Cnm bnmki pilsaninki ben cok memnunumm ittire ittire yuruyor . Birden dengesiz bir sekilde donmuyor tekeri bosuna korkmusum
Bizmde pzt epeydir gitmiyoduk bakalim merak ve korku icibdeyim cunku kan alicaklarHaftaya pazartesi dr kontrolumuz var.randevu aldim bakalim nasilmis gelisimi :)
Valla fışirpiraysa butcem yoktu bu bime 99tlye gelmisti hasatla kostuk aldikMdmray madamınki fişırpırays sanırım ben de ona bakmıştım pilsana da bakacağım Almadığımız zıkkım kalmadı bu oğlan akıllı uslu dursun diye onu da alalım ev lunaparka döndü
Gayet iyi cnm.persantile uyuyorsa sorun yoktur.oyun oynamaya gelince ce eee yi cok seviyor oynuyoruz sadece elimle yapmiyorum bir ortuyle yapinca daha cok seviyor.alkış yapmasini ve benim yapmami cok seviyor hatta bazen ellerimi tutup alkisa devam etmemi istiyor :) oyuncaklariyla oynuyoruz.veya camasir sepeti doluyken bosaltmasini cok seviyor ben camasir katlarken baya oyaliyor.basimin ustune oyuncaklarindan birini koyunca cok hosuna gidiyor almaya calisiyor.onunda basina koyuyorum ayni sekilde :) konusmaya gelince benimki cok seviyor.ozellikle alt degistirirken cok isime yariyor.en cok anne baba ayaz nene kelimelerinde bakiyor birde gel gel e kos kosu cok seviyor.yemek yedirirken anlatiyorum bugun bunlari yaptik bunu yiyoruz falan.kitap okuyamiyorum ama goz temasi istiyor.birkac sevdigi sarki var oynayarak onlari soyluyorum o da oynuyor elleriyle :) yatak konusuna gelince elli kere donuyor basimin belasi :) birlikte uyursak guzel uyuyor bensiz uyuyorsa kalkiyor surekli.Kızlar kilomuz nasıl.. bir de siz tatliş annelere sormak isterim. Bebeğinizle neler oynuyorsunuz yada konuşuyor musunuz..Ben ilk kızımda da pek becemezdim konusma islerini simdi de oyle sanki. Büyük kizmla etkinlik yap ise git gel yemek işleri derken.. koyuyorum ortaya etraftaki her oyuncağa ulaşmaya calisiyor emeklemeye basladi iyice, şarkı söylediğimde çok güzel ritim tutuyor alkış yapıp popoyu oynatiyor, baybay yapıyor, abla yanına yaklaşınca ondan tırsıyor bağırıyor, ablası seni yakaliycam şimdi deyince çok kikirdiyor.. ama yatağında uyandığında ayni yerde buluyorum hiç hareket yok o konuda tembelboyle iste bizden..sizde ne var ne yok
1 yasa kadar kan yok cnm bizde rahatiz :) birde bizim hastanede bebeklerden kan almak icin damarlari gosteren isik getirmisler tek seferde bitiyor cok sukurBizmde pzt epeydir gitmiyoduk bakalim merak ve korku icibdeyim cunku kan alicaklar
Aldigimiz pilsani 2 ay once babymall da sordum 170 tl dedi.indirimli almanin gururuyla olay yerinden ayrildim :)Valla fışirpiraysa butcem yoktu bu bime 99tlye gelmisti hasatla kostuk aldikHasatzamani . Al tabi canim eksik kalmasin hic biseyi . Bende kizda korkmustum duser die guvenmemistim ama hevesimde vardi buda son cocuk oldugu icin aldim icimde kalir mazallah bi yurume ark icin 3. Cocugu yapmiim
Evet int fiyatida o civardan basliyorAldigimiz pilsani 2 ay once babymall da sordum 170 tl dedi.indirimli almanin gururuyla olay yerinden ayrildim :)
Gozlerim parladi :) bizim burdaki bim cevredeki en buyuk bim katalogda ne gorsem geliyor yani :) a101 ve sok oyle degil.Evet int fiyatida o civardan basliyorgururluyiz gucluyiz bimciyiz kiz hasat eviminn yakinina yepisyeni bir bim aciliyo
Ben firsat buldukca konusuyorum. Detayli anlatiyorum. Buyuk kiz 28 aylikken konusmaya baslamisti. Suan aktif anne ve dede diyor sadeceKızlar kilomuz nasıl.. bir de siz tatliş annelere sormak isterim. Bebeğinizle neler oynuyorsunuz yada konuşuyor musunuz..Ben ilk kızımda da pek becemezdim konusma islerini simdi de oyle sanki. Büyük kizmla etkinlik yap ise git gel yemek işleri derken.. koyuyorum ortaya etraftaki her oyuncağa ulaşmaya calisiyor emeklemeye basladi iyice, şarkı söylediğimde çok güzel ritim tutuyor alkış yapıp popoyu oynatiyor, baybay yapıyor, abla yanına yaklaşınca ondan tırsıyor bağırıyor, ablası seni yakaliycam şimdi deyince çok kikirdiyor.. ama yatağında uyandığında ayni yerde buluyorum hiç hareket yok o konuda tembelboyle iste bizden..sizde ne var ne yok
Sadece kontrol icinmi goturceksin canimBizmde pzt epeydir gitmiyoduk bakalim merak ve korku icibdeyim cunku kan alicaklar
Mdmray madamınki fişırpırays sanırım ben de ona bakmıştım pilsana da bakacağım Almadığımız zıkkım kalmadı bu oğlan akıllı uslu dursun diye onu da alalım ev lunaparka döndü
Şu konuşma işini hep unutuyorum, tamam Konuscam diyorum sonra bi bakmışım suskunlari oynuyorum yineGayet iyi cnm.persantile uyuyorsa sorun yoktur.oyun oynamaya gelince ce eee yi cok seviyor oynuyoruz sadece elimle yapmiyorum bir ortuyle yapinca daha cok seviyor.alkış yapmasini ve benim yapmami cok seviyor hatta bazen ellerimi tutup alkisa devam etmemi istiyor :) oyuncaklariyla oynuyoruz.veya camasir sepeti doluyken bosaltmasini cok seviyor ben camasir katlarken baya oyaliyor.basimin ustune oyuncaklarindan birini koyunca cok hosuna gidiyor almaya calisiyor.onunda basina koyuyorum ayni sekilde :) konusmaya gelince benimki cok seviyor.ozellikle alt degistirirken cok isime yariyor.en cok anne baba ayaz nene kelimelerinde bakiyor birde gel gel e kos kosu cok seviyor.yemek yedirirken anlatiyorum bugun bunlari yaptik bunu yiyoruz falan.kitap okuyamiyorum ama goz temasi istiyor.birkac sevdigi sarki var oynayarak onlari soyluyorum o da oynuyor elleriyle :) yatak konusuna gelince elli kere donuyor basimin belasi :) birlikte uyursak guzel uyuyor bensiz uyuyorsa kalkiyor surekli.
