2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ama bak simdi pis pis utangac utamgac airitmadim.desem yalan olur hasedimi geri cekiyorum peroya yolluyom gene gelmiyo guya evinin kadini cocuklarinin anasi olacağdi PeRRieR ho ho ho?

Bir bakışı canlar yakar gülüşüne cihan değer Pinko gelin ayağına takar halhal Baga bulaşmış yine bah bah ne dıon gı gene heee ojemi bilem sürdüm geldim tililili

Benım bebemde benım calıstıgm donem ben ise giderken sabahın körunde bir uyanırdı saatlerce uyumazdı. Sımdı ben evdeyim 10 11 e kadar yatıyor. Cok gec geliyor bana bu saat.cunku gunluk rutin dısı oluyor kahvaltısı gecikiyor dıger ogunlerde tabiki. Normal mı kızlar. Gece dahamı az emzirmek gerek acaba. Bıraksam sabaha kadar memede uyur.

dun iyi uyudu cunku agri kesici olarak dolven vermistim bugun calpol vereyim dedim azılardan hep kulak cekip duruyor bugun uyumadi calpol bi ise yaramiyor bizde kv gile gittik orada hic kucagimdan inmedi ben yokken iyi ama veni gorunce vasliyor aglamaya baba gelmek istiyir siyam ikizi gibi gezdik bugun de 22.00 da uyudu 1.30 da uyandi 2 saat uyutamayinca kulaklari cekistirince anladim calpol bi ise yaramadigini hayirlisi simdi yine uyutuyorum su disler bi bitse daha bi ton var ya iki azi ciksa geriye 10 dis daha var oy oy

nasil olacak ki o, ciglik cigliga olacak gece beslenmesini kezsek yine vermek zorunda kalicaz ki

Bu bizim doktorda olabilir ,her zaman 1kasik bile yediyse hersey yolunda kilolu olmasin diyor

Zehir alsak eslem her buldugunu agzina atıyor, hatta ona ne kalmis yusra bile atar agzina. Of tasinmak istiyorum ama imkansız gibi bişey
giris kata da kolay girerler tabi ya giris kapisi ya da balkondan girmistir pislik hayvan ya cnm cocuklari alip gudeceksin bi gun eşin halledecek

Gecmia olsun canim damlayla toparlar umarim ,belki sormuşlardır ama oglumum sizinki gibj kani cok dusuk cikinca şaşırmkati doktor yeni emzirilip tahlil yapilinca sute bagli bisey oluyor demisti tahlili tekrarlamiatik bir hafta icinde gecmis zamn emin degilim 4 yada 5 saat emzirmeden yapmıştık 10aylikti yaptigimizda o 1haftada ilac filan vermemistik ama sonuçta baya fark vardi

nasil olacak ki o, ciglik cigliga olacak gece beslenmesini kezsek yine vermek zorunda kalicaz ki
Kesmek degil bebemm bıraz azaltmak mi gerek diyorum yani yapılması gereken bumu acaba.. Ama ben istemem yaaa bebem bool bol emsın isterim. Bana dıolar ki sen cok alıstırmıssın sureklı memede.. Ohne guzel yapmısım emsın bol bol. Oncekı bebemde de aynısını yapmıstım sımdıkındede bida olsaaa bidaaa yaparım tilililili gece gece de halay getmedi gııı bahceler de mor meni verem ettin sen beni Gaziantep yolunda oldurdun benı gelın dilolololo

tey tey tey benim oglan da emdi o yuzden emzirmedim verdik dolveni sallaniyir birazdan indircem bacak koptu hayir bi de kendini hafif zannetmesi yok mu ha bire kucak istiyor deli midir divane midir

Kısa gunun karı dökülekalma emi dogdugundan beri oğlanın pohuynan südüğüynen oynuyon kanka hadi şakayı gene ittim bi kenarlarada oncelıkle gecmıs olsun bacıcıgım. Su sutten kesme olayı gece olayı yanı abooov cesaret ister yaaaa hemde yazık demı gııı az daha sömmürseler olmamı bızım bebeler
Evde gerçekten fare var ben kendimi nerelere atsam
Offf ajoom offf sorma nasıl bır psikolojidir cok iyi bilirim. Benım 4.katta gordum ben hemde kocaman lağım faresıydi apartmanın dairemın kapısında ayakkabılarımı aldım ayakkabılıktn dıskapıyı bır actımkı kapının hemen onunde. Sen nasıl cıktın ta buralara.. Komsum asagı kadar supurgeyle iteleyerk bıle zor indirdi ki o fare bu kata kadar tırmanmayı nasıl basardı aklım almıyor. Cok istedim bu evden tasınmayıda komsu lar rahatlattı. Daha öncede binada bir kere gorulmus ama evlerde yok dediler. Cok zor alıstım halada korkuyorm. Dusun bu eve tqsındım bir hafta sonra oldu bu olay. Psikolojiyi dusun artık. Tekrar tasınmak istedim Baska eve ama dedıgım gıbı komsu lar evde yoktur korkma diye bayagı rahatlattlar... Ama hala daha dis kapiyi cok dikkatli acarım okadar etkılenmısımkı bugun bebıse corap alacağım fare fıgurlu olanı almak istedim ama aklıma o gun geldı geri bıraktım.sınırlerım bozuldu

