2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kız kahve yaa Uzun gece bana yaradı sanki yaa, kendimi iyi uyumuş hissediyorum. Oğlum gündüz çok az uyudu ama gece uykusuna geçer geçmez yorgunluktan ben de uyudum. Onun için baya iyi geldi uyku. Her ne kadar çok erken kalkmış olsak ta, buna da şükür

Gecmis olsun cnm ins.iyi gelir diyaliz halamda giderdi cok uzun yillar gitti ,cayini suyunu olculu icerdi mesela sadece yorgunluk oluyordu döndüğü gunler , Allah sifa versin❤
Sağolasın tavşanımmm çok teşekkür ederim Evet doktor da vücuda sıvı alımını baya azalttı. Tuz baharat ve susatan hiçbir şey yok. Nasıl olacak böyle bakalım..

Günaydın güzel anneler. Ben 4. Dersime giriyorum haydi kalkın n. Bh kız canlı derslerde konuşmayı öğrenecek. Yaa bu aralar gece sürekli uyanıyor ya emmek istiyor ya dokunayım sarılayım. 10 15 dakika da bir böyle kısır döngü. Uykumu alamaz oldum. Gece uykusuna da önceden en geç 09.30 geçerdi. Şimdi 11leri buluyor geçiyor bazen ama gece yine aynı. Sabahta aynı erkenden ayakta. Cidden ayakta beşikte kalkıyor

Sanki adam akıllı keyif yaptığımız var, herkesin 5 dakikalık keyfine kimse karışamaz bi kere

Cok derinmi temizliyosun kahvecim yani dip kose mi . Bem yatak odasimdan basliyorum en son oturma odasi 15dk suruyor tum odalar. Pesinede siliykrum 15 dk da o 30 dk lik is amaniste hangi 30dk
Nasıl ya hangi 15 dakika olmaz öyle şey
Ben başlıyorum, sonra paçamda biri anne ben süpürcem, anne ben silcem, anne bak burda ne varmış, anne kakam geldi, anne gelmemiş yokmuş, anne susadım, kek yapalım mı, o zaman krema, parmak boyalarım nerde, sen bırak ben silcem, kakam yokmuş aslında çişim varmış ışığı aç, aaa bunları hiç görmemiştim(meali şöööyle ortalığa ortalığa dağıtayım).
Yani sende de var bundan, nasıl 15 dakika o?
Bi de çocuk önüme yatıyor iş yaparken böyle dümdüz.
Ay cins.
Bebek nerde bu arada bebek yok çünkü abisinden ona bakmaya sıra gelmiyor dikkatimi çekemiyor bebe.
Kız o nasıl 15 dakika, değildir bi daha düşün

Canım nasıl rahatladım okuyunca anlatamam İnşallah annem de çok iyi olur. Maşallah senin anneciğine Haftada 2 gün diyaliz vermiş. Allah'tan yakın annemlerin evine.
Bizimki üç gün gidiyor canım yemesine içmesine ilaçlarına dikkat ederse sıkıntısı olmaz merak etme.Baştan morali bozulabilir kabullenme süreci zor olabiliyor ama sonra ufacık bebeklerin çocukların geldiğini gördükçe haline şükredicek canım merak etme.Yanında ol üzüldüğünü belli etme normal karşıla sen ah vah dedikçe daha kötü olur.

Sağolasın tavşanımmm çok teşekkür ederim Evet doktor da vücuda sıvı alımını baya azalttı. Tuz baharat ve susatan hiçbir şey yok. Nasıl olacak böyle bakalım..
Canım annem nefes alamıyordu kalkamıyordu bile o hastane bu hastane dolaştı acil diyaliz dediler ama katater takılması lazım yok biz takmıyoruz diye ordan oraya yolladılar.Neyse koluna birşey takılabiliyormuş özelde yaptırdık onu da adı neydi hatırlamıyorum o çalışmadı.Hadi tekrar katater dediler.Görümcemin arkadaşı istda bir devlet hastanesinin baş hemşiresiydi Allah razı olsun ondan acil hastaneye kaldırdık annemi.İki hafta yattı bütün vücudu organları su toplamış.10 kilodan fazla verdi diyalizle vücudu hep suymuş.Önce boynundan sonra da göğsüne yakın yerden katater takıldı.Herşeyine dikkat ediyor.Annem iki yıldır kötüymüş düşününce diyalizle toparladı çok şükür.

En azından bir kısmımıza yarasın en uzun gece
Dün ben de 11 gibi salonda sızmışım ama bi yataga geç, tam dal kız uyansın derken erken uyumaktan bi şey anlamadım.

Analık müessesi hep iniş çıkışlı değil mi zaten
1 aydır emekliyor, 9 aylık olduk. 6 dişimiz var. 7 8 yolda. Ek gıda çok az yiyor ama artık hepten reddetmiyor ek gıdayı buna da şükür. Emeklemeye başladıktan sonra bana daha bir yapıştı emeklemeyi bana gelip kucağına al beni demek için kullanıyor resmen. Sürekli kucağımda olmak istiyor. Benim için çok yorucu ama canı sağolsun oğlumun

Heee maşallah tilililili tabiki canı sagolsun kuzunun :) şaka bı yana da en tatlı zamanları bu mınnakların

Kan ve gözyaşı dolu doktor kontrolü bitti.
Kanı sınırda.
Haftada 1 ciğer, kıyma, yeşil sebze ve en önemlisi yeşil mercimek(miş).
Kelle paça sakın vermeyin siz de yemeyin, sadece paça dedi.
Neden dedim, çok uzun ya dedi
Kilo sevmeyen doktor seçtiğim için mutluyum, 8.9a çok iyi dedi durdu
Bizden sonra 2 yaş 15 kilo bi çocuk girdi, adamın gözleri açıldı o kilonun nerden geldiğini didik didik sordu, günlük yediği meyveyi sorguluyordu en son

Banada yaradi agzimi acip soylemiyorum aramizda kalsin hasetlenenler var :)

Kıyamam kuzuna, bizde de iştahsızlık yüzünden 8.ayda kan alındı da ömrümden ömür gitti inan ağlamasına babasını almadılar ben girdim sadece zapt edemedim. Şimdi çok korkuyorum yaşında bir daha kan isterse diye ay yeşil mercimek ben de denemek istiyorum yarın yapayım en iyisi çok geçmiş olsun kuzum, inşallah tez zamanda güzel güzel kanlanır bebeğin

Masllahh bizim doktorumuzda oyle kan degerlerinden supheleniuoruz gelicek ayki kilosuna gore ölçüm yapicaz demisti tabi hem asi hem kan nasil olur bakalim..
Boyu kac acaba bncede normal kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…