2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm bnmki pilsaninki ben cok memnunumm ittire ittire yuruyor . Birden dengesiz bir sekilde donmuyor tekeri bosuna korkmusum
Mdmray madamınki fişırpırays sanırım ben de ona bakmıştım pilsana da bakacağım Almadığımız zıkkım kalmadı bu oğlan akıllı uslu dursun diye onu da alalım ev lunaparka döndü

Valla fışirpiraysa butcem yoktu bu bime 99tlye gelmisti hasatla kostuk aldik Hasatzamani . Al tabi canim eksik kalmasin hic biseyi . Bende kizda korkmustum duser die guvenmemistim ama hevesimde vardi buda son cocuk oldugu icin aldim icimde kalir mazallah bi yurume ark icin 3. Cocugu yapmiim

Gayet iyi cnm.persantile uyuyorsa sorun yoktur.oyun oynamaya gelince ce eee yi cok seviyor oynuyoruz sadece elimle yapmiyorum bir ortuyle yapinca daha cok seviyor.alkış yapmasini ve benim yapmami cok seviyor hatta bazen ellerimi tutup alkisa devam etmemi istiyor :) oyuncaklariyla oynuyoruz.veya camasir sepeti doluyken bosaltmasini cok seviyor ben camasir katlarken baya oyaliyor.basimin ustune oyuncaklarindan birini koyunca cok hosuna gidiyor almaya calisiyor.onunda basina koyuyorum ayni sekilde :) konusmaya gelince benimki cok seviyor.ozellikle alt degistirirken cok isime yariyor.en cok anne baba ayaz nene kelimelerinde bakiyor birde gel gel e kos kosu cok seviyor.yemek yedirirken anlatiyorum bugun bunlari yaptik bunu yiyoruz falan.kitap okuyamiyorum ama goz temasi istiyor.birkac sevdigi sarki var oynayarak onlari soyluyorum o da oynuyor elleriyle :) yatak konusuna gelince elli kere donuyor basimin belasi :) birlikte uyursak guzel uyuyor bensiz uyuyorsa kalkiyor surekli.

Aldigimiz pilsani 2 ay once babymall da sordum 170 tl dedi.indirimli almanin gururuyla olay yerinden ayrildim :)

Ben firsat buldukca konusuyorum. Detayli anlatiyorum. Buyuk kiz 28 aylikken konusmaya baslamisti. Suan aktif anne ve dede diyor sadece

Hahaha aynen canım fişhırpırays valla öyle yarısını kaldırdım oyuncakların bazen çıkarıyorum da ilgisini çekiyor oynuyor . Sonra yine yüzüne bakmayınca kaldırıyorum bugün biraz deneme yaptık ama bizimki bırakıp emekliyor hemen pıtı pıtı

Şu konuşma işini hep unutuyorum, tamam Konuscam diyorum sonra bi bakmışım suskunlari oynuyorum yine

Şu konuşma işini hep unutuyorum, tamam Konuscam diyorum sonra bi bakmışım suskunlari oynuyorum yine
Alismistir bebisin suskun anneye :) ben cok konuskanim onun etkisi vardir cnm bebenin dili olsada konussa bazen sus anne diyordur icinden :)

Süpürge ayırıyor bebek
Dik süpürgeyi oynasın diye önüne bırakıyorum ben, ordan alıştı galiba ses etmiyor.
Ben doğal ortam sunuyorum yavrulara, tozlu

persantile uyuyorsa sorun yoktur..yazmissinya bu cümleyi anlayamadım hasatzamni yaw

persantile uyuyorsa sorun yoktur..yazmissinya bu cümleyi anlayamadım hasatzamni yaw
Persantil cetveli denen birsey var dr larda bebegin boy kilosuna bakiliyor eger normal araliktaysa sorun yok demek.cok iyi anlatamamis olabilirimde internete yazarsan cikar cnm :)

Pek bir şey yapamıyorum.
Gün nasıl geçiyor anlamıyorum.
Oğlumda çok şarkı söyler, her gün kitap göstermeye çalışırdım.
Bebek oyuncaklarını bile adam akıllı çıkarmadığımı fark ettim kıza.

Benim kız kim odasını toplamak kimArkadaşları geleceği zaman odanı toplamam ben ona göre çağır diyorum hemen toplayıveriyorKardeşinden önce yatağını da toplardı ortalığı da.Bana yardım ederdi sofra kurardı.Hamileyken hele o süpürüp silerdi arada.Şimdi bir yere gidicez mesela ben pijamayla gidicem diyor.Evde eşofman bile rahat değilmiş pijamayla dolanıyor.Dolu eşofman takım aldık zar zor çıkınca giydiriyoruz.Evde muz çorap etekle gezen çocuk gitti bambaşka biri geldi.Ben de evde eşofmanla dolanırım mümkünse dışarıda da giyerim de bu benden daha paspal olduZor yıkıyorum bağırış çağırış bıraksam bir ay yıkanmaz napacam ben bu kızla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…