tey tey tey benim oglan da emdi o yuzden emzirmedim verdik dolveni sallaniyir birazdan indircem bacak koptu hayir bi de kendini hafif zannetmesi yok mu ha bire kucak istiyor deli midir divane midir
Benimde bacaaaaam koptu Yaaa. Buyuk oglan dolanıyor ortalıkta onun sesine fırlıyor mınıkte. Anam her sese cıt sesine bile uyanıyor bacım ben nerelere gıdem yaav

Kızlar kız kardeşimi dolandırdılar. Annemler baya bir zarara uğradı. Aman diyim sizde çok dikkat edin ya. Arkadaşınızda olsa sosyal medyadan gelen linklere tıklamayın. Yakın bir arkadaşının. instagramını çalmışlar. Arkadaşı gibi konuşmuş kız bunla. Telefonunu istemiş yok numaralar silindi falan diye vermiş. Yok arkadaşım genel müdürlükte çalışıyor türk telekom kampanya yaptı falan diye. Kredi kartı bilgilerini falan vermiş insan biran boşlukta olabiliyoe düşünemiyor. Birde arkadaşı doktormuş. Ondan zaten dolandırmaz beni diye düşünmüş. Çalıncağı aklına gelmemiş. Eve bir geldim anlamamış dolandırıldıklarını ben mesajları falan görünce anladım ya. Sonra bir link veriyorlar yok hayvanlar için imza topluyoruz bilmemne hesabı çalıyorlar.
Sonra kardeşimin hesabınfan kaç kişiyi kardeşim gibi konuşarak dolansırmaya çalışmış
Hayır kardeşim beni aradı yok bir arkadaşım para göndercek kartını arkalı önlü çelip atar mısın falan diye. Bende yoldaydım o sıra ne parası bilmemne falan diye sordumda ıban atsam olmaz mı dedim yok öyle bilmiyormuş falan dedi o an düşünmeden attım. Allahtan internete kapalıydı kartım benden çekememişler. :/

O hepten berbat cnm ferritin en az 6olmasi gerekiyor 0.9 cikmis. Demir en az 36 olmasi gerekiyo 16 cikmis
Canım bestiron damla hiç bir işe yaramıyor sanırım. Üstelik sen düzenli kullanıyordun dimi? Bizimde ferritin düşük çıkmıştı. Aonra bir daha test yaotırmadım ama yükselmiştir inşallah.
Pekmez kahvaltısına katıyordum ama yedirmiyordum. Gerçi pekmezde de çok fazla demir yokmuş. Ette daha çok varmış. Yinede pekmezli limonlu su yapıyoeuz onu çok sevdi içiyor. Demiri yükseltiyormuş bu şekilde.
Her gün et yedirmeye çalışıyorum. Önceden hep sebze yapardım arada bir et koyardım.
Şimdi bir gün kıyma bir gün et mutlaka yemeklerinin içine ekliyorum.
Kuzu ciğerine başladım doktorum söyledi. 10 günde bir ciğer yediriyorum. Ben normalde ciğer çok severim ama kuzu ciğeri kötüymüş. Kokusu ve çok kötü oluyor pişirirken yemez diye düşünüyordum ama çok severek yiyor. Sende deneyebilirsin. Kanı çok yükaeltiyormuş.
Kinoa aldım ondan haftada bir yedirmeye başladım.
Artık. Dahada yükselmediyse daha ne yapaak.

2 saat oldu taam 2 saattir uyutmaya çalışıyorum, ve öyle bir baş ve diş ağrısı başladı ki sormayın. Bir de eş olacak ayıya öyle bir sinirliyim ki şuan mahkeme olsa tek celsede boşarım o kadar. Sinirden ağlıyorum bana noldu demiyor ayıı gel babacım diyor yattığı yerden, he gel bir gelirki bu da. Nedir bizim çektiğimiz yaa, adamlar sadece yapma kısmında, ee sonrasııı. Hay tüküreyim ağzıma,evlendim bir de çocuk yaptım bu ayıdan

Peri yaaaa ya sütünüz var emzirin deli misiniz siz . Benim bitti süt olsada versem diyorum valla ayıp bak bacılar şifa o antikor .. coronabükücü. Pericim tebrikler canım lülülülülü
Mor meni ne gııı

Sakin olmaya çalış canım bı elini yüzünü yıka . Yoruluyoruz çok normal bizim grup bu ara ağlıyor birikti herşey çünkü normal geçecek isallah kısa zamanda.. üzme canını sen buraya yaz anlat biz varız tatlı anne

Canım çok sağol Şimdi uyuttum ancak koydum yerine umarım uyanmaz iyi ki varsınız, insan buraya yazınca rahatlıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…