Kusasım geliyor o sahne gözüme geldikçe ayyyyyKiz koronadan onceydi o ama agiz ve el temiz olmaz ki. Sacma sapan işler işte
Ay bi ara uyanınca kucağımda zortlattı sabah uyanınca da zortlattı az önce kahvaltı yaparken de bi zortladıCanim yediginden degildir o. Yerlerden soguk aliyolardir. Benimkilerde hep gazli
Ay valla manyak bu kadınlar, bakalım biz de gidiyoruz 2 haftaya kim bilir bizimki neler yapacakÖhöm öhöm
Bişey yiyordu kızım elleri kirliydi uzattı ona elini hep yapar zaten bende yiyormuş gibi yaparım çok tatlı falan derim ama yalamam yanikv yaladı
Korena var koreeenaaa
Kız eski dünürüz ama ben hala dünür olabiliriz diye şey ettiydim, kan olsun can olsun dedim eski damada belki şifa olunca bir elimi öpmeye gelir kızım kapıyı açar tekrar bir aşk alevlenir dediim
Aynen belkide oyle dusunmustur bah bah bah tanimadigi kadinlara bile anlatmis demekki yaptiklarim dogru seyler degil dmistir insallahh.Hıc sorma fennaaa sobbelendıkaman zaten hayırlı bısey yazsam okumazdı benim kara bahtcagızım kör talihceğizim neyse ya belkıde eyı oldu ciddiyetimi blöf yapmadıgı mı anlamıstır.bak dostlarına da soylemıs desin demekkı dogru tililili hahahahha
Tabi gunduz cok yoruluyo yavrucak aksam 7de uyusunBizim uykularimiz gecen hafta teke dusmustu yine 2 oldu gunduz :) gecen hafta atakmi yasadik ne anlamadim :) daha iyi oldu ama uykulari anasi gibi uykucu isime de geliyor :) aksamda 7 dedinmi mizlaniyor uykusu geliyor tembelligi burda isime yariyor ne yalan soyliyeyim :)
Ayy yaa offf . Sinir oluyorum soyle seylere. Bizim onde abla varya kizim sana soyledim kv kp sen anla yapiyorumAnlarım ben her türlü anlatım bozukluğunu dünüşümbende yarın gitmek istiyorum ama bakalım . Kv kp geldiler bu akşam kv en son parmağını yalıyordu kızın orda kaldım ben kp diyor yalamasana yemin ederim yap desen yapılmayacak hareketler bişeyler almışlar Kıza e bebekten de değiştiririm belki onları küçük geldiler gözüme
Insallah canim bende biraz daha sindirdim simdi cabasindayim. Ilaci duzgun veriyorum hergun kiyma et tavuk muhakkak birinden biri oluyor simdi cigerde ekledim . Ekimdrn gekeni yapiyorum bakalimİnşallah canım ya ben inanıyorum. Çom dikkat etmeye başladım artık et ağırlıklı besliyorum. Pekmezini suya katıp limon sıkıyorum. Yeni dut pekmezi de söyledim mis gibi bakalım. İlacını da düzenli vermeye çalışıyorum. Ciğer vs. İnşallah düzelir bakalım ya.
Yerim yaaa tam firlama☺☺Kızlar bu arada bugün yeni bir bebe bisküvisi gördüm aldım eczaneden.
Hünnap'ın keçi sütlü bebe bisküvisi. Oğlum bayıldı. Güzel mi diyorum ağzını şapurdatıyor eşşek
Ayyyy ben bile gerildimAy valla manyak bu kadınlar, bakalım biz de gidiyoruz 2 haftaya kim bilir bizimki neler yapacakşimdiden stresi aldı ama çaktırmak istemiyorum
Aynen kuzum yanlış olmuşBeni yanlis alintiladin galiba feridecim
Yok cnm hic kokmadi .mercimek corbasi tadinda hic anlasilmiyor tadi .iyice cektim puruzsuz oldu.
Uyku demeyin bana. Hele bugun var ya kendimi duvardan duvara vursam keşke. Birinin uykusu duzelse oburkunun bozuluyor. Omuzlarim sirtim artik sinirden kendimi sıkmaktan, yorgunluktan kaskati gerilmiş. Yatsam bile gevşemiyorum ya.
Bu sabah 9da kalktik. 2 saat sonra eslemi uyuttum.yusrada uyucam dedi sevincle onuda uyuttum tam yatcam diye heycanlanirken eslem sese kalkti daha yarim saat olmamisti hadi onu gene uyuttum yattim tam dalcam yusra kalkti. Hadi aksamuzeri banyo yaptırdım ikisinide yemek bile yemedim gunduz zaten berbat gecti. O ara eslemi bir kere daha uyuttum 5 dk bile uyumadi. Banyodan sonra yine ikiside uyudu eslem uyandi yine ve sonra tam 6 saat uyumadi az once uyuttum mahvetti aksam boyu ya
175000 kez uyandığımız bir güne merhabagaz sancısı vardı . Ne gazı bu anlamıyorum şurubunu da veriyorum üstelik. Dün de bi tarhana yedi hep yediği şey anlamadım gitti gaz meseleni
Kizlar dunn aksam cinar elini caya soktu cayida yeni kapatmistimnaltini koydum getirdim esime arabasina oturtalim uzum yedircem demeye kalmadan elini atti direk babasi direk yakaladi ama bardak devrildi kaynar cay ben ciglik attim yandi cocuk die bagirdim benim bagirmama korktu agladi suya tuttuk elini ama Rabbim oyle buyukki eli girmemis ben agladim esim diyoki eli girmedi ben gorunce bardaga vurdum cay ondan dokuldu yavrum sonra oyle bana bakti ben agladim diye gel canim yapalim dedim sarildik opustuk . Ama cok korktum yaa iyiki yanmadi cok sukur
HeeAynen belkide oyle dusunmustur bah bah bah tanimadigi kadinlara bile anlatmis demekki yaptiklarim dogru seyler degil dmistir insallahh.
Cok sukur canim yaaAllah korumus canim iyiki gormus esinde bak, cok korkuyorum bnde yerde yiyip icmeye insanin akli cikiyor birsey olucak diye cok şükür yanmamiss Cinarr
O kadar iyi anlıyorum ki o stresini . Bizimkiler de bi 5 dk uğrayalım demişler geçerken . Ama öyle olmuyor işte bi çay koyayım ben dedim kv koy bari diyor kp koyma diyorAy valla manyak bu kadınlar, bakalım biz de gidiyoruz 2 haftaya kim bilir bizimki neler yapacakşimdiden stresi aldı ama çaktırmak istemiyorum
Geçmiş olsun pinkim Allah korumuşKizlar dunn aksam cinar elini caya soktu cayida yeni kapatmistimnaltini koydum getirdim esime arabasina oturtalim uzum yedircem demeye kalmadan elini atti direk babasi direk yakaladi ama bardak devrildi kaynar cay ben ciglik attim yandi cocuk die bagirdim benim bagirmama korktu agladi suya tuttuk elini ama Rabbim oyle buyukki eli girmemis ben agladim esim diyoki eli girmedi ben gorunce bardaga vurdum cay ondan dokuldu yavrum sonra oyle bana bakti ben agladim diye gel canim yapalim dedim sarildik opustuk . Ama cok korktum yaa iyiki yanmadi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?