2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anladim cnm hadi bakalim imsallah duzelicek degerlerimiz
İnşallah canım ya ben inanıyorum. Çom dikkat etmeye başladım artık et ağırlıklı besliyorum. Pekmezini suya katıp limon sıkıyorum. Yeni dut pekmezi de söyledim mis gibi bakalım. İlacını da düzenli vermeye çalışıyorum. Ciğer vs. İnşallah düzelir bakalım ya.

Nasilda anlamis ama dunusum benim iste tam aradigim dunus. Canim 15.48di saat biz hic onu akil edemedik cunku baska avm ye gidiyorduk aksamlari burasi oyle dedi
Anlarım ben her türlü anlatım bozukluğunu dünüşüm bende yarın gitmek istiyorum ama bakalım . Kv kp geldiler bu akşam kv en son parmağını yalıyordu kızın orda kaldım ben kp diyor yalamasana yemin ederim yap desen yapılmayacak hareketler bişeyler almışlar Kıza e bebekten de değiştiririm belki onları küçük geldiler gözüme

Saggate geldik desene neyseki senin ayi bugun yumus yumus sinirleri alinmisti
Hıc sorma fennaaa sobbelendık aman zaten hayırlı bısey yazsam okumazdı benim kara bahtcagızım kör talihceğizim neyse ya belkıde eyı oldu ciddiyetimi blöf yapmadıgı mı anlamıstır.bak dostlarına da soylemıs desin demekkı dogru tililili hahahahha

Hah bu arada tarifi pink kankisim verdi sagolsun eski dunur oglumunn pesinde halaa kan yapip kacircak 1917pinkterest
Kız eski dünürüz ama ben hala dünür olabiliriz diye şey ettiydim, kan olsun can olsun dedim eski damada belki şifa olunca bir elimi öpmeye gelir kızım kapıyı açar tekrar bir aşk alevlenir dediim

Allaahım ne saçma şu kv , niye yalıyormuş parmağını minnoş kızının

Bizim uykularimiz gecen hafta teke dusmustu yine 2 oldu gunduz :) gecen hafta atakmi yasadik ne anlamadim :) daha iyi oldu ama uykulari anasi gibi uykucu isime de geliyor :) aksamda 7 dedinmi mizlaniyor uykusu geliyor tembelligi burda isime yariyor ne yalan soyliyeyim :)

Bizim de tek uyku canım ne olur bizim de düzelsin ne olur

Tek uyku zor kızlar ya, nadiren tek uyku yapıyor bizimki de zor geçiyor gün.
6 gibi uyku bastırıyor iyice, o saatte de ben uyutmuyorum, mızmız mızmız dakika sayıyoruz sonra.
Aynen canım valla tek uykuyla canıma okuyor benimki, uykuya çok dirençli.

Kp yusranin elini agzina sokardi daha turlu turlu seyler

Uyku demeyin bana. Hele bugun var ya kendimi duvardan duvara vursam keşke. Birinin uykusu duzelse oburkunun bozuluyor. Omuzlarim sirtim artik sinirden kendimi sıkmaktan, yorgunluktan kaskati gerilmiş. Yatsam bile gevşemiyorum ya.
Bu sabah 9da kalktik. 2 saat sonra eslemi uyuttum.yusrada uyucam dedi sevincle onuda uyuttum tam yatcam diye heycanlanirken eslem sese kalkti daha yarim saat olmamisti hadi onu gene uyuttum yattim tam dalcam yusra kalkti. Hadi aksamuzeri banyo yaptırdım ikisinide yemek bile yemedim gunduz zaten berbat gecti. O ara eslemi bir kere daha uyuttum 5 dk bile uyumadi. Banyodan sonra yine ikiside uyudu eslem uyandi yine ve sonra tam 6 saat uyumadi az once uyuttum mahvetti aksam boyu ya

Kız eski dünürüz ama ben hala dünür olabiliriz diye şey ettiydim, kan olsun can olsun dedim eski damada belki şifa olunca bir elimi öpmeye gelir kızım kapıyı açar tekrar bir aşk alevlenir dediim
Öhöm öhöm
Allaahım ne saçma şu kv , niye yalıyormuş parmağını minnoş kızının
Bişey yiyordu kızım elleri kirliydi uzattı ona elini hep yapar zaten bende yiyormuş gibi yaparım çok tatlı falan derim ama yalamam yani kv yaladı
Kp yusranin elini agzina sokardi daha turlu turlu seyler
Korena var koreeenaaa

175000 kez uyandığımız bir güne merhaba gaz sancısı vardı . Ne gazı bu anlamıyorum şurubunu da veriyorum üstelik. Dün de bi tarhana yedi hep yediği şey anlamadım gitti gaz meseleni

175000 kez uyandığımız bir güne merhaba gaz sancısı vardı . Ne gazı bu anlamıyorum şurubunu da veriyorum üstelik. Dün de bi tarhana yedi hep yediği şey anlamadım gitti gaz meseleni
Canim yediginden degildir o. Yerlerden soguk aliyolardir. Benimkilerde hep gazli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…