- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Iyiki izlemiyormusum etkilenirdim ben.Ay sorma yaa o kadinin artiklarini yiyerek buyumuslerya icim parcalandi benimde . Kocasida tam bir hayvan anca yemek dusunuyor sacini kesti farketmedi ben yapti farketmedi cocuklari olmuyormuymus orayi anlayamadim ajo degindilermi o kisma
Pink allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda düzelir ınstagramda uyku düzeni sayfaları tütolar veriyor bir bak istersenAy sorma yaa o kadinin artiklarini yiyerek buyumuslerya icim parcalandi benimde . Kocasida tam bir hayvan anca yemek dusunuyor sacini kesti farketmedi ben yapti farketmedi cocuklari olmuyormuymus orayi anlayamadim ajo degindilermi o kisma
Gündüz gelsin canım oğlan dolanırken uyursun biraz sana diyorum ama ben de gündüz uyuyamam.Gece de oğlan beni istiyor.Annem evde olduğu zamanlar sen dinlen ben bakarım diyor da kıyamıyorum zaten hasta.Sağolsunlar babamla ilgileniyorlar gündüzleri de ben nefes alıyorum.Gündüz yarım saat de olsa çık dışarı bırakıp çok iyi geliyor inan.Gece benim uyuyup annemin bebek baktigini dusununce gulesim geldi ajocum. Oyle bir yardima ihtiyacim yokki canim meme emmek istiyor yine bana ihtiyac var
Aynen oyle canim. Gece beslenmesi kesilince buyuk cogunlukta gece uykusu duzene girer ama benim defne duzelme olmamisti . Umut fakirin ekmegi diyip denicem
Çok teşekkür ederim önerin için.Canım okula başlayınca benim kız sorunlu olmamasına rağmen sorunlar başladı.Okul farklı bir ortam.Okula başlamadan halledersen iyi olur.Okul ya daha kötü yaparsa.Öncesinde olursa önlemini almış olursun.Öğretmenini ona göre bilgilendirirsin.Uyumsuzluk yaşarsa okuldan bir kere soğursa hep öyle kalabilir.Bütün okul hayatı sıkıntı olmasın.Bunu bir sosyolog,öğretmen ve anne olarak söyleyebilirim.
Ben büyük çocuğa da yaptırmadım daha, hatırladıkça tırsıyorum.Evet canım kötü bir hastalık Allah korusun . Tek korkum bexsero yurtdışında bebeklere uygulanmıyormuş o . Nerden okuduysam onu da . Yaptıran çok kişi var Türkiye de ama . Bu hafta yaptırırız bizde . Calpol var zaten evdetakip ederiz ateşini ne yapalım
Bence de oyun evi iyi olur anaokulundan önce.Bir sıkıntı olursa öğretmenler zaten yönlendirirlerÇok teşekkür ederim önerin için.
Okul konusunda endişeliyim, zor adapte olacak ve uyumsuz kalacak gibi geliyor.
Aşılama başlasa 2.dönem ufak ufak başlatacaktık o da yalan oldu.
En kötü yazın bi oyun eviyle başlayalım diyorum, anaokuluna yumuşak geçiş olsun diye.
Abartıyorumdur diye bekliyorum işte ne bileyim
Gece beslenmesini kesmek çözüm olur inşallah.Gercekten psikolojim bozuldu canim .uyusada ben tedirginlikten uyuyamiyordum bin ara.bugun beni yatagima uzaaya bile hasret birakti hala ayni modda bi uyusa uyuyacagim. Sinirlendim kaldirdim artik. Bana sirinlik yapacaksi nie uyumuyosun sen dedim suratim bes karis tabi dudagini buzdu agladi bide susturmaya ugrastim. Hic enerjim yok basim catliyor
Ben kıza yaptırdım daha sonra 3 yaşında yine yaptırdım şimdi 10 yaşında doktor arttı takviye yapalım diyor yani yaşı yok yaptırabilirsin herhaldeBen büyük çocuğa da yaptırmadım daha, hatırladıkça tırsıyorum.
