- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Maşallah. Erkek ?Teyzeleriii biz geldik tahminleri alalım mı.?
Dun benimde arkadasim detaylida bakilir gibi baktirmis. Banada hastanede sordular ama ben sadece kan verdim :) sen şanslisin:)Gittigim hastane değil. Özel bir klinik. Ben de beklemiyordum açıkçası 4boyutlu ile bakmasını. ŞaşırdımKüçük haftalarda yapmıyorlar diye biliyordum. Dediğim gibi büyük oğlumun doktorundan bir kere istemiştim. Fotoğrafçı değilim diye cevap verince bir daha da sormamistim. Haftasiyla uyumlu değil. 12 hafta 3 günlük çıktı. Tam 10 gün ilerde. Planlar değiştirdi
Bugun bende çok kötüyüm. Karpuz yedim rahatlatti sandim istifra ettim. Sabah beri midem yaniyor. Az önce dondurma yedim yine iyi gibiydi ama sicaklardan hem basim agriyor hem midem berbatSüt, leblebi, kraker, rennie, lansor... Bunların hiçbiri mide yanmamı kesmiyor ve arkası hep kusma oluyoAçım ama artık yemek yemeye korkuyorum. Zaten yesem de geri çıkıyor
Ben nubtan emin olamadim. Dr soyledimiTeyzeleriii biz geldik tahminleri alalım mı.?
Yok canım emin olamadı o da söylemediBen nubtan emin olamadim. Dr soyledimi
Vallahi bilmiyorum ki doktor söylemedi henüzMaşallah. Erkek ?
Yaaaa inşallah bende istiyorum ama hislerim erkekKiz diyorum
Daha erken haftalar. Bende cok merak ediyorum ama 14 hafta bitmeden sormicam doktora kendi soylerse ne âlâ :) kizimda da 14+5 doktorum pat diye kiz bebek demistiYok canım emin olamadı o da söylemedi
Biz parti yapcaz balonla öğrenicez bizden meraklı arkadaşlarımız varDaha erken haftalar. Bende cok merak ediyorum ama 14 hafta bitmeden sormicam doktora kendi soylerse ne âlâ :) kizimda da 14+5 doktorum pat diye kiz bebek demisti
Benimde bir yanim ogrenmesek mi acaba diyor, bi yanim ben ogrensemde esim haricinde kimseye soylemesem diyorum ama dayanamam ki onca ayBiz parti yapcaz balonla öğrenicez bizden meraklı arkadaşlarımız varbelliyse söylemeyin yazın dedim o da kesin belli değil dedi
Deli eşine garezin neBenimde bir yanim ogrenmesek mi acaba diyor, bi yanim ben ogrensemde esim haricinde kimseye soylemesem diyorum ama dayanamam ki onca ay
Benim doktor cok garanticiymiş. Arada başka doktora giderim kesin. Simdilik 14. Haftaya kadar sabredicemDeli eşine garezin nekısmetse biz herkesle aynı anda öğrenicez bakalım
Benimki 20de kesin belli olur dedi keşke 14 deseydiBenim doktor cok garanticiymiş. Arada başka doktora giderim kesin. Simdilik 14. Haftaya kadar sabredicem
Merhaba babayiscoming, ben doktorumdan cok memnundum ama malesef hastaneden ayrildi ve istanbul disina gidiyor. Tekrar doktor arayisi içerisine girdim. Yanlis okumadiysam doktorun icin 4 boyutlu bakti cok ilgiliydi yazmissin. Bu hastane hangi sehir hangi ilce hastanenin adi doktorun adi bunlari paylasir misin. Ben istanbul pendikte oturuyorum.Heyacandan kalbim çıkacaktı nerdeyse bu sefer. Çok şükür ense kalınlığı güzel, burun kemiği oluşmuş, beyin loplari seçiliyor, elleri parmaklarını tek tek saydı. Kan verdik. 10 gün öndeymiş. Bu doktor da erken yumurtlamissiniz dedi. Ha bir de 100% erkek dedi. Gönlümden kız istesem de başından beri erkek diyordum zaten. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin
Kendi doktorumda garanticiymiş arada başka dra gitcez mecburBenimki 20de kesin belli olur dedi keşke 14 deseydi
Yok canım, ne yesem faydasızBugun bende çok kötüyüm. Karpuz yedim rahatlatti sandim istifra ettim. Sabah beri midem yaniyor. Az önce dondurma yedim yine iyi gibiydi ama sicaklardan hem basim agriyor hem midem berbat
Yanma bugun hatsafha da halbuki hic yoktu bende. Ben sicaklara veriyorum. Bide idrar enf. Var su iciyorum boyna :/Yok canım, ne yesem faydasızSu zaten direkt kusma sebebi, yanmaya zaten çözüm bulamadım ilaç dahil. Benimki yemek yememi istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?