- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bence kosla deneye bilirsinCanım kizlar birşey sorcam. Oğlumun açık renk tulumu var ıhlamur döküldü. Yıkadım cikmadi. Bir şekilde çıkar mı ? Çıkarsa nasıl çıkar ? Yoksa vazgeceyim mi ondan ne diyorsunuz acabası
Bende kivi ve mandalina vermistim malesef ön kisim tamamen kizarik suan pişiğe dönecek diye tedirginimMaşallah ne güzel bir tabak. Ben de bugün balkabakli mganolia yaptım . Sonuç ne çeyrek ancak yedi. Yoğurt çorbası yaptim yarım tas yedi ... Kilosu 8300 çıktı ya 9 olması gerekiyor dedi ama çok hareketli normal dedi. Valla ne yedirsem bilmiyorum. Çenesi de kızardı pipisi de ne dokundu onu da bilmiyorum.
Kimin dünüşüü buuuğğBenimkiler buzluğa atışacak kıvamda değildi çiğken hepsini kızarttım bendeyarısı kaldı zaten yarına asla ziyan etmem yere düşenleri bile toplarım
Bizimki çok kızarmadi pişik kremi sürdüm bakalım sabah ne olcak ama çenesi çok kızarıyor bizim oğlanın. Aslında önceden denedigim şeylerdi ama neden öyle oldu anlmaadim. Zaten cildi hassas beyaz tenli kızarıyor hemen.Bende kivi ve mandalina vermistim malesef ön kisim tamamen kizarik suan pişiğe dönecek diye tedirginim
Kosla dokup bekletiyorum elimle citileyip makineye atiyorum denemeni tavsiye ederim.Yok canım normal roxy ile yıkadım sadece
Bir nedeni yok acikcasi o hizli okuyor :)Nie kendin okumuyosun
Kimsedem ses cikmadi bi senden cikti sende anam okusun diyosunBir nedeni yok acikcasi o hizli okuyor :)
Anladım canım alayım ben de. Ebebekten aldım ama pek işimi görmedi. Teşekkür ederim.Kosla dokup bekletiyorum elimle citileyip makineye atiyorum denemeni tavsiye ederim.
Kız ateist duası kabul olur mu kiKizlar size bi teklifim var . Tefriciye okuyalimmi sirayla hepimize 4444 tane kura cekip baslariz bi sure belirleriz mesela her hafta birimize ? Aktif kisi sayisi cok olmadigi icin daha kisa surede tamamlamak zor olur gibi dusundum. Sikintilatilarimiza iyi gelir disiplin olursak ibadette etmis oluruz guzel olmazmi ne dersiniz? Seversek yapabilirsek baska dualarada geceriz ? Benimde dua etmek isteyen elime mumm diksiin
İsterim ama unuturum, hep unutuyorum son zamana kalıyorKizlar size bi teklifim var . Tefriciye okuyalimmi sirayla hepimize 4444 tane kura cekip baslariz bi sure belirleriz mesela her hafta birimize ? Aktif kisi sayisi cok olmadigi icin daha kisa surede tamamlamak zor olur gibi dusundum. Sikintilatilarimiza iyi gelir disiplin olursak ibadette etmis oluruz guzel olmazmi ne dersiniz? Seversek yapabilirsek baska dualarada geceriz ? Benimde dua etmek isteyen elime mumm diksiin
Vışş bunu beklemiyodum bakKız ateist duası kabul olur mu kineyse en iyisi ben katilmayayim
Ses cikmiyor kahvecimİsterim ama unuturum, hep unutuyorum son zamana kalıyor
Ilk kızımda bende memesiz uyutamazdim. Meme çıkınca ağızından uyanırdı. Park beşiğini birlikte girip orda emzirip sessizce besikten çıktığımı ve çıktıktan sonra yuppi başardım dediğim ama bu başarının kısa sürdüğü günlerimi bilirimmemeyi biraktiktan sonra nasil uyuyacagini bilemedi ve ikimizde cok zorlandik. O yüzden bu bebeğimde ayağımda sallamaya alistirdim..yuppii
Bizimki de iki kere bayağı doldurdu beziBugun biz 4 5 kez azar azar bitirdik kabizligimizi son cikan siviydi cunku :) kayisi ise yaradi :) yarinda vereyim tam cikarsin
Bizimde baya kötü oldu 3 gun sudokrem sürdüm hepBizimki çok kızarmadi pişik kremi sürdüm bakalım sabah ne olcak ama çenesi çok kızarıyor bizim oğlanın. Aslında önceden denedigim şeylerdi ama neden öyle oldu anlmaadim. Zaten cildi hassas beyaz tenli kızarıyor hemen.
Yetisebilecegimden emin olamiyorum o yuzden de birsey diyemedimVışş bunu beklemiyodum bak. Kimse orali olmadi zaten hepimiz gardasiz anayiz
Şimdi kendine yeni ciciler alır zayıfladı ya .Benimki öyle motive oldu.Yıllar sonra incecik olunca yeni yeni kıyafetler aldı hep.Diyalize giyinip süslenip gidiyor geçen ruj sürmüş babam kızım annen ruj sürmüş diyalize diye gezmeye mi gidiyor ne diye takılıyorYaa çok erken böbrekleri hasar görmüş demekki canım yaa. Yazık 20 yıldır onunla uğraşıyor demek ki.. Annem de daha yeni diye biraz üşendi ama gitti mecburen canım. Oradaki çalışanlar da konuşmuşlar, durumun ciddiyetini anlatmışlar. Zaten haftada iki gün. İnşallah faydasını görürüz. Gerçekten çok kısa sürede 10 kilo verdi. Vücudu hep atılamayan sularla doluymuş meğer. Hiç belli olmuyordu. Yüzü bile zayıfladı, başka biri gibi..
Sonra da şey derimSes cikmiyor kahvecimdu bakalim ben sana hatirlatirim parola yapariz "böğün kahveni ictinmi" yazip etiketlerim sende "kahvemi ictim odamda bekliyorum" yazarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?