2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kahvecim evet bunlar bizdede oluyor .hatta supurgesiyle supuriyo oyuncak viledasina su koyuyor arkamdan sil sende diyorum siliyor .son zamanlarda oyuncaklar yetmiyor kizlar anmelerine yardim eder sennyorulma ben yapayim diyo bende o zaman birlikte yapalim diyorum supurgeyi veriyorum gucu yetmeyin saga sola takilinca istersrn ben devam edeyim diyorum tamam diyor oyle yani is guc ymek yapimi hep ite kaka cinarda o sirada bizi izliyor yurutece koyuyorum bazen ozaman kabloya cok dolasiyor die artik yere birakiyorum makimenin kablosunu kemirirken iste hizli hizli yapiyorum

Basta uzdun sonra guldurdun . Gecmis olsun canim yesil mercimek ben bibkere vermistim artik vereyim bari off bunu biliyordumma rabrt goren bi yiyecek degilya

Mercimegi yaparken icine biraz kimyon atin cnm gaz sancisini azaltie

Gunaydin dunurum gelimcigim nasil senn nasilsin
İyiyiz canım yalnızız yine gelintoşunla giremedim buralara yürüme arkadaşı geldi onla yürüttüm biraz ama pillerini takamadım babuşu gelince taksın artık sen nasılsın Çınar paşa nasıl
Ah demekki hepsi aynı bizim cadı da bu ara kucak düşkünü dediğin gibi dibime kadar geliyor emekleyerek kaldırıyor kolları al beni der gibi gözüme bakıyor gel de alma
Maşallah kuzuya kan ilacı hangisini kullanıyordunuz arkadaşım? Yeşil mercimeği kıymalı yap bomba olsun geçen bi tarif görmüştüm mercimekli köfte gibi bişeydi bulursam paylaşayım sizlede. Bende karnıbahar yaptım bugün kıymalı ilk defa. Umarım yer

Gule gile kullanin cmm hngi marka pillibizde ikimizde huysuzuz

Kızlar gece 10 defa uyanıyoruz ya böyle olan var mı sürekli uyanıyor 9 aylık bebek uykusuzluk beni çok bunaltıyor artık
Biiiz varız. Dün 21 aralık en uzun geceyi dibine kadar yaşadım hatta. Bir ara kalktım offf ya daha saat 3 mü şimdiden kaç bin defa uyandı dedim. Dün o kadar çok uyandıki. Karnı falan ağrıyordu heralde ya huzursuzdu baya niye böyle oldu bilmiyorum

Ben doktora özellikle söyleyerek gaz şurubu yazdırdım nasıldır bilmem dün akşam ilk defa verdim . Aslında Nurse harveysin kimyonlu falan şurubu vardı onu soracaktım ama unuttum . Sadece akşam vermeyi düşünüyorum . Adı tribudat. Kullanan varmı acaba daha önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…