2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hadi geçmiş olsun
Sonuç ne zaman çıkacak?
Gece beslenmesini kesmek de ucundan uyku eğitimi aslında.
Sen bi başla, orası boysa biz de girelim

Ben sildirdim ama Allah korusun bir şey olsa o mezara, ben hapse.
Çok riskli aslında.
Cam silme robotu başka bir gider kapısı
Benim de annem silemiyor artık, hem çok cam var hem eremiyor.
3 yıl bedava çocuk baktırdık, hâla 2 çocukla tepesindeyiz hatta, ona alsak diyorum da fiyat fena, gözüme kestirdiğim 3 bin.
Bende çok cam yok, kendim için vermem o parayı, annemde olsa sebeplenirim ama

Eşimle birlikte gördük. Hatta ilk ben kararti olarak gördüm banyodan firladi. Sonra gece 5te net bir şekilde gördüm. Evden de sogudum hayattanda. Napcaz bilmiyorum

Ilac alsaniz nasil olur canim kokusuz cocuklarin gormuycegi acikta gider filan varsa banyonun belki ordan geliyordur ,gittiğine emin olunca tum.evi sirkeli ilacli suyla temizlersin

Hadi gecmis olsun cnm sonuclarda iyi ciksin , senin tek çözümün uyku egitimi galiba baksana eğitimden kastimda iste duzgun uyumayi ogrenmesi yani tek birakmak degil gunduz agladikca meme yerine saate donsen yava s yavas belki gecede onu huy edinir

Evde gerçekten fare var ben kendimi nerelere atsam
Kvler yapıçkan şeyler var onlardan almışlardı girebileceği yerlere koymuşlardı bir de fare zehri almışlardı onlar öyle kurtuldu ama bir ay sürdü neredeyse.Ben direkt ilsçlama şirketi çağırdım nereye zehir koyacaklarını biliyorlar geldiler koydular iki gün sonra annem ölüsünü buldu.Bizzat gördün mü

Ilac alsaniz nasil olur canim kokusuz cocuklarin gormuycegi acikta gider filan varsa banyonun belki ordan geliyordur ,gittiğine emin olunca tum.evi sirkeli ilacli suyla temizlersin
Zehir alsak eslem her buldugunu agzina atıyor, hatta ona ne kalmis yusra bile atar agzina. Of tasinmak istiyorum ama imkansız gibi bişey

Evet gördüm kör olasicayi. Nerden girmis nasil girmiş heo tetikteyim sanki bi yerden cikivercek

Lalala1771 baya gec yazdim ama tahlili ucretleri hastaneye gore cok degisiyor ozellerde.bir de doktorun ne istedigi onemli mesela d vitaminin kiti cok pahali eger onu istediyse ucret artar.ama hemogram dedigimiz tahlilse ucuz oluyor ben 1 yasinda yaptiricam tahlilleri

Zehir alsak eslem her buldugunu agzina atıyor, hatta ona ne kalmis yusra bile atar agzina. Of tasinmak istiyorum ama imkansız gibi bişey
Taşınmak zor iş hele şu virüste nerden girdi acaba onu bi tespit etmek lazım ilaç zehir koyup bi süre kv yada annende kalsan

Ay evet d vit. Tahlili yaptırdım bende 350 kayme aldılar özelinde özeline giriyor

Kizlar bizim kan ilaci eczanelerde yoktu dr umuz sidefer kullanabilirsiniz dedi.icinde bir toz var nasil kullanicaz.kullanan biri anlatabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…