- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım konak bizde de var ya bir ara geçer gibi oldu bir daha başladı, hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sür banyodan önce yumuşasın banyoda da tara ben de yapcam ama hep unutuyorumSize birsey sormak istiyorum kizimin bingildagi cok acikti ,o acik yere dokunmaya korkuyorumbanyo yaptirirken o kisma dokunmdan su dokuyordum tek sacinin icinde konak mi kir mi parçalar var ne yapsam temizlenir tarayarak baya yikadim ama hala var sadece bingilsagin oldugu kısım diger yerler temiz
Canim nacizane fikrim kisa emdigi icin doydugunu anlamiyodur. Uzun emzirmeye calis. Benn bazen iki memeyi iki tür dönüyorumCanim uzun emmiyorki zaten ne yapiyor uyanik hizli akan ön sutu emiyor birakiyor .canik bizim.bineron sorunuda var yaa dun ben denedim aslinda biliyomusum ama biberonu istemedi icmedi .icecekmi diye cocuk devam sutu aldim icmedi . Bu gece her aglamasimda 2 meme vermeyi denicem. Gece beslenmesini birakmaktan vazgectim canim kiyamiyorum .ama en azimdan azalticam mesela 2 saat ara ile emzirmeye gayret edicem . Muhallebi hangisini veriyosun canim bana atarmisin ? Tekrar onuda demeyeyim daha once denedim yine icmemisti
Konaktir canim bizdede vardi bem cok zor arindirdim konaktan 3 kerede tekrar cikti . Simdi yok bingildak kismonda daha cok oluyo ve zor temizleniyor orasi hassasya zeytinyavi suruo bejletuo geriye dogru ince uclu tarakla tara canim hatta bit taragin varsa cok daha kolay olur isin ama cok bastirma canim korkarsin zatende zamanla gecer gider . Biz iste o konaktan dolagi kazimistik sacini 3aylikkenSize birsey sormak istiyorum kizimin bingildagi cok acikti ,o acik yere dokunmaya korkuyorumbanyo yaptirirken o kisma dokunmdan su dokuyordum tek sacinin icinde konak mi kir mi parçalar var ne yapsam temizlenir tarayarak baya yikadim ama hala var sadece bingilsagin oldugu kısım diger yerler temiz
Gec ebemde kendimde olmadigim icin uzun emzirmeyi denemedim hic heo talep ettigi kadar bekledim canim bu gece denicem bakalim . Devam surunude hic sevmedi itekliyo suratta bes karisCanim nacizane fikrim kisa emdigi icin doydugunu anlamiyodur. Uzun emzirmeye calis. Benn bazen iki memeyi iki tür dönüyorum
Canim benim is biraz daha zor gunduzde memeye duskun .bak mesela karni acti sut vermek istedim icecekmi die merakimdan itekledi tukurdu istemedi 4-5 cesit biberon var hic birini kabul etmiyor . Mecbur emzirdim uyuttm simdi . 2 meme 2 meme emziriicem artik bakalim me degisicekYa tunada aynı bir dönem öyleydi işte. Gnüzleri hatta hiç emmiyordu hatırlarsan sadece gece dadanıyordu memeye. Hatta bir ara memeden koparınca ağlıyordu o yüzden işte yara olduya bir trlü toparlanmıyor şimdide. Ama gerçekten bu şekilde daha rahat ettim. Yaklaşık 1 aydır en azından memeye yapışık değil öyle zaten çok zor oluyor. İnsanda ne bel kalıyor ne meme ne uyku.
Canım ben hero baby organik gece kaşık mamalarından alıyorum. Sütlü yulaflı muzlu falan var. Her çeşidini de yiyor sorun etmiyor.
Ya kaşıkla yediriyorum ya biraz sulu yapıp biberonun ağzını açtım ordan içiyor.
Biberon tutmaması tabi evet zor olur. İki memeyi dene canım bir sende. Ama benim en azından kendimden anladığım yeterli gelmiyormuş o yüzden memeden bir türlü kopamıyormuş.
Gece beslenmesini kesmek çok zor zaten en azından azaltabiliriz. Bende kesemem en azından 3 e indirdim bu da birşey. Belki yavaş yavaş 2 sonra 1 yapabilirsek yaparım.
