Ama bak simdi pis pis utangac utamgac airitmadim.desem yalan olurhasedimi geri cekiyorum peroya yolluyom gene gelmiyo guya evinin kadini cocuklarinin anasi olacağdi PeRRieR ho ho ho?
Neden uyumuyor kuzum bır rahatsızlığı var gibimi aglıyorTam 1 bucuk saattir yatmamak için ağlıyor deli edecek beni bu saate kalan bebek mi kaldı
Aynen canim cabalicam artik gak meme guk meme yok zopa var zopa
nasil olacak ki o, ciglik cigliga olacak gece beslenmesini kezsek yine vermek zorunda kalicaz kiBenım bebemde benım calıstıgm donem ben ise giderken sabahın körunde bir uyanırdı saatlerce uyumazdı. Sımdı ben evdeyim 10 11 e kadar yatıyor. Cok gec geliyor bana bu saat.cunku gunluk rutin dısı oluyor kahvaltısı gecikiyor dıger ogunlerde tabiki. Normal mı kızlar. Gece dahamı az emzirmek gerek acaba. Bıraksam sabaha kadar memede uyur.
Benim oğlum pek yemediği için blw yapamıyorum. Ona kalsa hiç yemeyecek çünkü.
Karışık sebzeli brokoli çorbası yaptım öğlen. Kendimiz için pulbiberli naneli sos hazırladım.biz de oğlum da yedik. Ben de çok seviyorum bu çorbayı. Brokoli, karnabahar, soğan, sarımsak, kabak, biber, havuç aklıma gelen evde olan bütün sebzeleri koyuyorum.
Akşam da köfte makarna azıcık yedi. Zaten köftesi dünden kalmıştı.
Ekmek vermiyorum doktor ısrarla yaşına kadar doyumluk yemeyecek tadımlık yiyecek deyip duruyor. Bugün çok az yiyor dedim de kızdı. Miktarına takılma dedi yedi mi yedi tamam diyor. Ömür boyu yemek yiyecek istediği kadar süt içsin dedi
yaaa pisligi mi var cnm yoksaEvde gerçekten fare var ben kendimi nerelere atsam
giris kata da kolay girerler tabi ya giris kapisi ya da balkondan girmistir pislik hayvan ya cnm cocuklari alip gudeceksin bi gun eşin halledecekZehir alsak eslem her buldugunu agzina atıyor, hatta ona ne kalmis yusra bile atar agzina. Of tasinmak istiyorum ama imkansız gibi bişey
Cnm ben olsam yaptirirdm cunku ummadigim beklemedigim bi sonuc aldim saskinim... bizkmde elindenn aldilar cnm kann zor geldi hatta acmi dedi degil dedim biraz kolunu sıktil akti kan off cok zordu . Korona oldugumda istahi berbatti canim simdi toparladi ne bileyim dikkatte ediyorum
Kesmek degil bebemm bıraz azaltmak mi gerek diyorum yani yapılması gereken bumu acaba.. Ama ben istemem yaaa bebem bool bol emsın isterim. Bana dıolar ki sen cok alıstırmıssın sureklı memede.. Ohne guzel yapmısım emsın bol bol. Oncekı bebemde de aynısını yapmıstım sımdıkındede bida olsaaa bidaaa yaparım tililililinasil olacak ki o, ciglik cigliga olacak gece beslenmesini kezsek yine vermek zorunda kalicaz ki
tey tey teyKesmek degil bebemm bıraz azaltmak mi gerek diyorum yani yapılması gereken bumu acaba.. Ama ben istemem yaaa bebem bool bol emsın isterim. Bana dıolar ki sen cok alıstırmıssın sureklı memede.. Ohne guzel yapmısım emsın bol bol. Oncekı bebemde de aynısını yapmıstım sımdıkındede bida olsaaa bidaaa yaparım tililililigece gece de halay getmedi gııı bahceler de mor meni verem ettin sen beni Gaziantep yolunda oldurdun benı gelın dilolololo
