2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm bna 10.haftaya kadar sadece folik asit 10.haftadan sonra decavit pronatal femarat omega3 ve çatlak kremi onerdi

Ben ishal kusma ile gittim dahiliye bakiyo dediler kasik agrim var deyince kayit actilar sonra orada serum baglandi

Bende hala sadece folikasit kullanıyorum..perşembe sabah randevum var ama ikili için özelmi randevu almak gerekiyor..yoksa haftasını görünce yapıyorlarmı?
Ben pazar gecesi ozele acile gittim idrar yolu enfeksiyonu yuzunden. Pazartesi ilacı gostermeye gittim. Sonra doktora ben ikili test yaptirmak istiyorum dedim. Bebek uygunsa yapalim dedi. Bebişimde oylece duruyodu kolayca ölçtü kan verdim bir hafta sonra gostercem. Ama kendi doktoruma gidiyor olsaydim randevu almam gerekiyordu. Arayip bilgi alın hastaneden

ayyy maşallah :) renkli ultrason mu canım bu ne kadar net çıkmış, cinsiyet tahmini yaptı mı
4 boyutlu siyah beyaz ve renkli gösterdi doktor. Fotoğraflarını verirken de "buzdolabina asarsiniz" dedi Oğlumun hiç yok, doktorum gatadandi. Fotoğrafçı değilim ben derdi. Çok hoş seylermis ❤ Cinsiyetine tahminde bulunmadi. 100% erkek dedi teyzesi

Ay masallah okurken cok keyif aldim saglijla kucaginiza alin insallah. Bende oglumu erken ogrenmistim. Zaten dr da tecrubeliyse hemen soyluyo

ay hadi gözün aydın canım ilk üç ay da sona ermiş hemen hemen, darısı başıma inşallah:) sağlıkla gelsin kuzularımız da gerisi boş. benim gittiğim doktor normal ultrason bakıyor acıbadem olmasına rağmen acaba renkli yok mu ya... erken çıkmıyor diğer ultrasonlarda sanırsam. sen erkencikten öğrenmişsin ne güzel:)

Bende hala sadece folikasit kullanıyorum..perşembe sabah randevum var ama ikili için özelmi randevu almak gerekiyor..yoksa haftasını görünce yapıyorlarmı?
Yok özel bir randevuya gerek olmuyor. Ben normal kontrolüme gittim. Önce ultrason ölçümlerine baktı. Kendisi haftasına göre hemen tahlil verdi.Çıkışta da ikiliyi yaptırdık. Zaten kan veriyoruz o da hastanede yapılıyor.

Ay masallah okurken cok keyif aldim saglijla kucaginiza alin insallah. Bende oglumu erken ogrenmistim. Zaten dr da tecrubeliyse hemen soyluyo
Bu doktora ilk gelişim çünkü tatil dolayisiyla şehir dışındaydık 1 buçuk aydır. Arkadaşlarım memnundu, memnun kalırsam devam ederim inşallah. Onlara da hemen söylemişti bu haftada Darısı başınıza

Yaseminys

Ben ishal kusma ile gittim dahiliye bakiyo dediler kasik agrim var deyince kayit actilar sonra orada serum baglandi

Iste biliyorumda hani bi kontrol edelim diyip bakarlar mi diye düşünmüştüm ,serum guclendirir diye düşünüyorum insallah yarin sabh yine gidicem erkenden yer olur cok merak ediyorum artik kuzuumu

Kizlar, ben henuz 11. Haftadayim ama, 12 yi gecip de folik asiti birakanlari ve yerine hangi ilac ya da vitaminleri kullanmaya basladiginizi merak ediyorum.
Ya da basladiginiz vitaminin icinde folik asit var mi acaba ?
Canım ben 4 beş gündür içemiyordum folik asırı bulantı yapıyordu bugün dr ma sordum bırakabilirsin sorun değil dedi ve imom omega başlayalım bir iki haftaya dedi

Gittigim hastane değil. Özel bir klinik. Ben de beklemiyordum açıkçası 4boyutlu ile bakmasını. Şaşırdım Küçük haftalarda yapmıyorlar diye biliyordum. Dediğim gibi büyük oğlumun doktorundan bir kere istemiştim. Fotoğrafçı değilim diye cevap verince bir daha da sormamistim. Haftasiyla uyumlu değil. 12 hafta 3 günlük çıktı. Tam 10 gün ilerde. Planlar değiştirdi

Eklentiler

• 20190827_151157.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 86
Nerde bu klinik canım

Süt, leblebi, kraker, rennie, lansor... Bunların hiçbiri mide yanmamı kesmiyor ve arkası hep kusma oluyo Açım ama artık yemek yemeye korkuyorum. Zaten yesem de geri çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…