2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tamam kuzum. Bestiron 75 tl olmuş zaten çok pahalı. Birde işe yaramıyor üstelik.
Bu kadar ise yaramaz oldugunu bilseydik almazdik canim yaa . Ben onu defneye kullaniyim bari . Simdi yeni yilda dahada zam gelir ozel damla ve ilaclara .artik irdelemicem devlet ne veriyosa dr ne yaziyosa onu kullancam .

Canim uzun emmiyorki zaten ne yapiyor uyanik hizli akan ön sutu emiyor birakiyor .canik bizim.bineron sorunuda var yaa dun ben denedim aslinda biliyomusum ama biberonu istemedi icmedi .icecekmi diye cocuk devam sutu aldim icmedi . Bu gece her aglamasimda 2 meme vermeyi denicem. Gece beslenmesini birakmaktan vazgectim canim kiyamiyorum .ama en azimdan azalticam mesela 2 saat ara ile emzirmeye gayret edicem . Muhallebi hangisini veriyosun canim bana atarmisin ? Tekrar onuda demeyeyim daha once denedim yine icmemisti

kesmek istersen daha cok yipranirsin cnm he bire uyanacak belki hic uyumayacak bizimki de zaten 2 de yatti sayilir aha bir saattir yine onunla ugrasiyorum
Damdan dusenin halinden damdann dusen anlar mbr . Vazgectim yaa 1 yasina kdar idare edicem ama yinede gayret edicem biraz azaltmak icin

Yapmazdi oyle syler arada kuduracak tabi benimkide arada uyusa keske
Dünürüm emzirmemeyi deniyorum uyandığında ben daha çok sinir oluyorum o uyumayıp ağladıkça onun da uykusu açılıyor . Hem çocuğu hem kendimi yıpratmaya gerek yok . Yeterince yıpranıkım zaten

Biberon tutsa da denesem keşke

Ya tunada aynı bir dönem öyleydi işte. Gnüzleri hatta hiç emmiyordu hatırlarsan sadece gece dadanıyordu memeye. Hatta bir ara memeden koparınca ağlıyordu o yüzden işte yara olduya bir trlü toparlanmıyor şimdide. Ama gerçekten bu şekilde daha rahat ettim. Yaklaşık 1 aydır en azından memeye yapışık değil öyle zaten çok zor oluyor. İnsanda ne bel kalıyor ne meme ne uyku.
Canım ben hero baby organik gece kaşık mamalarından alıyorum. Sütlü yulaflı muzlu falan var. Her çeşidini de yiyor sorun etmiyor.
Ya kaşıkla yediriyorum ya biraz sulu yapıp biberonun ağzını açtım ordan içiyor.
Biberon tutmaması tabi evet zor olur. İki memeyi dene canım bir sende. Ama benim en azından kendimden anladığım yeterli gelmiyormuş o yüzden memeden bir türlü kopamıyormuş.
Gece beslenmesini kesmek çok zor zaten en azından azaltabiliriz. Bende kesemem en azından 3 e indirdim bu da birşey. Belki yavaş yavaş 2 sonra 1 yapabilirsek yaparım.

Mesafe derken nasıl koyuyorsun bende görmüyorum kendilerini köydeler bu sene kışı da orda geçiriyorlar ama normalde kışın burda olduklarında her haftasonu biz gideriz arada da onlar gelir yakında değiliz evlerimiz ama evi birbirine yakın olanlardan daha çok görüşüyoruzdur belki

Oyyy me kadar geç uyuyorşar yaaa allah yardımcın olsun cnm

Canım çok sık gitmiyorum. Kızım çok düşkün onlara. Gittiğimde de kızım için gidiyorum. Mümkün olduğunca eşimle kızımı tek göndermiyorum. Nadiren olabilir. Telefonla da görüşmüyorum onlarla. Atıyorum ayda yılda bi görümcem mesaj atıp birşey sorarsa cevap veriyorum tabiki. Ama arayayım hâl hatır sorayım, öyle bir şey yok. Mesela bazen görüntülü ararlar çocukları. Çocuklar ellerinde telefonla görüşürler, ben kendi işlerimi yaparım. Evlerine gittiğimde oturup çay kahve içerim, yemek yediysem bulaşığa yardım ederim. Saygı gösteririm, gittiğimde hoş beş. Hemen hemen hiçbir konuda yorumlarını dikkate almam. Ama kırmam. Mesela diyelim ki kv bana birşey anlatıyor. En dikkatli ifademle dinlerim, çoğunlukla haklısın, oo harika filan derim herşeye Ama kendi bildiğimi okurum. Gelirlerse tabiki hürmet ederim, çok ilgilenirim. Öyle..

