2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bi fikrm yok kanka. Hastame salla pati dandik bir hastanede degil . Hgb 9.03 cikmis demir 16
Allah allah, damlayı ne zaman veriyordun kanka ardından hemen emzirme demişti bana sağlık ocağındaki hemşire. Olmadı damlasını meyve suyuna koy kanka öyle daha iyi geçiyormuş

Canım üşütüyor olabilir mi? Hani yerlerde emekliyorlar falan soğuktur yerler neticede bu da gaz yapabilir

Bu arada kizlar kan sonuclari cikti hgb ve demir dusuk ozellikle demir cok cok dusuk cikti yaa .ki ben damlasini aksatmiyorum kofte kiyma pekmez hergun veriyorum .
Ben vermiyorum hiç damla yemeklerde veriyorum diye söylüyordum kendime biz de Ocakta yaptırıcaz bakalım ne çıkacak

Canım yapısından da olabilir ben de herşeyi yerim abartısız her gün bir şekilde et yerim ona rağmen demirim sınır çıkmıştı.Kanım da 7 gibi birşeydi.Dediğin gibi korona zamanı iştahsızdı.Yedikleri hemen etki etneyebilir.Düşün annem kan iğnesine başlamıştı doktor üç ay sonra etki eder dedi.Yediklerimiz de öyledir belki

Allah allah, damlayı ne zaman veriyordun kanka ardından hemen emzirme demişti bana sağlık ocağındaki hemşire. Olmadı damlasını meyve suyuna koy kanka öyle daha iyi geçiyormuş
Sabah kalkinca veriyodum yarim saat sonra kahvalti . Offf acaip cnm sikildi cnm .baska kotu sey degilsir insaallh. Ferritin hgb demir cok dusuk

Belkide cnm baska kotu bisey olmasimda Allah korusn idrar kulturud evermistik o 3gunde cikcak heoaine bir bakarim dedi persembe gidicem sonuca ama epey kotu cikmis sonuclar moralim bozuldu. Uykusuzluk sebebide budur belkide

Insallah kotu cikmaz .90 bekledigim sinavdan 45 almis gibi hissediyorum ....
Neden öyle dusunuyorsun pink. Sen elinden geleni yapiyorsun neticede yine de yapacaksın. Ama bazi şeyler bizim elimizde degil inşallah cabuk duzelir. Bende damlayi ara ara veriyorum kabızlık yapiyo çünkü

Eslem bugün sabah menemen, peynir, kasar, zeytin ekmek ici labne yedi. Az az hepsi tabi

Sonra yarim kaseden fazla yogurt yedi ikindide.

Akşamda cok az ezogelin çorbası yedi. Anneme gitmiştik orda fazla veremedim

Sabah kalkinca veriyodum yarim saat sonra kahvalti . Offf acaip cnm sikildi cnm .baska kotu sey degilsir insaallh. Ferritin hgb demir cok dusuk
Yok kuzum içini ferah tut, kötü şeyler düşünme. Takviyesini arttırır, başka bir damla verşr belki hemen toparlarsınız inşallah üzülme nolur

Neden öyle dusunuyorsun pink. Sen elinden geleni yapiyorsun neticede yine de yapacaksın. Ama bazi şeyler bizim elimizde degil inşallah cabuk duzelir. Bende damlayi ara ara veriyorum kabızlık yapiyo çünkü
Yaparim tabi yeterki toparlasin yavrum. Etine sutune sebzesine meyvesine damlasina dikkat ediyorum yinede dusuk degerleri gormek korkuttu

Yaparim tabi yeterki toparlasin yavrum. Etine sutune sebzesine meyvesine damlasina dikkat ediyorum yinede dusuk degerleri gormek korkuttu
Belki damlası yetersiz kalmistir. Her vucudun yapisi farkli neticede. İlacı degistirir muhtemelen canim. Üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…