Benim son bi aydır her gece 10 defa.artık sabaha karşı sürekli uyanmaktan tekrar dalmakta zorluk çekiyorumCanım ben de bu gece neredeyse saat başı uyandım. Her gün böyle değil bazen 5 bazen 10 kez
Daha devam edecekmiş galiba bi süreBiz variz canim. Aylardir boyle bende cok bunaldim tukendim ama yapacak bisey yok
Gaz bombasıEvet canım öyle çorbasını severim ben.
Bulgurla pilavı da iyi oluyor cesaret etmek istersen
Sizin nerden aldılar canım , elinin üstünden almışlardı bizimAaa parmaktan alınıyor muydu ben bilmiyordum canım bir daha aklımda bulunsun
Ay canım şimdi tüm arkadaşların yazdıklarını okudum bi sürü kişi bizim gibiymiş ya her saat başı uyanılır mıDün gece en az 10 kere uyanmıştır bizimkideyalnız değilsin bacım
Bizim burda onu yemek diye yaparlarCorbasini diyosun demi canim soganli eristeki ercimekli
Kahvecim bizimde boy kilo o civarlarda bize de gayet iyi dedi doktorBen de korktum da çok zor olmadı şükür.
Koldan alsalardı kanı zor olurdu
Boy 72.5 normal dedi ona da.
Baya doyurucu yemek gibiyaBizim burda onu yemek diye yaparlarYarın yapayım bari bende kocişkoşkom gelirse
Evet ben bulgur pilavina atiyorumEvet canım öyle çorbasını severim ben.
Bizim bildiğin koldan aldı kuzum bizimkini nasıl alıyorsa öyle çok morarmıştıSizin nerden aldılar canım , elinin üstünden almışlardı bizim
Ben iki aydır mercimek karnıbahar veriyorum ama gündüzleri sadeceEvet canım öyle çorbasını severim ben.
Maşallah sabra, sebata bakYa simdi benim kotu bi huym varyapamayinca panik oluyorum oyle arkamdanda aglatmiyorum ama ikna etmek icin biyerimi yirtiyorum . Ve sana bisey diyimmi cok buyul sinavdan gectim defnede.elektrik supurgesinden korkardi tani tamina 3yasina dogru alisti sesine. Ya esim turardi kucaginda en uzak odada em az duyacagi sekilde ya be tutardim o supururdu . Biri eve gelse hemen firsattan ev supururdum .korkutmamistikda ama nedense bebeklikten beri bi korkusu vardi 1.5 2 senedir rahat supuruyorum rahat derken korkup aglamayan bebesiz . Cinar korkmadi cok cok cok ama cok cok sukur
Afiyet olsun.Yedi canım sonlara doğru yoğurtla ittirdik amagaz şurubunu verdim arkasından da . Bende minik minik havuçta koydum içine azıcık da salça
Bilmiyordum ben de canım oğlumda koldan aldılar hep.Aaa parmaktan alınıyor muydu ben bilmiyordum canım bir daha aklımda bulunsun
Bizim oğlan da süpürge hastası gördümü gözlerini ayırmadan izliyor.Yürütece koyuyorum onu peşimde süpüre süpüre altında kabloları çeke çeke dolanıyoruz evin içinde.Yerlerde emeklemese benim de iş yapacağım yok da oğlan hep yerlerde mecbur hergün açıyorum süpürge.Seni tebrik kere tebrik ediyorum ya
Benim bu dana küçükken de arkamdan dolanıp her seferinde makinayı kapatırdı.
Ama sen her şeye rağmen yapabiliyorsan sorun bende galiba
Avuntu gibi olacak da ben taşıması kolay oluyor diye memnunum yaKahvecim bizimde boy kilo o civarlarda bize de gayet iyi dedi doktor
Aman emekleyince hızlanıyor gelişimi bizimki tutunup kalkmaya da başladı hep ayakta kalmak istiyor bel falan kalmadı bugünlerinin kıymetini bilBenimkide emeklemiyor cnm m etme :) tek degilsin :)
Ben üşengeçlikten akşamları veriyorum, bizimkinden ayırıyorum.Ben iki aydır mercimek karnıbahar veriyorum ama gündüzleri sadece
Şanslısın canım ya bizimki 11 kilo zor taşıyorum geçen sağlık ocağına götürdüm taksiyle hep kucağımdaydı ben taşıdım mahvoldum.Yürüse de taşımasam derdindeyimAvuntu gibi olacak da ben taşıması kolay oluyor diye memnunum ya
Arada ben de bizim yemeklerden vermeye başladım bu akşam kabak dolması verdim yoğurtla.Gündüz karışık sebze et püreleri veriyorum kanını ben de merak ettim benimkinin.Kan ilacı içmiyor ama ne versem yiyor bakalım.Ben üşengeçlikten akşamları veriyorum, bizimkinden ayırıyorum.
Gündüz yoğurt meyve veriyorum.
Tam tersini yapmam lazım.
Sonra gece eşimle sürekli ses kimden geldi muhabbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?