2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Vay anam vayy tabaga bak hele masallah canim kiz ben 2tane kizartiyorum serce parmak kadar anca yiyo yetiyo heralde ne bileyim su miktar isini bi cozemedim
Benimkiler buzluğa atışacak kıvamda değildi çiğken hepsini kızarttım bende yarısı kaldı zaten yarına asla ziyan etmem yere düşenleri bile toplarım

Çok güzel düşünmüşsün

Ben bugun sporu abarttim. Ayni dogumdan onceki gibi agrim var tovbe yarabbim aklima kotu seyler getirmek istemiyorumda. Ayni kasık agrisi

Anneme okutsam olurmu :)

Kızlar benim oğlum saat başı emiyor gece gündüz farketmiyor son 5 6 gündür daha bi düştü memeye. Koca dana oldu yenidoğan döneminde sarılık olmasın diye emzirdiğimiz zamanlara döndük resmen. Napcaz bu memecileri

Canım kizlar birşey sorcam. Oğlumun açık renk tulumu var ıhlamur döküldü. Yıkadım cikmadi. Bir şekilde çıkar mı ? Çıkarsa nasıl çıkar ? Yoksa vazgeceyim mi ondan ne diyorsunuz acabası

Bende öyle yaptım dünürüm sadece un koydum ekmek yerine şuanda mama sandalyesinin minderine kadar yıkanıyor
Maşallah ne güzel bir tabak. Ben de bugün balkabakli mganolia yaptım . Sonuç ne çeyrek ancak yedi. Yoğurt çorbası yaptim yarım tas yedi ... Kilosu 8300 çıktı ya 9 olması gerekiyor dedi ama çok hareketli normal dedi. Valla ne yedirsem bilmiyorum. Çenesi de kızardı pipisi de ne dokundu onu da bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…