- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Sizede bebegim su :)Afiyet olsun canim ayarladim
Napiyisun☺Sizede bebegim su :)
Ohhh ne guzel cnm iyi tatiller olsun baska ev sonuctaYarin aydina gidiyoruz kizlar cok bunalmistim evde annemlere gidicez 5 gunlugune tatil yapmis olucam bende cunku teyzemizin ustune atiyorum ayazi :) yemek yapma temizlik yapma derdimde yok :) ordada evden cikmayacaz ama olsun :)
Sürprriiiizzz bugün yemek yooookKizlar ne yemeginiz var . Yesil mercimeklimeristeki corba yaptim yanina ne yapsamki bilemedim
Ohh ii olmis arada iyi oluyor disadan yemekSürprriiiizzz bugün yemek yooookdedim kocaayuma al gelirken diye . Anca selo hanıma bişeyler yapabilirim . Ona da kıymalı kabak yapayım brokolili diyorum yoğurtla yer
Dun gece eslem 11.30 uyudu yusra 1 de uyudu ben 3te uyudum. 6 da eslem kalkti sonra sesine 7de yusra kalkti. 8de eslem uyudu 9 da yusra sonra kacta kalktik bilmiyorum zaman gectikten sonra baktim 11.30du2 çocuğun sıkıntısı işte sabah bazen 7 gibi tam uyuyor oğlan 8.30 gibi kız için kalkıyorum sonra da oğlan kalkıyor zaten
Ben caydanlik devirdim ayagima neyseki kaynar degildiBenim kızın ayağına dökülmüştü yavrum da hala sıcak çaya yaklaşamaz.Küçükken benim de dökülmüştü çok korkarım hala.Aman Allah korumuş
O zaman acaaaabbbaaaaInkilizçe ortmeni bile olsami
Kuzu bence yine diş geliyor ÇınarınKizlar benim oglus iyice kudurdu yaa ben yemesine icmesine ozen gosterdikce reddediyor surekli meme emme derdinde .biyerine bisey olmis gibi agliyor vermeyince suan krizde yine
Umarim oyledir canimKuzu bence yine diş geliyor Çınarın
Emaaaan al tursusunu kurO zaman acaaaabbbaaaayok vermem yine de çok içerledim
AyyBenim kızın ayağına dökülmüştü yavrum da hala sıcak çaya yaklaşamaz.Küçükken benim de dökülmüştü çok korkarım hala.Aman Allah korumuş
Tiryakin olmuş anasııııKizlar benim oglus iyice kudurdu yaa ben yemesine icmesine ozen gosterdikce reddediyor surekli meme emme derdinde .biyerine bisey olmis gibi agliyor vermeyince suan krizde yine
NE kadar süre kalacaksınız su gibi gelir geçer inşallahAy valla manyak bu kadınlar, bakalım biz de gidiyoruz 2 haftaya kim bilir bizimki neler yapacakşimdiden stresi aldı ama çaktırmak istemiyorum
Napayim iste cnm is guc bugun basimi kasiyacak vaktim yoktu inanirmisin diyecegimde inanirsin :) sen napdurursun gari :)Napiyisun☺
Benimde amacim o yonde tabii kucaktan indirirlerse :) yavrum iki insan gorsunOhhh ne guzel cnm iyi tatiller olsun baska ev sonuctaayaz orda hareketlencek bak gorursun ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?