Maşallah algıları çok açık demek kiHepimizin bebeleri bir yerden sınıyor bizi iste :) birde dr a dedim bunu bunu yapabiliyor zeka olarak sasirdi.demekki diyor acigi zekasiyla kapatiyor.bor oyuncak alayim 1 kere gostereyim massallahi var ogreniyor hemen yapiyor telefonu biliyor arama sesini duyunca telefona bakarak konusuyor.oyuncaklarinin islevlerini biliyor dugmeye bastiginda caldigini bebegin karnina bastiginda ses cikardigini top vedince atiyor arabalarini surmesini biliyor bana dogru suruyor bende ona suruyorum :) sessiz harflerin bir kismini cikariyor.kumandayi alip tuslarina basiyor tv yi aciyor.kiyafetini cikarirken kollarini kaldiriyor.giydirirken elinde oyuncak varsa kolunu gecirmeden ben hangi tarafin kiyafet kolunu elliyorsam eline o taraftaki elinden obur eline oyuncagi gecirip elini bana veriyor ve kolunu kendisi geciriyor.vs vs daha cok var :)
Zaten hastaneye gitsem test bile yapmazlar.Artik hersey normallesti maalesef.ama dedigin belirtileri kimse onemsemez covit icin cnm.esimden biliyorum
Allah razı olsun, bi 5 gün sayarım yine de annemler için napayımMerak etme kötü düşünme güzel şeyler düşün güzel olsun
Hepimizin bebeleri bir yerden sınıyor bizi iste :) birde dr a dedim bunu bunu yapabiliyor zeka olarak sasirdi.demekki diyor acigi zekasiyla kapatiyor.bor oyuncak alayim 1 kere gostereyim massallahi var ogreniyor hemen yapiyor telefonu biliyor arama sesini duyunca telefona bakarak konusuyor.oyuncaklarinin islevlerini biliyor dugmeye bastiginda caldigini bebegin karnina bastiginda ses cikardigini top vedince atiyor arabalarini surmesini biliyor bana dogru suruyor bende ona suruyorum :) sessiz harflerin bir kismini cikariyor.kumandayi alip tuslarina basiyor tv yi aciyor.kiyafetini cikarirken kollarini kaldiriyor.giydirirken elinde oyuncak varsa kolunu gecirmeden ben hangi tarafin kiyafet kolunu elliyorsam eline o taraftaki elinden obur eline oyuncagi gecirip elini bana veriyor ve kolunu kendisi geciriyor.vs vs daha cok var :)
Azi gitti, cogu kaldi10 ay bitti bile, bi de böyle düşün
Canim ben sana tarih vereyim. Yurumeden once cok kisa bir sure emekler birden ayaklanip yurumeye başlar :)O kadar calisiyorum ki cnm hergun hem onu sıkmadan hemde gelisimi icin birseyler yapmaya calisiyorum 10 gun oncesine kadar ayaklarinin ustune bile basamiyordu inanirmisin.ilmik ilmik onu sıkmadan eglenceli hale getirerek gelisimi icin calisiyorum dr dan tavsiye aliyorum internetten bakiyorum aklima yatanlari yapiyorum diye diye su an ayaklarina saglam basiyor koltugun onune koydugumda ben ellemeden bi 10 sn kendi kendine duruyor.emeklemeden yuruyecek diye tahmin ediyorum.istedigi birsey olursa done done gidiyor :) benimki donmeyide gec yapti size gore.
Eslemde kivrilcak gibi saclari bukleliSaci duz ona yakisir ❣❣ bizim kivircik kesmedim kahkul Allah beni sevmiyomu neden saclarim kivircik diyo
Benimkide 9.5 aylık hala emeklemiyor bende kafaya takıyorum ama bence boşa üzülüyoruz illaki zamanı gelince emekleyecek kalacaklarVala siz emekliyor dedikçe üzülüyorum gelişim geriliği yoktur demi Emeklemeyenlerde
Geçmiş olsun canımÇok huzursuzum ya.
Dün bi ağrı başladı her yerimde, arada oluyor diye önemsemedim.
Sonra ateşim çıktı.
Sabah çocukları anneme bırakacaktı eşim, göndermedim ateşlenince.
Kalkmış annem gelmiş, çok huzursuz oldum
Ateş neden olur ki bir yere gittiğim yok birini gördüğüm yok.
Canım maşallahın var inan, bence bir sabah bakmışsın emekleyerek gelmiş Ayaz. Ya da yürüyor belli mi olur? Ben hiç emeklememişim popo üstüne gide gide ayağa kalkmışım mesalaO kadar calisiyorum ki cnm hergun hem onu sıkmadan hemde gelisimi icin birseyler yapmaya calisiyorum 10 gun oncesine kadar ayaklarinin ustune bile basamiyordu inanirmisin.ilmik ilmik onu sıkmadan eglenceli hale getirerek gelisimi icin calisiyorum dr dan tavsiye aliyorum internetten bakiyorum aklima yatanlari yapiyorum diye diye su an ayaklarina saglam basiyor koltugun onune koydugumda ben ellemeden bi 10 sn kendi kendine duruyor.emeklemeden yuruyecek diye tahmin ediyorum.istedigi birsey olursa done done gidiyor :) benimki donmeyide gec yapti size gore.
