- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Aynen cnm yettiOlsun canim havanız degismistir afiyet olsun
Oyle bisey olabilirmi canim ? Covit danisma hattini arayip sorsan ?Bilemedim ne olduğunu canım, normalde pek ateşlenmem.
Virüs yerleşti, ara ara kendini hatırlatıyor diye düşünüyorum artık.
Sağolun kızlar.
Vah benim kadersiz oglusum isiran es isiran kayinvakideye dustuAh o ısırma mevzusu ... geçenlerde bir kriz yaşadık bende onu ısırdımhep ısırıyordum oyun yapmıştı iyice biraz sert ısırmışım galiba ağladı ama kızdım anlatıyorum anlamıyor morarıyor kızım acıyor diyorum gösteriyorum gülüyordu eşek . O gün bugün ısırsada acıtmıyor eskisi gibi , ders olsun allahtan morartmamışım çocuğun kolunu
Sevgili ablamiz eslemi suslemiş hemi de sakızlaCanım ne oluyor ben fotodan anlamadım
Bemce kendine yapistirmadigi icin sevin ajoSevgili ablamiz eslemi suslemiş hemi de sakızla
Ne zaman kalkacak soylesinde bende bileyim :)Ayaz bunları biriktirip şaha kalkacak annesi
Yarin bir gun fantastik seyler kesin yapar zaten.. kesmek gibi. Yusra dan beklenir :)Bemce kendine yapistirmadigi icin sevin ajoonunn saci uzun cunkusu
Ahh ahh ahh ahh ve de ahh hatta ahh ki ne ahh uyku kanayan yaram kabuk baglamayann yaramEvet bebelerin uyku döngüsü 30-40 dakika.
Kendi kendine uyumayı öğrenemeyince her döngüde uyanıp uyku desteğini arıyor ve bu da meme oluyor çoğunlukla.
Uyku eğitimi olmadan döngüyü kırmak zor, uyku eğitimi kolay değil.
2-3 yıl geçse her şey daha keyifli olacak ya.
Bemde gecem defnenin sacini kestim cunku niyeti eoey bozmustu bebeklerinden baslamiati trasa kahkul bama cok yakisir diyip duruyoduYarin bir gun fantastik seyler kesin yapar zaten.. kesmek gibi. Yusra dan beklenir :)
Ben yusranin iki kez kahlulunu kestim. İlki cok guzel olmustu. Fakat ikincide uzunluğu anlayamayip cok kisa kestim. Zirvede biraktimBemde gecem defnenin sacini kestim cunku niyeti eoey bozmustu bebeklerinden baslamiati trasa kahkul bama cok yakisir diyip duruyoduhadi uclarindan alalimda daha guzel uzasin dedim ikma ettim birakti be ek saci kesmeyi
O kadar calisiyorum ki cnm hergun hem onu sıkmadan hemde gelisimi icin birseyler yapmaya calisiyorum 10 gun oncesine kadar ayaklarinin ustune bile basamiyordu inanirmisin.ilmik ilmik onu sıkmadan eglenceli hale getirerek gelisimi icin calisiyorum dr dan tavsiye aliyorum internetten bakiyorum aklima yatanlari yapiyorum diye diye su an ayaklarina saglam basiyor koltugun onune koydugumda ben ellemeden bi 10 sn kendi kendine duruyor.emeklemeden yuruyecek diye tahmin ediyorum.istedigi birsey olursa done done gidiyor :) benimki donmeyide gec yapti size gore.Ayaz bunları biriktirip şaha kalkacak annesi
Saci duz ona yakisir ❣❣ bizim kivircik kesmedim kahkul Allah beni sevmiyomu neden saclarim kivircik diyoBen yusranin iki kez kahlulunu kestim. İlki cok guzel olmustu. Fakat ikincide uzunluğu anlayamayip cok kisa kestim. Zirvede biraktim
Hasat benimki hala donmuyoO kadar calisiyorum ki cnm hergun hem onu sıkmadan hemde gelisimi icin birseyler yapmaya calisiyorum 10 gun oncesine kadar ayaklarinin ustune bile basamiyordu inanirmisin.ilmik ilmik onu sıkmadan eglenceli hale getirerek gelisimi icin calisiyorum dr dan tavsiye aliyorum internetten bakiyorum aklima yatanlari yapiyorum diye diye su an ayaklarina saglam basiyor koltugun onune koydugumda ben ellemeden bi 10 sn kendi kendine duruyor.emeklemeden yuruyecek diye tahmin ediyorum.istedigi birsey olursa done done gidiyor :) benimki donmeyide gec yapti size gore.
2 gundur adim atmaya basladi cnm ama 4 5 adimda bir kendini salıyor.1 haftadir tutuyorum belinden dizlerimin ustune cokuyorum dizlerimle yurudukce ayaklarina adim attiriyorum.ilerleme var cok sulur bu beni tatmin ediyor :) dr da bastirtti ayaklarinin saglamligini gormek icin sorun yok dedi.bez degistirirken gotune kadar ayaklari kaldirip tekmeyi savurmasini biliyor ama :)Hasat benimki hala donmuyo1 veya 2 kere yanlislikla dondu . Ellerinden tutunca adim atiyomu ?
Muhtemelen tamamen benim uydurmam, ama öyle hissediyorum.Oyle bisey olabilirmi canim ? Covit danisma hattini arayip sorsan ?
Kardeşini ne kadar sevdiğini burdan görebilirsiniz diyorsunSevgili ablamiz eslemi suslemiş hemi de sakızla
Artik hersey normallesti maalesef.ama dedigin belirtileri kimse onemsemez covit icin cnm.esimden biliyorumMuhtemelen tamamen benim uydurmam, ama öyle hissediyorum.
Eşim 15 dakikalık tanışıklığı olan bi doktoru aramış.
Ben olsam asla aramam ama eşim biraz yüzsüz evet.
Birkaç ay böyle olması normal demiş.
Yalnız bence herkes kafasından sallıyor he.
Hastalık yeni ya herkese inanıyoruz zaten, adam da ne desin normal demiş
10 ay bitti bile, bi de böyle düşünAhh ahh ahh ahh ve de ahh hatta ahh ki ne ahh uyku kanayan yaram kabuk baglamayann yaram
Merak etme kötü düşünme güzel şeyler düşün güzel olsunSağolun kızlar.
Yatar kalkar iyileşirim de annemin gelmesi huzursuz etti.
Allah korusun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?