2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Okudu iste aradigi gaz buydu ve gece beslenmesini kesmekten vazgecti

Hangi damla canım?
10 aylık bebelerde gaz problemi de gerçekten hayret verici ya. Bende humananın rezene kimyon çayını alıp ondan mı içirsem acaba diye düşünüyordum.
Benim buyuk kiz dile kolay 2.5 sene gaz sancisi yasadi. Gaz ve kabızlık. Hic bitki cayi denemedim. Sadece duzenli gaz damlasi vermeye basladim o sekilde rahatladı. Ve maalesef hâla uyaniyor yapisi bu

Kizlar bugün neler yedi bebişleriniz . Bana da yarına fikir olur. Artık bişey bulamıyorum. Bir de klsaik mi blw mi besleniyorlar? Ekmek veriyor musunuz?
Benim oğlum pek yemediği için blw yapamıyorum. Ona kalsa hiç yemeyecek çünkü.
Karışık sebzeli brokoli çorbası yaptım öğlen. Kendimiz için pulbiberli naneli sos hazırladım.biz de oğlum da yedik. Ben de çok seviyorum bu çorbayı. Brokoli, karnabahar, soğan, sarımsak, kabak, biber, havuç aklıma gelen evde olan bütün sebzeleri koyuyorum.
Akşam da köfte makarna azıcık yedi. Zaten köftesi dünden kalmıştı.
Ekmek vermiyorum doktor ısrarla yaşına kadar doyumluk yemeyecek tadımlık yiyecek deyip duruyor. Bugün çok az yiyor dedim de kızdı. Miktarına takılma dedi yedi mi yedi tamam diyor. Ömür boyu yemek yiyecek istediği kadar süt içsin dedi

Kizlar bugün neler yedi bebişleriniz . Bana da yarına fikir olur. Artık bişey bulamıyorum. Bir de klsaik mi blw mi besleniyorlar? Ekmek veriyor musunuz?
Benimki bugün her zamanki gibi kahvaltı yapmadı canın sağolsun dedim , öğleden sonra 2-3 gibi yoğurt yedirdim yarım kase kadar içine de ceviz rendelemiştim. Akşam da yarım kase tarhana içti içine de haşlanmış nohut atmıştım pişirirken azcık da bizim ezogelin çorbasından verdim. Her gün iki üç lokma ekmek atıyorum ağzına ya ben, eliyle tutabilecekleri eline veriyorum bazen de bem yediriyorum benim karışık gidiyor canım hem blw hem klasik

Bende karabocekte oluyordu dunden beri hic iyi değilim. Aslinda banyo da sineklik vardi. Giderlerden şüpheleniyorum

Cnm ben olsam yaptirirdm cunku ummadigim beklemedigim bi sonuc aldim saskinim... bizkmde elindenn aldilar cnm kann zor geldi hatta acmi dedi degil dedim biraz kolunu sıktil akti kan off cok zordu . Korona oldugumda istahi berbatti canim simdi toparladi ne bileyim dikkatte ediyorum

Ben sabah 1 yumurta sarısı
Labne peynir, ıhlamur ve ceviz veriyorum

öğlen brokoli çorbası verdim

akşama doğruda karışık bulgurlu sebze çorbası verdim
Aralarda da emdi
Bu gün yoğurt ve meyve vermedim

ama bende de çok çeşit yok
Kızlar yazında bana da fikir olsun

Pulbiberli naneli sos muğğğ afiyet olsun canim sagolasin

Anladım canım çok sağol

Afiyet olsun bebişe teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…