- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Sus ses karışmaAyyyyy skandaaall resmen 10 aylik bebesine koca ariyo
Kuzum sömestr geliyor ya dört gözle pardon pardon 8 gözle bekliyorlarNerden cikti canim bu gitme isi kar kis kiyamet
Kanka Çınar gerçekten meme tiryakisiKizlar benim oglum varya tam bi köpüs. Ön sutu likir likir emiyor birazda oyle emiyo sonra pis pis gulup azcik agzindan cikarim memeinnucinu disliyor dunden beri oyun yapti zaten her yeri tirnak izi cimcik iI pacavra gibi yalalayip agzina tepiyordu bide bunu cikardi unutmustu ne guzel. Kiziyorum dudak buzup agliyor sanki biyerden dusmus gibi uguna uguna agliyor . Az once isirdi sus lan dedim yuz vermedim aldim salliyorum mirildaniyo bana. Su memelerimin dili olsa ilk kelimesi "imdaaaatt" olurdu heralde
Benim de çocukken demlik devrilmişti ayağımın yarısı yanmıştıBen caydanlik devirdim ayagima neyseki kaynar degildi
Pazar günü aijocumToplanti ne oldu canım
Ben çözdürmeden pişiriyorum canımKabak yemeği yaptım kızıma hanıma az geldi çok yapsam yaranamam az yapsam yaranamam anam bu bebeler niçin böylebir küçük top kıyma yarımdan biraz az kabak bir çiçek brokoli vardı içinde . Brokoliyi buzluktan çıkarınca çözdürdüm gözüme hoş gözükmedi az koydum ondan az oldu çözdürmeden mi pişirseydim acaba
Tencere kapak iki gıcık bebe buldular birbirlerini dünürümKizlar benim oglum varya tam bi köpüs. Ön sutu likir likir emiyor birazda oyle emiyo sonra pis pis gulup azcik agzindan cikarim memeinnucinu disliyor dunden beri oyun yapti zaten her yeri tirnak izi cimcik iI pacavra gibi yalalayip agzina tepiyordu bide bunu cikardi unutmustu ne guzel. Kiziyorum dudak buzup agliyor sanki biyerden dusmus gibi uguna uguna agliyor . Az once isirdi sus lan dedim yuz vermedim aldim salliyorum mirildaniyo bana. Su memelerimin dili olsa ilk kelimesi "imdaaaatt" olurdu heralde
Bende öyle yapayım bari canım zaten canı ne brokolinin . Bugün bir cahillik var üstümdeBen çözdürmeden pişiriyorum canım
Bizimki de ordan oraya atıyor kendini diş ağrısından yavrum gece uzun olacak yineBenim kızım kadar cins bebe varmı kigüldüğüme bakmayın anlam veremiyorum yani. Emiyor süt gelince atıyor kendini geri . Emzik niyetine emmek istiyor heralde . Çok tok değil , daha çok yediği günler oluyordu çünkü. Dün de Böyleydi . Anlamıyorum her atak dönemi böyle yapıyor . Amaç ne güzel kızım hayır emmeden uyusan emme stres yaptırıyorsun burda anana zaten dötünü pişirdim diye üzüm üzüm üzülüyorum kustun 3 makina çamaşır yıkadım yeni aldığım montuma kustun ben bişey diyormuyum hunilerceeee uyuyabilirsem uyuyacağım can analarım. Sizi seviyorum
Aynısını benim sıpam da yapıyorKizlar benim oglum varya tam bi köpüs. Ön sutu likir likir emiyor birazda oyle emiyo sonra pis pis gulup azcik agzindan cikarim memeinnucinu disliyor dunden beri oyun yapti zaten her yeri tirnak izi cimcik iI pacavra gibi yalalayip agzina tepiyordu bide bunu cikardi unutmustu ne guzel. Kiziyorum dudak buzup agliyor sanki biyerden dusmus gibi uguna uguna agliyor . Az once isirdi sus lan dedim yuz vermedim aldim salliyorum mirildaniyo bana. Su memelerimin dili olsa ilk kelimesi "imdaaaatt" olurdu heralde
Uff yaa yaramazlarAynısını benim sıpam da yapıyorEmiyor güzel güzel sonra pis pis sırıtınca anlıyorum ısıracağını çekiyorum hemen yakalamaya çalışıyor.Bazen de bırakıp emmeyi parmağıyla çekiştirip duruyor memeyi
Hahahahah kaynisinede na boyle cemkirsen dunyanin en mutlu gelini sen olurdun biliyosun dimiiSus ses karışmael kadar bebeme talip olurrkenn bişey yok, seline nişan takarken bişey yok ben kızıma beşik kertmesi arıyorum diye ayyy skandalll
Gerckten varyaTencere kapak iki gıcık bebe buldular birbirlerini dünürüm
Kankaaa belkim çemkiririm gidince sus be her şeye karışma derimHahahahah kaynisinede na boyle cemkirsen dunyanin en mutlu gelini sen olurdun biliyosun dimii
Yarim saatte 3.aglayisi benimkininde . Gecmiyor gecmiyor gecmiyorBizimki de ordan oraya atıyor kendini diş ağrısından yavrum gece uzun olacak yineGündüz de zor uyuttum hep ayaktaydı.Bu aralar direniyor uykuya İnşallah geçicidir
Evet hatirliyorum bak guzeldi o lafin .tavrini tarzini koru yimrigini masaya furKankaaa belkim çemkiririm gidince sus be her şeye karışma derimbu bebeğin anası ben babaannesi sensin rolleri karıştırma demişliğim var ama kadının umrunda değil uyuz
Kiz bisey olmaz yaa olur oyle arada sima canini bu kdar . Ayy nie kustu oyle 3makinelik . Benimki bu ara hepten uyuz gicik bide kasiktan tiksindi her yemege hayir dio kafasini salliyor kaciyor yada elime vuruyo . Kac gundur yogurt vrmiyodum bugun elmali biskuvili yogirt verdim igrenti tadi bayila bayila bitek onu yedi .dedim esek hosaftan ne anlarBenim kızım kadar cins bebe varmı kigüldüğüme bakmayın anlam veremiyorum yani. Emiyor süt gelince atıyor kendini geri . Emzik niyetine emmek istiyor heralde . Çok tok değil , daha çok yediği günler oluyordu çünkü. Dün de Böyleydi . Anlamıyorum her atak dönemi böyle yapıyor . Amaç ne güzel kızım hayır emmeden uyusan emme stres yaptırıyorsun burda anana zaten dötünü pişirdim diye üzüm üzüm üzülüyorum kustun 3 makina çamaşır yıkadım yeni aldığım montuma kustun ben bişey diyormuyum hunilerceeee uyuyabilirsem uyuyacağım can analarım. Sizi seviyorum
Arabada kustu ya canım işte kot tek yıkandı mont tek onun kıyafetleri bi de işteKiz bisey olmaz yaa olur oyle arada sima canini bu kdar . Ayy nie kustu oyle 3makinelik . Benimki bu ara hepten uyuz gicik bide kasiktan tiksindi her yemege hayir dio kafasini salliyor kaciyor yada elime vuruyo . Kac gundur yogurt vrmiyodum bugun elmali biskuvili yogirt verdim igrenti tadi bayila bayila bitek onu yedi .dedim esek hosaftan ne anlar. Yarin ins guzel yer icerler ne diyim madam dunusum
Tuh yaa bu araba tutma huyu cok kotu yaa dra dedinmi cnmArabada kustu ya canım işte kot tek yıkandı mont tek onun kıyafetleri bi de işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?