2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yarin aydina gidiyoruz kizlar cok bunalmistim evde annemlere gidicez 5 gunlugune tatil yapmis olucam bende cunku teyzemizin ustune atiyorum ayazi :) yemek yapma temizlik yapma derdimde yok :) ordada evden cikmayacaz ama olsun :)
Ohhh ne guzel cnm iyi tatiller olsun baska ev sonucta ayaz orda hareketlencek bak gorursun ☺☺

Kizlar ne yemeginiz var . Yesil mercimeklimeristeki corba yaptim yanina ne yapsamki bilemedim
Sürprriiiizzz bugün yemek yooook dedim kocaayuma al gelirken diye . Anca selo hanıma bişeyler yapabilirim . Ona da kıymalı kabak yapayım brokolili diyorum yoğurtla yer

2 çocuğun sıkıntısı işte sabah bazen 7 gibi tam uyuyor oğlan 8.30 gibi kız için kalkıyorum sonra da oğlan kalkıyor zaten
Dun gece eslem 11.30 uyudu yusra 1 de uyudu ben 3te uyudum. 6 da eslem kalkti sonra sesine 7de yusra kalkti. 8de eslem uyudu 9 da yusra sonra kacta kalktik bilmiyorum zaman gectikten sonra baktim 11.30du

Kabak yemeği yaptım kızıma hanıma az geldi çok yapsam yaranamam az yapsam yaranamam anam bu bebeler niçin böyle bir küçük top kıyma yarımdan biraz az kabak bir çiçek brokoli vardı içinde . Brokoliyi buzluktan çıkarınca çözdürdüm gözüme hoş gözükmedi az koydum ondan az oldu çözdürmeden mi pişirseydim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…