Şimdi bazılarınız beni taşlayacak ama bişey dicem ben çok zayıfladım kızlar yaaa . Hamilelik lohusalık vs derken unutmuşum zayıf halimi . Popom eridi gitti ne güzeldi Kocaman
Yoo canım ben çok iyi anladım seni. Ben de geçen ay a kadar fazla zayıfladım. Her giydiğim bol olmaya başladı. Çok zayıflık ta iyi değil ki.. 58 e düşmüştüm ama benim boyuma göre çok az. 1.68 boyum. Şimdi 60 ım. 63 olmak hedefim. 1 aydır farklı bi beslenme düzeni takip ediyorum. Daha çok yiyorum.

Kızlar şaka maka koca bir yıl daha geride kalıyor. Geçen sene bu zamanlar gün saymaya başlamıştık doğum için. Hasatzamani 81 ili gezmişti Yani değişik bir yıl dı tabiiki ama aslında hepimiz için çok ta özel. Bebikolarımız doğdu şükürler olsun İnşallah 2021 çok çok güzel olur ve 2020 nin zorluklarını unutturur hepimize, tüm dünyaya.

Çok huzursuzum ya.
Dün bi ağrı başladı her yerimde, arada oluyor diye önemsemedim.
Sonra ateşim çıktı.
Sabah çocukları anneme bırakacaktı eşim, göndermedim ateşlenince.
Kalkmış annem gelmiş, çok huzursuz oldum
Ateş neden olur ki bir yere gittiğim yok birini gördüğüm yok.

Merhaba canlar, biz geldik doktordan hem de dişçiden. Gittim valla dişçiye korka korka kanal yapacaktı kaçtım dedim ben antibiyotiğimi kullanıp sizi arayım bebem uyuyor aşağıda arabada kızımın da hem bexsero aşısı vardı hem de kontrol. 400 gr almış bu ay doktor yemiyor diye yakınma bak alıyor alacağını sen teklif etmekten vazgeçme dedi. Emekle bebeğin ile dedi kızlar emeklemenin üzerine çok düşüyorlar dedi ama kimler düşüyor bilemedim saklambaç oynayın,suyla oynat evde de ayakkabı patik giydirme şartlar el verirse çıplak gezsin ayakları dedi ben de tamam dedim kış günü mantıklı gelmedi ama hava güzelsen bazen gezdiririm öyle kendi yemeklerinizden tuzlu yapmamak şartıyla yedirebilirsin dedi bir de kızlar

Canım öncelikle geçmiş olsun, vücudunun direnci zayıflamış olabilir bence, ya da enfeksiyondan olabilir diye düşündüm ama bilemedim ben de

Canim hemen korona düşünme usutmussundur belki
Gecmis olsun

Size birsey sormak istiyorum kizimin bingildagi cok acikti ,o acik yere dokunmaya korkuyorum banyo yaptirirken o kisma dokunmdan su dokuyordum tek sacinin icinde konak mi kir mi parçalar var ne yapsam temizlenir tarayarak baya yikadim ama hala var sadece bingilsagin oldugu kısım diger yerler temiz

Ayy evet ya o da güzeldi bu da güzel ben en son Balıkesirde indim kızlar bu yılın bize en güzel hediyesi evlatlarımız, seneye onlarla sağlık dolu hızur dolu parklara doluşmak nasip olsun inşallah, gelecek yıl çok güzel olsun hepimiz için inşallah

Gecmis olsun belki üşütmedir ,cocuklarin pesinde yorgun düşüyoruz vucut daha cabuk hastalaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…