- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Hic beklemezdim senin bebedenBu arada kizlar kan sonuclari cikti hgb ve demir dusuk ozellikle demir cok cok dusuk cikti yaa .ki ben damlasini aksatmiyorum kofte kiyma pekmez hergun veriyorum .
Allah Allah .Bu arada kizlar kan sonuclari cikti hgb ve demir dusuk ozellikle demir cok cok dusuk cikti yaa .ki ben damlasini aksatmiyorum kofte kiyma pekmez hergun veriyorum .
Kuzum tahlilde bir yanlışlık ihtimali olabilir mi ya? Sen bu konuda çok dikkatli davranıyorsunBu arada kizlar kan sonuclari cikti hgb ve demir dusuk ozellikle demir cok cok dusuk cikti yaa .ki ben damlasini aksatmiyorum kofte kiyma pekmez hergun veriyorum .
Okudu iste aradigi gaz buydu ve gece beslenmesini kesmekten vazgectiKızlar bence neyi yanlış yapıyoruz da bu bebeler uyumuyor her gece bin kere uyanıyorlar diye kendimizi yıpratıyoruz.sorun bizde değil bebede öncelikle ben bunu kabul ettim.
Ne rutinler ne muhallebiler ne kehribarlar. Herşeyi denedim. İlk 6 ay gece iyi uyusun diye her akşam bıkmadan usanmadan banyo yaptırdım. Yok. çocuk saat başı uyanacak ve emecek. Ablamın iki oğlu da gece uyanır 1 yada 2 kere emer uyurlarmış. Hele büyük oğlu meme emdiği halde gece deliksiz uyurdu. Ne yapıyodun da uyuyordu desen hiç. Hiç bişey yapmadğı halde uyuyordu çocuk. Yani biz istediğimizi yapalım bin kere emmek isteyecekse bin kere uyanacak bu çocuk.
Sallanmayı bıraktığımız 2 ay boyunca oğlumun çok kere gece uyanıp biraz uyanık kaldıktan sonra kendi kendine uyuduğuna şahit olmuştum. Demekki emme ihtiyacı yoktu ve uyuyodu. Açlıktan uyanmıyolar, bizi özlüyorlar böyle düşünüp kendimizi rahatlatalımgün gelecek ve deliksiz uyuyacaklar yani inşallah. O güne kadar gece bin kere emzirmeye devam
Benim buyuk kiz dile kolay 2.5 sene gaz sancisi yasadi. Gaz ve kabızlık. Hic bitki cayi denemedim. Sadece duzenli gaz damlasi vermeye basladim o sekilde rahatladı. Ve maalesef hâla uyaniyor yapisi buHangi damla canım?
10 aylık bebelerde gaz problemi de gerçekten hayret verici ya. Bende humananın rezene kimyon çayını alıp ondan mı içirsem acaba diye düşünüyordum.
Benim oğlum pek yemediği için blw yapamıyorum. Ona kalsa hiç yemeyecek çünkü.Kizlar bugün neler yedi bebişleriniz . Bana da yarına fikir olur. Artık bişey bulamıyorum. Bir de klsaik mi blw mi besleniyorlar? Ekmek veriyor musunuz?
Benimki bugün her zamanki gibi kahvaltı yapmadı canın sağolsun dedim , öğleden sonra 2-3 gibi yoğurt yedirdim yarım kase kadar içine de ceviz rendelemiştim. Akşam da yarım kase tarhana içti içine de haşlanmış nohut atmıştım pişirirken azcık da bizim ezogelin çorbasından verdim. Her gün iki üç lokma ekmek atıyorum ağzına ya ben, eliyle tutabilecekleri eline veriyorum bazen de bem yediriyorum benim karışık gidiyor canım hem blw hem klasikKizlar bugün neler yedi bebişleriniz . Bana da yarına fikir olur. Artık bişey bulamıyorum. Bir de klsaik mi blw mi besleniyorlar? Ekmek veriyor musunuz?
Bende karabocekte oluyordu dunden beri hic iyi değilim. Aslinda banyo da sineklik vardi. Giderlerden şüpheleniyorumBanyonun falan camı varsa ordan girmiş olabilir mi?
Bende bir kere evde siyah böcek gördüm. Hamam böceği değilde ona benzer birşey iğrenç.
Çocukta tam yerdeydi. Onu nasıl kucağıma aldım üstüne nasıl terlik fırlattım bilmiyorum. Muhtemelen dışardan geldi. Eşim böcek ilacı alıp kapı arasına falan sıktı bir daha görmedik. Ama ben çok korkarım aşırı derecede böxek fobim var. Birde çocuklarda sıkıntılı dediğin gibi herşeyi ağzına atıyorlae benim oğlan yeri bile yalıyor.
