2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Süpürge sesi aşina oldukları ses ya hoşuna gidiyordur
Parça parça yaptık hep bu ara, en son ne zaman düzgün temizlik gördü ev bilmiyorum.
Temizlik yapmak değil dağınıklığı toplamak zor.
Senin kız odasını falan toplar mı?

Şanslısın canım ya bizimki 11 kilo zor taşıyorum geçen sağlık ocağına götürdüm taksiyle hep kucağımdaydı ben taşıdım mahvoldum.Yürüse de taşımasam derdindeyim
Bel, kol bırakmaz ki insanda taşımak.
Maşallah kilosu çok iyi ama.
Kilosu iyi olunca beslenebildi mi beslenemedi mi diye aklın kalmıyor.
Biz gram gram tartıyoruz

Et veriyorsan iyidir, ben çok düzenli vermediğim halde sınırda, altına düşmemiş.

Avuntu gibi olacak da ben taşıması kolay oluyor diye memnunum ya
Bazen bende öyle düşünüyorum süpürge meselesi acayip ya . İki tane süpürge var biri dik biri normal . Dik olandan korkmuyor hatta gülüyor hoşuna gidiyor . Ötekinden korkuyor . Dik süpürgeyede adada alıştı orda da ilk zamanlar korkmuştu . Ötekine de alışır umarım çünkü zor oluyor . Korkmasa her gün çalıştırayım da ağlamasın diye bırak pis kalsın diyorum e bu seferde tüm gün yerlerde sürünüyor diye üzülüyorum ama neticede yapmıyorum babası evdeyken ilgileniyor bende sil süpür toz al bir saat en fazla

Ahh madamim senin kizin gorumcesine cekmis

Basküle oturttum kızımı 9 kilo..niye olmaz mi böyle oldu işte..9. aydan gün aldık
Kızlar kilomuz nasıl.. bir de siz tatliş annelere sormak isterim. Bebeğinizle neler oynuyorsunuz yada konuşuyor musunuz..Ben ilk kızımda da pek becemezdim konusma islerini simdi de oyle sanki. Büyük kizmla etkinlik yap ise git gel yemek işleri derken.. koyuyorum ortaya etraftaki her oyuncağa ulaşmaya calisiyor emeklemeye basladi iyice, şarkı söylediğimde çok güzel ritim tutuyor alkış yapıp popoyu oynatiyor, baybay yapıyor, abla yanına yaklaşınca ondan tırsıyor bağırıyor, ablası seni yakaliycam şimdi deyince çok kikirdiyor.. ama yatağında uyandığında ayni yerde buluyorum hiç hareket yok o konuda tembel boyle iste bizden..sizde ne var ne yok

Ya bu süpürgede ne varsa çok seviyor arkadaş bebeler
Geçen gün durmuyordu süpürgeyi çıkardım salonun ortasına koydum ben de oturdum 2 bardak çay içtim sıcak sıcak 15 dk oyalandı onunla. 15 dk bizim için rekor bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…