- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Kokune kibrit suyu dedim :) cok tartistik hatta su anda konusmuyorum bile kendisiyle.sanki bekar anneyim.kendi basimin caresine bakiyorum cnm.ev isi yapmiyorum yormuyorum artik kendimi vakit kalirsa ufak tefek yapiyorum.Kızlar bi çoğumuzun bebeği gece sürekli uyanıyor. Benim kızım saat başı uyandı gece ağlıyor ağlıyor sallayıp emzirmeden uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor aç olmadığından da Eminim ama her saat kalkıp emiyor. Uyku falan bırakmadı. Benim durumda olan arkadaşlar eşiniz ne yapıyor geceleri size yardım ediyor mu? Ben çünkü çıldırmak üzereyim. Canım gibi sevdiğim insanla sürekli bunun tartışması, gerçekten çok yıprattı artık beni.
Canim zaten burdan ekmek cikmadi hic boyle tahmin etmemistimGüzel düşünmüşsün canım ama ben 4 5 tane dua grubundayım bir sürü tefriciyem var hayatta yetiştiremem
Ilk çocukta beklentim yoktu, geceleri asla durmuyordu onda.Kızlar bi çoğumuzun bebeği gece sürekli uyanıyor. Benim kızım saat başı uyandı gece ağlıyor ağlıyor sallayıp emzirmeden uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor aç olmadığından da Eminim ama her saat kalkıp emiyor. Uyku falan bırakmadı. Benim durumda olan arkadaşlar eşiniz ne yapıyor geceleri size yardım ediyor mu? Ben çünkü çıldırmak üzereyim. Canım gibi sevdiğim insanla sürekli bunun tartışması, gerçekten çok yıprattı artık beni.
Ha bir de şu var.Kızlar bi çoğumuzun bebeği gece sürekli uyanıyor. Benim kızım saat başı uyandı gece ağlıyor ağlıyor sallayıp emzirmeden uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor aç olmadığından da Eminim ama her saat kalkıp emiyor. Uyku falan bırakmadı. Benim durumda olan arkadaşlar eşiniz ne yapıyor geceleri size yardım ediyor mu? Ben çünkü çıldırmak üzereyim. Canım gibi sevdiğim insanla sürekli bunun tartışması, gerçekten çok yıprattı artık beni.
E bebekteki leke çıkarıcı anca döküldükten hemen sonra sıkıp 40 derecede makinada yada elinde çitileyince etkili oluyor arkadaşım haberin olsunCanım kizlar birşey sorcam. Oğlumun açık renk tulumu var ıhlamur döküldü. Yıkadım cikmadi. Bir şekilde çıkar mı ? Çıkarsa nasıl çıkar ? Yoksa vazgeceyim mi ondan ne diyorsunuz acabası
Mandalina bizde pişik yapmıyor canım kivi yapmış olabilir ama .Bende kivi ve mandalina vermistim malesef ön kisim tamamen kizarik suan pişiğe dönecek diye tedirginim
Ağzını ıslak mendille silince oluyor bizimde yüzünü suyla yıkayınca biraz kızarıklıklar azalıyor canım çok sivilce gibi olmuşsa da yıkayıp nemlendirici sürüyorum geçiyor .Bizimki çok kızarmadi pişik kremi sürdüm bakalım sabah ne olcak ama çenesi çok kızarıyor bizim oğlanın. Aslında önceden denedigim şeylerdi ama neden öyle oldu anlmaadim. Zaten cildi hassas beyaz tenli kızarıyor hemen.
Kızlar bi çoğumuzun bebeği gece sürekli uyanıyor. Benim kızım saat başı uyandı gece ağlıyor ağlıyor sallayıp emzirmeden uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor aç olmadığından da Eminim ama her saat kalkıp emiyor. Uyku falan bırakmadı. Benim durumda olan arkadaşlar eşiniz ne yapıyor geceleri size yardım ediyor mu? Ben çünkü çıldırmak üzereyim. Canım gibi sevdiğim insanla sürekli bunun tartışması, gerçekten çok yıprattı artık beni.
Ne istersen pişir canım çoğu şeyi yiyecek konuma gelmişlerdir artıkGünaydın kızlarrrBebişlerin öğünlerinden biraz bahseder misiniz yaa. Özellikle öğle ve akşam menüleri. Ben kahvaltısını yaptırıyorum oğlumun (çünkü henüz huysuzluk moduna geçmemiş oluyor ). Sonra akşama kadar mızmız ve yaramazlıklardan ne teklif etsem istemiyor. Daha doğrusu yemeğe dikkatini vermiyor. Yoksa acıkıyor biliyorum. Ben de çok yorulduğum için kendim de dinleneyim o esnada diye alıp emziriyorum. Yani biz yemek yerken tırtıklıyor birşeyler. Ya da eline birşeyler veriyorum gün içinde. Ama özel olarak bebişim için neler pişirsem acaba?
Yükümüz azmış gibi bir de bunlar sinirlenecek diye geriliyoruz ya.ay kocaayım sinirlenecek mi
Bende geniş bir menü yok.Günaydın kızlarrrBebişlerin öğünlerinden biraz bahseder misiniz yaa. Özellikle öğle ve akşam menüleri. Ben kahvaltısını yaptırıyorum oğlumun (çünkü henüz huysuzluk moduna geçmemiş oluyor ). Sonra akşama kadar mızmız ve yaramazlıklardan ne teklif etsem istemiyor. Daha doğrusu yemeğe dikkatini vermiyor. Yoksa acıkıyor biliyorum. Ben de çok yorulduğum için kendim de dinleneyim o esnada diye alıp emziriyorum. Yani biz yemek yerken tırtıklıyor birşeyler. Ya da eline birşeyler veriyorum gün içinde. Ama özel olarak bebişim için neler pişirsem acaba?
