- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Masallah canim benimki gece tam 18 kere emmis arada saymamis bile olabilirim abartmiyorum . Kiziminn rekor 12ydi cinar onu 2ye katliyor resmen
Annemgile gitcektik kardesimgil gelcrkmis balik yapiyomus annem bizede diyoki sizde caya gelin siz dun yedinizsenene belki böğünde yerdim bi bozduldum afalladim sinirlendim esime dedimki kalk lan anangile gidelim esimde diyoki ben gitmek istemiyorum ben istiyorum gidicem dedim
Kanka inşallah ya ben hala testte bir yanlışlık olma ihtimalini değerlendirmek istiyorum , eğer öyleyse de hemen toplarsınız sen hiç merak etme kuzum, aslanlar gibi bakıyor anası ÇınaraAynen kanka bak hic bir sorunu yok zeynep duzenli olarak aylik 400 gr aliyor masallah. Ben bu ay cok uzuldum insallah toparlar kanimiz demirimiz
Kankaa ben de ıspanak yaptım ama bana paket gelmedi mecburen ıspanak yiyecekSagol kanka bemde tarhanyla ispanak pisiriyodum paketle geldi iki gozumum çiçée
Herkeşeee var da bize yohhhj miii deseydin kankaAnnemgile gitcektik kardesimgil gelcrkmis balik yapiyomus annem bizede diyoki sizde caya gelin siz dun yedinizsenene belki böğünde yerdim bi bozduldum afalladim sinirlendim esime dedimki kalk lan anangile gidelim esimde diyoki ben gitmek istemiyorum ben istiyorum gidicem dedim
Bugün duş aldık uykusu geldi hemen uyutmadım saatini bekledim her zamanki gibi . Memeyi bırakmak bilmedi ben bırakıyorum ağlıyor deli gibi . Atak mı diş mi bilmem ama şuan hiç olmayacak bi zaman zaten gece beslenme tırıvırısıEmzirmemeyi denemek cok yipratici gercekten ben helak oldum o konuda dunurum. Sinirlerim tavan . Aman valla ver gitsin napalim hersey gecici bir surec .benim buyuk dana dun bama diyoki benimm yastigima yatma.kafan kirli olabikiryimirtadan cikmis kabugunu begenmiyosun dedim
Bizde de karnıbahar vardıKankaa ben de ıspanak yaptım ama bana paket gelmedi mecburen ıspanak yiyecekyanına da makarna
Şu üşengeçlikleriBaslangic olabilir bak ne guzel dusunmusbenim.kocisimde böğün burger king almis dun canim istiyo demistim ❣❣ paketi acinca sinirlendik cocuk menusunun hamburgerini koymamislar geri goturdu yeniden hazirlatti dahada benden ekmek bile isteme diyo
Canım bizimki de öyle adam akşam yemeğinden sonra off çok yemişim diyor sonra fiks 11 de ne yesek bişey mi yesekBizde de karnıbahar vardıafiyetler olsun
Şu üşengeçlikleribenimki de gece yarısı acıkır hep bişey mi yesek bişey mi söylesek . Ben yemicem derim yemek sepetini açar hep bi aksilik çıkar sipariş veremez kalkıp tost yapmaz ama ya ben yaparım yada aç yatar
Daha dun gibi aklimda takvimi acıp diyordum ki 2 ay kaldi sabret kızım diye :) yilbasini tek gecirmistim esim isteydi o zaman.milli piyango alalim demisto o almisti ben nasil olsa cikmaz bize bana piyango alma gel surdan cikolata al demistim.cikmayincada demistim ki sen bosuna para verdin ben cikolata yedim diye.Kızlar şaka maka koca bir yıl daha geride kalıyor. Geçen sene bu zamanlar gün saymaya başlamıştık doğum için.Hasatzamani 81 ili gezmişti Yani değişik bir yıl dı tabiiki ama aslında hepimiz için çok ta özel. Bebikolarımız doğdu şükürler olsun İnşallah 2021 çok çok güzel olur ve 2020 nin zorluklarını unutturur hepimize, tüm dünyaya.
Gecmis olsun cnmÇok huzursuzum ya.
Dün bi ağrı başladı her yerimde, arada oluyor diye önemsemedim.
Sonra ateşim çıktı.
Sabah çocukları anneme bırakacaktı eşim, göndermedim ateşlenince.
Kalkmış annem gelmiş, çok huzursuz oldum
Ateş neden olur ki bir yere gittiğim yok birini gördüğüm yok.
