Malesef aile hekimini değiştirmen gerekiyo. Enabizdan ben degistirdim daha onceAy yine eve gelmişler yaa bizim saglık ocagı burnu havada hepsinın biz gelmiyoruz demıslerdı. Kızlar ebemizi degıstırmek istiyorum nereye basvurmam lazım. Aile hekimi edevlette degiştirilebılıyor. peki ya ebe?
Canım nasıl rahatladım okuyunca anlatamamİnşallah annem de çok iyi olur. Maşallah senin anneciğine Haftada 2 gün diyaliz vermiş. Allah'tan yakın annemlerin evine.
Dun aksam cay iciyoruz biskuvi yiyoruz kvgil goruntulunaradi actik kizim konusuyo oohh uyutup hepsi keyof yapiyo dedi agzimdada biskuvi var aldim teli sus kiz keyifdemi yapmiyak dedimOlsun, bizim kendi kendimize keyfimiz yine yalan olsun
Gunaydın nonisa kardes.hersey yoldan bi cıkar gıbı oldu bendeNasılsınız güzel annelerbayadır giremiyorum özledim sizleri umarım herşey yolundadır
Yaaaa pink sen benı oldurecenDun aksam cay iciyoruz biskuvi yiyoruz kvgil goruntulunaradi actik kizim konusuyo oohh uyutup hepsi keyof yapiyo dedi agzimdada biskuvi var aldim teli sus kiz keyifdemi yapmiyak dedimbu sirada biskuviler ucusuyo agzimdan iyi ettim 5dk sonrada uyandi zaten
Zivas cokelegsi dimiGeli geliveeeer tam sekerek boğazına dursun ham çökelek tililey tilileyyy teeey teyygünaydın efenim gunaydınnnnn amanında bızım guzellerımızle yakısıklılarımız nasıllarmış bugunn acebaaayn
Zaten nazar etti bebem uyandi iyici ucurmusumYaaaa pink sen benı oldurecencumle aralarındaki şu detaylarına kopuyorum agzimda piskevıtler ucusuyo detayını vermesen olmaz demi.. Olmaz tabi ona guldum zati bende
Oo masallah herkes ıyı hatta hansın anasının anasının anası bilem ıyı cooook sukur tililililiZivas cokelegsi dimi. Gunaydinn gunndaha yeni basladindaha kudurmadik eyiyiz sukur siz nasilsiniz hans hansin anasi hansin anasinin amasi nasillar
Cok derinmi temizliyosun kahvecim yani dip kose mi . Bem yatak odasimdan basliyorum en son oturma odasi 15dk suruyor tum odalar. Pesinede siliykrum 15 dk da oSes çıkarma
Ben bir günde silip süpürmeyi çoktan bıraktım
Daha doğrusu ben o işi eşime paslamıştım ama tahmin edersin neyin içinde oturduğumuzu.
Dün 2 oda süpürdüm sildim, gerisini de bugün yapmadım tabii ki, artık ne zaman olursa
Oyyy kıyamam al annesi al kucaga al mınnakı. Yesın dezzesi onuuuuu bal bunlarGünaydınlar kızlar nasılsınız bi aynıyız tembel bücürükle oturduğy yerden ağlamaya devam
Iste cnm fikyasyonn ekibi olarak gorev yapiyolar az dr az hasta var hastanelerde .pzt gunu icin ogluma rand almistim dunnaksam msj geldi randevunuz iptal edilmistir die dr un cakisma programimda zorunlu degisiklik olmus .muhtamelen dr ya korona oldu yada filyasyon ekibine katildiDoktor da yoktu o derece yanihadı hasta yok bari dr olaymıs :)
Gunaydin dunurumGünaydın güzel anneler ve nazlı kuzularıbiz kahvaltımızı yaptık kefir içtik bugün kahvaltıda
Şaka yapıyorum canım. Muhakkak oyledir. Allah sonumuzu hayreyle yarabbim AMINIste cnm fikyasyonn ekibi olarak gorev yapiyolar az dr az hasta var hastanelerde .pzt gunu icin ogluma rand almistim dunnaksam msj geldi randevunuz iptal edilmistir die dr un cakisma programimda zorunlu degisiklik olmus .muhtamelen dr ya korona oldu yada filyasyon ekibine katildisimdi randevu alicam
Amin canim yaa. Aldim tekrar pzt dogum yaptigim hastaneden oraya gitmeyide hic sevmiyorum yaa dogurdugum gun geliyehh aklimaŞaka yapıyorum canım. Muhakkak oyledir. Allah sonumuzu hayreyle yarabbim AMIN
Anılaaar anılar sımdı gozumde canlandılar :)Amin canim yaa. Aldim tekrar pzt dogum yaptigim hastaneden oraya gitmeyide hic sevmiyorum yaa dogurdugum gun geliyehh aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?