- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
2 gundur benimkide oyle agzini kitliyor sinirlenmemek icin zor tuttum gunduz kendimiKizlar benim oglus iyice kudurdu yaa ben yemesine icmesine ozen gosterdikce reddediyor surekli meme emme derdinde .biyerine bisey olmis gibi agliyor vermeyince suan krizde yine
Hayordir cnm Allah hayr etsinİçimde bir sıkıntı var ya kozlar çok bunalıyorum
Kabak yemeği yaptım kızıma hanıma az geldi çok yapsam yaranamam az yapsam yaranamam anam bu bebeler niçin böylebir küçük top kıyma yarımdan biraz az kabak bir çiçek brokoli vardı içinde . Brokoliyi buzluktan çıkarınca çözdürdüm gözüme hoş gözükmedi az koydum ondan az oldu çözdürmeden mi pişirseydim acaba
Yarin aydina gidiyoruz kizlar cok bunalmistim evde annemlere gidicez 5 gunlugune tatil yapmis olucam bende cunku teyzemizin ustune atiyorum ayazi :) yemek yapma temizlik yapma derdimde yok :) ordada evden cikmayacaz ama olsun :)
Buzluktan cikardigim seyleri buzlubatiykrum bem canim.ciDurunce porsumus oluyoKabak yemeği yaptım kızıma hanıma az geldi çok yapsam yaranamam az yapsam yaranamam anam bu bebeler niçin böylebir küçük top kıyma yarımdan biraz az kabak bir çiçek brokoli vardı içinde . Brokoliyi buzluktan çıkarınca çözdürdüm gözüme hoş gözükmedi az koydum ondan az oldu çözdürmeden mi pişirseydim acaba
Tabiii en cokda selinin ☺☺Tiryakin olmuş anasııııduramıyor bir memesiz bir selinsiz
Dur daha kaynişe gitmedim kuzum gideyim buradan dedikodunun canlı yayınını da yaparımBizsiz mi kiz dedikodu :) dinlemeyi cok severim
En az 2 hafta sanırım canımNE kadar süre kalacaksınız su gibi gelir geçer inşallah
Eveet sayın Mart erkek analarıEmaaaan al tursusunu kurbenim oglum nisanli zaten
İnşallah hemencik çıkar ucu dişinUmarim oyledir canim
Biz sahipliyiz :)Eveet sayın Mart erkek analarıçok datlı bir kızım var ingilişçee de biliyor, öpücük atıyor gel diyor, yürüme arkadaşıyla evi turlayıp, pire gibi emekliyor talip olmak isterseniz başvurular bana değerlendirme yapmam lazım gözler yeşilimsi ela, saçlar küllü kumrall boyu 0.75 kilosu 9buçuk dombili çınarla seline mutluluklar
Ahahhahah ya güldürdün beni pinkerestEveet sayın Mart erkek analarıçok datlı bir kızım var ingilişçee de biliyor, öpücük atıyor gel diyor, yürüme arkadaşıyla evi turlayıp, pire gibi emekliyor talip olmak isterseniz başvurular bana değerlendirme yapmam lazım gözler yeşilimsi ela, saçlar küllü kumrall boyu 0.75 kilosu 9buçuk dombili çınarla seline mutluluklar
Ayazı eledikBiz sahipliyiz :)
Oyy canım benim eski pink dünürümün yeni dünüşü sen üzülme hiçAhahhahah ya güldürdün beni pinkerestiyi geldi valla bugün üzüldüm azıcık
Toplanti ne oldu canımAhahhahah ya güldürdün beni pinkerestiyi geldi valla bugün üzüldüm azıcık
Ayyyyy skandaaall resmen 10 aylik bebesine koca ariyoEveet sayın Mart erkek analarıçok datlı bir kızım var ingilişçee de biliyor, öpücük atıyor gel diyor, yürüme arkadaşıyla evi turlayıp, pire gibi emekliyor talip olmak isterseniz başvurular bana değerlendirme yapmam lazım gözler yeşilimsi ela, saçlar küllü kumrall boyu 0.75 kilosu 9buçuk dombili çınarla seline mutluluklar
Yabanci gelün ☺Biz sahipliyiz :)
Nerden cikti canim bu gitme isi kar kis kiyametEn az 2 hafta sanırım canım
Insallah bebeimsuuİnşallah hemencik çıkar ucu dişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?