2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim yediginden degildir o. Yerlerden soguk aliyolardir. Benimkilerde hep gazli
Ay bi ara uyanınca kucağımda zortlattı sabah uyanınca da zortlattı az önce kahvaltı yaparken de bi zortladı ıspanak bize yaramıyor galiba y ne zaman ıspanak yedirsem bi şeyler oluyor dünden önce 2 gün ıspanak yedi de . Seviyor da sıpam

Öhöm öhöm

Bişey yiyordu kızım elleri kirliydi uzattı ona elini hep yapar zaten bende yiyormuş gibi yaparım çok tatlı falan derim ama yalamam yani kv yaladı

Korena var koreeenaaa
Ay valla manyak bu kadınlar, bakalım biz de gidiyoruz 2 haftaya kim bilir bizimki neler yapacak şimdiden stresi aldı ama çaktırmak istemiyorum

Kız eski dünürüz ama ben hala dünür olabiliriz diye şey ettiydim, kan olsun can olsun dedim eski damada belki şifa olunca bir elimi öpmeye gelir kızım kapıyı açar tekrar bir aşk alevlenir dediim
Cok tatlisin eski dunus . Oldu olacak merdivenlerde carpissinlar zeynosun elindeki kipaplar yerlere sacilsin senaryonun disina cikmayalim

Aynen belkide oyle dusunmustur bah bah bah tanimadigi kadinlara bile anlatmis demekki yaptiklarim dogru seyler degil dmistir insallahh.

Tabi gunduz cok yoruluyo yavrucak aksam 7de uyusun . Hep butun zorluk pinke zaten hem bebesi ataklandi hareketlendi yurudu yuricek hemde 11denn once uyumaz

Ayy yaa offf . Sinir oluyorum soyle seylere. Bizim onde abla varya kizim sana soyledim kv kp sen anla yapiyorum dur kizim elini opmee agzina sokuyoryaa kardesin cıks cıks vede cıksss degistir degistir bende hep degistiriyorum

Insallah canim bende biraz daha sindirdim simdi cabasindayim. Ilaci duzgun veriyorum hergun kiyma et tavuk muhakkak birinden biri oluyor simdi cigerde ekledim . Ekimdrn gekeni yapiyorum bakalim

Kizlar dunn aksam cinar elini caya soktu cayida yeni kapatmistimnaltini koydum getirdim esime arabasina oturtalim uzum yedircem demeye kalmadan elini atti direk babasi direk yakaladi ama bardak devrildi kaynar cay ben ciglik attim yandi cocuk die bagirdim benim bagirmama korktu agladi suya tuttuk elini ama Rabbim oyle buyukki eli girmemis ben agladim esim diyoki eli girmedi ben gorunce bardaga vurdum cay ondan dokuldu yavrum sonra oyle bana bakti ben agladim diye gel canim yapalim dedim sarildik opustuk . Ama cok korktum yaa iyiki yanmadi cok sukur

Atakta mi acaba eslemde ? Tek uyku olsa bile uzun uyumadiktan sonra hic faydasi yokki cok zor uykusuzluk zmanlari ins. Eskiye donerr

175000 kez uyandığımız bir güne merhaba gaz sancısı vardı . Ne gazı bu anlamıyorum şurubunu da veriyorum üstelik. Dün de bi tarhana yedi hep yediği şey anlamadım gitti gaz meseleni

Tarhanada yapar aslinda canim cok sevsede kivranirdi bizimkide

Allah korumus canim iyiki gormus esinde bak, cok korkuyorum bnde yerde yiyip icmeye insanin akli cikiyor birsey olucak diye cok şükür yanmamiss Cinarr

Ay valla manyak bu kadınlar, bakalım biz de gidiyoruz 2 haftaya kim bilir bizimki neler yapacak şimdiden stresi aldı ama çaktırmak istemiyorum
O kadar iyi anlıyorum ki o stresini . Bizimkiler de bi 5 dk uğrayalım demişler geçerken . Ama öyle olmuyor işte bi çay koyayım ben dedim kv koy bari diyor kp koyma diyor öyle 5 dk olmadı yani.Sinir olmak işte yeterki ohoooo

Geçmiş olsun pinkim Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…