Seloda bi gün öyle sabun kemirirken babası bana seslendi gel çabuk diye bağırdı ona ağladıValla cnm cok kotu bi sahneydi yaa ben girdi gordum ben hemen tepsiyi cektim esimde bardaga vurdu heralde o ben gordum girmedi dio elide kizarmadi sukur ben ciglik atinca agladi heralde oyle aglayinca bende direk feryat figan ettim yandi die
Ah dünürümmm bugün negatif bi gün bize . Avm ye gidelim dedik 5 dk lık mesafe kustu bizimki şakır şakır eve geri döndük .Tuh canim yaa bazen oluyor iste uzulme annelikte insam hersyi tadiyor
Öylede oluyo zaten çoğunluklaBiri kalkıp biri yatsaydı daha mı iyi olacaktıBuna da şükür de geç bizimki de 3-6 arası dolandık durduk 2’de yatmıştım zaten 6’da yattı 7’de kalktı
Bizimkinin de var derdi ama anlamıyoruz işte canım. Atak dönemi zaten dişler illa sıkıntı yapıyordur . Bi de gaz çıkıyor başımıza .. Sabrediyoruz ne yapıcaz analıkBenimkinin alt dişleri iki taneydi şimdi onların yanları kabarmış aşırı salya var bizimki dişten hiç dalamadı ilk defa kıpırdadı durdu baş ağrısından mahvoldun birkaç gündür gece uyumuyoruz
Geçmiş olsun canimSeloda bi gün öyle sabun kemirirken babası bana seslendi gel çabuk diye bağırdı ona ağladısabuna değildi yani sese korktu bakmasak kemircek sabunu
Ah dünürümmm bugün negatif bi gün bize . Avm ye gidelim dedik 5 dk lık mesafe kustu bizimki şakır şakır eve geri döndük .
2 çocuğun sıkıntısı işte sabah bazen 7 gibi tam uyuyor oğlan 8.30 gibi kız için kalkıyorum sonra da oğlan kalkıyor zatenÖylede oluyo zaten çoğunlukla
Gazı ilaçla hallettik de salya olunca ben diş diyorum artık bir de diş sıkıntısı olunca dişlere hiç baktırtmıyor benim sıpaBizimkinin de var derdi ama anlamıyoruz işte canım. Atak dönemi zaten dişler illa sıkıntı yapıyordur . Bi de gaz çıkıyor başımıza .. Sabrediyoruz ne yapıcaz analık
Allah korumuş, çok geçmiş olsun.Kizlar dunn aksam cinar elini caya soktu cayida yeni kapatmistimnaltini koydum getirdim esime arabasina oturtalim uzum yedircem demeye kalmadan elini atti direk babasi direk yakaladi ama bardak devrildi kaynar cay ben ciglik attim yandi cocuk die bagirdim benim bagirmama korktu agladi suya tuttuk elini ama Rabbim oyle buyukki eli girmemis ben agladim esim diyoki eli girmedi ben gorunce bardaga vurdum cay ondan dokuldu yavrum sonra oyle bana bakti ben agladim diye gel canim yapalim dedim sarildik opustuk . Ama cok korktum yaa iyiki yanmadi cok sukur
O da bi dert.Cocuk uyumuyor diyorum kaç kere denedim en sonunda uyuttum meğer kaka yapmış uyanınca gördümkıpkırmızı olmuş poposu ondan uyumadı heralde yavrum hiç aklıma gelmedi de bakmak burnu tıkalıdır diye temizledim ama altına bakmadım nasıl üzüldüm
Benim kızın ayağına dökülmüştü yavrum da hala sıcak çaya yaklaşamaz.Küçükken benim de dökülmüştü çok korkarım hala.Aman Allah korumuşKizlar dunn aksam cinar elini caya soktu cayida yeni kapatmistimnaltini koydum getirdim esime arabasina oturtalim uzum yedircem demeye kalmadan elini atti direk babasi direk yakaladi ama bardak devrildi kaynar cay ben ciglik attim yandi cocuk die bagirdim benim bagirmama korktu agladi suya tuttuk elini ama Rabbim oyle buyukki eli girmemis ben agladim esim diyoki eli girmedi ben gorunce bardaga vurdum cay ondan dokuldu yavrum sonra oyle bana bakti ben agladim diye gel canim yapalim dedim sarildik opustuk . Ama cok korktum yaa iyiki yanmadi cok sukur
Bence terbiyesizliğini bilip bişey demez adam kuzum o kadar insanın içinde ama sen eşini telkin et yine de toplantıdan önceBende çok gerginim üst kat komşu muhabbetine ... pazar toplantı varmış eşim hala çok sinirli adam bişey dese döver konumdahuzurum kaçtı resmen pislikler yüzünden
Bizimkiler diğer torunlara bakmaya başlamadan önce sabah kahvaltıya gelirlerdi akşam yemeğini de yer giderlerdiO kadar iyi anlıyorum ki o stresini . Bizimkiler de bi 5 dk uğrayalım demişler geçerken . Ama öyle olmuyor işte bi çay koyayım ben dedim kv koy bari diyor kp koyma diyoröyle 5 dk olmadı yani.Sinir olmak işte yeterki ohoooo
İyyyiiiii be küstüm artık hıh,istersen de vermem artık kızımı
Allah korumuşKizlar dunn aksam cinar elini caya soktu cayida yeni kapatmistimnaltini koydum getirdim esime arabasina oturtalim uzum yedircem demeye kalmadan elini atti direk babasi direk yakaladi ama bardak devrildi kaynar cay ben ciglik attim yandi cocuk die bagirdim benim bagirmama korktu agladi suya tuttuk elini ama Rabbim oyle buyukki eli girmemis ben agladim esim diyoki eli girmedi ben gorunce bardaga vurdum cay ondan dokuldu yavrum sonra oyle bana bakti ben agladim diye gel canim yapalim dedim sarildik opustuk . Ama cok korktum yaa iyiki yanmadi cok sukur
Bu sey degil mi yaa ne dohdurlar muhendisler istedide vermedikİyyyiiiii be küstüm artık hıh,istersen de vermem artık kızımı
Heee vermiycem işteeeee, ne olursa olsun Çınar ister polis ister dokturBu sey degil mi yaa ne dohdurlar muhendisler istedide vermedik
Bizsiz mi kiz dedikodu :) dinlemeyi cok severimYazın dert yoldaşım oldun o yolda benim kankaa Allah razı olsunşimdi yine var mısın benimle dedikodunun anasını ağlatmaya
Tavuk patates kizarticam cnmKizlar ne yemeginiz var . Yesil mercimeklimeristeki corba yaptim yanina ne yapsamki bilemedim
Inkilizçe ortmeni bile olsamiHeee vermiycem işteeeee, ne olursa olsun Çınar ister polis ister doktur
Afiyet olsun canim ayarladimTavuk patates kizarticam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?