Yaygınlaşmaya başlamış
Olabilir bence
Ben de iyi uyur diye günü yoğurtla bitirmeye çalışıyorum hep.Yoğurt gaz yapar canım akşam yemeğinden önce versen iyi olur.
Bu bizGece beslenmesini kesmek çözüm olur inşallah.
İnsanin hiçbir şeye enerjisi kalmıyor ki, uykunu alamayınca gün istediği kadar güneşli olsun sana karanlık oluyor.
Şu an okuduğum kitapta şöyle bir cümle geçiyor bu arada .
Gündüz her istediğinde emzirilen bebekler gece de talepkar olmaya devam ederler gibi bir şeydi.
Ben bebek istedikçe emzirilir düşüncesindeydim, kitap yenidoğan dönemi dışında buna karşı çıkıyor, bebek toksa kucağınızda ağlamasına izin verin, dikkatini dağıtmayın, ağlatılmazsa emzirme dönemi tamamen bittikten sonra da yerli yersiz ağlamalar olur diyor.
Bu kısım bize tamamen uyuyor mesela, bilmiyorum sizde durum ne.
Bemde yaptirmadim ona yaptirmadigim icin oglumada yaptirmicaktimBen büyük çocuğa da yaptırmadım daha, hatırladıkça tırsıyorum.
Yaygınlaşmaya başlamış
Bende youtubedan atlata atlata izliyorum ki onu bilmiyorumAy sorma yaa o kadinin artiklarini yiyerek buyumuslerya icim parcalandi benimde . Kocasida tam bir hayvan anca yemek dusunuyor sacini kesti farketmedi ben yapti farketmedi cocuklari olmuyormuymus orayi anlayamadim ajo degindilermi o kisma
Selvi ile boncugun hayatini takip ediyorum suan. Tamamini bende izlemiyorumIyiki izlemiyormusum etkilenirdim ben.
Bende suan pirasa veriyorum. Nasilsa uyumuyiBen de iyi uyur diye günü yoğurtla bitirmeye çalışıyorum hep.
Öğlen vereyim bari.
İşe yaradı mı canım bir değişiklik oldu mu?Ben doktora özellikle söyleyerek gaz şurubu yazdırdım nasıldır bilmem dün akşam ilk defa verdim . Aslında Nurse harveysin kimyonlu falan şurubu vardı onu soracaktım ama unuttum . Sadece akşam vermeyi düşünüyorum . Adı tribudat. Kullanan varmı acaba daha önceden
İki akşamdır vermiyorum canım verdiğim günlerden bi farkı olacak mı diye bakmak için. Dün sabaha karşı baya ağladı gazdan bakalım bugün nasıl olacak . Yarın veririm ilaç bi de öyle bakarızİşe yaradı mı canım bir değişiklik oldu mu?
Canım çok zor bende aynı durumdayım Allh yardımcın olsun. Uykusuzluk beni bitiriyor sinirleniyorum artık. Göğüslerim su topladı ve hep iyce yara oldu kanıyor zaten hep. Bırakabiliyorsan bıraksana gece emmesini. Benim doktorum 9 aylıktan sonra grce emmesine gerek yok kes özellikle meme bağımlılığjnı bırsktır. Jiç duröıyorssda gece bir kere emzir dedi.Cnm o kdr yoruldumki suan sana aglayarak yaziyorum yaa. Evladim tabi emzircem ama bu kdar meme emmesi normalmi yaa emzik gibi resmrn baska bir aciklamasi yok .sutse sut mamaysa ma canima tak etti yaa denicem gerckten dayanacak gucum kalmadi artik. Son 3 gundurde gece bide bana dinuyor sarilma pozisyonumda kolumda uyuyor tamam hersey iyi hosda sinirli gergin oluyorum uykusuz oldugm icin . Yasina girsin gece beslenmesini kesmek icin her yolu denicem takatim kalmadi yaa 8.ye agladi vermedim salliyorum. Zorla emzigi soktum agzina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?