2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar gebelikte tsh yuksekligi yasayan var mi?
Ben 8 yildir tiroit hastasiyim yani az calisiyor ilacla dengeliyoruz. Hamilelik oncesi hep sinir icindeydi hamilelikte oldukca yukseldi. Tekrar doz ayarlamasi yapti dr um. Var mi yuksek tsh olan
ben de aynısını yaşadım, 10 senedir hipotiroid var, hamile kalmadan önce 75 kullanıyordum 1,50 falan cıkıyordu, ki çok sık kontrol ettiririm ona rağmen hamile kalır kalmaz 5 lere fırlamış tsh. hemen dozu artırdık geri düştü şuan 0,50 ffalan. hiç panik olma hemen düşüyor geri. hatta mümkünse doğum yapacağın hastanenin endokrin veya dahilisine git daha kolay oluyor her kontrolde oraya da uğrarsın

bu arada folik asit veya demir içeren ilaçlarla arasında en az altı saat olması gerek canım tiroid ilacının

Kese şekli ile tahmin edilebiliyormuş çok heyecanlı. Ben anlayamadım. Sizden de yorum almak isterim kızlar.

Eklentiler

• 12F3DDED-8A9C-47A8-B56B-F24BD4841BB0.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 50

Cok tsk ederim insallah.. her ikisi de ayni hastanede hatta dr um 1 ay diyo ama ben 3 haftada bir gidiyorum. Buna ragmen daha bir artmis. Simdi gtmeden saglik ocaginda yaptiricam 10 gun sonra. Hamile olmasam daha rahat olucam ama bebis olunca insan daha bi pimpirikleniyo

Yaa cok iyi oldugu bunu duydugum dikkat ederim cok tsk ederim. Zaten folik asiti icince daha bi acikiyorum sanki daha gec alirim olmadi
canım bence ondan ilaç çok iyi emilmiyordur, ben de kahvatlıdan önce tiroid sonra yarım saat sonra kahvaltı üstüne folik alıyordum dotkor emilimini çok çok azaltır hiç almadı say kendini hatta demişti çok şaşırmıştım. saatlerini dğeiştirince düzelmişti hemen

Masallah cok guzel haberler ,Allah bağışlasın ❤

canım acıbadem çok masraflı olur benim için doğum ücretleri çok uçuk çok teşekkür ederim

Kizlar, ben henuz 11. Haftadayim ama, 12 yi gecip de folik asiti birakanlari ve yerine hangi ilac ya da vitaminleri kullanmaya basladiginizi merak ediyorum.
Ya da basladiginiz vitaminin icinde folik asit var mi acaba ?

Hanimlar acile ciktiginiz
Zaman jinekolog geliyor mu yani bulantim var bisey yiyemiyorum diye ciksam ultrasonda yaparlar mi ? Ozeldeki doktorum izindeymis devlettede sira bulamiyorum persembe heryer tatil haftaya kalmasini istemiyorum artik napiyim bilemedim

Kizlar, ben henuz 11. Haftadayim ama, 12 yi gecip de folik asiti birakanlari ve yerine hangi ilac ya da vitaminleri kullanmaya basladiginizi merak ediyorum.
Ben folik asiti biraktim canim
Yerine vitamin ve kan hapina baslatti dokturum.

mide bulantısyla usg ye almazlar canım gebelikte bir süreç bulantı..

Benim folikasitim 1 haftalik kaldi. İkili sonucum cikinca doktora gidicem muhtemelen vitamin ve demir baslatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…