Ah hic sorma cnm birde dr benimkine gec dollenme demisti 1 hafta geriden saydigimiz halde 40.haftayi doldurdu tembel :) gelesi yoktu ben dayanamadim :)Masallah akilli damadim iste canim vücudunu degil kafasını kullaniyor kndini yormamak icin senidr nasil bekletmisti keyfine duskun olucak demekkigelisiminde doktor sıkıntı gormuyorsa simi herseyi kaydediyordur hepsini birden aklrla arkaya yapmya başlar
Kuzum ya aklına kötü şeyler getirme hemen bak tüm pekmezleri karıştır içine limon sık sabah akşam onu ver bakayım birGunaydin kizlar .biz dr a sabah gittik. Dr da kan demir degerlerinincok dusuk buldu bestironla devam edemeyiz dedi. Ferro sanol surup yazdi 1ay sonra tekrar kan vericez sonuclarda duzelme varmi bakalm dedi.yoksa baska yondende degerlendircem dedi bunu duymak bile beni bitirdiinsallah yukselir degerleri cok korkuyorum cok modum dustu agladim esimde kizdi hemen en kotusunu dusunuyosun diye
Haklida ama yuregim sıkısiyor nefes alamiyorum .
Hhahahah o da ısırır dünüşVah benim kadersiz oglusum isiran es isiran kayinvakideye dustuayiptir sormasi kocaayunizda isirirmi?
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Yürüme arkadaşı almıştın dimi hasat sen de . Selin çok sevdi onu sende yürütüyor musun onunlaO kadar calisiyorum ki cnm hergun hem onu sıkmadan hemde gelisimi icin birseyler yapmaya calisiyorum 10 gun oncesine kadar ayaklarinin ustune bile basamiyordu inanirmisin.ilmik ilmik onu sıkmadan eglenceli hale getirerek gelisimi icin calisiyorum dr dan tavsiye aliyorum internetten bakiyorum aklima yatanlari yapiyorum diye diye su an ayaklarina saglam basiyor koltugun onune koydugumda ben ellemeden bi 10 sn kendi kendine duruyor.emeklemeden yuruyecek diye tahmin ediyorum.istedigi birsey olursa done done gidiyor :) benimki donmeyide gec yapti size gore.
Canım benim sakin ol kötü düşünme hemen .Gunaydin kizlar .biz dr a sabah gittik. Dr da kan demir degerlerinincok dusuk buldu bestironla devam edemeyiz dedi. Ferro sanol surup yazdi 1ay sonra tekrar kan vericez sonuclarda duzelme varmi bakalm dedi.yoksa baska yondende degerlendircem dedi bunu duymak bile beni bitirdiinsallah yukselir degerleri cok korkuyorum cok modum dustu agladim esimde kizdi hemen en kotusunu dusunuyosun diye
Ay hepsi var da su giyinirken ki kısım bizde tam savaşHepimizin bebeleri bir yerden sınıyor bizi iste :) birde dr a dedim bunu bunu yapabiliyor zeka olarak sasirdi.demekki diyor acigi zekasiyla kapatiyor.bor oyuncak alayim 1 kere gostereyim massallahi var ogreniyor hemen yapiyor telefonu biliyor arama sesini duyunca telefona bakarak konusuyor.oyuncaklarinin islevlerini biliyor dugmeye bastiginda caldigini bebegin karnina bastiginda ses cikardigini top vedince atiyor arabalarini surmesini biliyor bana dogru suruyor bende ona suruyorum :) sessiz harflerin bir kismini cikariyor.kumandayi alip tuslarina basiyor tv yi aciyor.kiyafetini cikarirken kollarini kaldiriyor.giydirirken elinde oyuncak varsa kolunu gecirmeden ben hangi tarafin kiyafet kolunu elliyorsam eline o taraftaki elinden obur eline oyuncagi gecirip elini bana veriyor ve kolunu kendisi geciriyor.vs vs daha cok var :)
Hayır ya dur ne senaryolar yazdın hemen.Gunaydin kizlar .biz dr a sabah gittik. Dr da kan demir degerlerinincok dusuk buldu bestironla devam edemeyiz dedi. Ferro sanol surup yazdi 1ay sonra tekrar kan vericez sonuclarda duzelme varmi bakalm dedi.yoksa baska yondende degerlendircem dedi bunu duymak bile beni bitirdiinsallah yukselir degerleri cok korkuyorum cok modum dustu agladim esimde kizdi hemen en kotusunu dusunuyosun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?