2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dun benimde arkadasim detaylida bakilir gibi baktirmis. Banada hastanede sordular ama ben sadece kan verdim :) sen şanslisin:)

Süt, leblebi, kraker, rennie, lansor... Bunların hiçbiri mide yanmamı kesmiyor ve arkası hep kusma oluyo Açım ama artık yemek yemeye korkuyorum. Zaten yesem de geri çıkıyor
Bugun bende çok kötüyüm. Karpuz yedim rahatlatti sandim istifra ettim. Sabah beri midem yaniyor. Az önce dondurma yedim yine iyi gibiydi ama sicaklardan hem basim agriyor hem midem berbat

Daha erken haftalar. Bende cok merak ediyorum ama 14 hafta bitmeden sormicam doktora kendi soylerse ne âlâ :) kizimda da 14+5 doktorum pat diye kiz bebek demisti
Biz parti yapcaz balonla öğrenicez bizden meraklı arkadaşlarımız var belliyse söylemeyin yazın dedim o da kesin belli değil dedi

Merhaba babayiscoming, ben doktorumdan cok memnundum ama malesef hastaneden ayrildi ve istanbul disina gidiyor. Tekrar doktor arayisi içerisine girdim. Yanlis okumadiysam doktorun icin 4 boyutlu bakti cok ilgiliydi yazmissin. Bu hastane hangi sehir hangi ilce hastanenin adi doktorun adi bunlari paylasir misin. Ben istanbul pendikte oturuyorum.

Bugun bende çok kötüyüm. Karpuz yedim rahatlatti sandim istifra ettim. Sabah beri midem yaniyor. Az önce dondurma yedim yine iyi gibiydi ama sicaklardan hem basim agriyor hem midem berbat
Yok canım, ne yesem faydasız Su zaten direkt kusma sebebi, yanmaya zaten çözüm bulamadım ilaç dahil. Benimki yemek yememi istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…