2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
gece günduz uyumayan bir cocukla ugrasoyorum huysuz oyuncak verirsin oynamaz surekli bi yerlere tutunup kalkip kmsinra kendine zarar verir bi yere carpip oyle yoruldum ki o yuzden kac gundur buraya yazip sizi de sıkmak istemedim artik careler bitti gece yatirmadan dus mu aldirmadim ,caylar mi icirmedim ,gaz ilaci ,agri kesici neler neler yok uyumuhor dis olsa agri kesici ile uyur kuz desen tam oglan uyur gelir ben korkuyorum yok bilemem ne onu uyuturum oteki uyanir bıktım artık

Ben de bu saat hala uyanığım, 2 buçuk gibi uyandı uyumuyor. Az önce tekrar emzirip uyuttum tabi uyanmazsa. Ağlasa sızlansa hasta mı diyeceğim ama mutlu oyun istiyor.

Güzel düşünmüşsün canım ama ben 4 5 tane dua grubundayım bir sürü tefriciyem var hayatta yetiştiremem

Kızlar bi çoğumuzun bebeği gece sürekli uyanıyor. Benim kızım saat başı uyandı gece ağlıyor ağlıyor sallayıp emzirmeden uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor aç olmadığından da Eminim ama her saat kalkıp emiyor. Uyku falan bırakmadı. Benim durumda olan arkadaşlar eşiniz ne yapıyor geceleri size yardım ediyor mu? Ben çünkü çıldırmak üzereyim. Canım gibi sevdiğim insanla sürekli bunun tartışması, gerçekten çok yıprattı artık beni.

Yaa Maşallah kıyamam onlara çok iyi yapmış ne güzel Motivasyon için çok iyi fikir aslında. Hem de hediye almış olurum.

Yaa Maşallah kıyamam onlara çok iyi yapmış ne güzel Motivasyon için çok iyi fikir aslında. Hem de hediye almış olurum.
Annem başlangıçta kabullenememişti değresyonda gibiydi.Gidip geldikçe gençleri görünce haline şükretmeye başladı.Sonra da kendimi bırakmıcam dikkat edicem herşeyime dedi.En çok eşofmanla rahat ediyor canım annen eğer sevmezse eşofman rahat giysiler alabilir misin.Bir de katater göğsündeyse açık yaka kıyafetler rahat oluyor.

Ayy evet canım eşofman çok güzel olur. Rengini de hem yaşına uygun ama biraz da iç açıcı seçeyim de keyfi yerine gelsin inşallah Benim annemin boynunda var, boyundan yapıyorlar tedaviyi. Giydirirken biraz dikkat ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…