2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bana yardımcı olabilecek varmı? Oğlum boğaz eng geçiriyordu muhtemel bana geçti ateşim 38.7 ilk üç ay parol alabiliyormuyuz?

Alıntı yapamadım bir türlü. Soran arkadaşlar olmuştu. Ne yazıkki Istanbul ve Ankara'da değilim. Ama tatilde Antalya'da da benzer bir klinikte kontrol yaptırdım iki sefer. Çalışma tarzları özel hastaneye göre çok daha güzel. Bir kere karmaşa yok. Herşey sakin. Vakti güzelce değerlendiriyorlar. Muayene ücreti Antalya'da 250 idi, burda 200. Çok abartılı rakamlar değil aylık düşününce. Özel hastanelerle anlaşmaları oluyor doğum için. Umarım düşüncelerim değişmez.

Cnm Fetal dna icin fiyat aldnmi

Kizlar, ben henuz 11. Haftadayim ama, 12 yi gecip de folik asiti birakanlari ve yerine hangi ilac ya da vitaminleri kullanmaya basladiginizi merak ediyorum.
Ya da basladiginiz vitaminin icinde folik asit var mi acaba ?
12+4 de ikili test için gittiğimde folik asiti bıraktırdı. Kan/demir ve multivitamin verdi. İçeriğinde folik asit var onlarında

Bende ayni hastanede Bülent Çakmak'a gidiyodum. Bu hafta sonmus ayriliyor, ayni hastanede mine hanimdan randevu aldim. Aysegul ve Esra'ya göre çalıştığı yerler daha iyi gibi geldi. Nasip artik.
Hadi ya bulent beyi duymustum iyi bir perinatolog hatta ayrintili usg yi ona cektirmeyi dusunuyodum

Teyzeleriiiiiiiiiiiii benim bebislerrrrrrr buyumussssslerrrr cok sukur allahimaa 8 haftalik olmusuz bizzz RABBIM isteyen herkese nasip etsin Ben yillardir ugrasiyorum bugunleri gormek icin gelisimleri iyi dedi Dr. Ama 3hafta sonra netlesecek hersey stres yapmamaya calisiyorum ins bebislerim hep saglikla gelisip buyurler RABBIM hepimizin bebislerini korusun saglikla kucagimiza almayi nasipetsin cok mutluyum ins Boyle devam eder....

Masallah canim cok sevindim

Kizlar, ben henuz 11. Haftadayim ama, 12 yi gecip de folik asiti birakanlari ve yerine hangi ilac ya da vitaminleri kullanmaya basladiginizi merak ediyorum.
Ya da basladiginiz vitaminin icinde folik asit var mi acaba ?
Canım bugun bıraktirdi folik asiti bana da doktorum ferrum diye bi kan hapi ve ocean mummy diye vitamin verdi yarin baslicam canim

Kızlar bana yardımcı olabilecek varmı? Oğlum boğaz eng geçiriyordu muhtemel bana geçti ateşim 38.7 ilk üç ay parol alabiliyormuyuz?

Canım hamilelikte ateş biraz tehlikeli. İmkanın varsa bi acile git. Nabzını takip et. Gidemeyecek durumdaysan ılık duşla ateşini kontrol altına al 39a çıkmamaya çalış

Canım hamilelikte ateş biraz tehlikeli. İmkanın varsa bi acile git. Nabzını takip et. Gidemeyecek durumdaysan ılık duşla ateşini kontrol altına al 39a çıkmamaya çalış
Canım teşekkür ederim 39.1 e kadar yükseldi dediğin gibi duş aldım şimdi 38 lerde kendi doktorum izinde ama yarın danışacağım doktora..

Kızlar merhaba bugün karnımın üst kısmındaki ağrı için gittim aynısını yaşayanlara doktor mide rahatsızlığı dedi bulantı ve mide için ilaç yazdı zararsız dedi ama yine de kararsızım:/ bu arada cinsiyet tahmini yapabilen olursa cok sevinirim:)

Eklentiler

• B8C1DD2C-B49A-49B4-8E87-0D1CFCC69863.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…