2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hadi ya bulent beyi duymustum iyi bir perinatolog hatta ayrintili usg yi ona cektirmeyi dusunuyodum
Evet hem doktor olarak alaninda cok cok iyi hemde yaklasimi tavri ne bileyim cok iyiydi. Kendisi hakkinda bir tane kötü yorum duymadim hicbir yerde okumadim, ayrildigi icin cok üzgünüm. Herseyin hayirlisi artik ne diyelim.

Gunaydin kizlar ruyamda erkek bebek gordum yuzunu gordum boyle gorup cinsiyeti cikan oldumu dana once

Günaydın kızlar.
2-3 gündür sol kasığıma bir ağrı giriyor. Bu sabah uyandığımda da ağrı vardı kasığımda dokununca daha çok ağrıyor. Geçen gittiğimde doktor kasık ağrısı normal diyince dün tekrar sormadım. Ağrı olduğu zaman yürüdüğümde falanda bir ağrı oluyor. Enfeksiyon mu kaptım acaba neden olabilir ki? Ultrasonda herşey normal gözüküyor demişti.

Günaydın kızlar benim dünki kusma ve bai ağrım akşam şiddetlenince acilde. Uldum kendimi büyük bir şişe serum vitaminli alfım hala bulantı devam ediyor sağlıklı olsunlar ama artık bu bulantı bitsin dayanamıyorum öteki çocuklarıma yetişemiyorum çünkü

Bu bulantı benı de mahvetti canım.Bir umutla bekliyorum gececı günü.Bulantı hapımı değiştirdi doktorum tam geçirmedi ama biraz hafifletti gibi sanki

Günaydın canim aynı oluyor bana bi kac gündür bide misafirim var mecbur gezdirmek için yuruyomus soldan geliyo agri bende de doktora dedim akintim arttı acaba enfeksiyon mu diye tahlillerim vardi elimde hersey gayet normal yaramaz hareket ederken damar damar üstüne binmiştir korkma cok normal daha çok olacak dedi icini ferah tut yani

Ya kızlar mide bulantılarınız ne zaman geçti ya bn 10.haftadayım bıktım ama artık geçsin istiom depresyon modundayım

Merhabalar,
Uzun zamadir ara ara okuyorum ama yazamiyorum. Yazilara yetismeye calisirken mesajini gorur gormez okudum B Beto2012 . Gerek kalmamis gerci ama fazlanin zarari olmaz :)
Bende de belirtiler azaliyor giderek. Gogus hassasiyeti, bulantilar, basagrilari hala var ama eskisi gibi degil artik, daha rahatim. Uykum cok ama, surekli uyuyasim var ama isler musade etmiyo :)
1 hafta once Crinone Jel ve Folidoce folik asiti biraktim kullanmayi (doktorun tavsiyesiyle tabi). Yeni vitamin vermediler ama burada kontroller pek sik olmadigi icin bir suredir doktor gormedim, onunla da ilgili olabilir. Hala kullanan varsa crinone jel kullandiktan sonra yarim saat hareket et ki iyice emilsin demisti doktorum, ondan sonra disari akmalari bayagi azaldi. Konularda geriden geliyorum kusura bakmayin :)
Pazartesi randevum var, 12+3 olacagiz o zaman, ve bir sonraki ultrason randevum taa 24. haftada. Yani cinsiyeti simdi goremezse o zamana kadar beklemem gerekecek. Sizce bi hafta sonrasina erteleyeyim mi? Cok onemli bir mesele degil tabi, onemli olan saglikli oldugunu bilmek ama cook merak ediyorum haliyle

Gunaydin kizlar ben 11.haftalik hamileyim crinone jeli hala kullaniyorim bugun sabah jelle beraber yogun bir kahve rengilik cikti sizce normal mi

Gunaydin kizlar ben 11.haftalik hamileyim crinone jeli hala kullaniyorim bugun sabah jelle beraber yogun bir kahve rengilik cikti sizce normal mi
Bana da 2 hafta once oldu aynisi, arkadaslarmla konustum, hemen hemen herkesin basina gelmis. 2 hafta suren bile olmus. Biraz uzan dinlen, belki yorulmussundur. Sonra da ara ara cok hafif kahverengilik geldi bende bikac gun ama gecti sonra.

Bana da 2 hafta once oldu aynisi, arkadaslarmla konustum, hemen hemen herkesin basina gelmis. 2 hafta suren bile olmus. Biraz uzan dinlen, belki yorulmussundur. Sonra da ara ara cok hafif kahverengilik geldi bende bikac gun ama gecti sonra.
Tamam canim yatiyorum insanin cani cok sıkılıyor neden kaynaklaniyor anlamadim acaba crinone jel kullandigim icin tahrismi oluyor bebeklerimiz saglikli olsun da insallah rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Normal canım içerde birikimce renk değiştiriyo zaten prospektüsündede yazıyo.ama yürüyüşüne dikkat et iyice dağılsın jel.
Evet bayadir gelmiyordu dun hafif kahvr rengi lekelenmem olmus bugunse jelle cikti cok moralim bozuldu sen kac haftaliksin cnm rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…