2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oluyo bazen canim yakinda dillenecekler inşallah o zaman soyleyecekler

Cok tatlisin eski dunus . Oldu olacak merdivenlerde carpissinlar zeynosun elindeki kipaplar yerlere sacilsin senaryonun disina cikmayalim
Aynen kanka olabilir ben kızıma kırmızı elbise ile şapkada alırımm hadi hadi istiyorsun sen de benim kızı çaktırmıyoraun

Ah canim eli girdi yazinca nasil uzuldum anlatamam. Bende cok korkuyorum oyle seylerden. Allah muhafaza Rabbim korumuş cok şükür gecmis olsun

Ay valla ne uyuzlar ya , eşimin annesi kötü bişey demek istemiyorum ama inan çok soğumuşum ya

Allah korumuş kanka ben bile başını okuyunca bir tuhaf oldum , Rabbim uğratmasın inşallah

Ay valla ne uyuzlar ya , eşimin annesi kötü bişey demek istemiyorum ama inan çok soğumuşum ya
Bende çok gerginim üst kat komşu muhabbetine ... pazar toplantı varmış eşim hala çok sinirli adam bişey dese döver konumda huzurum kaçtı resmen pislikler yüzünden

Ah canim eli girdi yazinca nasil uzuldum anlatamam. Bende cok korkuyorum oyle seylerden. Allah muhafaza Rabbim korumuş cok şükür gecmis olsun
Valla cnm cok kotu bi sahneydi yaa ben girdi gordum ben hemen tepsiyi cektim esimde bardaga vurdu heralde o ben gordum girmedi dio elide kizarmadi sukur ben ciglik atinca agladi heralde oyle aglayinca bende direk feryat figan ettim yandi die

Tuh canim yaa bazen oluyor iste uzulme annelikte insam hersyi tadiyor

Kizlar ne yemeginiz var . Yesil mercimeklimeristeki corba yaptim yanina ne yapsamki bilemedim

175000 kez uyandığımız bir güne merhaba gaz sancısı vardı . Ne gazı bu anlamıyorum şurubunu da veriyorum üstelik. Dün de bi tarhana yedi hep yediği şey anlamadım gitti gaz meseleni
Benimkinin alt dişleri iki taneydi şimdi onların yanları kabarmış aşırı salya var bizimki dişten hiç dalamadı ilk defa kıpırdadı durdu baş ağrısından mahvoldun birkaç gündür gece uyumuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…