Alismistir bebisin suskun anneye :) ben cok konuskanim onun etkisi vardir cnm bebenin dili olsada konussa bazen sus anne diyordur icinden :)Şu konuşma işini hep unutuyorum, tamam Konuscam diyorum sonra bi bakmışım suskunlari oynuyorum yine
Süpürge ayırıyor bebekBazen bende öyle düşünüyorumsüpürge meselesi acayip ya . İki tane süpürge var biri dik biri normal . Dik olandan korkmuyor hatta gülüyor hoşuna gidiyor . Ötekinden korkuyor . Dik süpürgeyede adada alıştı orda da ilk zamanlar korkmuştu . Ötekine de alışır umarım çünkü zor oluyor . Korkmasa her gün çalıştırayım da ağlamasın diye bırak pis kalsın diyorum e bu seferde tüm gün yerlerde sürünüyor diye üzülüyorum ama neticede yapmıyorum babası evdeyken ilgileniyor bende sil süpür toz al bir saat en fazla
persantile uyuyorsa sorun yoktur..yazmissinya bu cümleyi anlayamadım hasatzamni yawGayet iyi cnm.persantile uyuyorsa sorun yoktur.oyun oynamaya gelince ce eee yi cok seviyor oynuyoruz sadece elimle yapmiyorum bir ortuyle yapinca daha cok seviyor.alkış yapmasini ve benim yapmami cok seviyor hatta bazen ellerimi tutup alkisa devam etmemi istiyor :) oyuncaklariyla oynuyoruz.veya camasir sepeti doluyken bosaltmasini cok seviyor ben camasir katlarken baya oyaliyor.basimin ustune oyuncaklarindan birini koyunca cok hosuna gidiyor almaya calisiyor.onunda basina koyuyorum ayni sekilde :) konusmaya gelince benimki cok seviyor.ozellikle alt degistirirken cok isime yariyor.en cok anne baba ayaz nene kelimelerinde bakiyor birde gel gel e kos kosu cok seviyor.yemek yedirirken anlatiyorum bugun bunlari yaptik bunu yiyoruz falan.kitap okuyamiyorum ama goz temasi istiyor.birkac sevdigi sarki var oynayarak onlari soyluyorum o da oynuyor elleriyle :) yatak konusuna gelince elli kere donuyor basimin belasi :) birlikte uyursak guzel uyuyor bensiz uyuyorsa kalkiyor surekli.
Ne guzelAlismistir bebisin suskun anneye :) ben cok konuskanim onun etkisi vardir cnm bebenin dili olsada konussa bazen sus anne diyordur icinden :)
O kadar süpürmekten bahsettik, kız kucağımda ev bile süpürüyorum ne diyorsunHahahah kesinlikle tasima yonunden pratikdefneyo tek elimle tutarak her isi yapardim bunu sarip sarmalasam bi corba karistiramiyorum
Persantil cetveli denen birsey var dr larda bebegin boy kilosuna bakiliyor eger normal araliktaysa sorun yok demek.cok iyi anlatamamis olabilirimde internete yazarsan cikar cnm :)persantile uyuyorsa sorun yoktur..yazmissinya bu cümleyi anlayamadım hasatzamni yaw
Pek bir şey yapamıyorum.Kızlar kilomuz nasıl.. bir de siz tatliş annelere sormak isterim. Bebeğinizle neler oynuyorsunuz yada konuşuyor musunuz..Ben ilk kızımda da pek becemezdim konusma islerini simdi de oyle sanki. Büyük kizmla etkinlik yap ise git gel yemek işleri derken.. koyuyorum ortaya etraftaki her oyuncağa ulaşmaya calisiyor emeklemeye basladi iyice, şarkı söylediğimde çok güzel ritim tutuyor alkış yapıp popoyu oynatiyor, baybay yapıyor, abla yanına yaklaşınca ondan tırsıyor bağırıyor, ablası seni yakaliycam şimdi deyince çok kikirdiyor.. ama yatağında uyandığında ayni yerde buluyorum hiç hareket yok o konuda tembelboyle iste bizden..sizde ne var ne yok
Benim kız kim odasını toplamak kimSüpürge sesi aşina oldukları ses ya hoşuna gidiyordur
Parça parça yaptık hep bu ara, en son ne zaman düzgün temizlik gördü ev bilmiyorum.
Temizlik yapmak değil dağınıklığı toplamak zor.
Senin kız odasını falan toplar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?