2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar oğlum iyice memeye düştü ya inşallah geçicidir. 5 dk önce emdiği halde gelip yine memeye yapışıyor. Açlıktan değil azıcık emiyor ağzında tutuyor sonra. Bugün kaç kere emdi sayamadım. 2 3 haftadır böyle günden güne daha bir sarıyor memeye sanki. Babası da oğlum dudak tiryakisi olmuş diye dalga geçiyor

Tmm cnm sagol

Bu ara tüm bebeler böyle sanırım benimki de gelip gelip açıyor üstümü bakıyor memişlere

Benim kv nin de çenesi kuvvetlidir hiç tanımadığım insanları anlatır durur bende he he der geçerim bende ne eşimi tek gönderirim ne de çocuklarla birlikte gider hep birlşkte gideriz
emziriyor musun bana doktor emziriyorsun vücut sıcaklığın daha yüksek olur demişti

Madam bnmki memeyi girunce seviniyir solu daha cok seviyor sola daha cok seviniyo
Benimki karşıdan bakıyor bazen mıncıklıyor emzireyim diye alıyorum emiyor süt gelince atıyor kendini gülüyor oyun yapıyor bende sütlenen tişörtümle kalıyorum öylece

Benimki de üstten pat pat vurup açıyo bakıyor yerinde mi diye geçen canlı derste emzirmedim diye ısırdı boynumu omzumu
Ah o ısırma mevzusu ... geçenlerde bir kriz yaşadık bende onu ısırdım hep ısırıyordum oyun yapmıştı iyice biraz sert ısırmışım galiba ağladı ama kızdım anlatıyorum anlamıyor morarıyor kızım acıyor diyorum gösteriyorum gülüyordu eşek . O gün bugün ısırsada acıtmıyor eskisi gibi , ders olsun allahtan morartmamışım çocuğun kolunu

Benimkinin yeni başladı ya bu ısırma olayı, bazen unutuyor bazen yeniden başlıyor geçen de benim canım kaynadı poposunu sıkıverdim höyküre höyküre ağladı kıyamadım

Canim bem yeni gordumde simdi yazacaktim. Daha ye inatlattin koronayi yeniden olmus ooma ihtimalin cok cok dusuk bence baska birseydin enfeksiyon soguk alginligi falan ?
Bilemedim ne olduğunu canım, normalde pek ateşlenmem.
Virüs yerleşti, ara ara kendini hatırlatıyor diye düşünüyorum artık.

Kötüyü düşünme kuzum olmaz bişeycik inşallah

Gecmis olsun cnm
Sağolun kızlar.

Evet bebelerin uyku döngüsü 30-40 dakika.
Kendi kendine uyumayı öğrenemeyince her döngüde uyanıp uyku desteğini arıyor ve bu da meme oluyor çoğunlukla.
Uyku eğitimi olmadan döngüyü kırmak zor, uyku eğitimi kolay değil.
2-3 yıl geçse her şey daha keyifli olacak ya.

ins cnm o sureye kadar Allah yardim etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…