2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende kivi ve mandalina vermistim malesef ön kisim tamamen kizarik suan pişiğe dönecek diye tedirginim

Bende kivi ve mandalina vermistim malesef ön kisim tamamen kizarik suan pişiğe dönecek diye tedirginim
Bizimki çok kızarmadi pişik kremi sürdüm bakalım sabah ne olcak ama çenesi çok kızarıyor bizim oğlanın. Aslında önceden denedigim şeylerdi ama neden öyle oldu anlmaadim. Zaten cildi hassas beyaz tenli kızarıyor hemen.

Kız ateist duası kabul olur mu ki neyse en iyisi ben katilmayayim

İsterim ama unuturum, hep unutuyorum son zamana kalıyor

Ben memede bayılınca ayağıma alıp sallıyorum zaten ama direkt ayağımda çok uykusu varsa duruyor yoksa meme tercih eder

Bizimde baya kötü oldu 3 gun sudokrem sürdüm hep

Şimdi kendine yeni ciciler alır zayıfladı ya .Benimki öyle motive oldu.Yıllar sonra incecik olunca yeni yeni kıyafetler aldı hep.Diyalize giyinip süslenip gidiyor geçen ruj sürmüş babam kızım annen ruj sürmüş diyalize diye gezmeye mi gidiyor ne diye takılıyor

Ses cikmiyor kahvecim du bakalim ben sana hatirlatirim parola yapariz "böğün kahveni ictinmi" yazip etiketlerim sende "kahvemi ictim odamda bekliyorum" yazarsin
Sonra da şey derim
Pink ben unutmuşum yardım etsene
Sen daha çok sevap kazan diye, iyi niyetimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…