- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayy cok korkunclu anilar ama sonu cok guzelAnılaaar anılar sımdı gozumde canlandılar :)
Heee Allah bı daha yasatsınmı :)Ayy cok korkunclu anilar ama sonu cok guzel
Kız kahve yaaYalnız en uzun gece oturmanın en uzun olacağı değil, çocukların en uzun kalkacağı gece
Ayrıca ne demiş şair, en uzun geceyi kimseler bilemez bebe sallayan analar bilir demiş.
Şair kusura bakmasın değiştirdim birazcıcık.
Sağolasın tavşanımmm çok teşekkür ederimGecmis olsun cnm ins.iyi gelir diyaliz halamda giderdi cok uzun yillar gitti ,cayini suyunu olculu icerdi mesela sadece yorgunluk oluyordu döndüğü gunler , Allah sifa versin❤
Sanki adam akıllı keyif yaptığımız var, herkesin 5 dakikalık keyfine kimse karışamaz bi kereDun aksam cay iciyoruz biskuvi yiyoruz kvgil goruntulunaradi actik kizim konusuyo oohh uyutup hepsi keyof yapiyo dedi agzimdada biskuvi var aldim teli sus kiz keyifdemi yapmiyak dedimbu sirada biskuviler ucusuyo agzimdan iyi ettim 5dk sonrada uyandi zaten
Nasıl ya hangi 15 dakika olmaz öyle şeyCok derinmi temizliyosun kahvecim yani dip kose mi . Bem yatak odasimdan basliyorum en son oturma odasi 15dk suruyor tum odalar. Pesinede siliykrum 15 dk da o30 dk lik is amaniste hangi 30dk
Bizimki üç gün gidiyor canım yemesine içmesine ilaçlarına dikkat ederse sıkıntısı olmaz merak etme.Baştan morali bozulabilir kabullenme süreci zor olabiliyor ama sonra ufacık bebeklerin çocukların geldiğini gördükçe haline şükredicek canım merak etme.Yanında ol üzüldüğünü belli etme normal karşıla sen ah vah dedikçe daha kötü olur.Canım nasıl rahatladım okuyunca anlatamamİnşallah annem de çok iyi olur. Maşallah senin anneciğine Haftada 2 gün diyaliz vermiş. Allah'tan yakın annemlerin evine.
Canım annem nefes alamıyordu kalkamıyordu bile o hastane bu hastane dolaştı acil diyaliz dediler ama katater takılması lazım yok biz takmıyoruz diye ordan oraya yolladılar.Neyse koluna birşey takılabiliyormuş özelde yaptırdık onu da adı neydi hatırlamıyorum o çalışmadı.Hadi tekrar katater dediler.Görümcemin arkadaşı istda bir devlet hastanesinin baş hemşiresiydi Allah razı olsun ondan acil hastaneye kaldırdık annemi.İki hafta yattı bütün vücudu organları su toplamış.10 kilodan fazla verdi diyalizle vücudu hep suymuş.Önce boynundan sonra da göğsüne yakın yerden katater takıldı.Herşeyine dikkat ediyor.Annem iki yıldır kötüymüş düşününce diyalizle toparladı çok şükür.Sağolasın tavşanımmm çok teşekkür ederimEvet doktor da vücuda sıvı alımını baya azalttı. Tuz baharat ve susatan hiçbir şey yok. Nasıl olacak böyle bakalım..
En azından bir kısmımıza yarasın en uzun geceKız kahve yaaUzun gece bana yaradı sanki yaa, kendimi iyi uyumuş hissediyorum. Oğlum gündüz çok az uyudu ama gece uykusuna geçer geçmez yorgunluktan ben de uyudum. Onun için baya iyi geldi uyku. Her ne kadar çok erken kalkmış olsak ta, buna da şükür
Bende etmiyor.Kızlar benim avatarım hareket ediyo mu
Analık müessesi hep iniş çıkışlı değil mi zatenGunaydın nonisa kardes.hersey yoldan bi cıkar gıbı oldu bendesonra gerı yola girdi cok sukur. Hayat iste ınıslı cıkıslı. Sımdılık cok sukur ıyıyız. Sen nasılsın minnak nasıl. Emeklıyomu dişi cıktımı.ek gıda olayi nasıl gıdıyor. Vs vs anladın sen bebekle ilgili hersey soruyorum anlat bahimmm :)
Heee maşallah tililililiAnalık müessesi hep iniş çıkışlı değil mi zaten
1 aydır emekliyor, 9 aylık olduk. 6 dişimiz var. 7 8 yolda. Ek gıda çok az yiyor ama artık hepten reddetmiyor ek gıdayı buna da şükür. Emeklemeye başladıktan sonra bana daha bir yapıştı emeklemeyi bana gelip kucağına al beni demek için kullanıyor resmen. Sürekli kucağımda olmak istiyor. Benim için çok yorucu ama canı sağolsun oğlumun
Banada yaradi agzimi acip soylemiyorum aramizda kalsin hasetlenenler var :)Kız kahve yaaUzun gece bana yaradı sanki yaa, kendimi iyi uyumuş hissediyorum. Oğlum gündüz çok az uyudu ama gece uykusuna geçer geçmez yorgunluktan ben de uyudum. Onun için baya iyi geldi uyku. Her ne kadar çok erken kalkmış olsak ta, buna da şükür
Hayir cnmKızlar benim avatarım hareket ediyo mu
Kıyamam kuzuna, bizde de iştahsızlık yüzünden 8.ayda kan alındı da ömrümden ömür gitti inan ağlamasınaKan ve gözyaşı dolu doktor kontrolü bitti.
Kanı sınırda.
Haftada 1 ciğer, kıyma, yeşil sebze ve en önemlisi yeşil mercimek(miş).
Kelle paça sakın vermeyin siz de yemeyin, sadece paça dedi.
Neden dedim, çok uzun ya dedi
Kilo sevmeyen doktor seçtiğim için mutluyum, 8.9a çok iyi dedi durdu
Bizden sonra 2 yaş 15 kilo bi çocuk girdi, adamın gözleri açıldı o kilonun nerden geldiğini didik didik sordu, günlük yediği meyveyi sorguluyordu en son
Kan ve gözyaşı dolu doktor kontrolü bitti.
Kanı sınırda.
Haftada 1 ciğer, kıyma, yeşil sebze ve en önemlisi yeşil mercimek(miş).
Kelle paça sakın vermeyin siz de yemeyin, sadece paça dedi.
Neden dedim, çok uzun ya dedi
Kilo sevmeyen doktor seçtiğim için mutluyum, 8.9a çok iyi dedi durdu
Bizden sonra 2 yaş 15 kilo bi çocuk girdi, adamın gözleri açıldı o kilonun nerden geldiğini didik didik sordu, günlük yediği meyveyi sorguluyordu en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?