O sinirlenince bende geriliyorum doğal olarak . Hemen de sinirleniyorlar paşalarYükümüz azmış gibi bir de bunlar sinirlenecek diye geriliyoruz ya.
Yeminle ben feministlik kıyılarındayım, herkesi neden idare ediyorum
Üst katımda oturan bi abla vardı taşındı gitti onla konuşmak çok iyi geliyordu banaBizde öyleyiz. Ben kimseyle gorusmedim 9 ay oldu
Bende sabah kahvaltısı yumurta sarısı peynir hünnap bebe bisküvisi ceviz toz mama katıp ıslatıp veriyorum 1 öğün meyve püresi 1 öğün çorbası yada sebze püresi yoğurt hergün vermiyorum çorbalarına yoğurt katıyorum genelde kıyma yemesi içinde ekşili köfte yapıyorum blendırdan geçirip veriyorum akşam da Elmalı sütlü muhallebi yiyor bizim yediklerinizden de ara ara bi iki veriyorum ağzına genelde bu şekilde geçiyor devam sütü olarakta keçi sütlü olandan veriyorum golden goat meme emmiyorBende geniş bir menü yok.
Hâla arada sebze püresi veriyorum, istemezse bi yoğurt bi püre diye kakalıyorum.
Tarhananın içine yine sebze doğuruyorum, koyu koyu veriyorum.
Yeşil mercimek verdim dün.
Buzlukta köfte oluyor genelde onun için, üşenince 2 köfte pişiriyorum
Düşündüm de doğru düzgün yaptığım bir şey yok.
İnstagramda damyskitchen kızına güzel menüler çıkarıyor, heveslenip yapmıyorum ben de
Ben uzun süre sebze püresine devam ederim
Çok güzel düşünmüşsün ben namaz dahi kılmıyorum yaa şu 2021 bi başlangıç olsa diyorum gerçekten namaz kılmamakta insana sıkıntı veriyorKizlar size bi teklifim var . Tefriciye okuyalimmi sirayla hepimize 4444 tane kura cekip baslariz bi sure belirleriz mesela her hafta birimize ? Aktif kisi sayisi cok olmadigi icin daha kisa surede tamamlamak zor olur gibi dusundum. Sikintilatilarimiza iyi gelir disiplin olursak ibadette etmis oluruz guzel olmazmi ne dersiniz? Seversek yapabilirsek baska dualarada geceriz ? Benimde dua etmek isteyen elime mumm diksiin
Bel ağrısına volteren merhem çok iyi geliyorBenimde bel agrim var 4 gundur cok yorulmama ve kaldir indire bagliyorum
Yaa sağolasın kuzum takip edeyim o sayfayı. Ben de her yaptığım yemekten veriyorum aslında ama doyumluk yiyemiyor öyle. Az az da olsa veriyorum ama her yemeğe alışsın diyeBende geniş bir menü yok.
Hâla arada sebze püresi veriyorum, istemezse bi yoğurt bi püre diye kakalıyorum.
Tarhananın içine yine sebze doğuruyorum, koyu koyu veriyorum.
Yeşil mercimek verdim dün.
Buzlukta köfte oluyor genelde onun için, üşenince 2 köfte pişiriyorum
Düşündüm de doğru düzgün yaptığım bir şey yok.
İnstagramda damyskitchen kızına güzel menüler çıkarıyor, heveslenip yapmıyorum ben de
Ben uzun süre sebze püresine devam ederim
Cancağzım ben isterim ama yetişemem diye korkuyorum, biliyorsun canlı dersler, sıpanın tek uyku yapıp gecede geç yatması, evin işi , herifim boğazı derken yarıda bırakırım diyeCanim zaten burdan ekmek cikmadi hic boyle tahmin etmemistim. Kendime dua grubu bulayim
Spor yaparken zorladim sanirimCanım acaba kendini çok mu zorladın? Benim sezaryen hakkında çok bilgim yok ama bence doktora görün ya
Aynı durumdayım bu içimdeki öfke nasıl geçecek bilmiyorumKokune kibrit suyu dedim :) cok tartistik hatta su anda konusmuyorum bile kendisiyle.sanki bekar anneyim.kendi basimin caresine bakiyorum cnm.ev isi yapmiyorum yormuyorum artik kendimi vakit kalirsa ufak tefek yapiyorum.
Bezdim sürekli aynı tartışmalardanIlk çocukta beklentim yoktu, geceleri asla durmuyordu onda.
Gündüz de durmuyordu zaten babada pek.
Bunda bu kadar verici olamayacağım ona da alışsın dedim ama geldiğimiz nokta aynı.
Eşim 2 kez kalktı bu gece yine de ama yok emmeden durmuyor.
Kalktı derken sakin sakin kalktığını düşünme, oflamalar puflamalar
Emerek uyuyorsa gece sana faydası yok, boşuna sıkma canını.
Uyku dışında bulduğunda tutuştur kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?