geliin geliiin ne yaptinAkşam tam olarak 'başımıza" gelene bakın Eki Görüntüle 2750461 Eki Görüntüle 2750460
gecmis olsun cnm yemene meyvene dikkat etSağolun kızlar.
Yatar kalkar iyileşirim de annemin gelmesi huzursuz etti.
Allah korusun artık.
banyodan 30 dk once badem yagi dok sacina hafif ovala sonra su at kili gibi bebe ficalari var ya onunla geriye dogru kalfdirir gibi yaparak hafifce yika banyoda ilk su doktun sampuanladin ya o zaman da tara bunu hafta 2 kez falan yap bi 15 gune gider belki ikinci yapmana bile gider cnm
Bu ara tüm bebeler böyle sanırım benimki de gelip gelip açıyor üstümü bakıyor memişlereKızlar oğlum iyice memeye düştü ya inşallah geçicidir. 5 dk önce emdiği halde gelip yine memeye yapışıyor. Açlıktan değil azıcık emiyor ağzında tutuyor sonra. Bugün kaç kere emdi sayamadım. 2 3 haftadır böyle günden güne daha bir sarıyor memeye sanki. Babası da oğlum dudak tiryakisi olmuş diye dalga geçiyor
O kdar vakit yokki canimYemegi kv de cayida annenlerde yaparsin cnm
Madam bnmki memeyi girunce seviniyir solu daha cok seviyor sola daha cok seviniyoBu ara tüm bebeler böyle sanırım benimki de gelip gelip açıyor üstümü bakıyor memişlere
Benim kv nin de çenesi kuvvetlidir hiç tanımadığım insanları anlatır durur bende he he der geçerim bende ne eşimi tek gönderirim ne de çocuklarla birlikte gider hep birlşkte giderizCanım çok sık gitmiyorum. Kızım çok düşkün onlara. Gittiğimde de kızım için gidiyorum. Mümkün olduğunca eşimle kızımı tek göndermiyorum. Nadiren olabilir. Telefonla da görüşmüyorum onlarla. Atıyorum ayda yılda bi görümcem mesaj atıp birşey sorarsa cevap veriyorum tabiki. Ama arayayım hâl hatır sorayım, öyle bir şey yok. Mesela bazen görüntülü ararlar çocukları. Çocuklar ellerinde telefonla görüşürler, ben kendi işlerimi yaparım. Evlerine gittiğimde oturup çay kahve içerim, yemek yediysem bulaşığa yardım ederim. Saygı gösteririm, gittiğimde hoş beş. Hemen hemen hiçbir konuda yorumlarını dikkate almam. Ama kırmam. Mesela diyelim ki kv bana birşey anlatıyor. En dikkatli ifademle dinlerim, çoğunlukla haklısın, oo harika filan derim herşeyeAma kendi bildiğimi okurum. Gelirlerse tabiki hürmet ederim, çok ilgilenirim. Öyle..
emziriyor musun bana doktor emziriyorsun vücut sıcaklığın daha yüksek olur demiştiÇok huzursuzum ya.
Dün bi ağrı başladı her yerimde, arada oluyor diye önemsemedim.
Sonra ateşim çıktı.
Sabah çocukları anneme bırakacaktı eşim, göndermedim ateşlenince.
Kalkmış annem gelmiş, çok huzursuz oldum
Ateş neden olur ki bir yere gittiğim yok birini gördüğüm yok.
Benimki valla kotayı dolduracak kadar alır hepsini de yerBizim buraya da herkes getirmiyor canım getirenler de hep kotalı 50 TL ve üstü meselaatıyor sepete bi bakıyor kota dolmamış e alsa ziyan olacak falan vazgeçiyor.
Benimki de üstten pat pat vurup açıyo bakıyor yerinde mi diyeMadam bnmki memeyi girunce seviniyir solu daha cok seviyor sola daha cok seviniyo
Benimki karşıdan bakıyor bazen mıncıklıyor emzireyim diye alıyorum emiyor süt gelince atıyor kendini gülüyor oyun yapıyor bende sütlenen tişörtümle kalıyorum öyleceMadam bnmki memeyi girunce seviniyir solu daha cok seviyor sola daha cok seviniyo
Ah o ısırma mevzusu ... geçenlerde bir kriz yaşadık bende onu ısırdımBenimki de üstten pat pat vurup açıyo bakıyor yerinde mi diyegeçen canlı derste emzirmedim diye ısırdı boynumu omzumu
Benimkinin yeni başladı ya bu ısırma olayı, bazen unutuyor bazen yeniden başlıyorAh o ısırma mevzusu ... geçenlerde bir kriz yaşadık bende onu ısırdımhep ısırıyordum oyun yapmıştı iyice biraz sert ısırmışım galiba ağladı ama kızdım anlatıyorum anlamıyor morarıyor kızım acıyor diyorum gösteriyorum gülüyordu eşek . O gün bugün ısırsada acıtmıyor eskisi gibi , ders olsun allahtan morartmamışım çocuğun kolunu
Bunu duymak beni rahatlattıBu ara tüm bebeler böyle sanırım benimki de gelip gelip açıyor üstümü bakıyor memişlere
Bilemedim ne olduğunu canım, normalde pek ateşlenmem.Canim bem yeni gordumde simdi yazacaktim. Daha ye inatlattin koronayi yeniden olmus ooma ihtimalin cok cok dusuk bence baska birseydin enfeksiyon soguk alginligi falan ?
Kötüyü düşünme kuzum olmaz bişeycik inşallah
Sağolun kızlar.Gecmis olsun cnm
Evet bebelerin uyku döngüsü 30-40 dakika.mesela bos emiyor ya sut likir likir emince bos emis oluyor sonra biraz dalmis oluyor o esnada memeyi agizlarindan cekmemiz gerek bi 5-10 dk sonra lıkır lıkır emme bitince hani ondan sonra yalanci meme gibi kullaniyorlar cunku ben oyle yapiyorum hic agzinda bekletmedim ben zate ayri odada da yatiyoruz aglayinca emziririm ama yeni emzirdim gittim hemen agladi diyelim o zaman emzirmem mesela benim oglanin uykuya dalamama sorunu var su rem uyku mu ne bazi bebekler o uykuya zor gecermus benim ki onlardan iste
Emziriyorum ama 38e çıktı ateşim, emzirmekten değildir.emziriyor musun bana doktor emziriyorsun vücut sıcaklığın daha yüksek olur demişti
Canım ne oluyor ben fotodan anlamadımAkşam tam olarak 'başımıza" gelene bakın Eki Görüntüle 2750461 Eki Görüntüle 2750460
ins cnm o sureye kadar Allah yardim etsin ins.Evet bebelerin uyku döngüsü 30-40 dakika.
Kendi kendine uyumayı öğrenemeyince her döngüde uyanıp uyku desteğini arıyor ve bu da meme oluyor çoğunlukla.
Uyku eğitimi olmadan döngüyü kırmak zor, uyku eğitimi kolay değil.
2-3 yıl geçse her şey daha keyifli olacak ya.
O kdar vakit yokki canim. Kv minaradim evdeyseniz gelicez dedim girtigimde cay yani yemek hazirlamislardi 1.5 saat durduk geldk canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?