Benle demir cnm en tembel bebeler biz :) hepsini yapiyorum.banyoda suyla bile oynuyor saklanbac dedigi ce eee yse gunde bin kere :)Merhaba canlar, biz geldik doktordan hem de dişçiden. Gittim valla dişçiye korka korka kanal yapacaktı kaçtım dedim ben antibiyotiğimi kullanıp sizi arayım bebem uyuyor aşağıda arabadakızımın da hem bexsero aşısı vardı hem de kontrol. 400 gr almış bu ay doktor yemiyor diye yakınma bak alıyor alacağını sen teklif etmekten vazgeçme dedi. Emekle bebeğin ile dedi kızlar emeklemenin üzerine çok düşüyorlar dedi ama kimler düşüyor bilemedim saklambaç oynayın,suyla oynat evde de ayakkabı patik giydirme şartlar el verirse çıplak gezsin ayakları dedi ben de tamam dedim kış günü mantıklı gelmedi ama hava güzelsen bazen gezdiririm öyle kendi yemeklerinizden tuzlu yapmamak şartıyla yedirebilirsin dedi bir de kızlar
Kiz benim gelinim konak mi oldu :) cnm bizimde cok az vardi dr a gosterdik.banyo yapmadan once zeytinyagi surup yarim saat bekleyin sonra su ince at kili gibi tarak varya hafif hafif tarayin demisti.2 haftaya gecmezse krem yazicam demisti ama dr un dedigini yaptigimizda gecmisti.Size birsey sormak istiyorum kizimin bingildagi cok acikti ,o acik yere dokunmaya korkuyorumbanyo yaptirirken o kisma dokunmdan su dokuyordum tek sacinin icinde konak mi kir mi parçalar var ne yapsam temizlenir tarayarak baya yikadim ama hala var sadece bingilsagin oldugu kısım diger yerler temiz
K
Kiz benim gelinim konak mi oldu :) cnm bizimde cok az vardi dr a gosterdik.banyo yapmadan once zeytinyagi surup yarim saat bekleyin sonra su ince at kili gibi tarak varya hafif hafif tarayin demisti.2 haftaya gecmezse krem yazicam demisti ama dr un dedigini yaptigimizda gecmisti.
Ayaz bunları biriktirip şaha kalkacak annesiBenle demir cnm en tembel bebeler biz :) hepsini yapiyorum.banyoda suyla bile oynuyor saklanbac dedigi ce eee yse gunde bin kere :)
Bizim buraya da herkes getirmiyor canım getirenler de hep kotalı 50 TL ve üstü meselaCanım bizimki de öyle adam akşam yemeğinden sonra off çok yemişim diyor sonra fiks 11 de ne yesek bişey mi yesekyemek sepeti bizim semte gelmiyor gelse ocağıma incir ağacı dikerdi kesin
Götürdüm götürdüm sabah ,gelisimi gayet iyi dedi.Ben mutlaka giderim onlara birazda merak ederim acikcasi.soyle ki eger kilo yeteri kadar almadigini gorursem ek besini bir tik arttirmayi dusunurum.su an karismiyorum bazen guzel yiyor bazen de agzini bicak acmiyor.oyle olunca kandirsam yer ama kandirmiyorum hic cunku o ayki kilo alimi iyi diye.ama tabii bu benim gorusum cocugunun kilosu iyi diyorsan goturmeyebilirsinde cnm.bir de her ay birsuru sorularim oluyor onlarin cevaplarini alip ona gore hareket ediyorum.ben ozel dr a gidiyorum ama dr umuz her ay soruyor diger aya gore gelisiminde sizce ne degisti diye bende soyluyorum mesela.ona gore de bilgilendiriyor.
mesela bos emiyor ya sut likir likir emince bos emis oluyor sonra biraz dalmis oluyor o esnada memeyi agizlarindan cekmemiz gerek bi 5-10 dk sonra lıkır lıkır emme bitince hani ondan sonra yalanci meme gibi kullaniyorlar cunku ben oyle yapiyorum hic agzinda bekletmedim ben zate ayri odada da yatiyoruz aglayinca emziririm ama yeni emzirdim gittim hemen agladi diyelim o zaman emzirmem mesela benim oglanin uykuya dalamama sorunu var su rem uyku mu ne bazi bebekler o uykuya zor gecermus benim ki onlardan isteDamdan dusenin halinden damdann dusen anlar mbr. Vazgectim yaa 1 yasina kdar idare edicem ama yinede gayret edicem biraz azaltmak icin
amin cnm ins.Kızlar şaka maka koca bir yıl daha geride kalıyor. Geçen sene bu zamanlar gün saymaya başlamıştık doğum için.Hasatzamani 81 ili gezmişti Yani değişik bir yıl dı tabiiki ama aslında hepimiz için çok ta özel. Bebikolarımız doğdu şükürler olsun İnşallah 2021 çok çok güzel olur ve 2020 nin zorluklarını unutturur hepimize, tüm dünyaya.
banyodan 30 dk once badem yagi dok sacina hafif ovala sonra su at kili gibi bebe ficalari var ya onunla geriye dogru kalfdirir gibi yaparak hafifce yika banyoda ilk su doktun sampuanladin ya o zaman da tara bunu hafta 2 kez falan yap bi 15 gune gider belki ikinci yapmana bile gider cnmSize birsey sormak istiyorum kizimin bingildagi cok acikti ,o acik yere dokunmaya korkuyorumbanyo yaptirirken o kisma dokunmdan su dokuyordum tek sacinin icinde konak mi kir mi parçalar var ne yapsam temizlenir tarayarak baya yikadim ama hala var sadece bingilsagin oldugu kısım diger yerler temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?