- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
- 103
Cnm bna 10.haftaya kadar sadece folik asit 10.haftadan sonra decavit pronatal femarat omega3 ve çatlak kremi onerdiGunaydin canlar hangi takviyeleri kullaniyorsunuz benim doktorum cok ilgisiz folik asiti bile ben sorunca evet icmelisin dedi 1. Gebeligimde balik yiyemedigim icin balik hapi da kullaniyordum kalsiyum da bel agrilarm icin kullaniyordum bu tarz vitaminler ne zaman kullaniliyor daha erken mi
Ben ishal kusma ile gittim dahiliye bakiyo dediler kasik agrim var deyince kayit actilar sonra orada serum baglandiHanimlar acile ciktiginiz
Zaman jinekolog geliyor mu yani bulantim var bisey yiyemiyorum diye ciksam ultrasonda yaparlar mi ? Ozeldeki doktorum izindeymis devlettede sira bulamiyorum persembe heryer tatil haftaya kalmasini istemiyorum artik napiyim bilemedim
Bende hala sadece folikasit kullanıyorum..perşembe sabah randevum var ama ikili için özelmi randevu almak gerekiyor..yoksa haftasını görünce yapıyorlarmı?Benim folikasitim 1 haftalik kaldi. İkili sonucum cikinca doktora gidicem muhtemelen vitamin ve demir baslatir
ayyy maşallah :) renkli ultrason mu canım bu ne kadar net çıkmış, cinsiyet tahmini yaptı mıBunlar da minik uzaylının pozları ❤ Birer maşallah alırız
Ben pazar gecesi ozele acile gittim idrar yolu enfeksiyonu yuzunden. Pazartesi ilacı gostermeye gittim. Sonra doktora ben ikili test yaptirmak istiyorum dedim. Bebek uygunsa yapalim dedi. Bebişimde oylece duruyodu kolayca ölçtü kan verdim bir hafta sonra gostercem. Ama kendi doktoruma gidiyor olsaydim randevu almam gerekiyordu. Arayip bilgi alın hastanedenBende hala sadece folikasit kullanıyorum..perşembe sabah randevum var ama ikili için özelmi randevu almak gerekiyor..yoksa haftasını görünce yapıyorlarmı?
4 boyutlu siyah beyaz ve renkli gösterdi doktor. Fotoğraflarını verirken de "buzdolabina asarsiniz" dediayyy maşallah :) renkli ultrason mu canım bu ne kadar net çıkmış, cinsiyet tahmini yaptı mı
4 boyutlu siyah beyaz ve renkli gösterdi doktor. Fotoğraflarını verirken de "buzdolabina asarsiniz" dediOğlumun hiç yok, doktorum gatadandi. Fotoğrafçı değilim ben derdi. Çok hoş seylermis ❤ Cinsiyetine tahminde bulunmadi. 100% erkek dedi teyzesi
ay hadi gözün aydın canım ilk üç ay da sona ermiş hemen hemen, darısı başıma inşallah:) sağlıkla gelsin kuzularımız da gerisi boş. benim gittiğim doktor normal ultrason bakıyor acıbadem olmasına rağmen acaba renkli yok mu ya... erken çıkmıyor diğer ultrasonlarda sanırsam. sen erkencikten öğrenmişsin ne güzel:)4 boyutlu siyah beyaz ve renkli gösterdi doktor. Fotoğraflarını verirken de "buzdolabina asarsiniz" dediOğlumun hiç yok, doktorum gatadandi. Fotoğrafçı değilim ben derdi. Çok hoş seylermis ❤ Cinsiyetine tahminde bulunmadi. 100% erkek dedi teyzesi
Hangi vitamini verdi canim ?Ben folik asiti biraktim canim
Yerine vitamin ve kan hapina baslatti dokturum.
Yok özel bir randevuya gerek olmuyor. Ben normal kontrolüme gittim. Önce ultrason ölçümlerine baktı. Kendisi haftasına göre hemen tahlil verdi.Çıkışta da ikiliyi yaptırdık. Zaten kan veriyoruz o da hastanede yapılıyor.Bende hala sadece folikasit kullanıyorum..perşembe sabah randevum var ama ikili için özelmi randevu almak gerekiyor..yoksa haftasını görünce yapıyorlarmı?
Bu doktora ilk gelişim çünkü tatil dolayisiyla şehir dışındaydık 1 buçuk aydır. Arkadaşlarım memnundu, memnun kalırsam devam ederim inşallah. Onlara da hemen söylemişti bu haftadaAy masallah okurken cok keyif aldimsaglijla kucaginiza alin insallah. Bende oglumu erken ogrenmistim. Zaten dr da tecrubeliyse hemen soyluyo ❤
Ben ishal kusma ile gittim dahiliye bakiyo dediler kasik agrim var deyince kayit actilar sonra orada serum baglandi
Canım ben 4 beş gündür içemiyordum folik asırı bulantı yapıyordu bugün dr ma sordum bırakabilirsin sorun değil dedi ve imom omega başlayalım bir iki haftaya dediKizlar, ben henuz 11. Haftadayim ama, 12 yi gecip de folik asiti birakanlari ve yerine hangi ilac ya da vitaminleri kullanmaya basladiginizi merak ediyorum.
Ya da basladiginiz vitaminin icinde folik asit var mi acaba ?
Gittigim hastane değil. Özel bir klinik. Ben de beklemiyordum açıkçası 4boyutlu ile bakmasını. Şaşırdımay hadi gözün aydın canım ilk üç ay da sona ermiş hemen hemen, darısı başıma inşallah:) sağlıkla gelsin kuzularımız da gerisi boş. benim gittiğim doktor normal ultrason bakıyor acıbadem olmasına rağmen acaba renkli yok mu ya... erken çıkmıyor diğer ultrasonlarda sanırsam. sen erkencikten öğrenmişsin ne güzel:)
Nerde bu klinik canımGittigim hastane değil. Özel bir klinik. Ben de beklemiyordum açıkçası 4boyutlu ile bakmasını. ŞaşırdımKüçük haftalarda yapmıyorlar diye biliyordum. Dediğim gibi büyük oğlumun doktorundan bir kere istemiştim. Fotoğrafçı değilim diye cevap verince bir daha da sormamistim. Haftasiyla uyumlu değil. 12 hafta 3 günlük çıktı. Tam 10 gün ilerde. Planlar değiştirdi
Kiz diyorumTeyzeleriii biz geldik tahminleri alalım mı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?