Ben 12ye dogru biraz kahvaltıdan verdim. Ne kadar yedi bilmiyorum. Oncesinde de emzirmistim zaten.Kızlar bebişlerin menüsünde neler var bugün? Ben kahvaltısını düzgün yaptıramadım bugün sabah öğleye kadar aralıklarla emzirdim. Öğle yemeği ıspanak yaptım. Sevdi biraz yedi şükür. Akşam da biraz yine ıspanakla bu kez yoğurtla veririm diyorum. Üşenmezsem bir de bebek keki deneyeceğim inşallah. Sizler neler yapıyorsunuz?
Benimki hem orayı kurcalıyor hem bacaklarını çapraz tutuyor zor bağlıyorumBenimki cok rahat o konida yaa masallaho cukunu kurcalarken ben poposunu temizliyorum
En cok kimi seviiisenCaaaaağnım mart analarım, bu senenin tek güzel yanı olan evlatlarımızla her yeni yılda eskisinden çok daha güzel anılar biriktirmek dileğiylehepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun seviliyorsunuz
Dünüşünü severEn cok kimi seviiisen
Tek parça bi tane var onu giydirip deniyim biraz daIste bu yuzden mümkün oldukca denk parca giydiriyorum alt temizlenene kadar ciplak kaliyor yoksasimdi kazakla cee yaayada basladik1
Feee laaa kettttBeni anlatmışsıneğer bir de çok kaka yapmışsaaa
Bekleriz biz damadımı kurban olsun kaynanası onun ferritinlerineYani isterseniz bu nisani atalim benim oglusumun kani mani yok siz vampir ailesine gore degilyada 1 ay beklerseniz kanlanacak 1 aya insallah
Canım sabah rutin kahvaltı öğlen keçiboynuzu unlu muzlu cevizli muhallebi akşam da yeşil mercimekli şehriyeli yoğurt çorbasıydı menümüzKızlar bebişlerin menüsünde neler var bugün? Ben kahvaltısını düzgün yaptıramadım bugün sabah öğleye kadar aralıklarla emzirdim. Öğle yemeği ıspanak yaptım. Sevdi biraz yedi şükür. Akşam da biraz yine ıspanakla bu kez yoğurtla veririm diyorum. Üşenmezsem bir de bebek keki deneyeceğim inşallah. Sizler neler yapıyorsunuz?
Seniii seviyreeemmmEn cok kimi seviiisen
Bizim eslem de ya durmuyor artıkOy benim dunurum nerlerdeymis. Senin gelin çıldırdı haberin ola. Eski sakin eslemden eser yok simdim b r
Yeaaa yerim dünüşşBekleriz biz damadımı kurban olsun kaynanası onun ferritinlerine
Canım sabah rutin kahvaltı öğlen keçiboynuzu unlu muzlu cevizli muhallebi akşam da yeşil mercimekli şehriyeli yoğurt çorbasıydı menümüzBiz yemek yerken de ciğer ve et tırtıkladı biraz da limon kemirdi limonu çok seviyor çılgın kızım
senin damat da oyle cnm bi uyutamadim 1 saattir kandiriyor beni hayallere sürükleyip uyumus numarasi yaparak yerine koyunca şebek gibi gülerek kabusun ortasina koyuyorOy benim dunurum nerlerdeymis. Senin gelin çıldırdı haberin ola. Eski sakin eslemden eser yok simdim b r
Valla ne yemek yedigim belli ne uyudugum. Oyle bir direniyor ki uyumayasenin damat da oyle cnm bi uyutamadim 1 saattir kandiriyor beni hayallere sürükleyip uyumus numarasi yaparak yerine koyunca şebek gibi gülerek kabusun ortasina koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?