2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay sorma yaa o kadinin artiklarini yiyerek buyumuslerya icim parcalandi benimde . Kocasida tam bir hayvan anca yemek dusunuyor sacini kesti farketmedi ben yapti farketmedi cocuklari olmuyormuymus orayi anlayamadim ajo degindilermi o kisma
Iyiki izlemiyormusum etkilenirdim ben.

Ay sorma yaa o kadinin artiklarini yiyerek buyumuslerya icim parcalandi benimde . Kocasida tam bir hayvan anca yemek dusunuyor sacini kesti farketmedi ben yapti farketmedi cocuklari olmuyormuymus orayi anlayamadim ajo degindilermi o kisma
Pink allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda düzelir ınstagramda uyku düzeni sayfaları tütolar veriyor bir bak istersen

Gece benim uyuyup annemin bebek baktigini dusununce gulesim geldi ajocum . Oyle bir yardima ihtiyacim yokki canim meme emmek istiyor yine bana ihtiyac var
Gündüz gelsin canım oğlan dolanırken uyursun biraz sana diyorum ama ben de gündüz uyuyamam.Gece de oğlan beni istiyor.Annem evde olduğu zamanlar sen dinlen ben bakarım diyor da kıyamıyorum zaten hasta.Sağolsunlar babamla ilgileniyorlar gündüzleri de ben nefes alıyorum.Gündüz yarım saat de olsa çık dışarı bırakıp çok iyi geliyor inan.

Çok teşekkür ederim önerin için.
Okul konusunda endişeliyim, zor adapte olacak ve uyumsuz kalacak gibi geliyor.
Aşılama başlasa 2.dönem ufak ufak başlatacaktık o da yalan oldu.
En kötü yazın bi oyun eviyle başlayalım diyorum, anaokuluna yumuşak geçiş olsun diye.
Abartıyorumdur diye bekliyorum işte ne bileyim

Ben büyük çocuğa da yaptırmadım daha, hatırladıkça tırsıyorum.
Yaygınlaşmaya başlamış

Bence de oyun evi iyi olur anaokulundan önce.Bir sıkıntı olursa öğretmenler zaten yönlendirirler

Gece beslenmesini kesmek çözüm olur inşallah.
İnsanin hiçbir şeye enerjisi kalmıyor ki, uykunu alamayınca gün istediği kadar güneşli olsun sana karanlık oluyor.

Şu an okuduğum kitapta şöyle bir cümle geçiyor bu arada .
Gündüz her istediğinde emzirilen bebekler gece de talepkar olmaya devam ederler gibi bir şeydi.
Ben bebek istedikçe emzirilir düşüncesindeydim, kitap yenidoğan dönemi dışında buna karşı çıkıyor, bebek toksa kucağınızda ağlamasına izin verin, dikkatini dağıtmayın, ağlatılmazsa emzirme dönemi tamamen bittikten sonra da yerli yersiz ağlamalar olur diyor.

Bu kısım bize tamamen uyuyor mesela, bilmiyorum sizde durum ne.

Bu biz gunduzde pek degisen bisey yok . Gak meme guk memeye devam ettim ediyordum

Bende youtubedan atlata atlata izliyorum ki onu bilmiyorum

İşe yaradı mı canım bir değişiklik oldu mu?

İnstagramdan bir tane uyku danışmanı buldum. Yorumlar çok iyidi 3 günse desteksiz uyuyan bir sürü bebek vardı. Ben desteksizden ziyade geceleri biraz daha rahat uyusa benim için yeterli olacaktı. 300 tl para yatırdım herkese gönderilen videoları attı bana özel birşey değilmiş yani. Neyse çok inancım yoktu zatende yatırdım oğlanı çok ağladı sakinleşmedi. Uyku eğitiminde okşamak serbest ama kucağa almak yasakmış. İlk günden pes ettim. Valla vicdanım el vermiyor çocuk orda ağlarken kucağa almamaya. Başlamadan bitti serüven. Elde var yine 0 0.

İşe yaradı mı canım bir değişiklik oldu mu?
İki akşamdır vermiyorum canım verdiğim günlerden bi farkı olacak mı diye bakmak için. Dün sabaha karşı baya ağladı gazdan bakalım bugün nasıl olacak . Yarın veririm ilaç bi de öyle bakarız sanırım kullanmamız gerekecek

Canım çok zor bende aynı durumdayım Allh yardımcın olsun. Uykusuzluk beni bitiriyor sinirleniyorum artık. Göğüslerim su topladı ve hep iyce yara oldu kanıyor zaten hep. Bırakabiliyorsan bıraksana gece emmesini. Benim doktorum 9 aylıktan sonra grce emmesine gerek yok kes özellikle meme bağımlılığjnı bırsktır. Jiç duröıyorssda gece bir kere emzir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…