- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bir yasina kadar olmasi gerek cunku biz 2 ay once yaptirdik cnm :)Hasat göz muayenesi bir yaşına kadar mıydı bir yaşından sonramı ? Maşallah paşaya
Montessori yatagi cnm istedigi yere gitsin yayla gibi :)Evet canım haklısın bizim de hep saatle.Geçen bir dışarıdaydık yeni eve bakmaya gittik uyku saatini kaçırdık bütün gün huysuzdu.Ben de işte akşam yatmadan bexini drğiştirip uyku tulumunu giydiriyorum önce memede daha sonra ayakta en son yatağa.Ama benimki beşikte yatmıyor sürekli kıpırtı halinde beşik dar geliyor.Benim yatağımda görsen kaç şekle giriyor dönüyor duruyor.Kamerayı koyuyorum koştura koştura gidip geliyorum salon oda arasındaGündüz ayakta olmazsa hemen kalkıyor bir de benimki.Sabaha kadar sürekli hareket ediyor bazen mızırdanıyor.
Bir dahaki gidişte yaptıralım bari . Uyku konusunda dediklerine katılıyorum kesinlikle rutin önemli . 3 uykudan 2 uykuya geçerken rutini tutturana kadar canım çıktıBir yasina kadar olmasi gerek cunku biz 2 ay once yaptirdik cnm :)
Kim kiyabiliyorki cnm zor oluyor ama bir anda yapmadim acikcasi yavas yavas yaptim zorlamadi oyle hem rutin.normalde bizimde gunduz 2 uykuydu da baktim geceleri uykusu cok kolay dagiliyor kestim uykuyu ama tabii kafama gore degil baktim uykusu gelmiyor rahatsiz olmuyor oyle :)Bir dahaki gidişte yaptıralım bari . Uyku konusunda dediklerine katılıyorum kesinlikle rutin önemli . 3 uykudan 2 uykuya geçerken rutini tutturana kadar canım çıktıBizde 8 de uyandıysak max. 11 de ilk uykumuzu yaparız . Emerken uyur zaten Uyanmasın diye ayağıma alıyorum ben ama sallamıyorum bazen yanına kıvrılıyorum bende . 1-1.5 saat uyur sonra birşeyler yer oynarız vs . Akşamüstü 3-4 gibi uykusu gelir yine aynı şekil uyuruz. Sonra çorba&yemek yer. Yemeğini uyumadan en geç 2 saat önce veriyorum bende bir daha sadece su . Bizde rutin olarak evde ışıkları kapatırız tek tek uyku saati geldi der babasına iyi geceler der odaya geçeriz emiyorken dalıyor zaten beşiğine yatırıyorum sonra da . Hep böyleydi düzen . Ama biz taşınmamız da etkiledi onu. Çünkü beşiğine geçti yanımdan. süt kuzuları daha hepsi ya hiç kıyamıyorum
Az once okudum hasetten gozum seyiriyor
Senin hasedin bile senin kadar guzeldir o yuzden degmezAz once okudum hasetten gozum seyiriyorbu hece bebesi uyumicak o is bende ne o oyle 12 saat uyuyo 2 kere emiyo 12 saatte benim evladim 35kere emiyo @Hasatzamani
Maşallah canım. Benim oğlum da 6.aydan 8.aya kadar sallamadan emdikten sonra döndü götünü uyudu. Çok güzel bir lüks bu. Ben hiç sallamaktan hoşlanmıyorum. 8 aylıkken emeklemeye ve oturmaya başlayınca asla uyumamaya başladı. Emip yatağa bırakıyorum hop oturuyor konuşmaya başlıyorSimdi emdi gotunu dondu uyudu bile ben bunlari size yazarken :)
Ama bak simdi pis pis utangac utamgac airitmadim.desem yalan olurSenin hasedin bile senin kadar guzeldir o yuzden degmez
Hahha ne kadar bizMaşallah canım. Benim oğlum da 6.aydan 8.aya kadar sallamadan emdikten sonra döndü götünü uyudu. Çok güzel bir lüks bu. Ben hiç sallamaktan hoşlanmıyorum. 8 aylıkken emeklemeye ve oturmaya başlayınca asla uyumamaya başladı. Emip yatağa bırakıyorum hop oturuyor konuşmaya başlıyor2 aydan sonra sallanmaya geri dönüş yaptık malesef. İnşallah sizin daimi olur
Masallah canimmBugun hastane kontrolumuz var ondanda bahsedeyim.kusura bakmayin uzun oluyor ama anlatacak kimse olmadigi icin bende buraya yaziyorum :) saat 1 deki randevuya gec kaldik zaten koca tembeli yuzunden neyse baya cene yaptim zaten ona kisa keseyim bu bolumu :)
1 yasindan sonra kan testleri yapilacakmis o zamana kadar vit kullanmaya devam.
