2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Yemegi kv de cayida annenlerde yaparsin cnm

Aynen kanka bak hic bir sorunu yok zeynep duzenli olarak aylik 400 gr aliyor masallah. Ben bu ay cok uzuldum insallah toparlar kanimiz demirimiz
Kanka inşallah ya ben hala testte bir yanlışlık olma ihtimalini değerlendirmek istiyorum , eğer öyleyse de hemen toplarsınız sen hiç merak etme kuzum, aslanlar gibi bakıyor anası Çınara

Herkeşeee var da bize yohhhj miii deseydin kanka bak ben de gızdım anana nolcak bugün de yiyiverseniz

Bugün duş aldık uykusu geldi hemen uyutmadım saatini bekledim her zamanki gibi . Memeyi bırakmak bilmedi ben bırakıyorum ağlıyor deli gibi . Atak mı diş mi bilmem ama şuan hiç olmayacak bi zaman zaten gece beslenme tırıvırısı

Kankaa ben de ıspanak yaptım ama bana paket gelmedi mecburen ıspanak yiyecek yanına da makarna
Bizde de karnıbahar vardı afiyetler olsun
Şu üşengeçlikleri benimki de gece yarısı acıkır hep bişey mi yesek bişey mi söylesek . Ben yemicem derim yemek sepetini açar hep bi aksilik çıkar sipariş veremez kalkıp tost yapmaz ama ya ben yaparım yada aç yatar

Canım bizimki de öyle adam akşam yemeğinden sonra off çok yemişim diyor sonra fiks 11 de ne yesek bişey mi yesek yemek sepeti bizim semte gelmiyor gelse ocağıma incir ağacı dikerdi kesin

Daha dun gibi aklimda takvimi acıp diyordum ki 2 ay kaldi sabret kızım diye :) yilbasini tek gecirmistim esim isteydi o zaman.milli piyango alalim demisto o almisti ben nasil olsa cikmaz bize bana piyango alma gel surdan cikolata al demistim.cikmayincada demistim ki sen bosuna para verdin ben cikolata yedim diye.

Gecmis olsun cnm

Benle demir cnm en tembel bebeler biz :) hepsini yapiyorum.banyoda suyla bile oynuyor saklanbac dedigi ce eee yse gunde bin kere :)

K
Kiz benim gelinim konak mi oldu :) cnm bizimde cok az vardi dr a gosterdik.banyo yapmadan once zeytinyagi surup yarim saat bekleyin sonra su ince at kili gibi tarak varya hafif hafif tarayin demisti.2 haftaya gecmezse krem yazicam demisti ama dr un dedigini yaptigimizda gecmisti.

Selam kızlar
Aylar aylar oldu ben girmeyeli. Muhtemelen yine giremem de bir selam vermek istedim. Mete kuş 10buçuk aylık oldu. Ellerinizden öper. İnstagramdan takip ettiklerim dışında da herkes iyidir umarım. Burdaki sohbetlerimizi özlemle anıyorum ama inanın vaktim olmuyor. Okuyamayınca da yazacak birşey olmuyor. Minnakları koklayarak öpüyorum

Olmus haberim yok saclarina bakarken gördüm bugun banyoda onunla taramistim randevusjnna kadar yapıyım o zman gecmezse soyliyim kizlarda zeytinyagi dedi saglsun ,gerci biim doktor gecmesedenormal der ilac yazmazdasansimi denerim

Canım bizimki de öyle adam akşam yemeğinden sonra off çok yemişim diyor sonra fiks 11 de ne yesek bişey mi yesek yemek sepeti bizim semte gelmiyor gelse ocağıma incir ağacı dikerdi kesin
Bizim buraya da herkes getirmiyor canım getirenler de hep kotalı 50 TL ve üstü mesela atıyor sepete bi bakıyor kota dolmamış e alsa ziyan olacak falan vazgeçiyor.

Götürdüm götürdüm sabah ,gelisimi gayet iyi dedi.

Damdan dusenin halinden damdann dusen anlar mbr . Vazgectim yaa 1 yasina kdar idare edicem ama yinede gayret edicem biraz azaltmak icin
mesela bos emiyor ya sut likir likir emince bos emis oluyor sonra biraz dalmis oluyor o esnada memeyi agizlarindan cekmemiz gerek bi 5-10 dk sonra lıkır lıkır emme bitince hani ondan sonra yalanci meme gibi kullaniyorlar cunku ben oyle yapiyorum hic agzinda bekletmedim ben zate ayri odada da yatiyoruz aglayinca emziririm ama yeni emzirdim gittim hemen agladi diyelim o zaman emzirmem mesela benim oglanin uykuya dalamama sorunu var su rem uyku mu ne bazi bebekler o uykuya zor gecermus benim ki onlardan iste

amin cnm ins.

banyodan 30 dk once badem yagi dok sacina hafif ovala sonra su at kili gibi bebe ficalari var ya onunla geriye dogru kalfdirir gibi yaparak hafifce yika banyoda ilk su doktun sampuanladin ya o zaman da tara bunu hafta 2 kez falan yap bi 15 gune gider belki ikinci yapmana bile gider cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…