Kesinlikle yaTabii ki yok, bazı çocuklar ayağıma gelsin ben gitmeyeyim modunda
Süpürge sesi aşina oldukları ses ya hoşuna gidiyordurBizim oğlan da süpürge hastası gördümü gözlerini ayırmadan izliyor.Yürütece koyuyorum onu peşimde süpüre süpüre altında kabloları çeke çeke dolanıyoruz evin içinde.Yerlerde emeklemese benim de iş yapacağım yok da oğlan hep yerlerde mecbur hergün açıyorum süpürge.
Masallah canim normal sanki benim cocuklar minyon oldugu icin cok beklentim yok. Yaptirmasi iyi olmus ogrenmissiniz ilaclar iyi gelsin :)Ben de korktum da çok zor olmadı şükür.
Koldan alsalardı kanı zor olurdu
Boy 72.5 normal dedi ona da.
Bel, kol bırakmaz ki insanda taşımak.Şanslısın canım ya bizimki 11 kilo zor taşıyorum geçen sağlık ocağına götürdüm taksiyle hep kucağımdaydı ben taşıdım mahvoldum.Yürüse de taşımasam derdindeyim
Et veriyorsan iyidir, ben çok düzenli vermediğim halde sınırda, altına düşmemiş.Arada ben de bizim yemeklerden vermeye başladım bu akşam kabak dolması verdim yoğurtla.Gündüz karışık sebze et püreleri veriyorum kanını ben de merak ettim benimkinin.Kan ilacı içmiyor ama ne versem yiyor bakalım.
Bildim yeter cnm :) yoran o olsun.:)Aman emekleyince hızlanıyor gelişimi bizimki tutunup kalkmaya da başladı hep ayakta kalmak istiyor bel falan kalmadı bugünlerinin kıymetini bil
Benim de çok beklentim yok, abiden de biliyorum aynı gidiyor hemen hemen.Masallah canim normal sanki benim cocuklar minyon oldugu icin cok beklentim yok. Yaptirmasi iyi olmus ogrenmissiniz ilaclar iyi gelsin :)
Bazen bende öyle düşünüyorumAvuntu gibi olacak da ben taşıması kolay oluyor diye memnunum ya
Ahh ne guzel olurduMaşallah sabra, sebata bak
Cimcime de nasıl uğraştırmış, sese duyarlılık da zor.
Ben uğraşacağıma pis pis oturalım deyip geçiyorum ya.
Her işin en kolayından hatta o işin mümkünse yapılmamasından yanayım
Nasıl evde tartıyorsunuz bende
Basküle oturttum kızımı 9 kilo..niye olmaz mi böyle oldu işteNasıl evde tartıyorsunuz bende tartıyım
Hahahah kesinlikle tasima yonunden pratikAvuntu gibi olacak da ben taşıması kolay oluyor diye memnunum ya
Ahh madamim senin kizin gorumcesine cekmisBazen bende öyle düşünüyorumsüpürge meselesi acayip ya . İki tane süpürge var biri dik biri normal . Dik olandan korkmuyor hatta gülüyor hoşuna gidiyor . Ötekinden korkuyor . Dik süpürgeyede adada alıştı orda da ilk zamanlar korkmuştu . Ötekine de alışır umarım çünkü zor oluyor . Korkmasa her gün çalıştırayım da ağlamasın diye bırak pis kalsın diyorum e bu seferde tüm gün yerlerde sürünüyor diye üzülüyorum ama neticede yapmıyorum babası evdeyken ilgileniyor bende sil süpür toz al bir saat en fazla
Bir dahasına ben de söyleyeyim hemşireye canım teşekkür ederimBilmiyordum ben de canım oğlumda koldan aldılar hep.
Çok iyi oldu böyle.
Kızlar kilomuz nasıl.. bir de siz tatliş annelere sormak isterim. Bebeğinizle neler oynuyorsunuz yada konuşuyor musunuz..Ben ilk kızımda da pek becemezdim konusma islerini simdi de oyle sanki. Büyük kizmla etkinlik yap ise git gel yemek işleri derken.. koyuyorum ortaya etraftaki her oyuncağa ulaşmaya calisiyor emeklemeye basladi iyice, şarkı söylediğimde çok güzel ritim tutuyor alkış yapıp popoyu oynatiyor, baybay yapıyor, abla yanına yaklaşınca ondan tırsıyor bağırıyor, ablası seni yakaliycam şimdi deyince çok kikirdiyor.. ama yatağında uyandığında ayni yerde buluyorum hiç hareket yok o konuda tembelBasküle oturttum kızımı 9 kilo..niye olmaz mi böyle oldu işte..9. aydan gün aldık
Bundan memnunmusun canım bu aylarda kullanabiliyor mu bebekler?Huysuz şirinlerTe bundan
Cnm bnmki pilsaninki ben cok memnunumm ittire ittire yuruyor . Birden dengesiz bir sekilde donmuyor tekeri bosuna korkmusumBundan memnunmusun canım bu aylarda kullanabiliyor mu bebekler?
Ya bu süpürgede ne varsa çok seviyor arkadaş bebelerBizim oğlan da süpürge hastası gördümü gözlerini ayırmadan izliyor.Yürütece koyuyorum onu peşimde süpüre süpüre altında kabloları çeke çeke dolanıyoruz evin içinde.Yerlerde emeklemese benim de iş yapacağım yok da oğlan hep yerlerde mecbur hergün açıyorum süpürge.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?