- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
ben de aynısını yaşadım, 10 senedir hipotiroid var, hamile kalmadan önce 75 kullanıyordum 1,50 falan cıkıyordu, ki çok sık kontrol ettiririm ona rağmen hamile kalır kalmaz 5 lere fırlamış tsh. hemen dozu artırdık geri düştü şuan 0,50 ffalan. hiç panik olma hemen düşüyor geri. hatta mümkünse doğum yapacağın hastanenin endokrin veya dahilisine git daha kolay oluyor her kontrolde oraya da uğrarsınKizlar gebelikte tsh yuksekligi yasayan var mi?
Ben 8 yildir tiroit hastasiyim yani az calisiyor ilacla dengeliyoruz. Hamilelik oncesi hep sinir icindeydi hamilelikte oldukca yukseldi. Tekrar doz ayarlamasi yapti dr um. Var mi yuksek tsh olan
bu arada folik asit veya demir içeren ilaçlarla arasında en az altı saat olması gerek canım tiroid ilacınınTemmuz ilk haftasi 3 tu .. 17 temmuzda yaptirdigimda 6.5 cikti yukseltik dozu bu defa 8 olmus yine yukselttiyani beta hcg tsh i yukseltirmis ama endise ettim zaten 8 yildir ilac kullaniyorm ya yine dusmezse dedim. 15gun sonra yenilicem tahlili ins dusururz.. dr korkma ilacini duzenli al dedi. Sabah erken aliyorum ozellikle en az yarim saat 45 dk geciriyorm ilac tam emilimini yapsin diye.
Ne güzel söyledin canım, amin inşallah.Amin
Daha fazla kötü haber gelmesin bu grupta. Hep güzellikleri, sevinçlerimizi paylaşalım
İçim rahatladı valla kara kara düşünüyordumKesenin boyutu o canım. Bebek değildir.
şahin zeteroğlu ya da aylin karahasan. gözüm kapalı tavsiye ederim herkeseselam kızlar ben hala doktor seçemedim kendimekime gitsem ya ilgsiz yada içime sinmiyor bursa'da yaşayan varm aranızda tavsiye etseniz?
bu arada folik asit veya demir içeren ilaçlarla arasında en az altı saat olması gerek canım tiroid ilacının
ben de aynısını yaşadım, 10 senedir hipotiroid var, hamile kalmadan önce 75 kullanıyordum 1,50 falan cıkıyordu, ki çok sık kontrol ettiririm ona rağmen hamile kalır kalmaz 5 lere fırlamış tsh. hemen dozu artırdık geri düştü şuan 0,50 ffalan. hiç panik olma hemen düşüyor geri. hatta mümkünse doğum yapacağın hastanenin endokrin veya dahilisine git daha kolay oluyor her kontrolde oraya da uğrarsın
İnşallah canm aminnAmin
Daha fazla kötü haber gelmesin bu grupta. Hep güzellikleri, sevinçlerimizi paylaşalım
canım bence ondan ilaç çok iyi emilmiyordur, ben de kahvatlıdan önce tiroid sonra yarım saat sonra kahvaltı üstüne folik alıyordum dotkor emilimini çok çok azaltır hiç almadı say kendini hatta demişti çok şaşırmıştım. saatlerini dğeiştirince düzelmişti hemenYaa cok iyi oldugu bunu duydugum dikkat ederim cok tsk ederim. Zaten folik asiti icince daha bi acikiyorum sanki daha gec alirim olmadi
Heyacandan kalbim çıkacaktı nerdeyse bu sefer. Çok şükür ense kalınlığı güzel, burun kemiği oluşmuş, beyin loplari seçiliyor, elleri parmaklarını tek tek saydı. Kan verdik. 10 gün öndeymiş. Bu doktor da erken yumurtlamissiniz dedi. Ha bir de 100% erkek dedi. Gönlümden kız istesem de başından beri erkek diyordum zaten. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin
anneler hisseder :)kız herkesin hayali ya bakalım nasipAllah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Benim ikinci bebeğim. 7 yaşında bir oğlum var. O yüzden gönlümden kız geçirmiştim ama erkek olacagini da biliyordum
Bursa'da yaşamıyorum ama eşimin teyzesinin yıllardır gittiği çok iyi bir doktor var. Hatta bende geçen yıl acil bir konu için ona gitmiştir ve beni çok iyi yönlendirmişti. İstanbulda onun yönlendirmesi ile ameliyat oldum. İstersen adını öğrenebilirim senin için. Nilüfer'de Acıbadem Hastanesinde kendisi.
Ben folik asiti biraktim canimKizlar, ben henuz 11. Haftadayim ama, 12 yi gecip de folik asiti birakanlari ve yerine hangi ilac ya da vitaminleri kullanmaya basladiginizi merak ediyorum.
Ya da basladiginiz vitaminin icinde folik asit var mi acaba ?
mide bulantısyla usg ye almazlar canım gebelikte bir süreç bulantı..Hanimlar acile ciktiginiz
Zaman jinekolog geliyor mu yani bulantim var bisey yiyemiyorum diye ciksam ultrasonda yaparlar mi ? Ozeldeki doktorum izindeymis devlettede sira bulamiyorum persembe heryer tatil haftaya kalmasini istemiyorum artik napiyim bilemedim
Benim folikasitim 1 haftalik kaldi. İkili sonucum cikinca doktora gidicem muhtemelen vitamin ve demir baslatirKizlar, ben henuz 11. Haftadayim ama, 12 yi gecip de folik asiti birakanlari ve yerine hangi ilac ya da vitaminleri kullanmaya basladiginizi merak ediyorum.
Ya da basladiginiz vitaminin icinde folik asit var mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?