Oluyo bazen canim yakinda dillenecekler inşallah o zaman soyleyeceklerCocuk uyumuyor diyorum kaç kere denedim en sonunda uyuttum meğer kaka yapmış uyanınca gördümkıpkırmızı olmuş poposu ondan uyumadı heralde yavrum hiç aklıma gelmedi de bakmak burnu tıkalıdır diye temizledim ama altına bakmadım nasıl üzüldüm
Aynen kanka olabilir ben kızıma kırmızı elbise ile şapkada alırımmCok tatlisin eski dunus . Oldu olacak merdivenlerde carpissinlar zeynosun elindeki kipaplar yerlere sacilsin senaryonun disina cikmayalim
Ah canim eli girdi yazinca nasil uzuldum anlatamam. Bende cok korkuyorum oyle seylerden. Allah muhafaza Rabbim korumuş cok şükür gecmis olsunKizlar dunn aksam cinar elini caya soktu cayida yeni kapatmistimnaltini koydum getirdim esime arabasina oturtalim uzum yedircem demeye kalmadan elini atti direk babasi direk yakaladi ama bardak devrildi kaynar cay ben ciglik attim yandi cocuk die bagirdim benim bagirmama korktu agladi suya tuttuk elini ama Rabbim oyle buyukki eli girmemis ben agladim esim diyoki eli girmedi ben gorunce bardaga vurdum cay ondan dokuldu yavrum sonra oyle bana bakti ben agladim diye gel canim yapalim dedim sarildik opustuk . Ama cok korktum yaa iyiki yanmadi cok sukur
Yazın dert yoldaşım oldun o yolda benim kankaa Allah razı olsunAyyyy ben bile gerildim
Ay valla ne uyuzlar ya , eşimin annesi kötü bişey demek istemiyorum ama inan çok soğumuşum yaO kadar iyi anlıyorum ki o stresini . Bizimkiler de bi 5 dk uğrayalım demişler geçerken . Ama öyle olmuyor işte bi çay koyayım ben dedim kv koy bari diyor kp koyma diyoröyle 5 dk olmadı yani.Sinir olmak işte yeterki ohoooo
Allah korumuş kanka ben bile başını okuyunca bir tuhaf oldum , Rabbim uğratmasın inşallahKizlar dunn aksam cinar elini caya soktu cayida yeni kapatmistimnaltini koydum getirdim esime arabasina oturtalim uzum yedircem demeye kalmadan elini atti direk babasi direk yakaladi ama bardak devrildi kaynar cay ben ciglik attim yandi cocuk die bagirdim benim bagirmama korktu agladi suya tuttuk elini ama Rabbim oyle buyukki eli girmemis ben agladim esim diyoki eli girmedi ben gorunce bardaga vurdum cay ondan dokuldu yavrum sonra oyle bana bakti ben agladim diye gel canim yapalim dedim sarildik opustuk . Ama cok korktum yaa iyiki yanmadi cok sukur
Ay bi de kızıyorum neden uyumuyorsun diye yavrum söyleyemiyor ki altım pis diyeOluyo bazen canim yakinda dillenecekler inşallah o zaman soyleyecekler
Bende çok gerginim üst kat komşu muhabbetine ... pazar toplantı varmış eşim hala çok sinirli adam bişey dese döver konumdaAy valla ne uyuzlar ya , eşimin annesi kötü bişey demek istemiyorum ama inan çok soğumuşum ya
Amin kanka allah esirgesin hepsiniAllah korumuş kanka ben bile başını okuyunca bir tuhaf oldum , Rabbim uğratmasın inşallah
Ebesini bile belleriz kankaYazın dert yoldaşım oldun o yolda benim kankaa Allah razı olsunşimdi yine var mısın benimle dedikodunun anasını ağlatmaya
Simdi bende uyuycaktim baktim kakaliAy bi de kızıyorum neden uyumuyorsun diye yavrum söyleyemiyor ki altım pis diyeazıcık uyudu uyandı zaten kuzum
Valla cnm cok kotu bi sahneydi yaa ben girdi gordum ben hemen tepsiyi cektim esimde bardaga vurdu heralde o ben gordum girmedi dio elide kizarmadi sukur ben ciglik atinca agladi heralde oyle aglayinca bende direk feryat figan ettim yandi dieAh canim eli girdi yazinca nasil uzuldum anlatamam. Bende cok korkuyorum oyle seylerden. Allah muhafaza Rabbim korumuş cok şükür gecmis olsun
Allah sahıbına bagislasin kankaAynen kanka olabilir ben kızıma kırmızı elbise ile şapkada alırımmhadi hadi istiyorsun sen de benim kızı çaktırmıyoraun
Sagol dunurumsuGeçmiş olsun pinkim Allah korumuş
Tuh canim yaa bazen oluyor iste uzulme annelikte insam hersyi tadiyorCocuk uyumuyor diyorum kaç kere denedim en sonunda uyuttum meğer kaka yapmış uyanınca gördümkıpkırmızı olmuş poposu ondan uyumadı heralde yavrum hiç aklıma gelmedi de bakmak burnu tıkalıdır diye temizledim ama altına bakmadım nasıl üzüldüm
Biri kalkıp biri yatsaydı daha mı iyi olacaktı3te yattim 6da kalktim hâla da uyanigiz. İkiside ayakta
Benimkinin alt dişleri iki taneydi şimdi onların yanları kabarmış aşırı salya var bizimki dişten hiç dalamadı ilk defa kıpırdadı durdu baş ağrısından mahvoldun birkaç gündür gece uyumuyoruz175000 kez uyandığımız bir güne merhabagaz sancısı vardı . Ne gazı bu anlamıyorum şurubunu da veriyorum üstelik. Dün de bi tarhana yedi hep yediği şey anlamadım gitti gaz meseleni
Geçen ben de o çorbadan yapmıştım kvler gelicez deyince yanına ciğer pilav yaptım tam bir protein ve kan deposuKizlar ne yemeginiz var . Yesil mercimeklimeristeki corba yaptim yanina ne yapsamki bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?