Merhaba canlar, biz geldik doktordan hem de dişçiden. Gittim valla dişçiye korka korka kanal yapacaktı kaçtım dedim ben antibiyotiğimi kullanıp sizi arayım bebem uyuyor aşağıda arabadakızımın da hem bexsero aşısı vardı hem de kontrol. 400 gr almış bu ay doktor yemiyor diye yakınma bak alıyor alacağını sen teklif etmekten vazgeçme dedi. Emekle bebeğin ile dedi kızlar emeklemenin üzerine çok düşüyorlar dedi ama kimler düşüyor bilemedim saklambaç oynayın,suyla oynat evde de ayakkabı patik giydirme şartlar el verirse çıplak gezsin ayakları dedi ben de tamam dedim kış günü mantıklı gelmedi ama hava güzelsen bazen gezdiririm öyle kendi yemeklerinizden tuzlu yapmamak şartıyla yedirebilirsin dedi bir de kızlar
Canım konak bizde de var ya bir ara geçer gibi oldu bir daha başladı, hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sür banyodan önce yumuşasın banyoda da tara ben de yapcam ama hep unutuyorum
Konaktir canim bizdede vardi bem cok zor arindirdim konaktan 3 kerede tekrar cikti . Simdi yok bingildak kismonda daha cok oluyo ve zor temizleniyor orasi hassasya zeytinyavi suruo bejletuo geriye dogru ince uclu tarakla tara canim hatta bit taragin varsa cok daha kolay olur isin ama cok bastirma canim korkarsin zatende zamanla gecer gider . Biz iste o konaktan dolagi kazimistik sacini 3aylikken
Iyiki yemiyor zeynep kusu yese ne olacakMerhaba canlar, biz geldik doktordan hem de dişçiden. Gittim valla dişçiye korka korka kanal yapacaktı kaçtım dedim ben antibiyotiğimi kullanıp sizi arayım bebem uyuyor aşağıda arabadakızımın da hem bexsero aşısı vardı hem de kontrol. 400 gr almış bu ay doktor yemiyor diye yakınma bak alıyor alacağını sen teklif etmekten vazgeçme dedi. Emekle bebeğin ile dedi kızlar emeklemenin üzerine çok düşüyorlar dedi ama kimler düşüyor bilemedim saklambaç oynayın,suyla oynat evde de ayakkabı patik giydirme şartlar el verirse çıplak gezsin ayakları dedi ben de tamam dedim kış günü mantıklı gelmedi ama hava güzelsen bazen gezdiririm öyle kendi yemeklerinizden tuzlu yapmamak şartıyla yedirebilirsin dedi bir de kızlar
Olabilir cnm mesela yarin yikicaksan bugun sur ama iste huylanimisim bilemedim suruluyor aga sola uste basaYag aklima geldi de yakar mi diye korktum ,ikisindede hic olmamisti iste o kismi ellemedigim icin gozumddn kacmis son 2 3 banyosundada cabuk bitirdik ayaga kalkip geri oturmadi bugun esim varken yikadim yagi deniyim sonraki banyoda bekletsem daha cok etki eder mi acaba
Vallaha bilemeyeceğimHadi gecmis olsun dis icin ins.antibiyotik bastirir agrisi cocuk yasina gircek benimkide hala duruyor en son gozumu karartip gittim o zamanda cok dikis olur bekleyelim dedioh masallah su aylardacok hareketliler iyi almis yinede ,emeklemek cok mu onemliymis bunu hoc duymamistim onun brbegi hic emeklememis sanirim
Canım tabi banyodan önce sür biraz yumuşasın birkaç yıkamada geçer inşallahYag aklima geldi de yakar mi diye korktum ,ikisindede hic olmamisti iste o kismi ellemedigim icin gozumddn kacmis son 2 3 banyosundada cabuk bitirdik ayaga kalkip geri oturmadi bugun esim varken yikadim yagi deniyim sonraki banyoda bekletsem daha cok etki eder mi acaba
Gec ebemde kendimde olmadigim icin uzun emzirmeyi denemedim hic heo talep ettigi kadar bekledim canim bu gece denicem bakalim . Devam surunude hic sevmedi itekliyo suratta bes karis
Kanka bu kadar demekki zeynoşun potansiyel artık üzmeyeceğim kendimi kahvaltı yapmıyor fln diye önüne koycam yerse yer napayım diğer türlü çok üzülüyordum. Aynen kuzum bitsin bakalım antibiyotikte giderimIyiki yemiyor zeynep kusu yese ne olacakmasallah canim . Sanada gecmis olsun cnm aksatma bak lutfen uyustuktan sonra bisey hissetmiceksinki diri diri kesip dikmicekya
Vallaha bilemeyeceğimben emeklemeden yürümüşüm mesala, aynen kuzum ya ben de sevindim en azından bişeyler yiyormuş çünkü kahvaltı hiç yapmıyor benim kız
Canım tabi banyodan önce sür biraz yumuşasın birkaç yıkamada geçer inşallah
Eslemde sevmedi icmedi sonradan. Ama ben ne zaman kisa emzirsem cabuk uyaniyodu. Onu farkettikten sonra zor olsa da uzun tutmaya calisiyorum. Bide ben wcye de sıkısık uyaniyorum aglamasin yusra uyanmasin diye o vaziyette emzirmeye calisiyorumGec ebemde kendimde olmadigim icin uzun emzirmeyi denemedim hic heo talep ettigi kadar bekledim canim bu gece denicem bakalim . Devam surunude hic sevmedi itekliyo suratta bes karis
Sen tek meme mi emziriyordun hep? Tek emzirdikce hem ön süt alir hemde yagli sütü alamayip sik emer çabuk acikir. Birde iki meme emzir ve en son kaldigindan başlayarak vermeyi dene. Ben artik karistirsam da cogu zaman oyle yapiyodum.Canim benim is biraz daha zor gunduzde memeye duskun .bak mesela karni acti sut vermek istedim icecekmi die merakimdan itekledi tukurdu istemedi 4-5 cesit biberon var hic birini kabul etmiyor . Mecbur emzirdim uyuttm simdi . 2 meme 2 meme emziriicem artik bakalim me degisicek
Bende hem sac guclensin hemde az kepek vardi ciksin diye badem yagi kullandim bir araYag aklima geldi de yakar mi diye korktum ,ikisindede hic olmamisti iste o kismi ellemedigim icin gozumddn kacmis son 2 3 banyosundada cabuk bitirdik ayaga kalkip geri oturmadi bugun esim varken yikadim yagi deniyim sonraki banyoda bekletsem daha cok etki eder mi acaba
Aynen minnak ya bende yiyorum ama yakıyorum demekkiYoo canım ben çok iyi anladım seni. Ben de geçen ay a kadar fazla zayıfladım. Her giydiğim bol olmaya başladı. Çok zayıflık ta iyi değil ki.. 58 e düşmüştüm ama benim boyuma göre çok az. 1.68 boyum. Şimdi 60 ım. 63 olmak hedefim. 1 aydır farklı bi beslenme düzeni takip ediyorum. Daha çok yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?