Hadi geçmiş olsunKizlar biz hast geldik. Gelisimi iyi dedi ama fazla kilo almamis pek degisiklik yok kilosunda onemli degil persentilde gayet iyi ve yemesi emmesi iyouse sikinti yok dedi . Kabizlik icin makatina bakti catlak yok . Kulagini cekistiriyordu kulaklarida iyi . Gece uyumuyor dedim surekli emmek istiyor bundonemde aliskanlik oluyor dedi peki gece beslenmesini birakma konusunda ne dersiniz dedim tabi birak artik gerek yok acikmaz dedi . Uyku egitimi arastirabilirsinn deneyebilirsinn dedi dedim ziyade olsun denedik olmaaayiii. Bingildagi buyuktu normale donmus .3tup kan ve idrar verdik . Elinini uzerinden aldi hemsire agladi baya kurban oldugum, hatta zorundan isedi idrari kolay aldim kisa gunun kari
Ben sildirdim ama Allah korusun bir şey olsa o mezara, ben hapse.Cam robotu ne kızİlk kez duydum. Cidden varsa öyle bir şey çok mutlu olurum. Tabii alabilirsek Ben cam silemiyorum. Çok korkuyorum. Hep içeriden siliyorum. Dış tarafı da elimin yettiği kadarını silebiliyorum. O da hiç içe sine olmuyor. Yardımcı da çağırmıyorum. Çağırsam bile yardımcı bayana da cam sildiremem büyük ihtimalle. Allah korusun kadın dengesini kaybeder filan diye çok korkarım. Cam robotlarını bir araştırayım.
O birazlar ayakta tutuyor yine bizi.Benimkide sabah baktı biraz uyydum..
Gördün mü?Evde gerçekten fare var ben kendimi nerelere atsam
Eşimle birlikte gördük. Hatta ilk ben kararti olarak gördüm banyodan firladi. Sonra gece 5te net bir şekilde gördüm. Evden de sogudum hayattanda. Napcaz bilmiyorumGördün mü?
Değildir belki ya.
Kapıdan mı giriyor?
Eşimle birlikte gördük. Hatta ilk ben kararti olarak gördüm banyodan firladi. Sonra gece 5te net bir şekilde gördüm. Evden de sogudum hayattanda. Napcaz bilmiyorum
Kizlar biz hast geldik. Gelisimi iyi dedi ama fazla kilo almamis pek degisiklik yok kilosunda onemli degil persentilde gayet iyi ve yemesi emmesi iyouse sikinti yok dedi . Kabizlik icin makatina bakti catlak yok . Kulagini cekistiriyordu kulaklarida iyi . Gece uyumuyor dedim surekli emmek istiyor bundonemde aliskanlik oluyor dedi peki gece beslenmesini birakma konusunda ne dersiniz dedim tabi birak artik gerek yok acikmaz dedi . Uyku egitimi arastirabilirsinn deneyebilirsinn dedi dedim ziyade olsun denedik olmaaayiii. Bingildagi buyuktu normale donmus .3tup kan ve idrar verdik . Elinini uzerinden aldi hemsire agladi baya kurban oldugum, hatta zorundan isedi idrari kolay aldim kisa gunun kari
Kvler yapıçkan şeyler var onlardan almışlardı girebileceği yerlere koymuşlardı bir de fare zehri almışlardı onlar öyle kurtuldu ama bir ay sürdü neredeyse.Ben direkt ilsçlama şirketi çağırdım nereye zehir koyacaklarını biliyorlar geldiler koydular iki gün sonra annem ölüsünü buldu.Bizzat gördün müEvde gerçekten fare var ben kendimi nerelere atsam
Ben de öyleydim robot kurtardıBüyük makina açmayalı aylar oldu, yerini bile düşünmem lazım
Dikey süpürgeyle yaptım son zamanlarda hep, genelde parça parça ama nereyi topladıysam.
Ev tek seferde temizlenince hoşuma gitti
Maşallah aman deBenim kız bazen 2 saat uyuyor gündüz hiç uyanmadan.
Oğlumun gündüz uykusu 20-30 dakikaydı, daha fazlasının gerçek olduğuna inanamıyordum, anlatanlara hayretle bakıyordum.
Kız nasıl uyuyor hiç bilmiyorum.
Zehir alsak eslem her buldugunu agzina atıyor, hatta ona ne kalmis yusra bile atar agzina. Of tasinmak istiyorum ama imkansız gibi bişeyIlac alsaniz nasil olur canim kokusuz cocuklarin gormuycegi acikta gider filan varsa banyonun belki ordan geliyordur ,gittiğine emin olunca tum.evi sirkeli ilacli suyla temizlersin
Evet gördüm kör olasicayi. Nerden girmis nasil girmiş heo tetikteyim sanki bi yerden cikivercekKvler yapıçkan şeyler var onlardan almışlardı girebileceği yerlere koymuşlardı bir de fare zehri almışlardı onlar öyle kurtuldu ama bir ay sürdü neredeyse.Ben direkt ilsçlama şirketi çağırdım nereye zehir koyacaklarını biliyorlar geldiler koydular iki gün sonra annem ölüsünü buldu.Bizzat gördün mü
Taşınmak zor iş hele şu virüste nerden girdi acaba onu bi tespit etmek lazım ilaç zehir koyup bi süre kv yada annende kalsanZehir alsak eslem her buldugunu agzina atıyor, hatta ona ne kalmis yusra bile atar agzina. Of tasinmak istiyorum ama imkansız gibi bişey
İnşallah hemen yakalanirTaşınmak zor iş hele şu virüste nerden girdi acaba onu bi tespit etmek lazım ilaç zehir koyup bi süre kv yada annende kalsan
Ay evet d vit. Tahlili yaptırdım bende 350 kayme aldılarLalala1771 baya gec yazdim ama tahlili ucretleri hastaneye gore cok degisiyor ozellerde.bir de doktorun ne istedigi onemli mesela d vitaminin kiti cok pahali eger onu istediyse ucret artar.ama hemogram dedigimiz tahlilse ucuz oluyor ben 1 yasinda yaptiricam tahlilleri
ben daha baktirmadim da o civardadir muhtelemen bizim yaptircagimiz hastanede deAy evet d vit. Tahlili yaptırdım bende 350 kayme aldılarözelinde özeline giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?