- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bu kadar ise yaramaz oldugunu bilseydik almazdik canim yaa . Ben onu defneye kullaniyim bari . Simdi yeni yilda dahada zam gelir ozel damla ve ilaclara .artik irdelemicem devlet ne veriyosa dr ne yaziyosa onu kullancam .Tamam kuzum. Bestiron 75 tl olmuş zaten çok pahalı. Birde işe yaramıyor üstelik.
Canim uzun emmiyorki zaten ne yapiyor uyanik hizli akan ön sutu emiyor birakiyor .canik bizim.bineron sorunuda var yaa dun ben denedim aslinda biliyomusum ama biberonu istemedi icmedi .icecekmi diye cocuk devam sutu aldim icmedi . Bu gece her aglamasimda 2 meme vermeyi denicem. Gece beslenmesini birakmaktan vazgectim canim kiyamiyorum .ama en azimdan azalticam mesela 2 saat ara ile emzirmeye gayret edicem . Muhallebi hangisini veriyosun canim bana atarmisin ? Tekrar onuda demeyeyim daha once denedim yine icmemistiYa canım sütüm var desin am belki yeterli gelmiyordur artık olabilir mi? Benimde dediğin gibiydi şimd en azından gecede 3 kere besleniyor. Gece yatarken emzirmiyorum muhallebi veya gece mamasını sıvı yapıp biberona koyuyorum 3-4 saat emme ihtiyacı olmuyor uyanıyor ama kucağımda sallayarak geri uyutuyorum. Sonra süt bieiktiği için 12 de falan emziriyırum. Ona gayet yetiyor kendi doyduğu için memeyi bırakıyor hatta. 3-4 gibi uyanıyor ondada mama veriyorum.
Benim farkettim doyunca zaten memeyi bırakıyor. Doymazsa meme istiyor. Sen mama vermek istemiyorsun ama bu şekilde yıpranmandansa denemeni öneriririm.
Damdan dusenin halinden damdann dusen anlar mbrkesmek istersen daha cok yipranirsin cnm he bire uyanacak belki hic uyumayacak bizimki de zaten 2 de yatti sayilir aha bir saattir yine onunla ugrasiyorum
Yapmazdi oyle sylerGelinin de uyutmuyor sağolsun bana da geliyorlar
Dünürüm emzirmemeyi deniyorum uyandığında ben daha çok sinir oluyorum o uyumayıp ağladıkça onun da uykusu açılıyor . Hem çocuğu hem kendimi yıpratmaya gerek yok . Yeterince yıpranıkım zatenYapmazdi oyle sylerarada kuduracak tabi benimkide arada uyusa keske
Biberon tutsa da denesem keşkeYa canım sütüm var desin am belki yeterli gelmiyordur artık olabilir mi? Benimde dediğin gibiydi şimd en azından gecede 3 kere besleniyor. Gece yatarken emzirmiyorum muhallebi veya gece mamasını sıvı yapıp biberona koyuyorum 3-4 saat emme ihtiyacı olmuyor uyanıyor ama kucağımda sallayarak geri uyutuyorum. Sonra süt bieiktiği için 12 de falan emziriyırum. Ona gayet yetiyor kendi doyduğu için memeyi bırakıyor hatta. 3-4 gibi uyanıyor ondada mama veriyorum.
Benim farkettim doyunca zaten memeyi bırakıyor. Doymazsa meme istiyor. Sen mama vermek istemiyorsun ama bu şekilde yıpranmandansa denemeni öneriririm.
Ay ver azıcık pink yaaaa gitti güzelim popoay cnm istedigin popo olsun Rabbim gani gani vermis bana vende sana vereyim Robin hood misali mbr hood gibi popolulardan alip poposuzlara dagitayim
Ya tunada aynı bir dönem öyleydi işte. Gnüzleri hatta hiç emmiyordu hatırlarsan sadece gece dadanıyordu memeye. Hatta bir ara memeden koparınca ağlıyordu o yüzden işte yara olduya bir trlü toparlanmıyor şimdide. Ama gerçekten bu şekilde daha rahat ettim. Yaklaşık 1 aydır en azından memeye yapışık değil öyle zaten çok zor oluyor. İnsanda ne bel kalıyor ne meme ne uyku.Canim uzun emmiyorki zaten ne yapiyor uyanik hizli akan ön sutu emiyor birakiyor .canik bizim.bineron sorunuda var yaa dun ben denedim aslinda biliyomusum ama biberonu istemedi icmedi .icecekmi diye cocuk devam sutu aldim icmedi . Bu gece her aglamasimda 2 meme vermeyi denicem. Gece beslenmesini birakmaktan vazgectim canim kiyamiyorum .ama en azimdan azalticam mesela 2 saat ara ile emzirmeye gayret edicem . Muhallebi hangisini veriyosun canim bana atarmisin ? Tekrar onuda demeyeyim daha once denedim yine icmemisti
Mesafe derken nasıl koyuyorsun bende görmüyorum kendilerini köydeler bu sene kışı da orda geçiriyorlar ama normalde kışın burda olduklarında her haftasonu biz gideriz arada da onlar gelir yakında değiliz evlerimiz ama evi birbirine yakın olanlardan daha çok görüşüyoruzdur belkiKuzum yaa hiç umursama. Benim kızım benim küçüklüğüme benziyor. Oğlum da rahmetli babama çok benziyor. Bunu zaman zaman kendileri de dayanamayıp itiraf ediyorlar, çünkü çok bariz bir benzerlik. Ona rağmen bazen egolarına yenik düşüp acaba bizim tarafa mı benziyor muhabbetleri oluyor. Ben kayın ailemi önemsemeyi bırakalı çok oluyor.Allah'a şükür iyi anlaşırız ama hep mesafe vardır aramızda. Bu mesafeyi sağlayan da benim. Onlara kalsa aheyy aheyyy Bir de bizim evlerimiz çok yakın canım, düşün..
