2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Vah benim kadersiz oglusum isiran es isiran kayinvakideye dustu ayiptir sormasi kocaayunizda isirirmi?

Ahh ahh ahh ahh ve de ahh hatta ahh ki ne ahh uyku kanayan yaram kabuk baglamayann yaram

Yarin bir gun fantastik seyler kesin yapar zaten.. kesmek gibi. Yusra dan beklenir :)
Bemde gecem defnenin sacini kestim cunku niyeti eoey bozmustu bebeklerinden baslamiati trasa kahkul bama cok yakisir diyip duruyodu hadi uclarindan alalimda daha guzel uzasin dedim ikma ettim birakti be ek saci kesmeyi

Bemde gecem defnenin sacini kestim cunku niyeti eoey bozmustu bebeklerinden baslamiati trasa kahkul bama cok yakisir diyip duruyodu hadi uclarindan alalimda daha guzel uzasin dedim ikma ettim birakti be ek saci kesmeyi
Ben yusranin iki kez kahlulunu kestim. İlki cok guzel olmustu. Fakat ikincide uzunluğu anlayamayip cok kisa kestim. Zirvede biraktim

Ayaz bunları biriktirip şaha kalkacak annesi
O kadar calisiyorum ki cnm hergun hem onu sıkmadan hemde gelisimi icin birseyler yapmaya calisiyorum 10 gun oncesine kadar ayaklarinin ustune bile basamiyordu inanirmisin.ilmik ilmik onu sıkmadan eglenceli hale getirerek gelisimi icin calisiyorum dr dan tavsiye aliyorum internetten bakiyorum aklima yatanlari yapiyorum diye diye su an ayaklarina saglam basiyor koltugun onune koydugumda ben ellemeden bi 10 sn kendi kendine duruyor.emeklemeden yuruyecek diye tahmin ediyorum.istedigi birsey olursa done done gidiyor :) benimki donmeyide gec yapti size gore.

Hasat benimki hala donmuyo 1 veya 2 kere yanlislikla dondu . Ellerinden tutunca adim atiyomu ?

Hasat benimki hala donmuyo 1 veya 2 kere yanlislikla dondu . Ellerinden tutunca adim atiyomu ?
2 gundur adim atmaya basladi cnm ama 4 5 adimda bir kendini salıyor.1 haftadir tutuyorum belinden dizlerimin ustune cokuyorum dizlerimle yurudukce ayaklarina adim attiriyorum.ilerleme var cok sulur bu beni tatmin ediyor :) dr da bastirtti ayaklarinin saglamligini gormek icin sorun yok dedi.bez degistirirken gotune kadar ayaklari kaldirip tekmeyi savurmasini biliyor ama :)

Oyle bisey olabilirmi canim ? Covit danisma hattini arayip sorsan ?
Muhtemelen tamamen benim uydurmam, ama öyle hissediyorum.
Eşim 15 dakikalık tanışıklığı olan bi doktoru aramış.
Ben olsam asla aramam ama eşim biraz yüzsüz evet.
Birkaç ay böyle olması normal demiş.
Yalnız bence herkes kafasından sallıyor he.
Hastalık yeni ya herkese inanıyoruz zaten, adam da ne desin normal demiş

Hepimizin bebeleri bir yerden sınıyor bizi iste :) birde dr a dedim bunu bunu yapabiliyor zeka olarak sasirdi.demekki diyor acigi zekasiyla kapatiyor.bor oyuncak alayim 1 kere gostereyim massallahi var ogreniyor hemen yapiyor telefonu biliyor arama sesini duyunca telefona bakarak konusuyor.oyuncaklarinin islevlerini biliyor dugmeye bastiginda caldigini bebegin karnina bastiginda ses cikardigini top vedince atiyor arabalarini surmesini biliyor bana dogru suruyor bende ona suruyorum :) sessiz harflerin bir kismini cikariyor.kumandayi alip tuslarina basiyor tv yi aciyor.kiyafetini cikarirken kollarini kaldiriyor.giydirirken elinde oyuncak varsa kolunu gecirmeden ben hangi tarafin kiyafet kolunu elliyorsam eline o taraftaki elinden obur eline oyuncagi gecirip elini bana veriyor ve kolunu kendisi geciriyor.vs vs daha cok var :)

Artik hersey normallesti maalesef.ama dedigin belirtileri kimse onemsemez covit icin cnm.esimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…