2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla cnm cok kotu bi sahneydi yaa ben girdi gordum ben hemen tepsiyi cektim esimde bardaga vurdu heralde o ben gordum girmedi dio elide kizarmadi sukur ben ciglik atinca agladi heralde oyle aglayinca bende direk feryat figan ettim yandi die
Seloda bi gün öyle sabun kemirirken babası bana seslendi gel çabuk diye bağırdı ona ağladı sabuna değildi yani sese korktu bakmasak kemircek sabunu
Tuh canim yaa bazen oluyor iste uzulme annelikte insam hersyi tadiyor
Ah dünürümmm bugün negatif bi gün bize . Avm ye gidelim dedik 5 dk lık mesafe kustu bizimki şakır şakır eve geri döndük .

Bizimkinin de var derdi ama anlamıyoruz işte canım. Atak dönemi zaten dişler illa sıkıntı yapıyordur . Bi de gaz çıkıyor başımıza .. Sabrediyoruz ne yapıcaz analık

Geçmiş olsun canim

Bizimkinin de var derdi ama anlamıyoruz işte canım. Atak dönemi zaten dişler illa sıkıntı yapıyordur . Bi de gaz çıkıyor başımıza .. Sabrediyoruz ne yapıcaz analık
Gazı ilaçla hallettik de salya olunca ben diş diyorum artık bir de diş sıkıntısı olunca dişlere hiç baktırtmıyor benim sıpa

Allah korumuş, çok geçmiş olsun.
Çay keyfi falan bitti artık, gitmiyoruz gerçi bir yere ama hele misafirlikte mümkün değil oturmak.
Sıcağı öğretmek lazım, biraz anlarlar belki.

O da bi dert.
Uyandırsan olmuyor, uyandırmasan için elvermiyor.

Benim kızın ayağına dökülmüştü yavrum da hala sıcak çaya yaklaşamaz.Küçükken benim de dökülmüştü çok korkarım hala.Aman Allah korumuş

Bende çok gerginim üst kat komşu muhabbetine ... pazar toplantı varmış eşim hala çok sinirli adam bişey dese döver konumda huzurum kaçtı resmen pislikler yüzünden
Bence terbiyesizliğini bilip bişey demez adam kuzum o kadar insanın içinde ama sen eşini telkin et yine de toplantıdan önce

Bizimkiler diğer torunlara bakmaya başlamadan önce sabah kahvaltıya gelirlerdi akşam yemeğini de yer giderlerdi

Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…