Oyyy me kadar geç uyuyorşar yaaa allah yardımcın olsun cnmGunaydin. Benim kucuk bizdik 1e dogru yatti. 2 de uyudum 4te koca dana uyandi. Pış pış yap diye agladi. En sonunda dayanamadim yaptim. Kollarim ellerim tutmuyor. Eslem de Birkac kez emmeye uyandı. Sabahta bir ara yusra yanına yatmis gibiydi emin değilim koltukta uyuyo suan
Canım çok sık gitmiyorum. Kızım çok düşkün onlara. Gittiğimde de kızım için gidiyorum. Mümkün olduğunca eşimle kızımı tek göndermiyorum. Nadiren olabilir. Telefonla da görüşmüyorum onlarla. Atıyorum ayda yılda bi görümcem mesaj atıp birşey sorarsa cevap veriyorum tabiki. Ama arayayım hâl hatır sorayım, öyle bir şey yok. Mesela bazen görüntülü ararlar çocukları. Çocuklar ellerinde telefonla görüşürler, ben kendi işlerimi yaparım. Evlerine gittiğimde oturup çay kahve içerim, yemek yediysem bulaşığa yardım ederim. Saygı gösteririm, gittiğimde hoş beş. Hemen hemen hiçbir konuda yorumlarını dikkate almam. Ama kırmam. Mesela diyelim ki kv bana birşey anlatıyor. En dikkatli ifademle dinlerim, çoğunlukla haklısın, oo harika filan derim herşeyeMesafe derken nasıl koyuyorsun bende görmüyorum kendilerini köydeler bu sene kışı da orda geçiriyorlar ama normalde kışın burda olduklarında her haftasonu biz gideriz arada da onlar gelir yakında değiliz evlerimiz ama evi birbirine yakın olanlardan daha çok görüşüyoruzdur belki
Yoo canım ben çok iyi anladım seni. Ben de geçen ay a kadar fazla zayıfladım. Her giydiğim bol olmaya başladı. Çok zayıflık ta iyi değil ki.. 58 e düşmüştüm ama benim boyuma göre çok az. 1.68 boyum. Şimdi 60 ım. 63 olmak hedefim. 1 aydır farklı bi beslenme düzeni takip ediyorum. Daha çok yiyorum.Şimdi bazılarınız beni taşlayacak ama bişey dicemben çok zayıfladım kızlar yaaa . Hamilelik lohusalık vs derken unutmuşum zayıf halimi . Popom eridi gitti ne güzeldi Kocaman
Canım öncelikle geçmiş olsun, vücudunun direnci zayıflamış olabilir bence, ya da enfeksiyondan olabilir diye düşündüm ama bilemedim ben deÇok huzursuzum ya.
Dün bi ağrı başladı her yerimde, arada oluyor diye önemsemedim.
Sonra ateşim çıktı.
Sabah çocukları anneme bırakacaktı eşim, göndermedim ateşlenince.
Kalkmış annem gelmiş, çok huzursuz oldum
Ateş neden olur ki bir yere gittiğim yok birini gördüğüm yok.
Canim hemen korona düşünme usutmussundur belkiÇok huzursuzum ya.
Sonra ateşim çıktı.
Ayy evet ya o da güzeldi bu da güzelKızlar şaka maka koca bir yıl daha geride kalıyor. Geçen sene bu zamanlar gün saymaya başlamıştık doğum için.Hasatzamani 81 ili gezmişti Yani değişik bir yıl dı tabiiki ama aslında hepimiz için çok ta özel. Bebikolarımız doğdu şükürler olsun İnşallah 2021 çok çok güzel olur ve 2020 nin zorluklarını unutturur hepimize, tüm dünyaya.
Çok huzursuzum ya.
Sonra ateşim çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?