- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Corbasi muhalkebisi eksik kaldiMasallah maşallahdaha nolsun
Oğlum pulbibersiz nanesiz yedi yanlışlık olmasınPulbiberli naneli sos muğğğafiyet olsun canim sagolasin
Allah allah, damlayı ne zaman veriyordun kanka ardından hemen emzirme demişti bana sağlık ocağındaki hemşire. Olmadı damlasını meyve suyuna koy kanka öyle daha iyi geçiyormuşBi fikrm yok kanka. Hastame salla pati dandik bir hastanede degil . Hgb 9.03 cikmis demir 16
Canım üşütüyor olabilir mi? Hani yerlerde emekliyorlar falan soğuktur yerler neticede bu da gaz yapabilirDaha Şimdi kucağımda pırtlatıp ağladıNaz mı yapıyorlar anlamıyorum ki . 8 gibi gaz şurubu verdim bende. Yemekten sonra direk vereyim bari de atsın gazını yatana kadar . Ay gaz sorununu 10. Ayda yaşatan kızıma burdan teşekkür ediyorum
Ben vermiyorum hiç damla yemeklerde veriyorum diye söylüyordum kendime biz de Ocakta yaptırıcaz bakalım ne çıkacakBu arada kizlar kan sonuclari cikti hgb ve demir dusuk ozellikle demir cok cok dusuk cikti yaa .ki ben damlasini aksatmiyorum kofte kiyma pekmez hergun veriyorum .
Canım yapısından da olabilir ben de herşeyi yerim abartısız her gün bir şekilde et yerim ona rağmen demirim sınır çıkmıştı.Kanım da 7 gibi birşeydi.Dediğin gibi korona zamanı iştahsızdı.Yedikleri hemen etki etneyebilir.Düşün annem kan iğnesine başlamıştı doktor üç ay sonra etki eder dedi.Yediklerimiz de öyledir belkiCnm ben olsam yaptirirdm cunku ummadigim beklemedigim bi sonuc aldim saskinim... bizkmde elindenn aldilar cnm kann zor geldi hatta acmi dedi degil dedim biraz kolunu sıktil akti kan off cok zordu . Korona oldugumda istahi berbatti canim simdi toparladi ne bileyim dikkatte ediyorum
Sabah kalkinca veriyodum yarim saat sonra kahvalti . Offf acaip cnm sikildi cnm .baska kotu sey degilsir insaallh. Ferritin hgb demir cok dusukAllah allah, damlayı ne zaman veriyordun kanka ardından hemen emzirme demişti bana sağlık ocağındaki hemşire. Olmadı damlasını meyve suyuna koy kanka öyle daha iyi geçiyormuş
Belkide cnm baska kotu bisey olmasimda Allah korusn idrar kulturud evermistik o 3gunde cikcak heoaine bir bakarim dedi persembe gidicem sonuca ama epey kotu cikmis sonuclar moralim bozuldu. Uykusuzluk sebebide budur belkideCanım yapısından da olabilir ben de herşeyi yerim abartısız her gün bir şekilde et yerim ona rağmen demirim sınır çıkmıştı.Kanım da 7 gibi birşeydi.Dediğin gibi korona zamanı iştahsızdı.Yedikleri hemen etki etneyebilir.Düşün annem kan iğnesine başlamıştı doktor üç ay sonra etki eder dedi.Yediklerimiz de öyledir belki
Insallah kotu cikmaz .90 bekledigim sinavdan 45 almis gibi hissediyorum ....Ben vermiyorum hiç damla yemeklerde veriyorum diye söylüyordum kendime biz de Ocakta yaptırıcaz bakalım ne çıkacak
Ferritin kac cikmis pink. Damla sayisini arttirir belkiBi fikrm yok kanka. Hastame salla pati dandik bir hastanede degil . Hgb 9.03 cikmis demir 16
Neden öyle dusunuyorsun pink. Sen elinden geleni yapiyorsun neticede yine de yapacaksın. Ama bazi şeyler bizim elimizde degil inşallah cabuk duzelir. Bende damlayi ara ara veriyorum kabızlık yapiyo çünküInsallah kotu cikmaz .90 bekledigim sinavdan 45 almis gibi hissediyorum ....
O hepten berbat cnm ferritin en az 6olmasi gerekiyor 0.9 cikmis. Demir en az 36 olmasi gerekiyo 16 cikmisFerritin kac cikmis pink. Damla sayisini arttirir belki
Yok kuzum içini ferah tut, kötü şeyler düşünme. Takviyesini arttırır, başka bir damla verşr belki hemen toparlarsınız inşallah üzülme nolurSabah kalkinca veriyodum yarim saat sonra kahvalti . Offf acaip cnm sikildi cnm .baska kotu sey degilsir insaallh. Ferritin hgb demir cok dusuk
Yaparim tabi yeterki toparlasin yavrum. Etine sutune sebzesine meyvesine damlasina dikkat ediyorum yinede dusuk degerleri gormek korkuttuNeden öyle dusunuyorsun pink. Sen elinden geleni yapiyorsun neticede yine de yapacaksın. Ama bazi şeyler bizim elimizde degil inşallah cabuk duzelir. Bende damlayi ara ara veriyorum kabızlık yapiyo çünkü
Insallah canim yaaYok kuzum içini ferah tut, kötü şeyler düşünme. Takviyesini arttırır, başka bir damla verşr belki hemen toparlarsınız inşallah üzülme nolur
Bizimde 8.71 olmaliyken 4 40 cikmisti. Bakalim doktor ne önerecek. Yogurt ne zaman veriyodunO hepten berbat cnm ferritin en az 6olmasi gerekiyor 0.9 cikmis. Demir en az 36 olmasi gerekiyo 16 cikmis
Belki damlası yetersiz kalmistir. Her vucudun yapisi farkli neticede. İlacı degistirir muhtemelen canim. Üzme kendiniYaparim tabi yeterki toparlasin yavrum. Etine sutune sebzesine meyvesine damlasina dikkat ediyorum yinede dusuk degerleri gormek korkuttu
Var var olmazmi :'( kac saattir uyanıkTam 1 bucuk saattir yatmamak için ağlıyor deli edecek beni bu saate kalan bebek mi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?