Canım yazın bizde de olmuştu badem yağı sürüp bekletip taradım tarakla gitti bi daha da olmadıSize birsey sormak istiyorum kizimin bingildagi cok acikti ,o acik yere dokunmaya korkuyorumbanyo yaptirirken o kisma dokunmdan su dokuyordum tek sacinin icinde konak mi kir mi parçalar var ne yapsam temizlenir tarayarak baya yikadim ama hala var sadece bingilsagin oldugu kısım diger yerler temiz
Geçmiş olsun canım başka şikayetin yok mu ? Korona değildir ya ... ama diğer arkadaşların dediği gibi enf falan olabilirÇok huzursuzum ya.
Dün bi ağrı başladı her yerimde, arada oluyor diye önemsemedim.
Sonra ateşim çıktı.
Sabah çocukları anneme bırakacaktı eşim, göndermedim ateşlenince.
Kalkmış annem gelmiş, çok huzursuz oldum
Ateş neden olur ki bir yere gittiğim yok birini gördüğüm yok.
Hahha sakızı nerden bulmuş tam olarakAkşam tam olarak 'başımıza" gelene bakın Eki Görüntüle 2750461 Eki Görüntüle 2750460
Canım ben de zaman buldukça yapıyorum jendi istiyor iki ısırıyor atıyor sonra, aman büyüyecekler de bizi ne hallere sokacaklar kim bilirAynen canim zaten yürümek zor geljnce emekliyorlarkahvalti bizimde sıkıntı cunku kendi yemek istiyor zaman bulabilirsem biraz kuruseyler yapicam eline
Ablası ben 5 dk wcye gittigimde yapistirmis birde cikarmaya calismis cocugun sacini koparcakmis nerdeyse. Denedim biraz çok agladi kestim bendeGeçmiş olsun canım başka şikayetin yok mu ? Korona değildir ya ... ama diğer arkadaşların dediği gibi enf falan olabilir
Hahha sakızı nerden bulmuş tam olarak
Olabilir cnm mesela yarin yikicaksan bugun sur ama iste huylanimisim bilemedim suruluyor aga sola uste basa
Bende hem sac guclensin hemde az kepek vardi ciksin diye badem yagi kullandim bir ara
Ah ah o ablayı napmalıııııAblası ben 5 dk wcye gittigimde yapistirmis birde cikarmaya calismis cocugun sacini koparcakmis nerdeyse. Denedim biraz çok agladi kestim bende
Canım öncelikle geçmiş olsun, vücudunun direnci zayıflamış olabilir bence, ya da enfeksiyondan olabilir diye düşündüm ama bilemedim ben de
Canim hemen korona düşünme usutmussundur belki
Gecmis olsun
Gecmis olsun belki üşütmedir ,cocuklarin pesinde yorgun düşüyoruz vucut daha cabuk hastalaniyor
Sağolun kızlar.Geçmiş olsun canım başka şikayetin yok mu ? Korona değildir ya ... ama diğer arkadaşların dediği gibi enf falan olabilir
Hahha sakızı nerden bulmuş tam olarak
Çorapsız bizimkiler.Merhaba canlar, biz geldik doktordan hem de dişçiden. Gittim valla dişçiye korka korka kanal yapacaktı kaçtım dedim ben antibiyotiğimi kullanıp sizi arayım bebem uyuyor aşağıda arabadakızımın da hem bexsero aşısı vardı hem de kontrol. 400 gr almış bu ay doktor yemiyor diye yakınma bak alıyor alacağını sen teklif etmekten vazgeçme dedi. Emekle bebeğin ile dedi kızlar emeklemenin üzerine çok düşüyorlar dedi ama kimler düşüyor bilemedim saklambaç oynayın,suyla oynat evde de ayakkabı patik giydirme şartlar el verirse çıplak gezsin ayakları dedi ben de tamam dedim kış günü mantıklı gelmedi ama hava güzelsen bazen gezdiririm öyle kendi yemeklerinizden tuzlu yapmamak şartıyla yedirebilirsin dedi bir de kızlar
Emzirmemeyi denemek cok yipratici gercekten ben helak oldum o konuda dunurum. Sinirlerim tavan . Aman valla ver gitsin napalim hersey gecici bir surec .benim buyuk dana dun bama diyoki benimm yastigima yatma.kafan kirli olabikirDünürüm emzirmemeyi deniyorum uyandığında ben daha çok sinir oluyorum o uyumayıp ağladıkça onun da uykusu açılıyor . Hem çocuğu hem kendimi yıpratmaya gerek yok . Yeterince yıpranıkım zaten
Canim bem yeni gordumde simdi yazacaktim. Daha ye inatlattin koronayi yeniden olmus ooma ihtimalin cok cok dusuk bence baska birseydin enfeksiyon soguk alginligi falan ?Sağolun kızlar.
Yatar kalkar iyileşirim de annemin gelmesi huzursuz etti.
Allah korusun artık.
Masallah canim benimki gece tam 18 kere emmis arada saymamis bile olabilirim abartmiyorum . Kiziminn rekor 12ydi cinar onu 2ye katliyor resmenCanim dun yoresel bi yemek yedim caniniz cekmesin ,sanirim guzel sut yapti kizim tek 1kez kalkti ama ondada uzun emdi yoksa dedigin gibi kisa kisa emip uyuyordu
Kötüyü düşünme kuzum olmaz bişeycik inşallahSağolun kızlar.
Yatar kalkar iyileşirim de annemin gelmesi huzursuz etti.
Allah korusun artık.
Baslangic olabilir bak ne guzel dusunmusEşim dışarı çıkarken hep kıza , mama alıp gelicem diyordu , geçenlerde ben, kızım baban bize yılbaşı hediyesi alıp gelecekmiş dedim öylesineunutmamış gitmiş hediye almış ya 2020 yi odun olarak kapatmak istemedi herhalde
Sağol canım benim, bizim koca hiç ayağında çorap tutmaz, terliyormuş ayakları. Çok tuhaf gelirdi ayaklarının terlemesi bana ben hiç yaşamaö ama gel gör benim kızın ayakları da babasına çekmiş terliyor, hatta çorabını kokutuyorÇorapsız bizimkiler.
Abi kendi rahatsız olması yetmiyormuş gibi kızın çoraplarını da çıkarıyor çünkü
Yerler çok soğuk değilse bir şey olmaz.
Maşallah güzel kilo almış, yediği içtiği yaramış
Kankaaa hadi yine iyisin afiyet olsunBaslangic olabilir bak ne guzel dusunmusbenim.kocisimde böğün burger king almis dun canim istiyo demistim ❣❣ paketi acinca sinirlendik cocuk menusunun hamburgerini koymamislar geri goturdu yeniden hazirlatti dahada benden ekmek bile isteme diyo
Aynen kanka bak hic bir sorunu yok zeynep duzenli olarak aylik 400 gr aliyor masallah. Ben bu ay cok uzuldum insallah toparlar kanimiz demirimizKanka bu kadar demekki zeynoşun potansiyel artık üzmeyeceğim kendimi kahvaltı yapmıyor fln diye önüne koycam yerse yer napayım diğer türlü çok üzülüyordum. Aynen kuzum bitsin bakalım antibiyotikte giderim
Sagol kanka bemde tarhanyla ispanak pisiriyodum paketle geldi iki gozumum çiçéeKankaaa hadi yine iyisin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?