- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Kuzum eşime çok sinirliyim, ya beni çıldırtıyor sanki bu çocuk sadece benim. Sevmesine sevme var ama bakım,ilgi nerede! Yiyor, içiyor , yatıyor valla tek yaptığı şey bu! Ben biraz ilgileneyim sen şunu yap ya da dinlen yok. Evde ya tüm gün evde biraz anlayış bekliyorum. Suratım asılınca neden mutsuzsun, söyleyince ne alakası var! Ben de yoruldum artık hem de çokCnm sen taa o zaman gidecektin keske ertelemeseydin. Ne oldu anlatmak istermisin
Hahahah sesli güldüm kız valla trajikomik gerçekten. Ya benzetsinler tamam da çocuk askere gidecek hala aynı muhabbet. Her gördüklerinde sanki ilk defa görmüş gibi ay söyle ay böyle yiter yani. Sinirleniyorum artık ben kendimi tutamayacakmisim gibi hissediyorum artık zaten yorgunum. O yüzden sizden fikir almak istedim valla ne yapayım diye. Gaza gelme ben de gelirim haCnm biliyomusun kizima hamileyken hep ins esime benzer die dua ediyordum dogdu yok halasida oyleydi babasida oyleydi bu bebegin anasi yokmu dedim halasiyla babasinami ait dedim cemkirdim . Surekli kabizdi kabizkigida size cekmis dedim bozdum her firsatta. Insallah esie bemzer dedigime diyecegime pismam etmislerdi filancanin kizinin torununa bile benzetirlerdi ama bana aslaaa. Simdi oglusumu cogu kisi bama bezetiyo bana benzetmeyende dayisina benzetiyor. Ikimizimde cenesinde gamzesi var severlerken oyy gozlerr oyy kirpiklere bak diyolar ama ayy cenendeki gamzeyi severim yada gamzeni yesinler diyen yok nie cunku anasindada gamze var. Bu isler her yerde oyle herkes kendine benzettigi biryerini buluyo ama sonuc olarak benim yimirtalarim uyumayan 2genini getirmis yimirtama sivamis zaten sinirliyim iyice seninkilerede ayarlandim
Ay ne güzel ben de artık sallamamayi ogrensem keşke. Hamilelikte gıcık kaptım ordan beri devam düzelmez biliyorum hepten gıcık oldum diyorlar hatta böyle yaparak. Uzaktayiz biz görüntülü görüşme yapıyoruz haftada 2 kere. İşte geçen gün gene benzeme olayı oldu. Cinlendim. Ama susuyorum işte aman kötülük olmasın diye. Millet rahat konuşuyor ben sus sus sus bkaalim sonu bok olmaz isallah.Kuzum yaa hiç umursama. Benim kızım benim küçüklüğüme benziyor. Oğlum da rahmetli babama çok benziyor. Bunu zaman zaman kendileri de dayanamayıp itiraf ediyorlar, çünkü çok bariz bir benzerlik. Ona rağmen bazen egolarına yenik düşüp acaba bizim tarafa mı benziyor muhabbetleri oluyor. Ben kayın ailemi önemsemeyi bırakalı çok oluyor.Allah'a şükür iyi anlaşırız ama hep mesafe vardır aramızda. Bu mesafeyi sağlayan da benim. Onlara kalsa aheyy aheyyy Bir de bizim evlerimiz çok yakın canım, düşün..
