2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Buzluktan çıkanlar cozdurulmeden pişirilir canim. Bende bir kere biberi cozdurdum cok fena oldu

Yarin aydina gidiyoruz kizlar cok bunalmistim evde annemlere gidicez 5 gunlugune tatil yapmis olucam bende cunku teyzemizin ustune atiyorum ayazi :) yemek yapma temizlik yapma derdimde yok :) ordada evden cikmayacaz ama olsun :)

Iyi tatiller damadimla size ,orda atakta keyifsizlikte kalmaz gorursun cnm yarim saat bile rahat etmek yetmeye başlıyor nasilsa :)

Buzluktan cikardigim seyleri buzlubatiykrum bem canim.ciDurunce porsumus oluyo

Emaaaan al tursusunu kur benim oglum nisanli zaten
Eveet sayın Mart erkek anaları çok datlı bir kızım var ingilişçee de biliyor, öpücük atıyor gel diyor, yürüme arkadaşıyla evi turlayıp, pire gibi emekliyor talip olmak isterseniz başvurular bana değerlendirme yapmam lazım gözler yeşilimsi ela, saçlar küllü kumrallboyu 0.75 kilosu 9buçuk dombili çınarla seline mutluluklar

Biz sahipliyiz :)

Ahahhahah ya güldürdün beni pinkerest iyi geldi valla bugün üzüldüm azıcık

Ayyyyy skandaaall resmen 10 aylik bebesine koca ariyo

Kizlar benim oglum varya tam bi köpüs. Ön sutu likir likir emiyor birazda oyle emiyo sonra pis pis gulup azcik agzindan cikarim memeinnucinu disliyor dunden beri oyun yapti zaten her yeri tirnak izi cimcik iI pacavra gibi yalalayip agzina tepiyordu bide bunu cikardi unutmustu ne guzel. Kiziyorum dudak buzup agliyor sanki biyerden dusmus gibi uguna uguna agliyor . Az once isirdi sus lan dedim yuz vermedim aldim salliyorum mirildaniyo bana . Su memelerimin dili olsa ilk kelimesi "imdaaaatt" olurdu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…