2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Montessori yatagi cnm istedigi yere gitsin yayla gibi :)

Bir yasina kadar olmasi gerek cunku biz 2 ay once yaptirdik cnm :)
Bir dahaki gidişte yaptıralım bari . Uyku konusunda dediklerine katılıyorum kesinlikle rutin önemli . 3 uykudan 2 uykuya geçerken rutini tutturana kadar canım çıktı Bizde 8 de uyandıysak max. 11 de ilk uykumuzu yaparız . Emerken uyur zaten Uyanmasın diye ayağıma alıyorum ben ama sallamıyorum bazen yanına kıvrılıyorum bende . 1-1.5 saat uyur sonra birşeyler yer oynarız vs . Akşamüstü 3-4 gibi uykusu gelir yine aynı şekil uyuruz. Sonra çorba&yemek yer. Yemeğini uyumadan en geç 2 saat önce veriyorum bende bir daha sadece su . Bizde rutin olarak evde ışıkları kapatırız tek tek uyku saati geldi der babasına iyi geceler der odaya geçeriz emiyorken dalıyor zaten beşiğine yatırıyorum sonra da . Hep böyleydi düzen . Ama biz taşınmamız da etkiledi onu. Çünkü beşiğine geçti yanımdan. süt kuzuları daha hepsi ya hiç kıyamıyorum

Kim kiyabiliyorki cnm zor oluyor ama bir anda yapmadim acikcasi yavas yavas yaptim zorlamadi oyle hem rutin.normalde bizimde gunduz 2 uykuydu da baktim geceleri uykusu cok kolay dagiliyor kestim uykuyu ama tabii kafama gore degil baktim uykusu gelmiyor rahatsiz olmuyor oyle :)

Simdi emdi gotunu dondu uyudu bile ben bunlari size yazarken :)
Maşallah canım. Benim oğlum da 6.aydan 8.aya kadar sallamadan emdikten sonra döndü götünü uyudu. Çok güzel bir lüks bu. Ben hiç sallamaktan hoşlanmıyorum. 8 aylıkken emeklemeye ve oturmaya başlayınca asla uyumamaya başladı. Emip yatağa bırakıyorum hop oturuyor konuşmaya başlıyor 2 aydan sonra sallanmaya geri dönüş yaptık malesef. İnşallah sizin daimi olur

Hahha ne kadar biz bi de kalkıp beşikten bana bakıyor kalk al beni der gibi

Masallah canimm babasi kikikliii

Ins cnm.boyle alisinca sallamak zor geliyor acikcasi dis agrisi falan tutunca salliyorum cok zor oluyor.

Ama bak simdi pis pis utangac utamgac airitmadim.desem yalan olur hasedimi geri cekiyorum peroya yolluyom gene gelmiyo guya evinin kadini cocuklarinin anasi olacağdi PeRRieR ho ho ho?
Boyle hasedini geri cekerim iste dermisim :) pero ugrayinca siz olmuyorsunuz gidiyor sonra :)

Kızlar bence neyi yanlış yapıyoruz da bu bebeler uyumuyor her gece bin kere uyanıyorlar diye kendimizi yıpratıyoruz.sorun bizde değil bebede öncelikle ben bunu kabul ettim.
Ne rutinler ne muhallebiler ne kehribarlar. Herşeyi denedim. İlk 6 ay gece iyi uyusun diye her akşam bıkmadan usanmadan banyo yaptırdım. Yok. çocuk saat başı uyanacak ve emecek. Ablamın iki oğlu da gece uyanır 1 yada 2 kere emer uyurlarmış. Hele büyük oğlu meme emdiği halde gece deliksiz uyurdu. Ne yapıyodun da uyuyordu desen hiç. Hiç bişey yapmadğı halde uyuyordu çocuk. Yani biz istediğimizi yapalım bin kere emmek isteyecekse bin kere uyanacak bu çocuk.
Sallanmayı bıraktığımız 2 ay boyunca oğlumun çok kere gece uyanıp biraz uyanık kaldıktan sonra kendi kendine uyuduğuna şahit olmuştum. Demekki emme ihtiyacı yoktu ve uyuyodu. Açlıktan uyanmıyolar, bizi özlüyorlar böyle düşünüp kendimizi rahatlatalım gün gelecek ve deliksiz uyuyacaklar yani inşallah. O güne kadar gece bin kere emzirmeye devam

Öyle canım açlıktan değil kesinlikle . Şuan zaten atak dönemi içinde çoğu . Ben bizimkini gaza bağlıyorum şu aralar

Bu arada kizlar kan sonuclari cikti hgb ve demir dusuk ozellikle demir cok cok dusuk cikti yaa .ki ben damlasini aksatmiyorum kofte kiyma pekmez hergun veriyorum .
Ya bizim de bugün kontrol vardı. Damarı buldular ama kan gelmedi, kan gelmeye başlayıp kesildi. Oğlum desen totosunu yırttı ağlaya ağlaya daha ne aşısını ne dr kan alınmaya başlanmadan. Daha genel muayenede ağlamaya başladı.
Doktor 1 ay sonra deneyelim falan dedi de. Napsam yaptırmasam nasıl olur diye düşünüyorum çok ağladı çünkü bi daha bugünü yaşamak istemem.
İştahınız nasıl canım? Demir eksikliği iştahsızlık yapıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…