Emeklemediginden bahsettim.eger istedigi yere gidebiliyorsa istrdigi sekilde sorun yok dedi.bende donerek gittigini belirttim.ayaklarina falan bastirdi sorun yok biraz tembeliz dedi :) acaba kime cekmis bilin bakalim :) sonra dr dedi ki altta 3 dis asansor gibi buyukten kucuge cikmis usttende 1 dis dr a dedim ki yanlismi gordunuz acaba 3 disi vardi bir gosterdi alt kopek dis patlamis ben şok tabii :) 10 kilo 400 gr olmus yani 400 gr almis boy 75 cm olmus bu ay 2 cm de boy atmis genel olarak iyi bir sorun yok dedi.
Ins cnm.boyle alisinca sallamak zor geliyor acikcasi dis agrisi falan tutunca salliyorum cok zor oluyor.Maşallah canım. Benim oğlum da 6.aydan 8.aya kadar sallamadan emdikten sonra döndü götünü uyudu. Çok güzel bir lüks bu. Ben hiç sallamaktan hoşlanmıyorum. 8 aylıkken emeklemeye ve oturmaya başlayınca asla uyumamaya başladı. Emip yatağa bırakıyorum hop oturuyor konuşmaya başlıyor2 aydan sonra sallanmaya geri dönüş yaptık malesef. İnşallah sizin daimi olur
Yioi goxumde canlAndi findik burunlu gelincigimHahha ne kadar bizbi de kalkıp beşikten bana bakıyor kalk al beni der gibi
Boyle hasedini geri cekerim iste dermisim :) pero ugrayinca siz olmuyorsunuz gidiyor sonra :)Ama bak simdi pis pis utangac utamgac airitmadim.desem yalan olurhasedimi geri cekiyorum peroya yolluyom gene gelmiyo guya evinin kadini cocuklarinin anasi olacağdi PeRRieR ho ho ho?
Çok çok zor. Hele gece yarısı uyanıp da uykusu açılınca. Uyku sersemi sallamaya çalışmak işkence gibiIns cnm.boyle alisinca sallamak zor geliyor acikcasi dis agrisi falan tutunca salliyorum cok zor oluyor.
Cunkusu tatli dilBoyle hasedini geri cekerim iste dermisim :) pero ugrayinca siz olmuyorsunuz gidiyor sonra :)
Öyle canım açlıktan değil kesinlikle . Şuan zaten atak dönemi içinde çoğu . Ben bizimkini gaza bağlıyorum şu aralarKızlar bence neyi yanlış yapıyoruz da bu bebeler uyumuyor her gece bin kere uyanıyorlar diye kendimizi yıpratıyoruz.sorun bizde değil bebede öncelikle ben bunu kabul ettim.
Ne rutinler ne muhallebiler ne kehribarlar. Herşeyi denedim. İlk 6 ay gece iyi uyusun diye her akşam bıkmadan usanmadan banyo yaptırdım. Yok. çocuk saat başı uyanacak ve emecek. Ablamın iki oğlu da gece uyanır 1 yada 2 kere emer uyurlarmış. Hele büyük oğlu meme emdiği halde gece deliksiz uyurdu. Ne yapıyodun da uyuyordu desen hiç. Hiç bişey yapmadğı halde uyuyordu çocuk. Yani biz istediğimizi yapalım bin kere emmek isteyecekse bin kere uyanacak bu çocuk.
Sallanmayı bıraktığımız 2 ay boyunca oğlumun çok kere gece uyanıp biraz uyanık kaldıktan sonra kendi kendine uyuduğuna şahit olmuştum. Demekki emme ihtiyacı yoktu ve uyuyodu. Açlıktan uyanmıyolar, bizi özlüyorlar böyle düşünüp kendimizi rahatlatalımgün gelecek ve deliksiz uyuyacaklar yani inşallah. O güne kadar gece bin kere emzirmeye devam
Ya bizim de bugün kontrol vardı. Damarı buldular ama kan gelmedi, kan gelmeye başlayıp kesildi. Oğlum desen totosunu yırttı ağlaya ağlaya daha ne aşısını ne dr kan alınmaya başlanmadan. Daha genel muayenede ağlamaya başladı.Bu arada kizlar kan sonuclari cikti hgb ve demir dusuk ozellikle demir cok cok dusuk cikti yaa .ki ben damlasini aksatmiyorum kofte kiyma pekmez hergun veriyorum .
Hic sorma cnm ay en nefret ettigim gecelerÇok çok zor. Hele gece yarısı uyanıp da uykusu açılınca. Uyku sersemi sallamaya çalışmak işkence gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?