- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bende sanal dünüs sellamınaleyküümAy bi gün benimki de okuyacak bakalım ne zaman belki de oluyor bilmiyorumarada alır bakar telefonuma instaya falan da burayı keşfetti mi bilmem sizi biliyor gerçi sanal kankilerim
Anladim cnm hadi bakalim imsallah duzelicek degerlerimizYok canım bir sonraki ay bakarız duruma göre sen ilacı kullanmaya devam et dedi.
İnşallah canım ya ben inanıyorum. Çom dikkat etmeye başladım artık et ağırlıklı besliyorum. Pekmezini suya katıp limon sıkıyorum. Yeni dut pekmezi de söyledim mis gibi bakalım. İlacını da düzenli vermeye çalışıyorum. Ciğer vs. İnşallah düzelir bakalım ya.Anladim cnm hadi bakalim imsallah duzelicek degerlerimiz
Anlarım ben her türlü anlatım bozukluğunu dünüşümNasilda anlamis ama dunusum benim iste tam aradigim dunus. Canim 15.48di saat biz hic onu akil edemedik cunku baska avm ye gidiyorduk aksamlari burasi oyle dedi
Hıc sorma fennaaa sobbelendıkSaggate geldik deseneneyseki senin ayi bugun yumus yumus sinirleri alinmisti
Kız eski dünürüz ama ben hala dünür olabiliriz diye şey ettiydimHah bu arada tarifi pink kankisim verdi sagolsun eski dunuroglumunn pesinde halaa kan yapip kacircak 1917pinkterest
Allaahım ne saçma şu kv , niye yalıyormuş parmağını minnoş kızınınAnlarım ben her türlü anlatım bozukluğunu dünüşümbende yarın gitmek istiyorum ama bakalım . Kv kp geldiler bu akşam kv en son parmağını yalıyordu kızın orda kaldım ben kp diyor yalamasana yemin ederim yap desen yapılmayacak hareketler bişeyler almışlar Kıza e bebekten de değiştiririm belki onları küçük geldiler gözüme
Bizim de tek uyku canım ne olur bizim de düzelsin ne olurBizim uykularimiz gecen hafta teke dusmustu yine 2 oldu gunduz :) gecen hafta atakmi yasadik ne anlamadim :) daha iyi oldu ama uykulari anasi gibi uykucu isime de geliyor :) aksamda 7 dedinmi mizlaniyor uykusu geliyor tembelligi burda isime yariyor ne yalan soyliyeyim :)
Aynen canım valla tek uykuyla canıma okuyor benimki, uykuya çok dirençli.Tek uyku zor kızlar ya, nadiren tek uyku yapıyor bizimki de zor geçiyor gün.
6 gibi uyku bastırıyor iyice, o saatte de ben uyutmuyorum, mızmız mızmız dakika sayıyoruz sonra.
Kp yusranin elini agzina sokardi daha turlu turlu seylerAnlarım ben her türlü anlatım bozukluğunu dünüşümbende yarın gitmek istiyorum ama bakalım . Kv kp geldiler bu akşam kv en son parmağını yalıyordu kızın orda kaldım ben kp diyor yalamasana yemin ederim yap desen yapılmayacak hareketler bişeyler almışlar Kıza e bebekten de değiştiririm belki onları küçük geldiler gözüme
Öhöm öhömKız eski dünürüz ama ben hala dünür olabiliriz diye şey ettiydim, kan olsun can olsun dedim eski damada belki şifa olunca bir elimi öpmeye gelir kızım kapıyı açar tekrar bir aşk alevlenir dediim
Bişey yiyordu kızım elleri kirliydi uzattı ona elini hep yapar zaten bende yiyormuş gibi yaparım çok tatlı falan derim ama yalamam yaniAllaahım ne saçma şu kv , niye yalıyormuş parmağını minnoş kızının
Korena var koreeenaaaKp yusranin elini agzina sokardi daha turlu turlu seyler
Kiz koronadan onceydi o ama agiz ve el temiz olmaz ki. Sacma sapan işler işteÖhöm öhöm
Bişey yiyordu kızım elleri kirliydi uzattı ona elini hep yapar zaten bende yiyormuş gibi yaparım çok tatlı falan derim ama yalamam yanikv yaladı
Korena var koreeenaaa
Canim yediginden degildir o. Yerlerden soguk aliyolardir. Benimkilerde hep gazli175000 kez uyandığımız bir güne merhabagaz sancısı vardı . Ne gazı bu anlamıyorum şurubunu da veriyorum üstelik. Dün de bi tarhana yedi hep yediği şey anlamadım gitti gaz meseleni
Bende birazdan gidicem aşıya nerden çıkardılar şimdi bu aşıyı öncesinde yoktu ben tedirgin oldum sanki9-11 ay arası kızamık aşısı olacaklarmış yeni yazı gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?