Aklın yolu birSaglik ocagi bise birakmisti gitmedik bizde zaten 1 yasinda yapilacak diye.kizamik vakalaari artmis diyede koronadan insan gormuyoruz ki bulassin hem 1 yasina ne kaldi diye dusundum acikcasi
Seninki seviyor cnm en azindan.isten gelir gelmez birseylerle ugrasiyor cocugun yuzune bakmadi inanirmisin dedim ki cocuk yuzunu cizmis cok kotu kanadi baya (ki cizmemisti cocugun yuzune baksin lafimi sokayim diye ) yuzune bakmadan cizmistir o beklerim ben dedi.daha sonra bakti hani cizmemis dedi.bende soylendim tabii.ama baskalarinin yaninda cok ilgili baba gorunur.sonra aldi ozledim ilgileneyim seveyim dedi bi baktim tv den cocuga muzik acmis cocuk tv izliyor kendiside elinde telefon boylemi seviyorsun dedim.K
Kuzum eşime çok sinirliyim, ya beni çıldırtıyor sanki bu çocuk sadece benim. Sevmesine sevme var ama bakım,ilgi nerede! Yiyor, içiyor , yatıyor valla tek yaptığı şey bu! Ben biraz ilgileneyim sen şunu yap ya da dinlen yok. Evde ya tüm gün evde biraz anlayış bekliyorum. Suratım asılınca neden mutsuzsun, söyleyince ne alakası var! Ben de yoruldum artık hem de çok
Ben mutlaka giderim onlara birazda merak ederim acikcasi.soyle ki eger kilo yeteri kadar almadigini gorursem ek besini bir tik arttirmayi dusunurum.su an karismiyorum bazen guzel yiyor bazen de agzini bicak acmiyor.oyle olunca kandirsam yer ama kandirmiyorum hic cunku o ayki kilo alimi iyi diye.ama tabii bu benim gorusum cocugunun kilosu iyi diyorsan goturmeyebilirsinde cnm.bir de her ay birsuru sorularim oluyor onlarin cevaplarini alip ona gore hareket ediyorum.ben ozel dr a gidiyorum ama dr umuz her ay soruyor diger aya gore gelisiminde sizce ne degisti diye bende soyluyorum mesela.ona gore de bilgilendiriyor.Aklın yolu birboy kilo ölçümü için getirin dedi gidiyim mi yoksa ona damı 1 yasa bekleyim
Canım üzerinde düşünmemeye çalış. İlk zamanlar kendini buna zorla, zamanla umursamamaya başlarsın. Alışkanlık olur çünkü. İngilizce bi deyim vardır belki duymuşsundur, fake it till you make it. Yani öyle olana kadar öyleymiş gibi davran. Sen ailenle bebişinle keyifli ol. Her zaman birşeylerle meşgul tut zihnini. Senin burcun ne?Ay ne güzel ben de artık sallamamayi ogrensem keşke. Hamilelikte gıcık kaptım ordan beri devam düzelmez biliyorum hepten gıcık oldum diyorlar hatta böyle yaparak. Uzaktayiz biz görüntülü görüşme yapıyoruz haftada 2 kere. İşte geçen gün gene benzeme olayı oldu. Cinlendim. Ama susuyorum işte aman kötülük olmasın diye. Millet rahat konuşuyor ben sus sus sus bkaalim sonu bok olmaz isallah.
Allahım şimdi seninkine de ayrı bir delirdim valla, sanki bu zamanları bir daha gelecek bu bebeklerin. Büyüdüğünde acaba eksiklik hissedecek mi, ben baba olarak görevimi yaptım mı diyebilecek mi? Ama sen çok güçlü bir annesin canım benim, inan Ayaz paşa senin sayende hiç bişeyin eksikliğini hissetmeyecek, Rabbim sana güç, sağlık versin. Babalarından da köklerine kibrit suyuSeninki seviyor cnm en azindan.isten gelir gelmez birseylerle ugrasiyor cocugun yuzune bakmadi inanirmisin dedim ki cocuk yuzunu cizmis cok kotu kanadi baya (ki cizmemisti cocugun yuzune baksin lafimi sokayim diye ) yuzune bakmadan cizmistir o beklerim ben dedi.daha sonra bakti hani cizmemis dedi.bende soylendim tabii.ama baskalarinin yaninda cok ilgili baba gorunur.sonra aldi ozledim ilgileneyim seveyim dedi bi baktim tv den cocuga muzik acmis cocuk tv izliyor kendiside elinde telefon boylemi seviyorsun dedim.
