2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin hepsi inşallah
Kan parmaktan aldılar, zor olmadı.
Çok ağladı tabii ama en azından damarı bulduk bulamadık muhabbeti olmadı.
Aklında olsun.

Masllahh bizim doktorumuzda oyle kan degerlerinden supheleniuoruz gelicek ayki kilosuna gore ölçüm yapicaz demisti tabi hem asi hem kan nasil olur bakalim..
Boyu kac acaba bncede normal kilosu
Ben de korktum da çok zor olmadı şükür.
Koldan alsalardı kanı zor olurdu
Boy 72.5 normal dedi ona da.

Seni tebrik kere tebrik ediyorum ya
Benim bu dana küçükken de arkamdan dolanıp her seferinde makinayı kapatırdı.
Ama sen her şeye rağmen yapabiliyorsan sorun bende galiba

Unutmadan yazayım kelle paçaya dair ciddi ciddi uyardı.
Beyinde bi bakteri varmış, şimdi etkilemez 20 yıl sonra etkileyebilirmiş.
Bilmiyorum dikkate alır mıyız.

Seni tebrik kere tebrik ediyorum ya
Benim bu dana küçükken de arkamdan dolanıp her seferinde makinayı kapatırdı.
Ama sen her şeye rağmen yapabiliyorsan sorun bende galiba
Ya simdi benim kotu bi huym var yapamayinca panik oluyorum oyle arkamdanda aglatmiyorum ama ikna etmek icin biyerimi yirtiyorum . Ve sana bisey diyimmi cok buyul sinavdan gectim defnede.elektrik supurgesinden korkardi tani tamina 3yasina dogru alisti sesine. Ya esim turardi kucaginda en uzak odada em az duyacagi sekilde ya be tutardim o supururdu . Biri eve gelse hemen firsattan ev supururdum .korkutmamistikda ama nedense bebeklikten beri bi korkusu vardi 1.5 2 senedir rahat supuruyorum rahat derken korkup aglamayan bebesiz. Cinar korkmadi cok cok cok ama cok cok sukur

Sağlık ocağınınkini verdim birkaç kere canım, düzenli kullanmayınca almamıştım başka.
Kıymalı çok mantıklı ya evet bomba olsun
Karnabahar havuçlu veriyorum ben de salçalı falan
Gündüz vermek lazım ya sabaha kadar kıvranıyor gazdan.
Yedi mi naptı?

Kıymalı çok mantıklı ya evet bomba olsun
Karnabahar havuçlu veriyorum ben de salçalı falan
Gündüz vermek lazım ya sabaha kadar kıvranıyor gazdan.
Yedi mi
Yedi canım sonlara doğru yoğurtla ittirdik ama gaz şurubunu verdim arkasından da . Bende minik minik havuçta koydum içine azıcık da salça

Allahım aynı ben ya burda bizim gibi olan çok arkadaş varmış

Benimki gece dörde kadar 5-10 arası kalkıyor beşle yedi arası uyanık 7-8 arası yine uyuyor sonra kalkıyor birkaç gündür.Eskiden sabah yedide kalkardı yine uyanırdı arada da hemen uyurdu artık uyumuyor.
Bu ayların ortak özelliği galiba bi sürü bebek aynıymış ben de gece 4 5 gibi tekrar dalsın diye müzik açıp sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…