- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Huni istememde ogluma uyku nakli yaptirirsan cok makbule gecer zengin kadinBu yilbasinda piyango bana vurursa hepinize gercek suslu huniler yaptirip yollicam :)
Sağol canısı . Tam üstüne bastın daha geçen gün işte kv gözlerini kp ye benzetti... Sonradan görme olunca böyle oldular bence. Ama işte korona olduğundan goremiyorlar toruncuklarini. Nasıl üzülüyorum nasılllllllll.Valla bana sorarsan cinnet geciroyy benim guzel kaliteli yimirtaaaamm die sev yanlarinda . Her yerde var canim bu inanki butin bebeekler baba tarafina benzer . Bi ark var oglu kendisijim kopyasi ya kayonvalidesi diyormuski kizimnadi ayse diyelim aysenin kardesine benziyo yani gelinine benzetmeye dili varmiyo karinin ay naletler yaa .kafaya takma hepsi ayni lalalacim bi kere zaten oglusunun guzel gozleri ayni sen kirpigimi yiyin de gec bosver
Canım valla tüylerim diken diken oldu okurkenBen tek basimada yeterim cnm yavruma.istesin ben ona dede de olurum.:) ama birilerinden duymak o kadar iyi geliyor ki inanirmisin ben yasantimi sana anlatsam dersin ki nasil bu kadar mulayim ve pozitifsin dersin.Allah yanimizda olsun yeter diyorum kimse olmasin.takma demesi kolay gibi geliyor cnm ama inan ki takma farzetki o evde yok ben oyle yapiyorum inanirmisin.ve takmamaya basladiktan sonra daha bir mutlu oluyor insan cunku beklentin kalmiyor.hepimiz cok gucluyuz yeterki isteyelim.biz anneyiz ya anne :) evlatlarimiz icin ölumu bile goze aliyorken neden takayim.
Baska gelinleri varmiSağol canısı . Tam üstüne bastın daha geçen gün işte kv gözlerini kp ye benzetti... Sonradan görme olunca böyle oldular bence. Ama işte korona olduğundan goremiyorlar toruncuklarini. Nasıl üzülüyorum nasılllllllll.
Cmm cok haklisin ama inam her ev ayni hagi arkadasimla dertlessem hesi kocasinin bu rahatligindan skayetciK
Kuzum eşime çok sinirliyim, ya beni çıldırtıyor sanki bu çocuk sadece benim. Sevmesine sevme var ama bakım,ilgi nerede! Yiyor, içiyor , yatıyor valla tek yaptığı şey bu! Ben biraz ilgileneyim sen şunu yap ya da dinlen yok. Evde ya tüm gün evde biraz anlayış bekliyorum. Suratım asılınca neden mutsuzsun, söyleyince ne alakası var! Ben de yoruldum artık hem de çok
Rahatlıkları batsınCmm cok haklisin ama inam her ev ayni hagi arkadasimla dertlessem hesi kocasinin bu rahatligindan skayetci
Ohh tamam guncellenmissinRahatlıkları batsınkankaa ben şimdi naaaptıö biliyor musun gittim saçımı boyadım gece gece hem de ilk kez boyamama rağmen fena da olmamış yarın minnoşumu hastaneye götürcem, bexsero nun ikinci dozu var bir de doktor görsün bakalım diye. Bu arada galiba bizim vajinal yapışıklık da geçti çok mutluyum onu da gösterip bir teyit etcem
Kendime geldim kanka, yarın dişçiye de gideceğim, ödüm b.kuma karışıyor aslındaOhh tamam guncellenmissin
Yok be kanka korkma ol tedavini cektigin agrilar kdar canin yanmaz inanki...Kendime geldim kanka, yarın dişçiye de gideceğim, ödüm b.kuma karışıyor aslında
He eltim var aynen canım . Tek torunları bizimki. Erkek ya bir de hepten gaza gelmeler hey allam. Yaz feysten de yazBaska gelinleri varmi. Ayy kiyamam bende uzuldum simdi bak . Instada varmi onlar koz fotonuza annesi gibi guzel gozlu yazayim 2 kudurtalim
Çok haklısın kanka hadi bismillah, sen nasılsın, Çınartoş nasılYok be kanka korkma ol tedavini cektigin agrilar kdar canin yanmaz inanki...
Gelinin de uyutmuyor sağolsun bana da geliyorlarUyudugumu dusunurseniz uzulurum bak
Ben de bir saattir uyutmaya çalışıyorumUyudugumu dusunurseniz uzulurum bak
kesmek istersen daha cok yipranirsin cnm he bire uyanacak belki hic uyumayacak bizimki de zaten 2 de yatti sayilir aha bir saattir yine onunla ugrasiyorumBen bu gece beslenmesini kesemicem heralde kizlar . Daha simdiden 4.
Turu emiyor . Salladim koydum geri agladi verdim mecbur. Yolum cok taşli sirtimda koca bir yük...
Tamam kuzum. Bestiron 75 tl olmuş zaten çok pahalı. Birde işe yaramıyor üstelik.Cnm portakal veya mandalina suyuna katatak vericem ben c vitaminiyle demir emilimi daha yuksek oluyorya. Bende pers gidicem damlayi degistirirse dr soylerim sanada fikir olur
Ya canım sütüm var desin am belki yeterli gelmiyordur artık olabilir mi? Benimde dediğin gibiydi şimd en azından gecede 3 kere besleniyor. Gece yatarken emzirmiyorum muhallebi veya gece mamasını sıvı yapıp biberona koyuyorum 3-4 saat emme ihtiyacı olmuyor uyanıyor ama kucağımda sallayarak geri uyutuyorum. Sonra süt bieiktiği için 12 de falan emziriyırum. Ona gayet yetiyor kendi doyduğu için memeyi bırakıyor hatta. 3-4 gibi uyanıyor ondada mama veriyorum.Ben bu gece beslenmesini kesemicem heralde kizlar . Daha simdiden 4.
Turu emiyor . Salladim koydum geri agladi verdim mecbur. Yolum cok taşli sirtimda koca bir yük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?