1 yastaki asiyi öne cekmisler. Çünkü yayilmaya baslamis hastalikKızlar hemşiremiz aradı 9 aylık aşısı için, ama ben yaptırmayı düşünmüyorum. Büyük kızımın asi kartına baktım onda 9 aylık aşısı yok..yaptirmak istemeyen var mı benim gibi
Ben tek basimada yeterim cnm yavruma.istesin ben ona dede de olurum.:) ama birilerinden duymak o kadar iyi geliyor ki inanirmisin ben yasantimi sana anlatsam dersin ki nasil bu kadar mulayim ve pozitifsin dersin.Allah yanimizda olsun yeter diyorum kimse olmasin.takma demesi kolay gibi geliyor cnm ama inan ki takma farzetki o evde yok ben oyle yapiyorum inanirmisin.ve takmamaya basladiktan sonra daha bir mutlu oluyor insan cunku beklentin kalmiyor.hepimiz cok gucluyuz yeterki isteyelim.biz anneyiz ya anne :) evlatlarimiz icin ölumu bile goze aliyorken neden takayim.Allahım şimdi seninkine de ayrı bir delirdim valla, sanki bu zamanları bir daha gelecek bu bebeklerin. Büyüdüğünde acaba eksiklik hissedecek mi, ben baba olarak görevimi yaptım mı diyebilecek mi? Ama sen çok güçlü bir annesin canım benim, inan Ayaz paşa senin sayende hiç bişeyin eksikliğini hissetmeyecek, Rabbim sana güç, sağlık versin. Babalarından da köklerine kibrit suyu
Biz yaptırdık arkadaşım . Koymuşlarsa aşı listesine vardır bi bildikleri dedimKızlar hemşiremiz aradı 9 aylık aşısı için, ama ben yaptırmayı düşünmüyorum. Büyük kızımın asi kartına baktım onda 9 aylık aşısı yok..yaptirmak istemeyen var mı benim gibi
bu insanlar tuhaf ya sana ne kime benziyirsa benziyor yani dimi tatli mi tatli ona bak sev gec niye insani sinir ederler bilmemCnm biliyomusun kizima hamileyken hep ins esime benzer die dua ediyordum dogdu yok halasida oyleydi babasida oyleydi bu bebegin anasi yokmu dedim halasiyla babasinami ait dedim cemkirdim . Surekli kabizdi kabizkigida size cekmis dedim bozdum her firsatta. Insallah esie bemzer dedigime diyecegime pismam etmislerdi filancanin kizinin torununa bile benzetirlerdi ama bana aslaaa. Simdi oglusumu cogu kisi bama bezetiyo bana benzetmeyende dayisina benzetiyor. Ikimizimde cenesinde gamzesi var severlerken oyy gozlerr oyy kirpiklere bak diyolar ama ayy cenendeki gamzeyi severim yada gamzeni yesinler diyen yok nie cunku anasindada gamze var. Bu isler her yerde oyle herkes kendine benzettigi biryerini buluyo ama sonuc olarak benim yimirtalarim uyumayan 2genini getirmis yimirtama sivamis zaten sinirliyim iyice seninkilerede ayarlandim
ay cnm istedigin popo olsun Rabbim gani gani vermis bana vende sana vereyim Robin hood misali mbr hood gibi popolulardan alip poposuzlara dagitayimŞimdi bazılarınız beni taşlayacak ama bişey dicemben çok zayıfladım kızlar yaaa . Hamilelik lohusalık vs derken unutmuşum zayıf halimi . Popom eridi gitti ne güzeldi Kocaman
Valla bana sorarsan cinnet gecirHahahah sesli güldüm kız valla trajikomik gerçekten. Ya benzetsinler tamam da çocuk askere gidecek hala aynı muhabbet. Her gördüklerinde sanki ilk defa görmüş gibi ay söyle ay böyle yiter yani. Sinirleniyorum artık ben kendimi tutamayacakmisim gibi hissediyorum artık zaten yorgunum. O yüzden sizden fikir almak istedim valla ne yapayım diye. Gaza gelme ben de gelirim ha
beni bi liposuction ve karin germe ameliyati yaptir cnm hayrinaBu yilbasinda piyango bana vurursa hepinize gercek suslu huniler yaptirip yollicam :)
Hahahahha onunda canina minnet ayy gel sen benle yat burda kal seni goturuyum falan diyobu insanlar tuhaf ya sana ne kime benziyirsa benziyor yani dimi tatli mi tatli ona bak sev gec niye insani sinir ederler bilmemgece uyumadiginda da kv den bi zahqmet gelsin ayy oglumun aynisi gece uyumazsan ben bakarim uykusuz kalirim desin bi zahmet madem oyle gece o baksin sende asil olanla artik ne yaparsan yap pink ohhhh sabahlar olmasin
beni bi liposuction ve karin germe ameliyati yaptir cnm hayrina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?