Canım iyileşmiştir artık gerçi ben çok yürüyünce ağrıyorBen bugun sporu abarttim. Ayni dogumdan onceki gibi agrim var tovbe yarabbim aklima kotu seyler getirmek istemiyorumda. Ayni kasık agrisi
Hâla agri var uaCanım iyileşmiştir artık gerçi ben çok yürüyünce ağrıyor
Benim iki sezeryanım bir tane de dış gebelik ameliyatım var arada sızlıyordu son sezsryandan da önce.Hele regl zamanları.Akıntın falan yok değil mi yaralardan sonuçta kaç kat deri kesiliyorHâla agri var ua
Sonra da şey derim
Pink ben unutmuşum yardım etsene
Sen daha çok sevap kazan diye, iyi niyetimden.
Yüzüne birşey sürsem mi ki doktora sormayı da unuttum ben. Ne surebilirim bildiğin birşey var mı canımBizimde baya kötü oldu 3 gun sudokrem sürdüm hep
Zorladin demekki canim gecmis olsunHâla agri var ua
Atopik cilt icin krem varsa onlar cok ii geliyor canim alerji kizarikliginaYüzüne birşey sürsem mi ki doktora sormayı da unuttum ben. Ne surebilirim bildiğin birşey var mı canım
Ben de bu saat hala uyanığım, 2 buçuk gibi uyandı uyumuyor. Az önce tekrar emzirip uyuttum tabi uyanmazsa. Ağlasa sızlansa hasta mı diyeceğim ama mutlu oyun istiyor.gece günduz uyumayan bir cocukla ugrasoyorum huysuz oyuncak verirsin oynamaz surekli bi yerlere tutunup kalkip kmsinra kendine zarar verir bi yere carpip oyle yoruldum ki o yuzden kac gundur buraya yazip sizi de sıkmak istemedim artik careler bitti gece yatirmadan dus mu aldirmadim ,caylar mi icirmedim ,gaz ilaci ,agri kesici neler neler yok uyumuhor dis olsa agri kesici ile uyur kuz desen tam oglan uyur gelir ben korkuyorum yok bilemem ne onu uyuturum oteki uyanir bıktım artık
Güzel düşünmüşsün canım ama ben 4 5 tane dua grubundayım bir sürü tefriciyem var hayatta yetiştirememKizlar size bi teklifim var . Tefriciye okuyalimmi sirayla hepimize 4444 tane kura cekip baslariz bi sure belirleriz mesela her hafta birimize ? Aktif kisi sayisi cok olmadigi icin daha kisa surede tamamlamak zor olur gibi dusundum. Sikintilatilarimiza iyi gelir disiplin olursak ibadette etmis oluruz guzel olmazmi ne dersiniz? Seversek yapabilirsek baska dualarada geceriz ? Benimde dua etmek isteyen elime mumm diksiin
Pişik oluyor sık sıkBenim iki sezeryanım bir tane de dış gebelik ameliyatım var arada sızlıyordu son sezsryandan da önce.Hele regl zamanları.Akıntın falan yok değil mi yaralardan sonuçta kaç kat deri kesiliyor
Ya simdi baktimda dikişin sonunda kizariklik delik gibi bisey varBenim iki sezeryanım bir tane de dış gebelik ameliyatım var arada sızlıyordu son sezsryandan da önce.Hele regl zamanları.Akıntın falan yok değil mi yaralardan sonuçta kaç kat deri kesiliyor
Maalesef o konuda bilgim yok. Nemlendirici pek kullanmadim ben cocuklardaYüzüne birşey sürsem mi ki doktora sormayı da unuttum ben. Ne surebilirim bildiğin birşey var mı canım
Benim de karın bölgemde bayağı bir yağ var göbeğim var ama pişik olmuyorum derin mi çok hassas?Kremle geçmiyor mu?Pişik oluyor sık sık
Yaa Maşallah kıyamam onlara çok iyi yapmış ne güzelŞimdi kendine yeni ciciler alır zayıfladı ya .Benimki öyle motive oldu.Yıllar sonra incecik olunca yeni yeni kıyafetler aldı hep.Diyalize giyinip süslenip gidiyor geçen ruj sürmüş babam kızım annen ruj sürmüş diyalize diye gezmeye mi gidiyor ne diye takılıyor
Canım sen onu göster bir doktora öyle birşey olmaması lazımYa simdi baktimda dikişin sonunda kizariklik delik gibi bisey var
Annem başlangıçta kabullenememişti değresyonda gibiydi.Gidip geldikçe gençleri görünce haline şükretmeye başladı.Sonra da kendimi bırakmıcam dikkat edicem herşeyime dedi.En çok eşofmanla rahat ediyor canım annen eğer sevmezse eşofman rahat giysiler alabilir misin.Bir de katater göğsündeyse açık yaka kıyafetler rahat oluyor.Yaa Maşallah kıyamam onlara çok iyi yapmış ne güzelMotivasyon için çok iyi fikir aslında. Hem de hediye almış olurum.
Canım acaba kendini çok mu zorladın? Benim sezaryen hakkında çok bilgim yok ama bence doktora görün yaYa simdi baktimda dikişin sonunda kizariklik delik gibi bisey var
Ayy evet canım eşofman çok güzel olur. Rengini de hem yaşına uygun ama biraz da iç açıcı seçeyim de keyfi yerine gelsin inşallahAnnem başlangıçta kabullenememişti değresyonda gibiydi.Gidip geldikçe gençleri görünce haline şükretmeye başladı.Sonra da kendimi bırakmıcam dikkat edicem herşeyime dedi.En çok eşofmanla rahat ediyor canım annen eğer sevmezse eşofman rahat giysiler alabilir misin.Bir de katater göğsündeyse açık yaka kıyafetler rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?