- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kahvecim evet bunlar bizdede oluyor .hatta supurgesiyle supuriyo oyuncak viledasina su koyuyor arkamdan sil sende diyorum siliyorNasıl ya hangi 15 dakika olmaz öyle şey
Ben başlıyorum, sonra paçamda biri anne ben süpürcem, anne ben silcem, anne bak burda ne varmış, anne kakam geldi, anne gelmemiş yokmuş, anne susadım, kek yapalım mı, o zaman krema, parmak boyalarım nerde, sen bırak ben silcem, kakam yokmuş aslında çişim varmış ışığı aç, aaa bunları hiç görmemiştim(meali şöööyle ortalığa ortalığa dağıtayım).
Yani sende de var bundan, nasıl 15 dakika o?
Bi de çocuk önüme yatıyor iş yaparken böyle dümdüz.
Ay cins.
Bebek nerde bu arada bebek yok çünkü abisinden ona bakmaya sıra gelmiyor dikkatimi çekemiyor bebe.
Kız o nasıl 15 dakika, değildir bi daha düşün
Basta uzdun sonra guldurdunKan ve gözyaşı dolu doktor kontrolü bitti.
Kanı sınırda.
Haftada 1 ciğer, kıyma, yeşil sebze ve en önemlisi yeşil mercimek(miş).
Kelle paça sakın vermeyin siz de yemeyin, sadece paça dedi.
Neden dedim, çok uzun ya dedi
Kilo sevmeyen doktor seçtiğim için mutluyum, 8.9a çok iyi dedi durdu
Bizden sonra 2 yaş 15 kilo bi çocuk girdi, adamın gözleri açıldı o kilonun nerden geldiğini didik didik sordu, günlük yediği meyveyi sorguluyordu en son
Mercimegi yaparken icine biraz kimyon atin cnm gaz sancisini azaltieKıyamam kuzuna, bizde de iştahsızlık yüzünden 8.ayda kan alındı da ömrümden ömür gitti inan ağlamasınababasını almadılar ben girdim sadece zapt edemedim. Şimdi çok korkuyorum yaşında bir daha kan isterse diye ay yeşil mercimek ben de denemek istiyorum yarın yapayım en iyisi çok geçmiş olsun kuzum, inşallah tez zamanda güzel güzel kanlanır bebeğin
İyiyiz canım yalnızız yine gelintoşunla giremedim buralaraGunaydin dunurumgelimcigim nasil senn nasilsin
Ah demekki hepsi aynı bizim cadı da bu ara kucak düşkünü dediğin gibi dibime kadar geliyor emekleyerek kaldırıyor kolları al beni der gibi gözüme bakıyor gel de alma1 aydır emekliyor, 9 aylık olduk. 6 dişimiz var. 7 8 yolda. Ek gıda çok az yiyor ama artık hepten reddetmiyor ek gıdayı buna da şükür. Emeklemeye başladıktan sonra bana daha bir yapıştı emeklemeyi bana gelip kucağına al beni demek için kullanıyor resmen. Sürekli kucağımda olmak istiyor. Benim için çok yorucu ama canı sağolsun oğlumun
Maşallah kuzuyaKan ve gözyaşı dolu doktor kontrolü bitti.
Kanı sınırda.
Haftada 1 ciğer, kıyma, yeşil sebze ve en önemlisi yeşil mercimek(miş).
Kelle paça sakın vermeyin siz de yemeyin, sadece paça dedi.
Neden dedim, çok uzun ya dedi
Kilo sevmeyen doktor seçtiğim için mutluyum, 8.9a çok iyi dedi durdu
Bizden sonra 2 yaş 15 kilo bi çocuk girdi, adamın gözleri açıldı o kilonun nerden geldiğini didik didik sordu, günlük yediği meyveyi sorguluyordu en son
Tamam canım sağol, gaz yapacak kadar yer ni bilmiyorum ama inşallah yerMercimegi yaparken icine biraz kimyon atin cnm gaz sancisini azaltie
Tamam canım sıkıntı yok :) ne zaman gelirse keyfi :)Hasat aklimdasin sana video aticam oglumun daha iyi saatte olsunlari gitmediterelelleri gidince emeklerse aticam Hasatzamani
Benimkide emeklemiyor cnm m etme :) tek degilsin :)Vala siz emekliyor dedikçe üzülüyorum gelişim geriliği yoktur demi Emeklemeyenlerde
Bi cektimde cnm arkadan cekmek icin firsat kolluyirum gotusu kopekli esof giydirdim sevimli olur yaparsa yine aksilik hatsafha kac kere doğüstükTamam canım sıkıntı yok :) ne zaman gelirse keyfi :)
Asker mood seninki en gec 1hafta 10 gune emeklerBenimkide emeklemiyor cnm m etme :) tek degilsin :)
Kiz benimki emeklemeyi birak dönmuyodu bile tam tur dusun 10 aylik olcakVala siz emekliyor dedikçe üzülüyorum gelişim geriliği yoktur demi Emeklemeyenlerde
Gule gile kullanin cmm hngi marka pilliİyiyiz canım yalnızız yine gelintoşunla giremedim buralarayürüme arkadaşı geldi onla yürüttüm biraz ama pillerini takamadım babuşu gelince taksın artık sen nasılsın Çınar paşa nasıl
Ah demekki hepsi aynı bizim cadı da bu ara kucak düşkünü dediğin gibi dibime kadar geliyor emekleyerek kaldırıyor kolları al beni der gibi gözüme bakıyor gel de alma
Maşallah kuzuyakan ilacı hangisini kullanıyordunuz arkadaşım? Yeşil mercimeği kıymalı yap bomba olsun geçen bi tarif görmüştüm mercimekli köfte gibi bişeydi bulursam paylaşayım sizlede. Bende karnıbahar yaptım bugün kıymalı ilk defa. Umarım yer
Huysuz şirinlerGule gile kullanin cmm hngi marka pillibizde ikimizde huysuzuz
Biiiz varız. Dün 21 aralık en uzun geceyi dibine kadar yaşadım hatta. Bir ara kalktım offf ya daha saat 3 mü şimdiden kaç bin defa uyandı dedim. Dün o kadar çok uyandıki. Karnı falan ağrıyordu heralde ya huzursuzdu baya niye böyle oldu bilmiyorumKızlar gece 10 defa uyanıyoruz ya böyle olan var mı sürekli uyanıyor 9 aylık bebek uykusuzluk beni çok bunaltıyor artık
Ben doktora özellikle söyleyerek gaz şurubu yazdırdım nasıldır bilmem dün akşam ilk defa verdim . Aslında Nurse harveysin kimyonlu falan şurubu vardı onu soracaktım ama unuttum . Sadece akşam vermeyi düşünüyorum . Adı tribudat. Kullanan varmı acaba daha öncedenBiiiz varız. Dün 21 aralık en uzun geceyi dibine kadar yaşadım hatta. Bir ara kalktım offf ya daha saat 3 mü şimdiden kaç bin defa uyandı dedim. Dün o kadar çok uyandıki. Karnı falan ağrıyordu heralde ya huzursuzdu baya niye böyle oldu bilmiyorum
Bizimkide oyle ben son mamasina baya zeytinyağı katmistimBugün 3 kez kaka yaptık sanırım kefirdendünki mercimek çorbası çıktı 3 postada bi de poposunu turuncu yaptı bol kapyalıydı ya ondan zaar Hasatzamani Pinkpinkblue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?