Benimkiler buzluğa atışacak kıvamda değildi çiğken hepsini kızarttım bendeVay anam vayy tabaga bak hele masallah canimkiz ben 2tane kizartiyorum serce parmak kadar anca yiyo yetiyo heralde ne bileyim su miktar isini bi cozemedim
Çok güzel düşünmüşsünKizlar size bi teklifim var . Tefriciye okuyalimmi sirayla hepimize 4444 tane kura cekip baslariz bi sure belirleriz mesela her hafta birimize ? Aktif kisi sayisi cok olmadigi icin daha kisa surede tamamlamak zor olur gibi dusundum. Sikintilatilarimiza iyi gelir disiplin olursak ibadette etmis oluruz guzel olmazmi ne dersiniz? Seversek yapabilirsek baska dualarada geceriz ? Benimde dua etmek isteyen elime mumm diksiin
Bizde öyleyiz. Ben kimseyle gorusmedim 9 ay olduÇok yalnızım keşke dertleşecek akıl danışacak birileri olsaydı
Boşver huniyi hasatcım, biraz da yılbaşı şapkası ve kaynana dili düdüğü öttürelim. Şimdi tam zamanı1 Ocak tan itibaren huniler yeniden kafaya
Yogurdu koyarsan tabii yikanir :)Bende öyle yaptım dünürüm sadece un koydum ekmek yerineşuanda mama sandalyesinin minderine kadar yıkanıyor
Maşallah canım beben bunların hepsini yiyor muBende öyle yaptım dünürüm sadece un koydum ekmek yerineşuanda mama sandalyesinin minderine kadar yıkanıyor
Anneme okutsam olurmu :)Kizlar size bi teklifim var . Tefriciye okuyalimmi sirayla hepimize 4444 tane kura cekip baslariz bi sure belirleriz mesela her hafta birimize ? Aktif kisi sayisi cok olmadigi icin daha kisa surede tamamlamak zor olur gibi dusundum. Sikintilatilarimiza iyi gelir disiplin olursak ibadette etmis oluruz guzel olmazmi ne dersiniz? Seversek yapabilirsek baska dualarada geceriz ? Benimde dua etmek isteyen elime mumm diksiin
Tabikisi hayırMaşallah canım beben bunların hepsini yiyor mu
Yogurdu koyarsan tabii yikanir :)
Benimde bel agrim var 4 gundur cok yorulmama ve kaldir indire bagliyorumBen bugun sporu abarttim. Ayni dogumdan onceki gibi agrim var tovbe yarabbim aklima kotu seyler getirmek istemiyorumda. Ayni kasık agrisi
Ne olabilir ki canımBen bugun sporu abarttim. Ayni dogumdan onceki gibi agrim var tovbe yarabbim aklima kotu seyler getirmek istemiyorumda. Ayni kasık agrisi
Benim oğlum rakamla 1 yazıyla bir köfte yeyince tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor daTabikisi hayır
Bizimkide Nazlana nazlana yedi işte bi taneBenim oğlum rakamla 1 yazıyla bir köfte yeyince tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor da
Kosla denedinmi cnm?Canım kizlar birşey sorcam. Oğlumun açık renk tulumu var ıhlamur döküldü. Yıkadım cikmadi. Bir şekilde çıkar mı ? Çıkarsa nasıl çıkar ? Yoksa vazgeceyim mi ondan ne diyorsunuz acabası
Maşallah ne güzel bir tabak. Ben de bugün balkabakli mganolia yaptım . Sonuç ne çeyrek ancak yedi. Yoğurt çorbası yaptim yarım tas yedi ... Kilosu 8300 çıktı ya 9 olması gerekiyor dedi ama çok hareketli normal dedi. Valla ne yedirsem bilmiyorum. Çenesi de kızardı pipisi de ne dokundu onu da bilmiyorum.Bende öyle yaptım dünürüm sadece un koydum ekmek yerineşuanda mama sandalyesinin minderine kadar yıkanıyor
Yok canım normal roxy ile yıkadım sadeceKosla denedinmi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?