Normlade bile 2 litreden fazla su içerdim ben. Ama şimdi kusma korkumdan zar zor içiyorum. Çok ilginç, kusmayi tetikliyorYanma bugun hatsafha da halbuki hic yoktu bende. Ben sicaklara veriyorum. Bide idrar enf. Var su iciyorum boyna :/
Sorma arkadasim. Bende su icmeyi çok ozledimNormlade bile 2 litreden fazla su içerdim ben. Ama şimdi kusma korkumdan zar zor içiyorum. Çok ilginç, kusmayi tetikliyor
Sorma arkadasim. Bende su icmeyi çok ozledim
Regenesis verdi vitamin olarak omega3 de icinde var hepsi bir arada. Istahda acmadi iyi yaniHangi vitamini verdi canim ?
Ben kurtkoyde ozel ersoy hastanesi dr esra hanima gidiyorum canim gayet ilgili kendisiMerhaba babayiscoming, ben doktorumdan cok memnundum ama malesef hastaneden ayrildi ve istanbul disina gidiyor. Tekrar doktor arayisi içerisine girdim. Yanlis okumadiysam doktorun icin 4 boyutlu bakti cok ilgiliydi yazmissin. Bu hastane hangi sehir hangi ilce hastanenin adi doktorun adi bunlari paylasir misin. Ben istanbul pendikte oturuyorum.
Mide yanmasina gaviscon surupta iyi geliyor canim denedin miYok canım, ne yesem faydasızSu zaten direkt kusma sebebi, yanmaya zaten çözüm bulamadım ilaç dahil. Benimki yemek yememi istemiyor
Canım şurup icemiuorm ben. Onu içmeye kalksam zaten kusarimMide yanmasina gaviscon surupta iyi geliyor canim denedin mi
Normlade bile 2 litreden fazla su içerdim ben. Ama şimdi kusma korkumdan zar zor içiyorum. Çok ilginç, kusmayi tetikliyor
Yok canım, ne yesem faydasızSu zaten direkt kusma sebebi, yanmaya zaten çözüm bulamadım ilaç dahil. Benimki yemek yememi istemiyor
Bende ayni hastanede Bülent Çakmak'a gidiyodum. Bu hafta sonmus ayriliyor, ayni hastanede mine hanimdan randevu aldim. Aysegul ve Esra'ya göre çalıştığı yerler daha iyi gibi geldi. Nasip artik.Ben kurtkoyde ozel ersoy hastanesi dr esra hanima gidiyorum canim gayet ilgili kendisi
Bulamadım pazarda canım, armut aldım bakalım işe yarayacak mıCanım ekşi yeşil elma denedin mi. O bana çok iyi geliyor özellikle yanmaya baya faydası oldu
Aynn bende su icemiorum midem bulanmasa bile bulandiriyoraz su icince de icim hic rahat olmuyo
Cnm göbeğin belirmiş mi acabaSelam kızlar ablam geldi yanima ondan çok giremiyorum bu aralar doktordan geldim bugün ense kalinligi 1.3 mm çıktı iyi dedi kanda haftaya çıkacak çok şükür darısı herkesin başına bugün cinsiyeti netleştirmedik poposunu dönüp yatmıştı
Biraz belirdi canim burdayim diyo küçük küçükCnm göbeğin belirmiş mi acaba
Yaa Bn tam hissedemiyorum suan bide önceden göbeğim var diye belli etmiyorBiraz belirdi canim burdayim diyo küçük küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?