Canim korkma allahin izniyle hiçbirsey olmaz. ilacını düzgün kullansin toparlarGunaydin kizlar .biz dr a sabah gittik. Dr da kan demir degerlerinincok dusuk buldu bestironla devam edemeyiz dedi. Ferro sanol surup yazdi 1ay sonra tekrar kan vericez sonuclarda duzelme varmi bakalm dedi.yoksa baska yondende degerlendircem dedi bunu duymak bile beni bitirdiinsallah yukselir degerleri cok korkuyorum cok modum dustu agladim esimde kizdi hemen en kotusunu dusunuyosun diye
Haklida ama yuregim sıkısiyor nefes alamiyorum .
Beni anlatmışsınAy hepsi var da su giyinirken ki kısım bizde tam savaşbezini açıp poposunu siliyorum kaçıyor gidiyor hadi yakala getir bezi tak yine kaçtı gitti hadi tut getir zıbını bağla yine gitti pijamayı giydirene kadar ter çıkıyor sırtımdan çok fena benim kız yaaa
Cnm simdiyaptimda kolaymi bebege icirmek tadini begenmeyimce uzattikca itekledi surubunu sever insallah yimede 1 kasik 2 kasik ne versem kar bizim durumdaKuzum ya aklına kötü şeyler getirme hemen bak tüm pekmezleri karıştır içine limon sık sabah akşam onu ver bakayım bir
Insallah canimCanim korkma allahin izniyle hiçbirsey olmaz. ilacını düzgün kullansin toparlar
Cok iyimsersin kahvecim .motive ettin cok sagol insallah dedigin gibi olur.Hayır ya dur ne senaryolar yazdın hemen.
Doktorlar pat pat ihtimalleri sıralıyorlar, rasyonellikten olsa gerek.
Hep en kötüsünü düşünürüz ama genelde en basit olan çıkar.
Sizin damla işe yaramamış işte.
1 ay sonra normal değerleri alacaksınız inanıyorum
Hem ilaç, hem annesinin lezzetli yemekleri şifa olacak.
Bi bakarsın uykuyu seven, neşeli bir bebek olmuş kan değerleri düzelince
Hadi inşallah bakalım.
Insallah dunurumCanım benim sakin ol kötü düşünme hemen .Bence toparlayacak kan değerleri damadımın bir ay sonra turp gibi çıkacak tahliller
Anne yuregi iste cnm ama duzelir merak etme buyuk ihtimalle ilac fayda etmemistir.Gunaydin kizlar .biz dr a sabah gittik. Dr da kan demir degerlerinincok dusuk buldu bestironla devam edemeyiz dedi. Ferro sanol surup yazdi 1ay sonra tekrar kan vericez sonuclarda duzelme varmi bakalm dedi.yoksa baska yondende degerlendircem dedi bunu duymak bile beni bitirdiinsallah yukselir degerleri cok korkuyorum cok modum dustu agladim esimde kizdi hemen en kotusunu dusunuyosun diye
Oyle gorunuyor canim insalalhda oyledirAnne yuregi iste cnm ama duzelir merak etme buyuk ihtimalle ilac fayda etmemistir.
Benimki daha cok tutup arabayi ileri geri suruyor :)Yürüme arkadaşı almıştın dimi hasat sen de . Selin çok sevdi onu sende yürütüyor musun onunla
Alt baglama bizimde oyle cnm emin ol :)Ay hepsi var da su giyinirken ki kısım bizde tam savaşbezini açıp poposunu siliyorum kaçıyor gidiyor hadi yakala getir bezi tak yine kaçtı gitti hadi tut getir zıbını bağla yine gitti pijamayı giydirene kadar ter çıkıyor sırtımdan çok fena benim kız yaaa
Yani isterseniz bu nisani atalim benim oglusumun kani mani yok siz vampir ailesine gore degilHhahahah o da ısırır dünüş
Benimki cok rahat o konida yaa masallahAlt baglama bizimde oyle cnm emin ol :)
Ah hic sorma cnm birde dr benimkine gec dollenme demisti 1 hafta geriden saydigimiz halde 40.haftayi doldurdu tembel :) gelesi yoktu ben dayanamadim :)
Gunaydin kizlar .biz dr a sabah gittik. Dr da kan demir degerlerinincok dusuk buldu bestironla devam edemeyiz dedi. Ferro sanol surup yazdi 1ay sonra tekrar kan vericez sonuclarda duzelme varmi bakalm dedi.yoksa baska yondende degerlendircem dedi bunu duymak bile beni bitirdiinsallah yukselir degerleri cok korkuyorum cok modum dustu agladim esimde kizdi hemen en kotusunu dusunuyosun diye
Ay hepsi var da su giyinirken ki kısım bizde tam savaşbezini açıp poposunu siliyorum kaçıyor gidiyor hadi yakala getir bezi tak yine kaçtı gitti hadi tut getir zıbını bağla yine gitti pijamayı giydirene kadar ter çıkıyor sırtımdan çok fena benim kız yaaa
Insallah canim inaniyorum ☺Canim inan seni cok iyi anliyorum o korkuyu bende yasadim ama inanki doktorlar hep aynısını soyluyor biray ilacinizi kullanin emin olki iyi olucak Cinar ,aklina kötülükleri getirme
Aynen canım ya bende bu tarifi nette okumuştumCnm simdiyaptimda kolaymi bebege icirmek tadini begenmeyimce uzattikca itekledi surubunu sever insallah yimede 1 kasik 2 kasik ne versem kar bizim durumda
Sagolasin cnm bemde gormustum deneyim.dedimde hic sevmedi yinede cabalicam hergunAynen canım ya bende bu tarifi nette okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?