2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kokune kibrit suyu dedim :) cok tartistik hatta su anda konusmuyorum bile kendisiyle.sanki bekar anneyim.kendi basimin caresine bakiyorum cnm.ev isi yapmiyorum yormuyorum artik kendimi vakit kalirsa ufak tefek yapiyorum.

Günaydın kızlarrr Bebişlerin öğünlerinden biraz bahseder misiniz yaa. Özellikle öğle ve akşam menüleri. Ben kahvaltısını yaptırıyorum oğlumun (çünkü henüz huysuzluk moduna geçmemiş oluyor ). Sonra akşama kadar mızmız ve yaramazlıklardan ne teklif etsem istemiyor. Daha doğrusu yemeğe dikkatini vermiyor. Yoksa acıkıyor biliyorum. Ben de çok yorulduğum için kendim de dinleneyim o esnada diye alıp emziriyorum. Yani biz yemek yerken tırtıklıyor birşeyler. Ya da eline birşeyler veriyorum gün içinde. Ama özel olarak bebişim için neler pişirsem acaba?

Ilk çocukta beklentim yoktu, geceleri asla durmuyordu onda.
Gündüz de durmuyordu zaten babada pek.
Bunda bu kadar verici olamayacağım ona da alışsın dedim ama geldiğimiz nokta aynı.
Eşim 2 kez kalktı bu gece yine de ama yok emmeden durmuyor.
Kalktı derken sakin sakin kalktığını düşünme, oflamalar puflamalar
Emerek uyuyorsa gece sana faydası yok, boşuna sıkma canını.
Uyku dışında bulduğunda tutuştur kucağına

Ha bir de şu var.
Gece ben emzirip durdum, uyuyamadım haliyle, kız uyandıktan sonra 1buçuk saat daha yattım.
Ben kalktım kocam yattı çünkü o da yattığı yerden kızı duyduğu için uyuyamıyor
Sinir oluyorum ama napayım.

Canım kizlar birşey sorcam. Oğlumun açık renk tulumu var ıhlamur döküldü. Yıkadım cikmadi. Bir şekilde çıkar mı ? Çıkarsa nasıl çıkar ? Yoksa vazgeceyim mi ondan ne diyorsunuz acabası
E bebekteki leke çıkarıcı anca döküldükten hemen sonra sıkıp 40 derecede makinada yada elinde çitileyince etkili oluyor arkadaşım haberin olsun
Bende kivi ve mandalina vermistim malesef ön kisim tamamen kizarik suan pişiğe dönecek diye tedirginim
Mandalina bizde pişik yapmıyor canım kivi yapmış olabilir ama .
Ağzını ıslak mendille silince oluyor bizimde yüzünü suyla yıkayınca biraz kızarıklıklar azalıyor canım çok sivilce gibi olmuşsa da yıkayıp nemlendirici sürüyorum geçiyor .
çiçekli böcekli arkadaşım eşim sadece gözünü açar bakar sonra uykusuna devam eder kalksa ne yapacak ki emmeden uyumuyor çocuk . O kalksa da ben zaten uyumaya devam edemem bebek uyudu mu uyucak mı ay kocaayım sinirlenecek mi vs diye . Bu konuda hiç tartışmamız olmadı o yüzden . Ha gündüz evdeyken ilgilenmediğin de kızıyorum bende mesela . İlla oluyor böyle tartışmalar bebekli evlerde bence . Birbirinizi kırmayın yeter ki

Ne istersen pişir canım çoğu şeyi yiyecek konuma gelmişlerdir artık

Bende geniş bir menü yok.
Hâla arada sebze püresi veriyorum, istemezse bi yoğurt bi püre diye kakalıyorum.
Tarhananın içine yine sebze doğuruyorum, koyu koyu veriyorum.
Yeşil mercimek verdim dün.
Buzlukta köfte oluyor genelde onun için, üşenince 2 köfte pişiriyorum
Düşündüm de doğru düzgün yaptığım bir şey yok.
İnstagramda damyskitchen kızına güzel menüler çıkarıyor, heveslenip yapmıyorum ben de
Ben uzun süre sebze püresine devam ederim

Bende sabah kahvaltısı yumurta sarısı peynir hünnap bebe bisküvisi ceviz toz mama katıp ıslatıp veriyorum 1 öğün meyve püresi 1 öğün çorbası yada sebze püresi yoğurt hergün vermiyorum çorbalarına yoğurt katıyorum genelde kıyma yemesi içinde ekşili köfte yapıyorum blendırdan geçirip veriyorum akşam da Elmalı sütlü muhallebi yiyor bizim yediklerinizden de ara ara bi iki veriyorum ağzına genelde bu şekilde geçiyor devam sütü olarakta keçi sütlü olandan veriyorum golden goat meme emmiyor Tinybirdy

Çok güzel düşünmüşsün ben namaz dahi kılmıyorum yaa şu 2021 bi başlangıç olsa diyorum gerçekten namaz kılmamakta insana sıkıntı veriyor

Yaa sağolasın kuzum takip edeyim o sayfayı. Ben de her yaptığım yemekten veriyorum aslında ama doyumluk yiyemiyor öyle. Az az da olsa veriyorum ama her yemeğe alışsın diye Dün mesela bezelye yemeği verdim, çok sevdi. Ama ağzı yandı biraz, bizim salçamız biraz acı Hemen ayran verdim. Öyle öyle alışıyorlar işte.

Canim zaten burdan ekmek cikmadi hic boyle tahmin etmemistim. Kendime dua grubu bulayim
Cancağzım ben isterim ama yetişemem diye korkuyorum, biliyorsun canlı dersler, sıpanın tek uyku yapıp gecede geç yatması, evin işi , herifim boğazı derken yarıda bırakırım diye

Kokune kibrit suyu dedim :) cok tartistik hatta su anda konusmuyorum bile kendisiyle.sanki bekar anneyim.kendi basimin caresine bakiyorum cnm.ev isi yapmiyorum yormuyorum artik kendimi vakit kalirsa ufak tefek yapiyorum.
Aynı durumdayım bu içimdeki öfke nasıl geçecek bilmiyorum

Bezdim sürekli aynı tartışmalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…