2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım konak bizde de var ya bir ara geçer gibi oldu bir daha başladı, hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sür banyodan önce yumuşasın banyoda da tara ben de yapcam ama hep unutuyorum

Canim nacizane fikrim kisa emdigi icin doydugunu anlamiyodur. Uzun emzirmeye calis. Benn bazen iki memeyi iki tür dönüyorum

Konaktir canim bizdede vardi bem cok zor arindirdim konaktan 3 kerede tekrar cikti . Simdi yok bingildak kismonda daha cok oluyo ve zor temizleniyor orasi hassasya zeytinyavi suruo bejletuo geriye dogru ince uclu tarakla tara canim hatta bit taragin varsa cok daha kolay olur isin ama cok bastirma canim korkarsin zatende zamanla gecer gider . Biz iste o konaktan dolagi kazimistik sacini 3aylikken

Canim nacizane fikrim kisa emdigi icin doydugunu anlamiyodur. Uzun emzirmeye calis. Benn bazen iki memeyi iki tür dönüyorum
Gec ebemde kendimde olmadigim icin uzun emzirmeyi denemedim hic heo talep ettigi kadar bekledim canim bu gece denicem bakalim . Devam surunude hic sevmedi itekliyo suratta bes karis

Canim benim is biraz daha zor gunduzde memeye duskun .bak mesela karni acti sut vermek istedim icecekmi die merakimdan itekledi tukurdu istemedi 4-5 cesit biberon var hic birini kabul etmiyor . Mecbur emzirdim uyuttm simdi . 2 meme 2 meme emziriicem artik bakalim me degisicek

Hadi gecmis olsun dis icin ins.antibiyotik bastirir agrisi cocuk yasina gircek benimkide hala duruyor en son gozumu karartip gittim o zamanda cok dikis olur bekleyelim dedi oh masallah su aylardacok hareketliler iyi almis yinede ,emeklemek cok mu onemliymis bunu hoc duymamistim onun brbegi hic emeklememis sanirim

Canım konak bizde de var ya bir ara geçer gibi oldu bir daha başladı, hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sür banyodan önce yumuşasın banyoda da tara ben de yapcam ama hep unutuyorum

Yag aklima geldi de yakar mi diye korktum ,ikisindede hic olmamisti iste o kismi ellemedigim icin gozumddn kacmis son 2 3 banyosundada cabuk bitirdik ayaga kalkip geri oturmadi bugun esim varken yikadim yagi deniyim sonraki banyoda bekletsem daha cok etki eder mi acaba

Iyiki yemiyor zeynep kusu yese ne olacak masallah canim . Sanada gecmis olsun cnm aksatma bak lutfen uyustuktan sonra bisey hissetmiceksinki diri diri kesip dikmicekya

Olabilir cnm mesela yarin yikicaksan bugun sur ama iste huylanimisim bilemedim suruluyor aga sola uste basa

Vallaha bilemeyeceğim ben emeklemeden yürümüşüm mesala, aynen kuzum ya ben de sevindim en azından bişeyler yiyormuş çünkü kahvaltı hiç yapmıyor benim kız

Canım tabi banyodan önce sür biraz yumuşasın birkaç yıkamada geçer inşallah

Gec ebemde kendimde olmadigim icin uzun emzirmeyi denemedim hic heo talep ettigi kadar bekledim canim bu gece denicem bakalim . Devam surunude hic sevmedi itekliyo suratta bes karis

Canim dun yoresel bi yemek yedim caniniz cekmesin ,sanirim guzel sut yapti kizim tek 1kez kalkti ama ondada uzun emdi yoksa dedigin gibi kisa kisa emip uyuyordu

Iyiki yemiyor zeynep kusu yese ne olacak masallah canim . Sanada gecmis olsun cnm aksatma bak lutfen uyustuktan sonra bisey hissetmiceksinki diri diri kesip dikmicekya
Kanka bu kadar demekki zeynoşun potansiyel artık üzmeyeceğim kendimi kahvaltı yapmıyor fln diye önüne koycam yerse yer napayım diğer türlü çok üzülüyordum. Aynen kuzum bitsin bakalım antibiyotikte giderim

Vallaha bilemeyeceğim ben emeklemeden yürümüşüm mesala, aynen kuzum ya ben de sevindim en azından bişeyler yiyormuş çünkü kahvaltı hiç yapmıyor benim kız

Aynen canim zaten yürümek zor geljnce emekliyorlar kahvalti bizimde sıkıntı cunku kendi yemek istiyor zaman bulabilirsem biraz kuruseyler yapicam eline

Eslemde sevmedi icmedi sonradan. Ama ben ne zaman kisa emzirsem cabuk uyaniyodu. Onu farkettikten sonra zor olsa da uzun tutmaya calisiyorum. Bide ben wcye de sıkısık uyaniyorum aglamasin yusra uyanmasin diye o vaziyette emzirmeye calisiyorum

Sen tek meme mi emziriyordun hep? Tek emzirdikce hem ön süt alir hemde yagli sütü alamayip sik emer çabuk acikir. Birde iki meme emzir ve en son kaldigindan başlayarak vermeyi dene. Ben artik karistirsam da cogu zaman oyle yapiyodum.
Ve eslemde benim gördüğüm kadariyla burdaki bebeklere göre emmeye düşkün bu aralar. Birkac gecedir ben yeni emzirdim deyip emzirmeden uyutmaya calistim mahvetti beni. En sonunda eşim emzir dedi emzirince uyudu iki seferde de. Yine bu sabah 10.30 kalkinca emdi. Arada kahvaltı da yedi birseyler. 12.30 emzirmeden uyutayim dedim gene uyumadi. 1 de emip uyudu

Bende hem sac guclensin hemde az kepek vardi ciksin diye badem yagi kullandim bir ara

Aynen minnak ya bende yiyorum ama yakıyorum demekki eski kilom ama alışmış işte gözüm tontik madama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…