2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım yazın bizde de olmuştu badem yağı sürüp bekletip taradım tarakla gitti bi daha da olmadı

Geçmiş olsun canım başka şikayetin yok mu ? Korona değildir ya ... ama diğer arkadaşların dediği gibi enf falan olabilir
Hahha sakızı nerden bulmuş tam olarak

Aynen canim zaten yürümek zor geljnce emekliyorlar kahvalti bizimde sıkıntı cunku kendi yemek istiyor zaman bulabilirsem biraz kuruseyler yapicam eline
Canım ben de zaman buldukça yapıyorum jendi istiyor iki ısırıyor atıyor sonra, aman büyüyecekler de bizi ne hallere sokacaklar kim bilir

Geçmiş olsun canım başka şikayetin yok mu ? Korona değildir ya ... ama diğer arkadaşların dediği gibi enf falan olabilir

Ablası ben 5 dk wcye gittigimde yapistirmis birde cikarmaya calismis cocugun sacini koparcakmis nerdeyse. Denedim biraz çok agladi kestim bende

Canım öncelikle geçmiş olsun, vücudunun direnci zayıflamış olabilir bence, ya da enfeksiyondan olabilir diye düşündüm ama bilemedim ben de

Canim hemen korona düşünme usutmussundur belki
Gecmis olsun

Gecmis olsun belki üşütmedir ,cocuklarin pesinde yorgun düşüyoruz vucut daha cabuk hastalaniyor

Sağolun kızlar.
Yatar kalkar iyileşirim de annemin gelmesi huzursuz etti.
Allah korusun artık.

Çorapsız bizimkiler.
Abi kendi rahatsız olması yetmiyormuş gibi kızın çoraplarını da çıkarıyor çünkü
Yerler çok soğuk değilse bir şey olmaz.
Maşallah güzel kilo almış, yediği içtiği yaramış

Dünürüm emzirmemeyi deniyorum uyandığında ben daha çok sinir oluyorum o uyumayıp ağladıkça onun da uykusu açılıyor . Hem çocuğu hem kendimi yıpratmaya gerek yok . Yeterince yıpranıkım zaten
Emzirmemeyi denemek cok yipratici gercekten ben helak oldum o konuda dunurum. Sinirlerim tavan . Aman valla ver gitsin napalim hersey gecici bir surec .benim buyuk dana dun bama diyoki benimm yastigima yatma.kafan kirli olabikir yimirtadan cikmis kabugunu begenmiyosun dedim

Canim dun yoresel bi yemek yedim caniniz cekmesin ,sanirim guzel sut yapti kizim tek 1kez kalkti ama ondada uzun emdi yoksa dedigin gibi kisa kisa emip uyuyordu
Masallah canim benimki gece tam 18 kere emmis arada saymamis bile olabilirim abartmiyorum . Kiziminn rekor 12ydi cinar onu 2ye katliyor resmen

Baslangic olabilir bak ne guzel dusunmus benim.kocisimde böğün burger king almis dun canim istiyo demistim ❣❣ paketi acinca sinirlendik cocuk menusunun hamburgerini koymamislar geri goturdu yeniden hazirlatti dahada benden ekmek bile isteme diyo

Sağol canım benim, bizim koca hiç ayağında çorap tutmaz, terliyormuş ayakları. Çok tuhaf gelirdi ayaklarının terlemesi bana ben hiç yaşamaö ama gel gör benim kızın ayakları da babasına çekmiş terliyor, hatta çorabını kokutuyor

Kankaaa hadi yine iyisin afiyet olsun

Aynen kanka bak hic bir sorunu yok zeynep duzenli olarak aylik 400 gr aliyor masallah. Ben bu ay cok uzuldum insallah toparlar kanimiz demirimiz

Annemgile gitcektik kardesimgil gelcrkmis balik yapiyomus annem bizede diyoki sizde caya gelin siz dun yediniz senene belki böğünde yerdim bi bozduldum afalladim sinirlendim esime dedimki kalk lan anangile gidelim esimde diyoki ben gitmek istemiyorum ben istiyorum gidicem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…