2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol canısı . Tam üstüne bastın daha geçen gün işte kv gözlerini kp ye benzetti... Sonradan görme olunca böyle oldular bence. Ama işte korona olduğundan goremiyorlar toruncuklarini. Nasıl üzülüyorum nasılllllllll.

Canım valla tüylerim diken diken oldu okurken Anneyiz evet ötesi var mı çok haklısın ben de elimden geleni yapacağım takmamak için o beni sorun etsin ben ona hiç zaman harcamayım gerçekten

Baska gelinleri varmi . Ayy kiyamam bende uzuldum simdi bak. Instada varmi onlar koz fotonuza annesi gibi guzel gozlu yazayim 2 kudurtalim

Cmm cok haklisin ama inam her ev ayni hagi arkadasimla dertlessem hesi kocasinin bu rahatligindan skayetci

Cmm cok haklisin ama inam her ev ayni hagi arkadasimla dertlessem hesi kocasinin bu rahatligindan skayetci
Rahatlıkları batsın kankaa ben şimdi naaaptıö biliyor musun gittim saçımı boyadım gece gece hem deilk kez boyamama rağmen fena da olmamış yarın minnoşumu hastaneye götürcem, bexsero nun ikinci dozu var bir de doktor görsün bakalım diye. Bu arada galiba bizim vajinal yapışıklık da geçti çok mutluyum onu da gösterip bir teyit etcem

Ohh tamam guncellenmissin

Baska gelinleri varmi . Ayy kiyamam bende uzuldum simdi bak. Instada varmi onlar koz fotonuza annesi gibi guzel gozlu yazayim 2 kudurtalim
He eltim var aynen canım . Tek torunları bizimki. Erkek ya bir de hepten gaza gelmeler hey allam. Yaz feysten de yaz feyk hesap açıp açıp yazsam mi ben de bence mantuklu

evet 3. kez uyandi gazi var halbuse gun icinde iki kez metsil damla vermistim simdi zinco verdim ins uyur

Ben bu gece beslenmesini kesemicem heralde kizlar . Daha simdiden 4.
Turu emiyor . Salladim koydum geri agladi verdim mecbur. Yolum cok taşli sirtimda koca bir yük...
kesmek istersen daha cok yipranirsin cnm he bire uyanacak belki hic uyumayacak bizimki de zaten 2 de yatti sayilir aha bir saattir yine onunla ugrasiyorum

Gunaydin. Benim kucuk bizdik 1e dogru yatti. 2 de uyudum 4te koca dana uyandi. Pış pış yap diye agladi. En sonunda dayanamadim yaptim. Kollarim ellerim tutmuyor. Eslem de Birkac kez emmeye uyandı. Sabahta bir ara yusra yanına yatmis gibiydi emin değilim koltukta uyuyo suan

Ben bu gece beslenmesini kesemicem heralde kizlar . Daha simdiden 4.
Turu emiyor . Salladim koydum geri agladi verdim mecbur. Yolum cok taşli sirtimda koca bir yük...
Ya canım sütüm var desin am belki yeterli gelmiyordur artık olabilir mi? Benimde dediğin gibiydi şimd en azından gecede 3 kere besleniyor. Gece yatarken emzirmiyorum muhallebi veya gece mamasını sıvı yapıp biberona koyuyorum 3-4 saat emme ihtiyacı olmuyor uyanıyor ama kucağımda sallayarak geri uyutuyorum. Sonra süt bieiktiği için 12 de falan emziriyırum. Ona gayet yetiyor kendi doyduğu için memeyi bırakıyor hatta. 3-4 gibi uyanıyor ondada mama veriyorum.
Benim farkettim doyunca zaten memeyi bırakıyor. Doymazsa meme istiyor. Sen mama vermek istemiyorsun ama bu şekilde yıpranmandansa denemeni öneriririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…