2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maşallah algıları çok açık demek ki
Bizimki anca tükürebiliyor
Her bebek farklı alanda atağa geçebiliyor.
Oğlum fiziksel olarak hep geriden geldi, ama kafa fena değil, çalıştığını ümit ediyoruz.
Kız nerdeyse yürüyecek ama onun da pek bir şeyden anladığı yok.
Hepsi normal yani.

Masallah akilli damadim iste canim vücudunu degil kafasını kullaniyor kndini yormamak icin senidr nasil bekletmisti keyfine duskun olucak demekki gelisiminde doktor sıkıntı gormuyorsa simi herseyi kaydediyordur hepsini birden aklrla arkaya yapmya başlar

Canim ben sana tarih vereyim. Yurumeden once cok kisa bir sure emekler birden ayaklanip yurumeye başlar :)

Yüsra 5 aylikken yana dönmeye başladı, 8 9 aylık dönerek her yeri geziyodu. 9 aylikken oturdu. 10.5-11 ayliga dogru emekleme başladı yaşindayken adim atiyordu, kuzenim korkuttugu icin hemen yurumedi. Tamamen 13 aylikken yürüdü. Yani ben cok korkuyodum gelisimi geri vs diye. Ama cok şükür hizli bir şekilde hepsini tamamladi

Geçmiş olsun canım

Canım maşallahın var inan, bence bir sabah bakmışsın emekleyerek gelmiş Ayaz. Ya da yürüyor belli mi olur? Ben hiç emeklememişim popo üstüne gide gide ayağa kalkmışım mesala

Ah hic sorma cnm birde dr benimkine gec dollenme demisti 1 hafta geriden saydigimiz halde 40.haftayi doldurdu tembel :) gelesi yoktu ben dayanamadim :)

Gunaydin kizlar .biz dr a sabah gittik. Dr da kan demir degerlerinincok dusuk buldu bestironla devam edemeyiz dedi. Ferro sanol surup yazdi 1ay sonra tekrar kan vericez sonuclarda duzelme varmi bakalm dedi.yoksa baska yondende degerlendircem dedi bunu duymak bile beni bitirdi insallah yukselir degerleri cok korkuyorum cok modum dustu agladim esimde kizdi hemen en kotusunu dusunuyosun diye
Haklida ama yuregim sıkısiyor nefes alamiyorum .

Kuzum ya aklına kötü şeyler getirme hemen bak tüm pekmezleri karıştır içine limon sık sabah akşam onu ver bakayım bir

Yürüme arkadaşı almıştın dimi hasat sen de . Selin çok sevdi onu sende yürütüyor musun onunla

Canım benim sakin ol kötü düşünme hemen . Bence toparlayacak kan değerleri damadımın bir ay sonra turp gibi çıkacak tahliller

Ay hepsi var da su giyinirken ki kısım bizde tam savaş bezini açıp poposunu siliyorum kaçıyor gidiyor hadi yakala getir bezi tak yine kaçtı gitti hadi tut getir zıbını bağla yine gitti pijamayı giydirene kadar ter çıkıyor sırtımdan çok fena benim kız yaaa

Hayır ya dur ne senaryolar yazdın hemen.
Doktorlar pat pat ihtimalleri sıralıyorlar, rasyonellikten olsa gerek.
Hep en kötüsünü düşünürüz ama genelde en basit olan çıkar.
Sizin damla işe yaramamış işte.
1 ay sonra normal değerleri alacaksınız inanıyorum
Hem ilaç, hem annesinin lezzetli yemekleri şifa olacak.
Bi bakarsın uykuyu seven, neşeli bir bebek olmuş kan değerleri düzelince
Hadi inşallah bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…