2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben 12ye dogru biraz kahvaltıdan verdim. Ne kadar yedi bilmiyorum. Oncesinde de emzirmistim zaten.
Sonra dışarı çıktık. 14.00 gibi muhallebi verdim bebek kavanozundan az fazlaydi. Eve gelince 16.00 gibi ablasinin pilavindan verdim ama cok azdı. Sonra emzirdim. Az önce yine emdirdim uyucak diye uyumadi.
Akşama corba veririm. Biraz yogurt taze fasulyemde var. Ogün olarak çorba. Aperatif olarak yoğurt ve taze fasulye olur

Iste bu yuzden mümkün oldukca denk parca giydiriyorum alt temizlenene kadar ciplak kaliyor yoksa simdi kazakla cee yaayada basladik1
Tek parça bi tane var onu giydirip deniyim biraz da onla kolay olursa yıkar yıkar onu giydiririm sudocremli dötüyle kaçıp kaçıp oturdu yerlere hep

Yani isterseniz bu nisani atalim benim oglusumun kani mani yok siz vampir ailesine gore degil yada 1 ay beklerseniz kanlanacak 1 aya insallah
Bekleriz biz damadımı kurban olsun kaynanası onun ferritinlerine
Canım sabah rutin kahvaltı öğlen keçiboynuzu unlu muzlu cevizli muhallebi akşam da yeşil mercimekli şehriyeli yoğurt çorbasıydı menümüz Biz yemek yerken de ciğer ve et tırtıkladı biraz da limon kemirdi limonu çok seviyor çılgın kızım

Yeaaa yerim dünüşş ben kombo yapiyorum kemik sulu tarhana icti ispanak kofte yedi elma miz portakal ustunede bestiron damlattim meyvenin azcikda portakl suyuyla pekmez verdim en son kaciyodu benden

Oy benim dunurum nerlerdeymis. Senin gelin çıldırdı haberin ola. Eski sakin eslemden eser yok simdi m b r
senin damat da oyle cnm bi uyutamadim 1 saattir kandiriyor beni hayallere sürükleyip uyumus numarasi yaparak yerine koyunca şebek gibi gülerek kabusun ortasina koyuyor

evde yumurta kalmamisti degisik bsy yaptim patatesi hasladim küp küp dograyip sonra biraz suyunu doktum blanderdan cektim az un ekledim karistirdim tavaya terayag koydum icine az da peynir koydugum bu karisimi tereyagi ile karistirdim yaninda biberon mama ile yedi sevdi yani ,
ogle; yarim muz ,1 cici bebe ,kasik mamasi ioe karistirdim verdim,
aksam uzeri ; az ekmekli tarhana yarim kase , ekmegi de kabak yemegine kabaktan da alarak bandirip yedirdim 4-5 sokum
gece: esim arılac diye sütlü pirinc li kaynatmadan kaynamis ılımıs suya tozunu karistirarak koyu kasik mamasi olan bsy almis tavsiye ederim hem yapimi kolay hemen kivami tutuyor tadini da sevdi

eee siz de menü paylasın bakalim,fokir olur bizlere de bu arada sutsuz,yumurtasiz kakaolu ıslak kek tarifi buldum onu da yaptim gayet iyi oldu ,yumurta alalim da mercimek koftesi,kabak koftesi falan deniycen havuclu kabakli falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…