programimda zorunlu degisiklik olmus .muhtamelen dr ya korona oldu yada filyasyon ekibine katildi simdi randevu alicam

Şaka yapıyorum canım. Muhakkak oyledir. Allah sonumuzu hayreyle yarabbim AMIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…