Kısa gunun karıKizlar biz hast geldik. Gelisimi iyi dedi ama fazla kilo almamis pek degisiklik yok kilosunda onemli degil persentilde gayet iyi ve yemesi emmesi iyouse sikinti yok dedi . Kabizlik icin makatina bakti catlak yok . Kulagini cekistiriyordu kulaklarida iyi . Gece uyumuyor dedim surekli emmek istiyor bundonemde aliskanlik oluyor dedi peki gece beslenmesini birakma konusunda ne dersiniz dedim tabi birak artik gerek yok acikmaz dedi . Uyku egitimi arastirabilirsinn deneyebilirsinn dedi dedim ziyade olsun denedik olmaaayiii. Bingildagi buyuktu normale donmus .3tup kan ve idrar verdik . Elinini uzerinden aldi hemsire agladi baya kurban oldugum, hatta zorundan isedi idrari kolay aldim kisa gunun kari
Offf ajoom offf sorma nasıl bır psikolojidir cok iyi bilirim. Benım 4.katta gordum ben hemde kocaman lağım faresıydi apartmanın dairemın kapısında ayakkabılarımı aldım ayakkabılıktn dıskapıyı bır actımkı kapının hemen onunde. Sen nasıl cıktın ta buralara.. Komsum asagı kadar supurgeyle iteleyerk bıle zor indirdi ki o fare bu kata kadar tırmanmayı nasıl basardı aklım almıyor. Cok istedim bu evden tasınmayıda komsu lar rahatlattı. Daha öncede binada bir kere gorulmus ama evlerde yok dediler. Cok zor alıstım halada korkuyorm. Dusun bu eve tqsındım bir hafta sonra oldu bu olay. Psikolojiyi dusun artık. Tekrar tasınmak istedim Baska eve ama dedıgım gıbı komsu lar evde yoktur korkma diye bayagı rahatlattlar... Ama hala daha dis kapiyi cok dikkatli acarımEvde gerçekten fare var ben kendimi nerelere atsam
Benimde bacaaaaam koptu Yaaa. Buyuk oglan dolanıyor ortalıkta onun sesine fırlıyor mınıkte. Anam her sese cıt sesine bile uyanıyor bacım ben nerelere gıdem yaavtey tey teybenim oglan da emdi o yuzden emzirmedim verdik dolveni sallaniyir birazdan indircem bacak koptu hayir bi de kendini hafif zannetmesi yok mu ha bire kucak istiyor deli midir divane midir
Canım bestiron damla hiç bir işe yaramıyor sanırım. Üstelik sen düzenli kullanıyordun dimi? Bizimde ferritin düşük çıkmıştı. Aonra bir daha test yaotırmadım ama yükselmiştir inşallah.O hepten berbat cnm ferritin en az 6olmasi gerekiyor 0.9 cikmis. Demir en az 36 olmasi gerekiyo 16 cikmis
Peri yaaaaKesmek degil bebemm bıraz azaltmak mi gerek diyorum yani yapılması gereken bumu acaba.. Ama ben istemem yaaa bebem bool bol emsın isterim. Bana dıolar ki sen cok alıstırmıssın sureklı memede.. Ohne guzel yapmısım emsın bol bol. Oncekı bebemde de aynısını yapmıstım sımdıkındede bida olsaaa bidaaa yaparım tililililigece gece de halay getmedi gııı bahceler de mor meni verem ettin sen beni Gaziantep yolunda oldurdun benı gelın dilolololo
Sakin olmaya çalış canım bı elini yüzünü yıka . Yoruluyoruz çok normal bizim grup bu ara ağlıyor birikti herşey çünkü normal geçecek isallah kısa zamanda.. üzme canını sen buraya yaz anlat biz varız2 saat oldu taam 2 saattir uyutmaya çalışıyorum, ve öyle bir baş ve diş ağrısı başladı ki sormayın. Bir de eş olacak ayıya öyle bir sinirliyim ki şuan mahkeme olsa tek celsede boşarım o kadar. Sinirden ağlıyorum bana noldu demiyor ayıı gel babacım diyor yattığı yerden, he gel bir gelirki bu da. Nedir bizim çektiğimiz yaa, adamlar sadece yapma kısmında, ee sonrasııı. Hay tüküreyim ağzıma,evlendim bir de çocuk yaptım bu ayıdan
Canım çok sağolSakin olmaya çalış canım bı elini yüzünü yıka . Yoruluyoruz çok normal bizim grup bu ara ağlıyor birikti herşey çünkü normal geçecek isallah kısa zamanda.. üzme canını sen buraya yaz anlat biz varıztatlı anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?