Ay insan evden soğuyor ya valla bende taşınma istiyorum ama pek mümlün değil şuan.
Cnm ben olsam yaptirirdm cunku ummadigim beklemedigim bi sonuc aldim saskinim... bizkmde elindenn aldilar cnm kann zor geldi hatta acmi dedi degil dedim biraz kolunu sıktil akti kan off cok zordu . Korona oldugumda istahi berbatti canim simdi toparladi ne bileyim dikkatte ediyorumYa bizim de bugün kontrol vardı. Damarı buldular ama kan gelmedi, kan gelmeye başlayıp kesildi. Oğlum desen totosunu yırttı ağlaya ağlaya daha ne aşısını ne dr kan alınmaya başlanmadan. Daha genel muayenede ağlamaya başladı.
Doktor 1 ay sonra deneyelim falan dedi de. Napsam yaptırmasam nasıl olur diye düşünüyorum çok ağladı çünkü bi daha bugünü yaşamak istemem.
İştahınız nasıl canım? Demir eksikliği iştahsızlık yapıyor diye biliyorum
Bi fikrm yok kanka. Hastame salla pati dandik bir hastanede degil . Hgb 9.03 cikmis demir 16Kuzum tahlilde bir yanlışlık ihtimali olabilir mi ya? Sen bu konuda çok dikkatli davranıyorsun
Yumurta yogurt kofte brokoli karnibahar canim bugun cok yuklenemedimKizlar bugün neler yedi bebişleriniz . Bana da yarına fikir olur. Artık bişey bulamıyorum. Bir de klsaik mi blw mi besleniyorlar? Ekmek veriyor musunuz?
Bende canim valla .toparlariz insallajHic beklemezdim senin bebeden
Ben sabah 1 yumurta sarısıKizlar bugün neler yedi bebişleriniz . Bana da yarına fikir olur. Artık bişey bulamıyorum. Bir de klsaik mi blw mi besleniyorlar? Ekmek veriyor musunuz?
Pulbiberli naneli sos muğğğBenim oğlum pek yemediği için blw yapamıyorum. Ona kalsa hiç yemeyecek çünkü.
Karışık sebzeli brokoli çorbası yaptım öğlen. Kendimiz için pulbiberli naneli sos hazırladım.biz de oğlum da yedik. Ben de çok seviyorum bu çorbayı. Brokoli, karnabahar, soğan, sarımsak, kabak, biber, havuç aklıma gelen evde olan bütün sebzeleri koyuyorum.
Akşam da köfte makarna azıcık yedi. Zaten köftesi dünden kalmıştı.
Ekmek vermiyorum doktor ısrarla yaşına kadar doyumluk yemeyecek tadımlık yiyecek deyip duruyor. Bugün çok az yiyor dedim de kızdı. Miktarına takılma dedi yedi mi yedi tamam diyor. Ömür boyu yemek yiyecek istediği kadar süt içsin dedi
Anladım canım çok sağolBenimki bugün her zamanki gibi kahvaltı yapmadı canın sağolsun dedim , öğleden sonra 2-3 gibi yoğurt yedirdim yarım kase kadar içine de ceviz rendelemiştim. Akşam da yarım kase tarhana içti içine de haşlanmış nohut atmıştım pişirirken azcık da bizim ezogelin çorbasından verdim. Her gün iki üç lokma ekmek atıyorum ağzına ya ben, eliyle tutabilecekleri eline veriyorum bazen de bem yediriyorum benim karışık gidiyor canım hem blw hem klasik
Masallah maşallahYumurta yogurt kofte brokoli karnibahar canim bugun cok yuklenemedim
Afiyet olsun bebişe teşekkür ederimBen sabah 1 yumurta sarısı
Labne peynir, ıhlamur ve ceviz veriyorum
öğlen brokoli çorbası verdim
akşama doğruda karışık bulgurlu sebze çorbası verdim
Aralarda da emdi
Bu gün yoğurt ve meyve vermedim
ama bende de çok çeşit yok
Kızlar yazında bana da fikir olsun
Evet canım eşim de aynısını söyledi alıcaz bir taneMontessori yatagi cnm istedigi yere gitsin yayla gibi :)
HahahhahahhaOkudu iste aradigi gaz buydu ve gece beslenmesini kesmekten vazgecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?